Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Már átlépte a Camp Nou küszöbét, szted visszasétál Murinho háta közepére?Szakacs írta:forras ?lionelmessi19 írta:Na most már végleg miénk Guddy
Hál' Istennek hogy szóba se jönnek ilyen jelöltek.sub_bass írta:Sztem az amerikai Onyewu nem jáccott rosszul, ő nem lenne rossz, de soha nem fogjuk megvenni, nem érdekli a klubot![]()
Akinek nincs eus útleveleweres01 írta:pl.:egy ghanai óriás
nem értem amit írsz masterMr. Master írta:Szerintem azért kérnek érte ennyit, mert egyáltalán nincen szükségük a pénzre. Ha mondjuk a srác az Arsealban játszana ennyit, vagy bármelyik másik csapatban, sokkal kevesebbért lehetne megszerezni. De ez van. abrapapának meg egy rahedli lóvéja.
igen, a védőre nem kell sajnálni a pénzt, kell egy stabil ember Puyol, és Marquez melléLos Banditos írta:Isten hozott Guddy a csapatban!![]()
Most pedig kezdhetünk egy védő után nézni,kb. 20 milka eurót rálehetne szánni
hát tényleg sok, nem is tudom, hogy miért kérnek ekkora áratantiimperialista írta:Azért a 12 millió nagyon soknak tűnik Gudjohnsenért, főleg Riquelme 7+3 milliós árát tekintve...
Én Milito mellett vok inkábbtotelcamp írta:Az új csatár megvan(Gudi).....Most foglalkozzunk a védőkkel én jobb oldalra biztos h megvenném Daniel Alvést,de Millito se rossz csak egy baj van vele,h nincs róla szó