2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt hogy érted?neobarca írta: És sztem a legkomolyabban Rosell fia Mascherano fenyegeti a csávót. Jól kitolt a faterral.![]()
![]()
Nem tudom mennyire vagy tájékozott a nemzetközi labdarúgásban, de szerinted az átigazolások mindig úgy zajlanak, hogy leteszik fehéren-feketén az adózni kívánt összeget és cserébe hónuk alá csapják az igazolt játékost.Ir3NiCuS írta:Kimondottan örülök ,hogy lemond , bár ezzel szerintem valamilyen szinten elismerte, hogy volt simliskedés a Neymar üzletben.
Sajnos ez az ügy jó fogás lesz rajtuk most egy ideig.
Sáros a fickó, nem kérdés.visca el barca írta:az a durva h vmelyik nap olvastam (talán itt), hogy kérte a bíróságot, hogy kérjenek be minden papírt mert minden tiszta![]()
azért ez igy elég nagy fail
És sztem a legkomolyabban Rosell fia Mascherano fenyegeti a csávót. Jól kitolt a faterral.Gareth Tello írta:Gondolom, kevés fenyegető üzenetet/hívást kap a mai napon.Alcantara írta:Ezt a Jordi Cases nevű sociot, aki feljelentést tett viszont abszolút nem értem
A másik lehetőség szerintem, hogy csak egyszerűen zavarták a vádak, és Rosell szavai után (minden tiszta, örülne, ha a bíróság bekérné az adatokat) egyszerűen csak tisztázni akarta a klubot.Gareth Tello írta:Most akartam írni én is. Lehet, hogy csak Rosell nem volt szimpatikus neki, aztán gondolta, hátha így el lehet távolítani. Sikerült neki.Alcantara írta:Ezt a Jordi Cases nevű sociot, aki feljelentést tett viszont abszolút nem értem: finoman fogalmazva is nem illik az embernek a saját fészkébe piszkítania. Mi haszna lesz a Barcelonának ebből? Neki talán és annak, aki előretolta ebben az ügyben, de maga a klub teljesen lenullázza magát emiatt.Gondolom, kevés fenyegető üzenetet/hívást kap a mai napon.
Most akartam írni én is. Lehet, hogy csak Rosell nem volt szimpatikus neki, aztán gondolta, hátha így el lehet távolítani. Sikerült neki.Alcantara írta:Ezt a Jordi Cases nevű sociot, aki feljelentést tett viszont abszolút nem értem: finoman fogalmazva is nem illik az embernek a saját fészkébe piszkítania. Mi haszna lesz a Barcelonának ebből? Neki talán és annak, aki előretolta ebben az ügyben, de maga a klub teljesen lenullázza magát emiatt.
Akkor inkább számolják fel a Barcelonát és adják el Messit a realnak...shutterisland írta:vagy jön az újabb gaspar-éra.![]()
Igen, a lejárató kampány szerint. Laporta volt az, aki újra feltette a csapatot a futball térképére. Ő rakta össze a mágikus Dinho-Eto'o-Deco triót. Vele nyertünk újra hosszú, hosszú évek után BL-t. Ő nevezte ki Pep-et vállalva a kockázatot és sorolhatnám még. Minden amit most látsz, az ő hagyatéka.Tobias88 írta:Laporta majdnem csődbe vitte a klubot
Persze! Ha bebizonyosodik, akkor mehet a rács mögé. Nincs kivétel. Ott van példának okáért Berlusconi vagy az F1 ura Ecclestone is. Más kérdés, hogy azok a börtönök felérnek egy itthoni 4-5 csillagos szállodával.visca el barca írta:ha vaj van a füle mögött, uis lecsukják ha már nem ő az elnök.. vagy nem?
Gondolom csak blöffölt, nem gondolta, hogy ebből ekkora ügyet csinálnak.. Úgy néz ki, nem jött be :/Ronaldinho&Barca írta:Ez űberciki. Valami elég nagy gáz lehet, ha egy felröppent "pletyka" után bedobja a törülközőt.. nem ő kérte, hogy nyugodtan vihetik bíróságra, összes lap tiszta, beadja őket? Elég komoly, gondolom szép summát nyúlt le. Remélem Laporta bácsi már készülődik!
Azért azt nem mondanám, hogy nem történik semmi. Szerintem biztos lesz valami hatása akár a játékosokra is. Rendben, lehet azt mondani, hogy ők profik és csak a saját dolgukkal foglalkoznak, mégis megzavarhatja őket, ha a klubjuk (akár mint munkaadójuk, egyes esetekben az életük meghatározó része) körül balhé van.Capon írta:MMM... és aztán az új elnököt az első lámpaoszlopra fellógatják a szurkolók.blaugrana99 írta:Ez most szerintem abszolút nem jött jól a csapatnak. Tudom hogy hülyén hangzik de az új elnök akár el is adhatja Messit és Neymart ha úgy gondolja.
Azért ha elmegy Rosell nem történik semmi.
Én azt olvastam, hogy a szezon végén új választások lesznek, addig lesz csak Bartomeu az elnök.messideco írta:Egyelőre úgy néz ki, hogy Bartomeu lesz a mandátum lejártáig, 2016-ig az elnök.