2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem, gyenge volt. sok rossz megoldással.lionelmessi19 írta:Sylvinho...nem mert kilépni, mert tudja hogy butára verik. Nem védőnek való ő...
amúgy jól játszott legalább?
nem szokott, de állítólag tudValbali írta:Caceres szokott szélen játszani? Mennyire tudná segíteni a támadást?MichaaBee írta:ha már semmi áron nem akarja Pep Sylvinhot játszatni (amit amúgy nem nagyon értenék), akkor már inkább Cáceresszel pótolja a balhátvéd posztot. Puyol kell oda középre.
MichaaBee írta:szerintem a Málaga ellen az első félidőben ki lehetne próbálni Sylvinhot hátul, nem hinném, h csalódást okozna. ha meg anánk róla gólt, akkor mindig lehet cserélni és a második félidőben javítani a hibát. ja és ha két vkp-val játszunk, akkor nincs gond, ha van két támadószellemű szélsővédőnk.
kb. így gondolom:
-------------------------------Valdés--------------------------------
-----Alvés------------Puyol-------------Cáceres--------Sylvinho--
----------------Xavi------------Touré------------Busquets---------
------Messi--------------------Eto'o----------------Iniesta---------
így Sergi visszalép, ha Syl fent marad. ha Alvés is fent van, Puyí kihúzódik szélre, Yayá visszalép.
vélemények?
Hát annyira nem, mint Syl.Cáceres középpen képes kitűnő teljesítményre.Valbali írta:Caceres szokott szélen játszani? Mennyire tudná segíteni a támadást?
Caceres szokott szélen játszani? Mennyire tudná segíteni a támadást?MichaaBee írta:ha már semmi áron nem akarja Pep Sylvinhot játszatni (amit amúgy nem nagyon értenék), akkor már inkább Cáceresszel pótolja a balhátvéd posztot. Puyol kell oda középre.
Messa írta:Megmondom őszintén, én Pep helyében 1 percet sem gondolkoznék, hogy ki játszon Abidal helyett... Elég egyértelmű, hogy Sylvinho.
Puyol kell bent középen. Ráadásul sem a Malága, sem pedig a Basel nem olyan erős csapat, hogy Syl ne állná meg a helyét balszélen.
sztem Sylvinho akár egy erősebb csapat ellen is megállná a helyét csapatban, akár egy Athletivo Madrid, vagy egy Vilarreal ellen is, nem csak a kiscsapatok ellen...Messa írta:Megmondom őszintén, én Pep helyében 1 percet sem gondolkoznék, hogy ki játszon Abidal helyett... Elég egyértelmű, hogy Sylvinho.
Puyol kell bent középen. Ráadásul sem a Malága, sem pedig a Basel nem olyan erős csapat, hogy Syl ne állná meg a helyét balszélen.
CFirpo3 írta:Attól tartok, hogy inkább Puyol lesz a balhátvéd, nem pedig Sylvinho. De ne legyen igazam!
Most, hogy Abidal megsérült, talán kap egy-két meccset.Valdés1 írta:Én idén se josolok sokat Sylvinhonak, nemnagyon fogja jáccatni a fönök.de nagyon néztem mikor a Bassel elen ö volt a kapitány... ezekszerint becsülik..
![]()