sjd írta:Én vagyok az egyetlen, aki szerint Cuenca hasznosabb lenne a csapat számára? Ezerszer intelligensebb megoldásokra képes, mint hogy "megtolom és ha a vonal előtt elérem, akkor gól". Múltkor amikor Sanchez tavalyi góljait linkelte valaki, volt egy pár igencsak kiváló Cuenca-beadás közöttük, és ha belegondolok, h a hétvégén Tello még laposan sem tudta Alexis lábára passzolni a labdát, nálam egyértelmű, h ki van előrébb a rangsorban. (+ feltételezem az "Alves nem tud beadni" társaság is támogatná őt, mint jobbtámadót ebből kifolyólag) Meg azért ő már a Chelsea ellen is megmutatta, hogy nagy csapatok ellen sincs bajban.
Abszolút nem te vagy az egyetlen, Cucu véleményem szerint is sokkal inteligensebb játékos gyorsaságával neki sincs baj, jóval inkább betud csatlakozni a játékba, védekezni is tud, másik topikban is írtam, hogy adott esetben őt vissza hozzuk, s akkor már támadó se nagyon kéne.Nem volt rossz gondolat kicsit erősödni az Ajaxhoz, főleg hogy a sérülése után mi nem tudtunk volna várni vele, hogy belelendüljön, mert kevés játéklehetőséget tudtunk volna neki adni, de most újult erővel, ráadásul sikeresen miután holland bajnok lett simán visszahoznám.
Telloért meg 10 millió "ajándék"