Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a Barca! írta:Köszönjük szépen, amit értünk és a csapatért tettél. Csak a jóra fogok emlékezni, a bajnoki címekre, a bl győzelemre. Kívánok további sok sikert a karrieredben és az életben egyaránt.
Köszönjük Frank![]()
![]()
![]()
Mert Henk ki akarta próbálni magát vezető edzőként, ami nem igazán jött össze neki. Ők Frankel együtt alkottak egy klasszis párost. Külön-külön egyik se igazán jó.zsoltman írta:Ahhoz mit szóltok Henk Teen Cate már második BL fináléra készül az MTK mester!!!!!
Jövőre meg nagyon ugy fest Rijkaard -al fognak dolgozni a Chelsea-nál
akkor itt miért nem ment a munka tovább????
A holland válogatott irányítója pedig a nyári EB után Bert van Maarwijk lesz. (hozzáteszem, hogy az ő veje nem más mint Mark van Bommel, így tuti, hogy visszamegy a válogatottbagekkodan írta:Vagy leül ismét a kevesebb munkát igénylő holland szövetségi kapítányi székre.
Szerintem most egy kicsit elmegy pihenni, aztán akár újra visszatérhet a holland válogatotthoz.tenkl írta:Rijkaard hol fogja fojtatni?![]()
nem örülnék ha munkanélküli maradna
Szerintem azért hozta le me 2-0ra vezettünk, és nem gondolta hogy 25perc alatt kapunk 3at. És ezen kívül sztem látta hogy addig is kapott rendesen az ellenféltől, és nem akarta hogy megsérüljön. Tudta hogy a szezonnak annyi és nem akart kockáztatni.Varatrix írta:2 hete még mindenért Rijkaard ot okoltam de tegnap nagyon megsajnáltam. Szerintem jól esett volna neki ha feláll megtapsolja a közönséget, és a közönség pedig őz. Bár nagy baki volt le hozni Messit.
Ajánlom figyelmedbe az angol szótárat...socio66 írta:smoke=távozni???takivini írta: Szerintem, ez itt inkább azt jelenti hogy soha nem fogsz egyedül távozni...vagy vmi ilyesmit, mert lehet hogy én vagyok a hülye, de én ilyet soha nem hallottam.
![]()
melyik nyelvben? én nem ismerem..
annyiról van szó hogy néhány katalóniainak van humorérzéke..
smoke=távozni???takivini írta: Szerintem, ez itt inkább azt jelenti hogy soha nem fogsz egyedül távozni...vagy vmi ilyesmit, mert lehet hogy én vagyok a hülye, de én ilyet soha nem hallottam.
nemzetisportonline írta:A közönség legötletesebb tagjai egy „Rijkaard you’ll never smoke alone” (Rijkaard soha nem fogsz egyedül szívni) feliratú plakáttal érkeztek, utalva a korábbi pletykákra, miszerint a holland gyakori élvezője a marihuánának.
Szerintem, ez itt inkább azt jelenti hogy soha nem fogsz egyedül távozni...Saviola írta:Csodálkozunk,hogy nem megy a csapatnak..nemzetisportonline írta:A közönség legötletesebb tagjai egy „Rijkaard you’ll never smoke alone” (Rijkaard soha nem fogsz egyedül szívni) feliratú plakáttal érkeztek, utalva a korábbi pletykákra, miszerint a holland gyakori élvezője a marihuánának.
Csodálkozunk,hogy nem megy a csapatnak..nemzetisportonline írta:A közönség legötletesebb tagjai egy „Rijkaard you’ll never smoke alone” (Rijkaard soha nem fogsz egyedül szívni) feliratú plakáttal érkeztek, utalva a korábbi pletykákra, miszerint a holland gyakori élvezője a marihuánának.