Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemhinném hogy egydimenziós lenne.Bob_Marley írta:Persze aki gyors mindig megtud élni, csak a mi játékunkba ami kellene azt kevésbé tudja hozni, bár a helyzeteket szépen megoldja, de játékban kevés érzésem szerint.
Egyébként furcsa, mert sokszor én sem tudom, h mi van ezzel a gyerekkel. A szezon elején vt egy meccse (talán pont a nyitómeccs a Sociedad ellen), ahol csak néztem, hogy milyen meglátásai és megoldásai vannak. Aztán meg jön 2-3 olyan, h csak megy előre fejjel a falnak és teljességgel hasznavehetetlen (Cordoba elleni meccsek pl.)Varatrix írta: Nemtudom. Én lehet roszzul emlékszem de rengetegszer jól adja be a labdát az érkező embernek. Már nem vállal el mindent ész nélkül. Jól mozog és nem lehet tudni hogy befelé vagy kifelé cselez, lő vagy bead.
Ne viccelj már, az Ajaxban a kölcsönadás ideje alatt összesen 302 percet játszott...Bob_Marley írta:Abszolút nem te vagy az egyetlen, Cucu véleményem szerint is sokkal inteligensebb játékos gyorsaságával neki sincs baj, jóval inkább betud csatlakozni a játékba, védekezni is tud, másik topikban is írtam, hogy adott esetben őt vissza hozzuk, s akkor már támadó se nagyon kéne.Nem volt rossz gondolat kicsit erősödni az Ajaxhoz, főleg hogy a sérülése után mi nem tudtunk volna várni vele, hogy belelendüljön, mert kevés játéklehetőséget tudtunk volna neki adni, de most újult erővel, ráadásul sikeresen miután holland bajnok lett simán visszahoznám.sjd írta:Én vagyok az egyetlen, aki szerint Cuenca hasznosabb lenne a csapat számára? Ezerszer intelligensebb megoldásokra képes, mint hogy "megtolom és ha a vonal előtt elérem, akkor gól". Múltkor amikor Sanchez tavalyi góljait linkelte valaki, volt egy pár igencsak kiváló Cuenca-beadás közöttük, és ha belegondolok, h a hétvégén Tello még laposan sem tudta Alexis lábára passzolni a labdát, nálam egyértelmű, h ki van előrébb a rangsorban. (+ feltételezem az "Alves nem tud beadni" társaság is támogatná őt, mint jobbtámadót ebből kifolyólag) Meg azért ő már a Chelsea ellen is megmutatta, hogy nagy csapatok ellen sincs bajban.
Telloért meg 10 millió "ajándék"
Nemtudom. Én lehet roszzul emlékszem de rengetegszer jól adja be a labdát az érkező embernek. Már nem vállal el mindent ész nélkül. Jól mozog és nem lehet tudni hogy befelé vagy kifelé cselez, lő vagy bead.sjd írta:Én vagyok az egyetlen, aki szerint Cuenca hasznosabb lenne a csapat számára? Ezerszer intelligensebb megoldásokra képes, mint hogy "megtolom és ha a vonal előtt elérem, akkor gól". Múltkor amikor Sanchez tavalyi góljait linkelte valaki, volt egy pár igencsak kiváló Cuenca-beadás közöttük, és ha belegondolok, h a hétvégén Tello még laposan sem tudta Alexis lábára passzolni a labdát, nálam egyértelmű, h ki van előrébb a rangsorban.
Abszolút nem te vagy az egyetlen, Cucu véleményem szerint is sokkal inteligensebb játékos gyorsaságával neki sincs baj, jóval inkább betud csatlakozni a játékba, védekezni is tud, másik topikban is írtam, hogy adott esetben őt vissza hozzuk, s akkor már támadó se nagyon kéne.Nem volt rossz gondolat kicsit erősödni az Ajaxhoz, főleg hogy a sérülése után mi nem tudtunk volna várni vele, hogy belelendüljön, mert kevés játéklehetőséget tudtunk volna neki adni, de most újult erővel, ráadásul sikeresen miután holland bajnok lett simán visszahoznám.sjd írta:Én vagyok az egyetlen, aki szerint Cuenca hasznosabb lenne a csapat számára? Ezerszer intelligensebb megoldásokra képes, mint hogy "megtolom és ha a vonal előtt elérem, akkor gól". Múltkor amikor Sanchez tavalyi góljait linkelte valaki, volt egy pár igencsak kiváló Cuenca-beadás közöttük, és ha belegondolok, h a hétvégén Tello még laposan sem tudta Alexis lábára passzolni a labdát, nálam egyértelmű, h ki van előrébb a rangsorban. (+ feltételezem az "Alves nem tud beadni" társaság is támogatná őt, mint jobbtámadót ebből kifolyólag) Meg azért ő már a Chelsea ellen is megmutatta, hogy nagy csapatok ellen sincs bajban.
Én nagyon nem örülnék ha elmenne, sőt, én betenném a kezdőbe rendszeresen. Bőven megérdemelné, ahányszor játszik soha nem okoz csalódást. És nem cserélgetném a bal meg jobb oldalon. A bal oldalon jobban teljesít, tényleg kicsit egyszerű a játéka, de hatékony az biztos, az indulósebessége brutális, ember nincs szerintem aki utóléri és ha helyzetbe kerül azt is megoldja, ráadásul rendkívül motivált ami ebben az idényben nem sokakról volt elmondható sajnos a csapatban.Messidona10 írta:Ennyire egyszerű játékosa rég volt a Barcának, de ez már majdnem, hogy dicséret. A gyorsasága a legnagyobb fegyvere, emellett jól lő kapura, ha kellőképpen rá tud fordulni jobb lábbal, akkor a helyzeteit is rendre berúgja. Messi után ő jelenleg a legjobb formában levő csatár, aki gólt is tud lőni. Én remélem, hogy a vezetőségnek esze ágában sincs elengedni, nagyon hasznos lehet jövő évben is. Számomra ő a szezon pozitív meglepetése. Tavaly ilyenkor még nagyon elleneztem, hogy játszik, de most már úgy gondolom, hogy szükség van rá. Nem tudni, hogy Cuenca visszatér-e, és ha igen, milyen formában, de Tello maradjon, megérdemli!
TelloChino írta:Aegy Spurs-ben (vagy a Poolban, ők tavaly is érdeklődtek) simán kezdő lehet (főleg, hogy ha Bale távozik) nálunk erre nem nagyon látok lehetőséget, főleg, ha majd Deulofeu is képbe kerül. A kölcsönadást abszolut nem pártolom, Egy Tottenhammel akár Bl-be is juthat, az angol ligában sztem jobban is kiteljesedhet. Kár, hogy csak 10 milla a kivásárlási ára, sztem 15-16-ot is ki lehetne érte préselni.
Egy kicsit off, de ha már megemlítették Oriol-t. Őt végül eladtuk, vagy milyen kontraktussal van Angliában?
Azért, mert éppen akkor lábadozott sérüléséből, míg Tello végig a pályán volt, így Cuenca egy kicsit zsákbamacska is volt...Barcaman1993 írta:Akkor miért Cuenca van az Ajaxban?S.Agüero írta:Mit ne mondjak, 10-ért simán adnám el. Annyira nem jó játékos. Cuenca pl 2x olyan jó, mint ő.
Nem hinném, hogy Telloért nem érkezett volna. Itt volt 2 játékosunk, közülük Cuenca ment el. Nem hinném, hogy a jobbat engedte volna el a klub.S.Agüero írta: Azért, mert érkezett egy jó ajánlat az Ajaxból, ami nekünk jó, mert addig is fejlődik, majd 1-2 éven belül visszatér "jobbként".
Azért, mert érkezett egy jó ajánlat az Ajaxból, ami nekünk jó, mert addig is fejlődik, majd 1-2 éven belül visszatér "jobbként".Barcaman1993 írta:Akkor miért Cuenca van az Ajaxban?S.Agüero írta:Mit ne mondjak, 10-ért simán adnám el. Annyira nem jó játékos. Cuenca pl 2x olyan jó, mint ő.
Akkor miért Cuenca van az Ajaxban?S.Agüero írta:Mit ne mondjak, 10-ért simán adnám el. Annyira nem jó játékos. Cuenca pl 2x olyan jó, mint ő.
Nyilván, ha maradni akar, akkor aztán fejen is állhat bármelyik klub. Az viszont más kérdés, hogy más csapatban előfordulhat, hogy kezdő lenne.sörvirsli írta:10 millió röhejes ár érte!
Ha valaki kipengeti akkor a klub köteles átadni?Nem hiszem,gondolom neki is van beleszólása.
Ha valaki 10 milliót le tenne érte, rögtön nyélbe ütném az üzletet Rosellék helyében és szvsz mi járnánk jól!Gareth Tello írta: Egyébként a Marca azt írta, nem tudom, helyes-e az infó, hogy csak 10 millió euró Tello kivásárlási ára...Ennyit szvsz mondjuk egy Liverpool simán leperkálna érte, ők amúgy is érdeklődtek CT iránt nemrég.