Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
- szerintem nem jól látod, mert bizony klasszis hátvéd, sajnos az első pár meccsén kívül, amit nálunk tölt időt, összességében nem igazán nyújtott maradandót, ebben viszont igazad van!Barcaman14 írta:lehet hogy csak én látom igy de abidal sztem nem klasszis hátvéd!!! én mondjuk evra-t eltudnám képzelni abidal helyett!!!
De ez mióta hivatalos?Amúgy én is úgy tudom, hogy csak januárban játszhatna.Blbe bennt volt az Ajax?Mert ha igen, a Blben idén nem játszhat.kudu írta:Tudtommal nem is játszhatna, majd csak januárban, mikor megnyílik az átigazolási piac
Nyugi én nem kövezlek meg. Én is kölcsönadnám Bojant.lopakodo írta:Egy gportalos oldalon azt olvastam, hogy a madrid már hivatalosan megszerezte Huntelaart.Ez igaz?-Mert ha igen nagyot nyert vele a Real, ha bejön neki Spanyolország, egy újabb realcsillag születhet.(mondom ezt barca drukkerként...)
Ebben az átigazolási szezonban én nem vennék játékost.Talán Bojant adnám kölcsön(meg fogtok kövezni, érzem),azért, mert idén sajnos nem nagyon férkőzhet a kezdőcsapatba.Egy Bilbao, vagy Sevilla szintű csapatba simán odalehetne fél évre adni, sokkal többet fejlődne, mintha itt koptatná a padot...
Villa témához is hozzászólnék.Mivel fenntebb már leirtam, hogy nem igazolnék senkit, nem meglepetés, hogy azt mondom maradjon a Valenciába, vagy igazolja le egy angol csapat.Jelenleg az egyik legjobb, ha nem a legjobb csatársor van a Barcelona birtokába.Ez a csatársor 3-4 évig biztos gólokat igér.Arrólnem is beszélve, hogyha elmenne (3-4 év múlva) Eto'o, akkor ott van az elóbb emlitett Bojan, aki akkora már egy érett csatár lenne.Akkorra már Gai is feljönne, aki egy csiszolatlan gyémánt.A Barcának meg nagyon jó csiszolói vannak.Szóval tehetségekben nincs hiány, ha Eto'o elmenne/befejezné ott van Bojan.
Az Arsenal meg nem is reménykedjen Touréban, meg amúgy is ilyen drágán ők nem igazolnának, ilyen öreg játékost...
Széép, nem is tudtam hogy ekkora játékos.Csoppy írta:...
erős kapufa.MichaaBee írta:azért vegyük meg, h ne legyen a madridé?azért nekünk annál minőségibb a támadósorunk, mintsemhogy Ashley Youngokra szoruljunk. ha a madrid az erős angol középmezőnyből kíván vásárolgatni (Pennant,Young), annak mi csak örüljünk, mert ez egy szintű romlást is jelent "odaát"
![]()
En nem orulneklluisllach89 írta:1: Miért ijesztgetés? 2: Nem örülnél ha lenne még 1 világklasszis támadónk?McLovin írta:Arra jó csak, hogy Eto'ot ijesztgessük vele. Semmi másra. Amíg Eto'o itt van, Villa nem kell. Kicsit beszürkült most a kameruni, majd lesz ő még No.1 újra, de majd ha megy, akkor húzzuk elő Villát a kalapból...
Robben+Huntelaar+Ashley Young: Eddig 11 gólt lőttek idén, míg Eto'o+Henry+Messi 33 at!!!! Erről ennyit..Etooka írta:Azt a mindenit, Robben-Huntelaar-Ashley Young csatársorVégülis tényleg ugyanaz az a szint, mint az Eto'o-Henry/Ini-Messi csatársor....
1: Miért ijesztgetés? 2: Nem örülnél ha lenne még 1 világklasszis támadónk?McLovin írta:Arra jó csak, hogy Eto'ot ijesztgessük vele. Semmi másra. Amíg Eto'o itt van, Villa nem kell. Kicsit beszürkült most a kameruni, majd lesz ő még No.1 újra, de majd ha megy, akkor húzzuk elő Villát a kalapból...
Miért lenne röhej?McLovin írta:Ki a jobb? Sylvinho vagy Zsirkov? Én ugyan nem tudnám eldönteni, nem foglalok állást, mert Zsirkov jól tolta az EB-n, de látjuk, h még mi rejtőzik Sylvinhoban... Mondjuk, ha komolyan gondolják Zsirkovot akkor nyáron tuti h jön, mert én azt gondolom, h Sylvinho nem hosszabbít szerződést majd!
Olvastam Villáról, röhej... No comment...
Szerintem Messi egyedül jobb mint az a 3.ab1daL írta:Sztem 1 Etoo Messi páros már jobb mint az a trió és ha idevesszük még Henryt is.
Azt a mindenit, Robben-Huntelaar-Ashley Young csatársorCáceres14 írta:Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Hogyha a barca baloldali középályást akar igazolni akkor szerintem vegyük meg a már korábban elhangzott Ashley Youngot.
Mert most a real megszeretné szerezni és nem volna jó ha tényleg meg szerezné mert már akkor a realnak is félelmetes csatár sora lenne.