2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát ha meg tudod cáfolni akkor várom... Mezőnyjátékosok között természetesen.gergo9 írta:Szerencsére nemcsak rajta múlik hogy valaha pályára lép ebben a csapatban mégha itt próbálta is másrakenni a vérszegény teljesítményét.
Ha viknél ez még mindig érvŐk nem voltak a Rijkaard-féle csapatban benne.
Ha viknél ez még mindig érvŐk nem voltak a Rijkaard-féle csapatban benne.
Egy valami nem stimmel. Ők nem voltak a Rijkaard-féle csapatban benne. Mindhárman Pep kérésére jöttek. Bojan nem.busquets,piqué,pedro,mindannyian szinte a nulláról kezdtek bizalom terén,aztán alapemberek lettek,mert megvolt bennük a potenciál.
Igaz, hogy az utolsó évben sokszor kapott csak 5-10 percet és talán most még annyit sem kapna, de ez azért egy folyamat eredménye is volt, azonkívül pedig elég erős a keret... mondjuk ki egy ilyen formában játszó Bojan nem fér be. Volt olyan edzőmeccs is, mikor kezdhetett, meg még néhány (valóban nem túl sok) alkalom az utolsó évben, de rendre ugyanazt a gyenge formát mutatta...Barcaman14 írta:Azt nem lehet kijelenti hogy Bojan megkapta a lehetőséget a Pep érában, mert nem kapta meg. A lehetőség egy fiatal, fejlődni akaró játékosnak nem az ha 10 perceket kap a meccs végén. Nem látunk bele ennyire a csapat ügyeibe, így könnyen lehet hogy Bojannak igaza van, és Pep tényleg nem vette túlságosan figyelembe. Ettől függetlenül sosem tartottam tisztességes dolognak a távolból nyilatkozgatni. És nem is Pepet akarom lehúzni a mondandómmal!
Viszont Luis Enrique sem ad neki túl sok lehetőséget, mit higgyen az ember?!
Engem ez a nyilatkozat egy kicsit meglepett. Azt gondolom, hogy Bojan nagyon rosszul látja a dolgokat. Volt egy időszak a tavalyi év (2009-2010) szezonjának a végén, amikor jól játszott és rendre meg is kapta az esélyt, gyakran volt kezdő. Azután viszont hatalmas csalódást okozott sokak számára. Semmi nem jött össze neki . Egyre görcsösebbé vált a játéka és még csak momentumai is ritkán voltak az utolsó nálunk töltött évben. Így szépen lassan kiszorult a kezdőből, teljes joggal, miközben a támadó alakulat Ibra távozása óta megerősödött. Mindig is az volt az álláspontom, hogy a névből nem lehet megélni, Bojan valóban jónéhány évet eltöltött itt és nagy reménységnek indult, de ez kevés. Kicsit ebben látom ma a brazil válogatott gyengébb szereplésének az okát is. Időnként olyan érzésem van, miközben nézem a játékukat, hogy azt hiszik elég kimenni a pályára és megvan a 3 pont. Elnézést, hogy kicsit elkanyarodtam a tárgytól, szóval visszatérve Bojan-ra az akarat nagyon fontos, de csak akkor ér valamit ha az jó teljesítménnyel is párosul. Összességében helytelen dolognak tartom, hogy Pep-et hibáztatja... ugyanakkor én sem értek mindig egyet Pep-pel, de ezért vagyunk mind-mind különböző egyéniségek... Mindemellett pedig az eredmények Pep-et igazolják.Zaen írta:Amíg Guardiola az edző, nem térek vissza - Bojan Krkic
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ic-2098516
"...Tulajdonképpen miatta hagytam ott Barcelonát és addig biztos, hogy nem megyek vissza, amíg ő ül a kispadon...."
mert? szerintem simán gondolhatja így és nyíltan egyértelművé tette mindenki számára,hogy mi a helyzet. nálam ezt pont így kell,függetlenül attól,hogy igaza van vagy nincsPavel írta:Elég buta egy nyilatkozat volt tőle.
Sírni nem fogok utána, az biztos. Pep-ért már sokkal inkább, ha itthagy minket. Remélhetőleg nem Bojan lesz a legnagyobb erősítésünk Pep távozása után, mert akkor készülhetünk az EL meccsekreZaen írta:Amíg Guardiola az edző, nem térek vissza - Bojan Krkic
"...Tulajdonképpen miatta hagytam ott Barcelonát és addig biztos, hogy nem megyek vissza, amíg ő ül a kispadon...."
Nem nőtt még be a feje lágyaZaen írta:Amíg Guardiola az edző, nem térek vissza - Bojan Krkic
Csak statisztikával tudok szolgálni, mert ASR meccset még nem láttam ebben a szezonban: Slovan Bratislava elleni EL meccseket végigjátszotta, Cagliari ellen 58 percet kapott, Inter ellen csak a padon ült, gólt még nem szerzett.TT írta:nem követem az olasz bajnokikat, de mi újság van vele? megy a játék? kezdő, csere?
Egyetértek.frost86 írta:Most értem haza a meccsről és véleményem szerint Bojan elég jól mozgott!Már csak az hiányzik,hogy összeszokjon a sztárokkal (Totti és a többiek)és akkor elég jó kis csapat lesz és a scudettora is esélyes lesz!
Megmondanátok, mikor lesz a meccs és mi közvetíti?messideco írta:A Vasas elleni meccsüket szeretném megnézni. Igaz, hogy erősen tartalékos lesz a Roma, de Bojan-gólt ill. Vasas győzelmet várok