Cristian Tello

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.08. 23:31:27

Bob_Marley írta:Persze aki gyors mindig megtud élni, csak a mi játékunkba ami kellene azt kevésbé tudja hozni, bár a helyzeteket szépen megoldja, de játékban kevés érzésem szerint.
Nemhinném hogy egydimenziós lenne.

Talán pont az általatok vélt esztelen játéka hozhat változást. Már csak azzal szívességet tesz a csapatnak hogy néha vállal egy távoli lövést, elcselezget a tizenhatosnál. Így kilépnek rá a védők. Szinte akaratlanul bontja meg az ellenfél védelmét. Abszolút új színt visz a játékba, és egyenlőre baromi érdekes nézni.

Cuencánál valamiért az az érzésem hogy nem ér meg egy cserét... Azt az okos, ugyanakkor szolíd játékot bárki le tudja hozni. Valahogy sosem éreztem őt kiemelkedőnek, vagy legalább másnak. Valahogy olyan mint amikor egy jó játékos nincs jó formában: jó-jó de dönteni nem tud. :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.08. 23:13:06

Pontos statisztikákat én nem tudtam, de amik ide is be lettek linkelve, tudósítások stb, nagyon jól tolta Cucu.
Én Tellioban továbbra sem látom mi az a hú de nagy erősítés, nem csak a picit egydimenzós játéka miatt mondom ezt.Persze aki gyors mindig megtud élni, csak a mi játékunkba ami kellene azt kevésbé tudja hozni, bár a helyzeteket szépen megoldja, de játékban kevés érzésem szerint.
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.08. 23:05:25

Varatrix írta: Nemtudom. Én lehet roszzul emlékszem de rengetegszer jól adja be a labdát az érkező embernek. Már nem vállal el mindent ész nélkül. Jól mozog és nem lehet tudni hogy befelé vagy kifelé cselez, lő vagy bead.
Egyébként furcsa, mert sokszor én sem tudom, h mi van ezzel a gyerekkel. A szezon elején vt egy meccse (talán pont a nyitómeccs a Sociedad ellen), ahol csak néztem, hogy milyen meglátásai és megoldásai vannak. Aztán meg jön 2-3 olyan, h csak megy előre fejjel a falnak és teljességgel hasznavehetetlen (Cordoba elleni meccsek pl.)

Amúgy azt most nézem, h Cuenca játszott durván 300 percet az elmúlt fél évben, azért erre nem mondanám, h visszarázódott a játékba...
Gokuci
Jugador del Barça

2013.05.08. 23:00:57

Bob_Marley írta:
sjd írta:Én vagyok az egyetlen, aki szerint Cuenca hasznosabb lenne a csapat számára? Ezerszer intelligensebb megoldásokra képes, mint hogy "megtolom és ha a vonal előtt elérem, akkor gól". Múltkor amikor Sanchez tavalyi góljait linkelte valaki, volt egy pár igencsak kiváló Cuenca-beadás közöttük, és ha belegondolok, h a hétvégén Tello még laposan sem tudta Alexis lábára passzolni a labdát, nálam egyértelmű, h ki van előrébb a rangsorban. (+ feltételezem az "Alves nem tud beadni" társaság is támogatná őt, mint jobbtámadót ebből kifolyólag) Meg azért ő már a Chelsea ellen is megmutatta, hogy nagy csapatok ellen sincs bajban.
Abszolút nem te vagy az egyetlen, Cucu véleményem szerint is sokkal inteligensebb játékos gyorsaságával neki sincs baj, jóval inkább betud csatlakozni a játékba, védekezni is tud, másik topikban is írtam, hogy adott esetben őt vissza hozzuk, s akkor már támadó se nagyon kéne.Nem volt rossz gondolat kicsit erősödni az Ajaxhoz, főleg hogy a sérülése után mi nem tudtunk volna várni vele, hogy belelendüljön, mert kevés játéklehetőséget tudtunk volna neki adni, de most újult erővel, ráadásul sikeresen miután holland bajnok lett simán visszahoznám.
Telloért meg 10 millió "ajándék"
Ne viccelj már, az Ajaxban a kölcsönadás ideje alatt összesen 302 percet játszott...
Az 4 teljes meccs sincs...
Az alatt mit erősödött? :O
Tello pozitív elem a játéknak, a kisebb csapatok ellen már rendre jól játszik, a nagyok ellen Cuenca sem villogna.
Sztem hatalmas baklövés lenne visszahozni.
Sokat volt sérült az Ajaxnál is, én még egy szezont ott hagynám, ha be tudja játszani magát a csapatba, akkor visszajöhet, ha nem, akkor eladnám.
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
Varatrix
Director del Fútbol

2013.05.08. 22:51:39

sjd írta:Én vagyok az egyetlen, aki szerint Cuenca hasznosabb lenne a csapat számára? Ezerszer intelligensebb megoldásokra képes, mint hogy "megtolom és ha a vonal előtt elérem, akkor gól". Múltkor amikor Sanchez tavalyi góljait linkelte valaki, volt egy pár igencsak kiváló Cuenca-beadás közöttük, és ha belegondolok, h a hétvégén Tello még laposan sem tudta Alexis lábára passzolni a labdát, nálam egyértelmű, h ki van előrébb a rangsorban.
Nemtudom. Én lehet roszzul emlékszem de rengetegszer jól adja be a labdát az érkező embernek. Már nem vállal el mindent ész nélkül. Jól mozog és nem lehet tudni hogy befelé vagy kifelé cselez, lő vagy bead.

A focinak is van szubjektivitása. Nekem sokkal jobban tetszik a játéka mint Izsáké.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.08. 21:59:46

sjd írta:Én vagyok az egyetlen, aki szerint Cuenca hasznosabb lenne a csapat számára? Ezerszer intelligensebb megoldásokra képes, mint hogy "megtolom és ha a vonal előtt elérem, akkor gól". Múltkor amikor Sanchez tavalyi góljait linkelte valaki, volt egy pár igencsak kiváló Cuenca-beadás közöttük, és ha belegondolok, h a hétvégén Tello még laposan sem tudta Alexis lábára passzolni a labdát, nálam egyértelmű, h ki van előrébb a rangsorban. (+ feltételezem az "Alves nem tud beadni" társaság is támogatná őt, mint jobbtámadót ebből kifolyólag) Meg azért ő már a Chelsea ellen is megmutatta, hogy nagy csapatok ellen sincs bajban.
Abszolút nem te vagy az egyetlen, Cucu véleményem szerint is sokkal inteligensebb játékos gyorsaságával neki sincs baj, jóval inkább betud csatlakozni a játékba, védekezni is tud, másik topikban is írtam, hogy adott esetben őt vissza hozzuk, s akkor már támadó se nagyon kéne.Nem volt rossz gondolat kicsit erősödni az Ajaxhoz, főleg hogy a sérülése után mi nem tudtunk volna várni vele, hogy belelendüljön, mert kevés játéklehetőséget tudtunk volna neki adni, de most újult erővel, ráadásul sikeresen miután holland bajnok lett simán visszahoznám.
Telloért meg 10 millió "ajándék"
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.05.08. 21:47:35

Én vagyok az egyetlen, aki szerint Cuenca hasznosabb lenne a csapat számára? Ezerszer intelligensebb megoldásokra képes, mint hogy "megtolom és ha a vonal előtt elérem, akkor gól". Múltkor amikor Sanchez tavalyi góljait linkelte valaki, volt egy pár igencsak kiváló Cuenca-beadás közöttük, és ha belegondolok, h a hétvégén Tello még laposan sem tudta Alexis lábára passzolni a labdát, nálam egyértelmű, h ki van előrébb a rangsorban. (+ feltételezem az "Alves nem tud beadni" társaság is támogatná őt, mint jobbtámadót ebből kifolyólag) Meg azért ő már a Chelsea ellen is megmutatta, hogy nagy csapatok ellen sincs bajban.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.05.08. 21:40:22

Én is inkább Cuencát passzolnám el...Megkedveltem Tellot meg az "agyatlan" játékát is.
ViscaelBarca1899
Barça C

2013.05.08. 21:31:03

Ugye ez csak valami vicc, hogy Cuenca visszaérkezésével Tello távozhat? Ez a srác egy király, rengeteg potenciál van benne.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.08. 19:29:40

Barcasuff posztolta, ha Tello még 6 meccsen legalább 45 percet játszik, akkor az ára 10m-ről 16-ra nő.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
diagonal
Jugador d'estrella

2013.05.08. 18:56:38

Messidona10 írta:Ennyire egyszerű játékosa rég volt a Barcának, de ez már majdnem, hogy dicséret. A gyorsasága a legnagyobb fegyvere, emellett jól lő kapura, ha kellőképpen rá tud fordulni jobb lábbal, akkor a helyzeteit is rendre berúgja. Messi után ő jelenleg a legjobb formában levő csatár, aki gólt is tud lőni. Én remélem, hogy a vezetőségnek esze ágában sincs elengedni, nagyon hasznos lehet jövő évben is. Számomra ő a szezon pozitív meglepetése. Tavaly ilyenkor még nagyon elleneztem, hogy játszik, de most már úgy gondolom, hogy szükség van rá. Nem tudni, hogy Cuenca visszatér-e, és ha igen, milyen formában, de Tello maradjon, megérdemli!
Én nagyon nem örülnék ha elmenne, sőt, én betenném a kezdőbe rendszeresen. Bőven megérdemelné, ahányszor játszik soha nem okoz csalódást. És nem cserélgetném a bal meg jobb oldalon. A bal oldalon jobban teljesít, tényleg kicsit egyszerű a játéka, de hatékony az biztos, az indulósebessége brutális, ember nincs szerintem aki utóléri és ha helyzetbe kerül azt is megoldja, ráadásul rendkívül motivált ami ebben az idényben nem sokakról volt elmondható sajnos a csapatban.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.08. 17:51:50

Chino írta:Aegy Spurs-ben (vagy a Poolban, ők tavaly is érdeklődtek) simán kezdő lehet (főleg, hogy ha Bale távozik) nálunk erre nem nagyon látok lehetőséget, főleg, ha majd Deulofeu is képbe kerül. A kölcsönadást abszolut nem pártolom, Egy Tottenhammel akár Bl-be is juthat, az angol ligában sztem jobban is kiteljesedhet. Kár, hogy csak 10 milla a kivásárlási ára, sztem 15-16-ot is ki lehetne érte préselni.

Egy kicsit off, de ha már megemlítették Oriol-t. Őt végül eladtuk, vagy milyen kontraktussal van Angliában?
Tello :arrow: Spurs? :D Alá is írnám, legalább lenne végre egy normális szélsőnk Lennon mellett. Ha Bale megy: Lennon-Holtby-Tello... Kissé lenne lendületes támadósor. :P
Mondjuk a Spurs pont nem érdeklődött még iránta tudomásom szerint. Kár, ha elmegy, akkor inkább a White Hart Lane-t válassza, mint a vörösöket.
De én annak örülnék leginkább, ha maradna.

Romeut nyáron visszavásárolhatjuk 15 millió euróért. Nem hiszem, hogy meg fogjuk tenni.
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.08. 15:26:28

A maradása biztos hogy nem Cuenca-tól füg, de 10 millió nagyon jó ár érte. Ha Neymar érkezik nem valószínű hogy annyi játéklehetőséget kapna, mint az utóbbi időben. Ez a pénz pedig jól tudna jönni a nyári igazolásokhoz. Szerintem neki is jobb lenne a váltás. egy Spurs-ben (vagy a Poolban, ők tavaly is érdeklődtek) simán kezdő lehet (főleg, hogy ha Bale távozik) nálunk erre nem nagyon látok lehetőséget, főleg, ha majd Deulofeu is képbe kerül. A kölcsönadást abszolut nem pártolom, Egy Tottenhammel akár Bl-be is juthat, az angol ligában sztem jobban is kiteljesedhet. Kár, hogy csak 10 milla a kivásárlási ára, sztem 15-16-ot is ki lehetne érte préselni.

Egy kicsit off, de ha már megemlítették Oriol-t. Őt végül eladtuk, vagy milyen kontraktussal van Angliában?
Forca Barca!!!!
nzxtpo
Capitá del Barça

2013.05.08. 15:23:31

Barcaman1993 írta:
S.Agüero írta:Mit ne mondjak, 10-ért simán adnám el. Annyira nem jó játékos. Cuenca pl 2x olyan jó, mint ő. :)
Akkor miért Cuenca van az Ajaxban? :wink:
Azért, mert éppen akkor lábadozott sérüléséből, míg Tello végig a pályán volt, így Cuenca egy kicsit zsákbamacska is volt...
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.08. 15:19:21

S.Agüero írta: Azért, mert érkezett egy jó ajánlat az Ajaxból, ami nekünk jó, mert addig is fejlődik, majd 1-2 éven belül visszatér "jobbként".
Nem hinném, hogy Telloért nem érkezett volna. Itt volt 2 játékosunk, közülük Cuenca ment el. Nem hinném, hogy a jobbat engedte volna el a klub.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.08. 15:12:08

Barcaman1993 írta:
S.Agüero írta:Mit ne mondjak, 10-ért simán adnám el. Annyira nem jó játékos. Cuenca pl 2x olyan jó, mint ő. :)
Azért, mert érkezett egy jó ajánlat az Ajaxból, ami nekünk jó, mert addig is fejlődik, majd 1-2 éven belül visszatér "jobbként".
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.08. 15:09:34

MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.08. 15:07:59

Mit ne mondjak, 10-ért simán adnám el. Annyira nem jó játékos. Cuenca pl 2x olyan jó, mint ő. :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.05.08. 15:06:47

sörvirsli írta:10 millió röhejes ár érte!
Ha valaki kipengeti akkor a klub köteles átadni?Nem hiszem,gondolom neki is van beleszólása. :)
Nyilván, ha maradni akar, akkor aztán fejen is állhat bármelyik klub. Az viszont más kérdés, hogy más csapatban előfordulhat, hogy kezdő lenne.
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.05.08. 15:03:37

10 millió röhejes ár érte!
Ha valaki kipengeti akkor a klub köteles átadni?Nem hiszem,gondolom neki is van beleszólása. :)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
bennike123
Jugador del Barça

2013.05.08. 14:36:40

szerintem deloufeu -n kivul o a legigeretesebb tamadonk!ha eladnank csak 20 milllio folott!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.05.08. 14:07:17

10 millaert nem engedném el, annál hasznosabb, viszont ha tényleg ennyi a kivasarlasi ára akkor ninics mit tenni.

amugy nem lenne hátrány ha a "felesleges" tehetségeket jó áron el tudnánk adogatni, mert ebben marha gyengék vagyunk. megy mindegyik kölcsönbe meg fillérekért....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.05.08. 13:31:20

Állítólag a Pool mellett a Spurs, az Arsenal és a Dinamo Kijev (meglepő) szeretné szerződtetné, de ő maradna, azt írják :)
Kép
"And my heart will leave you never."
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.08. 13:17:10

szerintem egyszerű.

ha jön támadó (cuenca vagy neymar) a keretbe vissza, akkor egy valakinek mennie kell, messi és sanchez szerintem biztos nem megy, pedro kirobbanthatatlan, villa és tello közül megy az egyik.

szerintem cuenca és neymar is egy picit lassabb tellonál, de sokrétűbbek, szóval nem bánnám egyik cserét sem.
pedig tényleg megkedveltem tellot, ami annak köszönhető, hogy annyira enervált, alibi volt a támadójáték, és a támadók teljesítménye is annyira csapnivaló volt messin kívül, hogy már ezzel a lefutom a védőt cuccal is többször csalt mosolyt az arcomra.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.05.08. 13:10:19

Gareth Tello írta: Egyébként a Marca azt írta, nem tudom, helyes-e az infó, hogy csak 10 millió euró Tello kivásárlási ára... :shock: Ennyit szvsz mondjuk egy Liverpool simán leperkálna érte, ők amúgy is érdeklődtek CT iránt nemrég.
Ha valaki 10 milliót le tenne érte, rögtön nyélbe ütném az üzletet Rosellék helyében és szvsz mi járnánk jól!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lezárt