Dmitro Csigrinszkij
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nemrég írtam, de akkor is ki vagyok akadva,h 30 milláért padra venni vkit, elég nagy luxus.Nem értem...

Sárcok !
Végre összegyűlt a pénz neki egy borotvára :DDD
Már csak fodrász kéne

Végre összegyűlt a pénz neki egy borotvára :DDD
Már csak fodrász kéne

menczel írta: u.i.: nyáron már ugye nem Txiki fog igazolgatni ha jól tévedek.
Hát lehet, hogy Pep se fog jobban igazolni, merrt ugye ő most megkapja a menedzseri posztot ha jól tudom. Az eddigi vételeink is az ő kívánságára történtek... Persze ne legyen igazam.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nekem nincs vele bajom, de szerint hasonló kvalitású védőt vehettünk volna fele ennyiért, sokallom a vételárát. 

Jól játszott Heszusz, bár olyan mintha a többiek élőben mozgatnák joystickkal, állandóan mondják neki mit és hogyan kell csinálni 
Hamar bele kell jönnie, ugyanis Cáceres és Henrique is csak kölcsönben vannak. A számomra legígéretesebb Fontás pedig jövőre már fel is kerülhet akár. Utána pedig jön a sorban Muniesa is.
És ugye Milito most épült fel, Marquezt se fogják elküldeni mivel most szerződtették(nagy bakot lőve szvsz).
Szóval ideje az nincs sok.
Azt meg se említettem,hogy Txikiéknek mániájuk az "évente veszünk két védőt, madjcsak egyszer beletrafálunk" módszer
.
u.i.: nyáron már ugye nem Txiki fog igazolgatni ha jól tévedek.

Hamar bele kell jönnie, ugyanis Cáceres és Henrique is csak kölcsönben vannak. A számomra legígéretesebb Fontás pedig jövőre már fel is kerülhet akár. Utána pedig jön a sorban Muniesa is.
És ugye Milito most épült fel, Marquezt se fogják elküldeni mivel most szerződtették(nagy bakot lőve szvsz).
Szóval ideje az nincs sok.
Azt meg se említettem,hogy Txikiéknek mániájuk az "évente veszünk két védőt, madjcsak egyszer beletrafálunk" módszer

u.i.: nyáron már ugye nem Txiki fog igazolgatni ha jól tévedek.
Szerény véleményem szerint jobb volt mint Rafa a Xerez ellen....ennyit erről
Csak a Barca!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
És legfőbb kép Messi!!!!!!
Pontosan! Az ilyen meccseken kell neki megadni a bizonyítási lehetőséget, nem lehet egyből a mélyvízibe dobni. Az ilyen meccseken felveszi a ritmust, és később már nagyobb meccseken is számítani lehet rá. Én bizok benne...pontosabban inkább Guardiolában. Voltak neki is mellényúlásai, de azok az igazolássok, ahol komoly összeget fektettünk be(Dani és Ibra) teljesen beváltak, sőt, felül is múlták a várakozásokat. Szóval sztem eljön még Csiga ideje is.Igaz, hogy "kicsi" volt az ellenfél, de épp ezért: ez egy önbizalom növelő, és egy beilleszkedést segítő meccs volt.
Gratulálok!
Magabiztos játék fejjel-lábbal. Fontos szerelések, viszonylag jó kommunikáció a védelemmel, jó les-taktika alkalmazás.
Igaz, hogy "kicsi" volt az ellenfél, de épp ezért: ez egy önbizalom növelő, és egy beilleszkedést segítő meccs volt.
Magabiztos játék fejjel-lábbal. Fontos szerelések, viszonylag jó kommunikáció a védelemmel, jó les-taktika alkalmazás.
Igaz, hogy "kicsi" volt az ellenfél, de épp ezért: ez egy önbizalom növelő, és egy beilleszkedést segítő meccs volt.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nem volt tökéletes produkció, de biztató volt. A gólról nem tehetett, Lorrente nála is vagy fél fejjel magasabb, amit tudott azt megtette, felment vele, lökte is hátulról a levegőben, de így is jó lett a csúsztatás. A passza élményszámba ment 

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Ezt a "Jórente" gyereket egyik védőnk sem tudta megoldani fejjel, a gólnál Piqué és Alves is álomra hajtotta fejét.Brian 20 írta:Azért a gólunknál elfejelhette volna a labdát a maga 190 feletti magasságával...LM10 írta:Tegnap sztem is egész jól játszott, főleg az eddigiekhez képest...jólesz ez majd még!

"Csiga" jól játszott tegnap, elégedett voltam vele!

- gygerike
- Entrenador del Barça
Szerintem nem volt rossz tegnap mecsről mecsre jobb. Igaz hogy még mindig nem játszik olyan jól ,de látszik a javulás, a gólnál meg csak előtte volt 1 hasonló magasságú ember aki tovább csusztatta.
Visca El Barca

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Továbbra sem értem miért kellett nekünk ez a túltanult ukrán. A tegnapi esti gólban is benne volt.
Pepnek a balul sikerült védői árából már javában vehettünk volna valami értelmeset... 25+16 kidobott millió, végül is miért az nekünk...
.
Pepnek a balul sikerült védői árából már javában vehettünk volna valami értelmeset... 25+16 kidobott millió, végül is miért az nekünk...

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Azért a gólunknál elfejelhette volna a labdát a maga 190 feletti magasságával...LM10 írta:Tegnap sztem is egész jól játszott, főleg az eddigiekhez képest...jólesz ez majd még!
- barca28
- Jugador d'estrella
Mennyiért is vettük 25 misi?Nha annyiért énis játszok igy...25milliobol simán elhozhattuk volna mondjuk Chiellini-t a Juvéból..de én még Juhász Rolandot is többre tartom jelenleg mint játékost Csigánál szval te ukrán medve szedd össze magad

Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.

No, ez már azért produktum volt. Két rossz ütemű szerelésen kívül hátul nem játszották át, labdával pedig hihetetlenül magabiztos. Azt a védők mögé belőtt passzt pedig még Xavi is megirigyelheti.
Valahogy ki fog jönni az a 25...
Valahogy ki fog jönni az a 25...
.
-
- Llegenda del Barça
örülök, h meg van a mi pepénk is, nem a presas szökött vissza parókában.
remélem, rövid időn belül kinövi ezt a szerepet, mert új környezet ide vagy oda, akiért ekkora lóvét fizettek, az azért villanthatna már vmit.
gondolom, ukrajnában sem kocka alakú labdával nyomták...
remélem, rövid időn belül kinövi ezt a szerepet, mert új környezet ide vagy oda, akiért ekkora lóvét fizettek, az azért villanthatna már vmit.
gondolom, ukrajnában sem kocka alakú labdával nyomták...
PUYOL-XAVI-INIESTA
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nagyon szimpatikus nyilatkozat!! Tudja, hogy van mit javulnia, de nagyon akar, ez látszik - a KATALÁN nyelvű interjúból is. Ha csak ennyit is tud eme nyelven, - milyen szép költői megfogalmazásMikaos írta:Állítólag kifütyülték őt a meccsen? Furcsa, én nem hallottam. Mindenesetre megkérdezték tőle, hogy mi a véleménye erről, és azt mondta nagyjából, hogy: "Tudom, hogy kifütyültek, és ez azért volt, mert rosszul játszottam. De lépésről lépésre tanulom a Barca játékát. A Shaktarban a szoros emberfogás volt a feladatom, míg a Barcában zóna-védekezés van."
Egyébként elég jó a viszonya a játékosokkal, normális arc. És nagyon hamar tanul, a nyilatkozatát "tört-katalán" nyelven adta. (Ami azért nem rossz teljesítmény 2-3 hónap alatt)

Én drukkolok neki, habár eddig halvány, de szerintem a tehetsége megvan. messit is hogy megfogta a Szuperkupán... Szerintem azért nem lesz egy Puyol karrierje nálunk, de egy Marquezit befuthat, aztán amikor Muniesa beérik akkor cserének tökéletes lesz - remélem...

Csak így tovább - bár inkább jobban

-
- Llegenda del Barça
A nyelv, a kultúra és eleve a helyzet, hogy 50 új arc veszi körül mind olyan dolgok, amikre szeretünk legyinteni, pedig legalább annyit számít, mint az, hogy a Shaktar és a Barcelona minden tekintetben egymás ellenéte volt és lesz. Egy ukrán védelemből csöppent bele hirtelen egy olyan védelembe, ami szinte egyedi a világon a maga taktikájával.
Az, hogy Pep saját kérése volt engem csak nyugtat. Asszem van miért megbízni benne.
Az, hogy egy munkahelyen ilyen 3 hónap után kirugtak volna egy olyan embert, aki viszont azelőtt jó ajánlólevéllel érkezett igaz, csak éppen a jelenlegi helyzet egyik legnagyobb szégyene is. Így is elég kevés az egymás irányába mutatott, elvárható tolerancia, legalább itt maradjon meg.
Nem hiszem, hogy át kellene venni a munkahelyek "ne hibázz mert éhenhalsz" módszerét. Még ha Dimitro most nem is halna éhen...
Egyenlőre kilóg, de vette ő már le Messit a pályáról...
Az, hogy Pep saját kérése volt engem csak nyugtat. Asszem van miért megbízni benne.
Az, hogy egy munkahelyen ilyen 3 hónap után kirugtak volna egy olyan embert, aki viszont azelőtt jó ajánlólevéllel érkezett igaz, csak éppen a jelenlegi helyzet egyik legnagyobb szégyene is. Így is elég kevés az egymás irányába mutatott, elvárható tolerancia, legalább itt maradjon meg.
Nem hiszem, hogy át kellene venni a munkahelyek "ne hibázz mert éhenhalsz" módszerét. Még ha Dimitro most nem is halna éhen...
Egyenlőre kilóg, de vette ő már le Messit a pályáról...
Állítólag kifütyülték őt a meccsen? Furcsa, én nem hallottam. Mindenesetre megkérdezték tőle, hogy mi a véleménye erről, és azt mondta nagyjából, hogy: "Tudom, hogy kifütyültek, és ez azért volt, mert rosszul játszottam. De lépésről lépésre tanulom a Barca játékát. A Shaktarban a szoros emberfogás volt a feladatom, míg a Barcában zóna-védekezés van."
Egyébként elég jó a viszonya a játékosokkal, normális arc. És nagyon hamar tanul, a nyilatkozatát "tört-katalán" nyelven adta. (Ami azért nem rossz teljesítmény 2-3 hónap alatt)
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Gyorsan azt is tegyük hozzá, hogy nem ő hívta fel Pepet, hogy "hé hallod, 25milláért elmegyek, kellek?" hanem PEP kérte, hogy mindenképpen érkezzen, egyszóval, ne Csigát szídjátok már, ő nem tehet semmiről. Fiatalon kiemelték a semmiből, a világ legjobb csapatába került. Nagy a nyomás. Ne ítéljetek elsőre!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
A kiemelt rész talán az első olyan hozzászólás, aminek minden betűjével egyet tudok érteni. Azok, akik sokallják az árát, 4 v. 5 meccs után nagyon komoly szakértői szemmel elküldenék,mert úgy se lesz jobb, számomra érthetetlen hozzáállásról tesznek tanúbizonyságot. Elképzelhető, hogy tényleg igazuk lesz, de jelen pillanatban ezt megítélni nem lehet. Mindenki lassúnak tartja, én odaállítanám Piqué mellé egy sprintre, nem biztos, hogy Piqué nyerné meg. A játékrendszerünk megszokása időt igényel, a helyezkedésnek óriási szerepe van, a kapunkig csak elvétve jut el csapat, ezért egy-két hiba is elég feltűnő tud lenni. Látszik "csiga" önbizalmán, az eget nem verdesi jelen pillanatban. Egyenlőre a türelemre Neki is szüksége van.westerngom írta:El fanático írta:Az ukrán bajnokság színvonala és a primera division között hatalmas a különbség, ez az egyik.
A Barca az nem a Shaktar.
Spanyolország nem Ukrajna, nem tudhatjuk, mennyire tudta a mindennapi élet ritmusát is felvenni.
Neki ott minden idegen, a beszédjüket egyenlőre nem érti, őt sem érti meg senki, mert nem beszélnek oroszul illetve az ukrajnai oroszt, mert különbséget illik tenni a kettő között...
A csapat is más, az idő amíg beilleszkedik, egyénenként változó.
Azoknak, aki dolgoztak már több munkahelyen, nem kell elmagyarázni, milyen a beilleszkedési periódus.
Itt a többség iskolás, de majd ha bekerül a megszokott társaságba egy új gyerek, akkor megláthatják, miylen nehézségei lesznek, pláne, ha eddig nem az adott városban élt, pedig az ország és az anyanyelv közös.
A csapatba pedig nem tudják másképp "beépíteni", beszoktatni, csak ha játszik, egyenlőre suta és néha azt sem tudja hová szaladjon nagy' hirtelenjében és meccs közben sem Puyol, sem Piqué nem ér rá őt irányítani, bár néha magyaráznak és mutogatnak neki...
Azt mondom, ha a Shaktarban tudott a srác, akkor a képességeivel nincs gond, beilleszkedési nehézségei vannak, amit mi szurkolók nem tudunk megoldani, csakis Pep és a csapat együtt...[/quote]
Nagyon korrekt és jó az okfejtés! DE! 25 milláért illik meghalni a pályán és odatenni magát, mert pl. a való világban, a munkahelyemen 3 hónap után "megköszönték" volna, ha ennyit mutatok a "gázsimért" és senkit nem érdekelt, hogy honnan származom vagy vannak-e nyelvi ill. egyéb problémáim! Ez azért a világ legjobb klubja, mert itt mentálisan is fel kell nőni a nyomáshoz nem csak fizikálisan vagy technikailag!
Lásd Hleb esetét akinek adhattunk bármennyi időt, ha nem tudott élni vele.
Igen, szeretném, ha sikeresen beilleszkedne, mert ez az érdeke a csapatnak. Jó felépítésű magas védő és valószínűleg Pepnek sem a szép hosszú haja miatt akadt meg rajta a szeme......, persze adjunk időt...., egyenlőre mást úgysem tehetünk!
- Barcaádám
- Capitá del Barça
írtátok páran hogy Oleguer Presas..hát mit mondjak ő jobb volt szerintem legalább "tudott" jobbhátvédet játszani..
Csigrinszkijnek már azok a pontos passzai is elmentek mint a Getafe ellen már csak akkor pontos a passza ha Piqué ott áll 10 méterre üresen..
igaz Piqué sem a régi, sőt ...
Márquez mégúgyse, a 2005-06 os világklasszis teljesítménye is a múlté..
de azért ez mindennek a teteje az oké hogy nem tud labdát szerezni de hogy már pontos passzai se nagyon vannak és már nagyon helyezkedni se helyezkedik az vicc én a sebességéről nem beszélek az arra hadd ne mondjak semmit..
engem az bánt mint amit már sokszor mondtam hogy:
-Pep külön kérésére lett igazolva..
-25 millióért
-és ezért elküldtük Cácerest mint a macskát(...)
nagyon kilóg.. hát nem tudom hogy fog ő feljavulni nem vennék rá semmit.
Csigrinszkijnek már azok a pontos passzai is elmentek mint a Getafe ellen már csak akkor pontos a passza ha Piqué ott áll 10 méterre üresen..
igaz Piqué sem a régi, sőt ...
Márquez mégúgyse, a 2005-06 os világklasszis teljesítménye is a múlté..
de azért ez mindennek a teteje az oké hogy nem tud labdát szerezni de hogy már pontos passzai se nagyon vannak és már nagyon helyezkedni se helyezkedik az vicc én a sebességéről nem beszélek az arra hadd ne mondjak semmit..
engem az bánt mint amit már sokszor mondtam hogy:
-Pep külön kérésére lett igazolva..
-25 millióért
-és ezért elküldtük Cácerest mint a macskát(...)
nagyon kilóg.. hát nem tudom hogy fog ő feljavulni nem vennék rá semmit.

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."