Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2009.12.18. 20:32:56

Szerintem sem lesz ez sétagalopp a Madridnak,a Lyon nagyon jó kis csapat,semmivel nem gyengébbek,mint pár éve.
Egyébként meg szimpatikus focit játszanak,gyorsan,támadó szellemben. Én bírom őket,meg fogják nehezíteni Ronaldo-ék dolgát.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.18. 20:28:21

Jaj már, mit kell fényezni a madridot? Én jó esélyt látok rá, h kiessenek a Lyon ellen. A RM évek óta nem vert meg a bl-ban nagy csapatot, és nálam a Lyon nagy csapatnak számít, az elmúlt években elég sokat tettek le az asztalra. Ettől függetlenül papíron persze a rm az esélyes, de az elmúlt években is mindig ők voltak, tavaly kivéve, aztán mindig jól meg lettek ....sexuálva. Meg nem kell hinni a hülye szövegnek, h itt az új madrid. Hol??? :shock: Sztem megint ki esnek.

Én a Stuttgartot kértem a lejjebbi hsz-ba magunknak, jött is. Nagyon örülök nekik, biztos a továbbjutás. Azért egy Bayern, egy Lyon, v. egy Milan más lett volna, persze ők is verhetők, de jobb, h olyan az ellenfél, akit félgőzzel is lazán ütünk. Így jobban koncentrálhatunk a Ligára. Nem bánnám, ha a szerencsés sorsolás továbbra is kitartana majd. Ráérünk a végén nagy csapatot kapni!
További tippjeim a továbbjutásta: múúúú, Cselzi(sajnos), Bayern, Arsenal, Cska Moszkva, Bordeaux.
Marci
Capitá del Barça

2009.12.18. 19:43:59

Nekem a Lyon a kedvenc csapatom, de a Madridot tartom esélyesebbnek. Nem nagyon sokkal, de azért egyértelmű jelenleg, hogy a Real erősebb. Ha kihozzák magukból a maximumot, akkor nem tudják megverni őket a franciák, akárhogy is játsszanak.
Hozzátenném viszont, hogy a meccsekig még formába lendülhet a Lyon is, ami nem is reménytelen hiszen a keret erősebb most szerintem mint akár tavaly Benzemával és Juninhoval volt, mert egyrészt ezt a két játékost sikerült nagyrészt pótolni, és egyéb posztokon is érkezett erősítés. Ami pedig a legfontosabb, hogy a Madrid ellen sokkal inkább elhihetik a fiúk, hogy igenis van esélyük, nem úgy mint tavaly a Barca ellen gondolták.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.18. 19:24:49

persze,h mindenki örülne innen (vagy majdnem mindneki) ha kiesne a Madrid,de kicsit reálisan nézve, jobb csapat mint a Lyon, lyon csoportja semmivel sem volt erősebb a Madridénál,sőőt...bajnokságban se jók, szeretném ha kiejtenék a Real-t,de 65-35 arányban CRéket tartom esélyesebbnek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.12.18. 19:23:25

Nos akkor én is kiértékelném a párharcokat. A mi meccsünkről majd külön, egy másik topicban :lol: :

Milan-MU: Őszintén szólva én az olaszok továbbjutásának jobban örülnék. Kicsit már sok volt nekem az utóbbi években az angolokból :D Főleg a MU-ból. Valahogy nem csípem őket. De a realitás az, hogy ez megjósolhatatlan. Izgalmas meccsek lesznek az biztos.

Inter-Chelsea: Az Internek évek óta nem megy a Bl-ben és úgy gondolom idén sem lesz ez másképp. A Chelsea szvsz az egyik favorit idén. Bombaerősek! Igaz hogy angolok de őket és az Arsenalt szívesen nézném továbbra is. Véleményem szerint simább lesz ez a párharc mint azt sokan gondolják. Én Chelsea továbbjutást várok :)

Lyon-Real: Nyilván jobban örülnék a franciák továbbjutásának, ugyanakkor izgalmasabb lenne a BL a Madriddal. Szerintem a Real, ha nehezen is de továbbjut. Kellemetlen ellenfél a Lyon de begyűrik őket a blancók.

Bayern-Fiorentina: A németek mellet szól a mentalitás. Idén vergődnek eddig de láthattuk, hogy a Juve ellen hogy felszívták magukat. A Fioretnina jó csapat de ez kevés lesz. A Bayerrn továbbmegy, remélem. Jó lenne látni egy német csapatot is a legjobb 8 között, mert ugye a Stuttgartot nem fogjuk látni. :lol: 8)

Olympiakosz-Bordeaux: Továbbmegy a Bordeaux remélem. Nagyon megszerettem őket egyébként. Remek csapat és szerintem a Görögök nem okoznak majd nekik gondot.

Porto-Arenal: Arsenal továbbmegy. A Portonak idén nem terem babér a BL-ben szvsz.

CSKMoszkva-Sevilla: Talán a moszkvai tél betehet a spanyoloknak, de az idegenbeli meccsüktől függetlenül tovább fognak jutni. És szerintem igen csak sokáig juthatnak idén. :D

Ja és majdnem elfelejtettem hogy az Európa-Ligában is lesznek ám pikáns párharcok. Ajax-Juve, PSV-Hamburg és kíváncsi leszek hogy a 'Pool mit kezd az Urzicenivel. :o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman14 2009.12.18. 19:25:24-kor.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.12.18. 19:14:32

Felesleges most ezen vitatkozni... Szerintem a Madrid idény van annyira jó, hogy ne jelentsen neki gondot kiejteni a Lyont. A Lyon megverte a hullagyenge Liverpoolt oda-vissza. A bajnokságban sem vitézkednek. Azért ez a Real így is az utóbbi évek legjobb Realja. Kiharcolhat maximum 1 gólos előnyt a Lyon, de ha otthon elkapja a fonalat Ronaldo és Kaká, akkor simán megfordítják.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.12.18. 18:49:40

Benga írta:Aki a Lyon továbbjutását érzi megosztaná velem, hogy mire alapozza?
Az Alcorcónra. :lol:
Amúgy én személy szerint imádkozom, hogy továbbjusson a Madrid. Kevés olyan ünnep van egy rajongó számára, mint az El Clásico, és már évek óta rendre elkerüljük őket. Ha már a kupából képesek voltak kiesni, legalább a BL-ben hadd játsszunk velük!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.18. 18:43:13

Azért ez a Lyon már rohadtul nem az a Lyon aki ellenünk játszott, vagy aki 7 évig uralta Franciaország trónját. Rengetegen igazoltak el, és sok új arc jött. Rettentően meggyengültek. Jól mutatja a már másfél éve tartó "szenvedésük".
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Benga
Entrenador del Barça

2009.12.18. 18:39:18

A jelenleg jobb OM-t simán lerendezték. A Lyon egyéni képességekben gyengébb, gondolom ezen nem veszünk össze. Szóval csapatként kéne megverniük a Madridot, amit para úgy, hogy a nyár náluk többnyire egy síbörzéhez hasonlít, nem látom a tudatos csapatépítést, de ez az én bajom. Kikaptak a Bordeuxtól is, persze lehet, hogy felszívják magukat a meccsre, innentől a bl himnuszra kelnek fekszenek, de ennyi erővel akárki akár egy spanyol sokadosztályú csapat is nyerhetne, amire volt példa oké, de őket talán komolyabban veszik. Persze megértem az álláspontod, de szerintem ez inkább reménykedés mint sem realitás. Bár megnézném Benzema fejét egy kiesés után :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.18. 18:26:48

Benga írta:Aki a Lyon továbbjutását érzi megosztaná velem, hogy mire alapozza?
A Madrid jobb csapat mint ez a Lyon. A Lyon kb abban reménykedhet, hogy a labda gömbölyű és bármi megtörténhet, szóval az oké, hogy az ember rábök a hét párharc hét esélyesére a nyolcadikban meg a Madrid ellenfelére, ennyi erővel akárhol lehetne bökni a másik csapatra, csak ugye az utálat, amúgy meg persze nem sírnék, ha kiesne a Madrid, de ne lepődjn meg senki, ha továbbjutnak, nem lehet azt várni, hogy amég élünk nem mennek a béelben még egy kört. Amúgy kicsit unom már, hogy rajtunk kívül a Chelsea meg a Mu dominál a bl-ben, de hát akinek izgi egyfolytába angol rangadókat nézni kedden és szerdán hajrá, mert egy Lyon tuti nem fogja megtréfálni őket, hanem egy sima meccsen kiesnek. Én nem kedvelem a Madridot, de a jó focit annál inkább.
Azért ennyivel messze nem esélyesebb a madrid. Messze nem. Ha a Lyon képes előnyt kiharcolni az első meccsen, akkor a visszavágón bármi elképzelhető. Nyílván, ha a madrid játszana a Stuttgarttal, vagy az Olympiakossal, nem mondanám hogy kieshetnek. De a Lyon ellen igenis benne lehet a pakliban.
arról nem beszélve, hogy az elmúlt években tett arról a madrid, hogy ennyire ne kezeljük már őket favoritként...
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.18. 18:21:12

Én is úgy gondolom hogy a blancók tovább fognak menni.A Lyon egy jó csapat,de nem tartom őket képesnek arra hogy a Realt elverjék.Lyonban talán egy döntetlent ki tudnak harcolni, de a visszavágón tuti Real siker lesz.

Az aki nagyot fog bukni az szerintem az Arsenal,hacsak nem jön hozzájuk valaki a télen.(csatár)Mert elég szűkösen állnak.

Mu-Milan,hát frankó meccs lesz mind a kettő..én nem érzem annyira biztosnak a United továbbjutását a Milan bármikor képes meglepetést okozni főleg ha a BL-ről van szó.

Chelsea-sInter..ott viszont sima londoni győzelmet váriok.Idén nagyon jók,és Drogba is ontja a gólokat dögivel.Még pár évet várnia kell arra az Internek hogy egy olyan csapat összejöjjön ott ami képes Bajnokok Ligáját nyerni.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Benga
Entrenador del Barça

2009.12.18. 18:10:05

Aki a Lyon továbbjutását érzi megosztaná velem, hogy mire alapozza?
A Madrid jobb csapat mint ez a Lyon. A Lyon kb abban reménykedhet, hogy a labda gömbölyű és bármi megtörténhet, szóval az oké, hogy az ember rábök a hét párharc hét esélyesére a nyolcadikban meg a Madrid ellenfelére, ennyi erővel akárhol lehetne bökni a másik csapatra, csak ugye az utálat, amúgy meg persze nem sírnék, ha kiesne a Madrid, de ne lepődjn meg senki, ha továbbjutnak, nem lehet azt várni, hogy amég élünk nem mennek a béelben még egy kört. Amúgy kicsit unom már, hogy rajtunk kívül a Chelsea meg a Mu dominál a bl-ben, de hát akinek izgi egyfolytába angol rangadókat nézni kedden és szerdán hajrá, mert egy Lyon tuti nem fogja megtréfálni őket, hanem egy sima meccsen kiesnek. Én nem kedvelem a Madridot, de a jó focit annál inkább.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.18. 17:54:44

Nézzük sorban. Szerintem a Porto-Arsenal, abszolút kétesélyes, bárki továbbmehet. A Madrid tipikus fekete lovat kapott, a Lyon ellen abszolút benne van a kizúgás lehetősége. Chelsea megeszi az Intert szerintem, a Bayern is üti a Fiorentinát. a Bordeaux most még biztos megy egy kört, a görögöket kiütik. Mi alap hogy továbbmegyünk, és a Sevilla is veszi az akadályt. A M.U. erősebb,mint a Milan, ez két meccs alatt ki is jön majd.
Tehát a 8 között: Barca, Lyon (remélem), Sevilla, Chelsea, Bayern, M.U. Arsenal, Bordeaux.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.12.18. 17:22:47

Kalti írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/12/18/ ... _a_bl-ben/
Mit szóltok hozzá ? Én kiegyeznék vele. :lol:
Valóban a legreálisabb forgatókönyv, de én nem egyeznék ki vele. :) Ez a névsor szimpatikusabb:
Inter, Milan, Lyon, Barca, Bordeaux, Fiorentina, Arsenal, Sevilla
:)

szerk.: Elnézést kérek, a végét nem is olvastam el, ezesetben én is kiegyeznék vele. 8)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.18. 17:20:19

Buitre írta:csababarca, példát vehetnél a többiekről, akik nincsenek olyan parasztok, hogy csak az ősi rivális nevét írják kis kezdőbetűvel. sztem nem ettől "més que un club", de végül is te tudod.. :roll:
Hat igen valoban,nem tudom mi ertelme van az effele "rivalizalasnak"....Ez a kisbetus iras ez ovodas,termeszetesen nem szeretjuk a Real-t,de ettol el lehet ismerni es nem kell ezt csinalni... :?

Na Peace! :wink:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Buitre
Jugador d'estrella

2009.12.18. 16:59:30

csababarca, példát vehetnél a többiekről, akik nincsenek olyan parasztok, hogy csak az ősi rivális nevét írják kis kezdőbetűvel. sztem nem ettől "més que un club", de végül is te tudod.. :roll:
Kalti
Barça B

2009.12.18. 15:21:26

http://sportgeza.hu/futball/2009/12/18/ ... _a_bl-ben/
Mit szóltok hozzá ? Én kiegyeznék vele. :lol:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.18. 15:20:25

Imádom ezt a sorsolást :D Nagyon jól sikerült. Személyesen nekünk az egyik leginkább verhető ellenfél jutott. De marha jók és pikánsak a Chelsea - Inter, Milan - MU.
A Porto - Arsenal nagyon kemény lesz. Bízom benne, hogy addigra már egészséges lesz az ágyúsok legalább 60%-a :)

És annak külön örülök, hogy a Real megkapta a három legerősebb második közül az egyiket: Lyont :) Nagyon nincs eldöntve ez a továbbjutás :P

Kicsit gyenge találkozók is lettek: CSZKA - Sevilla, Olympiakosz - Bordeaux, meg a Bayern - Fiorentina is inkább EurópaLiga-meccs-szagú.
No, de nem baj...

Lényeg, hogy jó sok nagy csapat összekerült egymással, így számuk redukálódni fog a következő körre :)
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.18. 15:06:15

Beckham is visszatér az old Trafford-ra :D
LM10
Director del Fútbol

2009.12.18. 14:34:21

Tisztajó, hogy így lebontották 2 hétre a nyolcaddöntőket :D Így benne leszünk a TV-ben :wink:
cps46
Entrenador del Barça

2009.12.18. 14:24:20

Az UEFA honlapja alapján:

02.16./03.10.
MU - Milan
Real - Lyon

02.17./03.09.
Fiorentina - Bayern
Arsenal - Porto

02.23./03.17.
Bordeaux - Olympiakos
Barça - Stuttgart

02.24./03.16.
Chelsea - Inter
Sevilla - CSKA

Ez alapján simán tévébe kerülhet a mi párosunk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.18. 14:08:26

VFB Stuttgart - FC Barcelona

Egyértelmű, összesítésben 3-1el,vagy 4-1el megyünk tovább.

Olympiakosz Pireusz - Girondins Bordeaux

ez az a párharc ahol véleményem szerint mindkét csapat örülhet, Bordó könnyűt kapott,és a görögök se kaptak nagy klasszis csapatot, ennek ellenére a franciák mennek tovább, de csak 1 gól lesz köztük.

Internazionale - Chelsea

YEH :D remélem Chelsea tábor elénekli Jose dalát,mekkora lenne :lol: véleményem szerint ugyanaz lesz mint a tavalyi M.U.-Interen, azaz a Chelsea megérdemelten,de szorosan megy tovább.

FC Bayern München - ACF Fiorentina

Ha a Fio tudja tartani a BL-es formáját,akkor bármi lehet,ha kicsit visszaesnek,akkor Bayern begyalogol.

CSZKA Moszkva - Sevilla FC

Remélem a spanyolok, de ahhoz februárig javulniuk kell,mert mostanában rengeteg pontot hullajtanak kis csapatok ellen.

Olympique Lyon - Real Madrid

Madrid megy tovább,de nehezen, főleg CR és Kaka miatt érzem,h ezúttal átlépnek a legjobb 8ba.

FC Porto - Arsenal FC

tavaly a csoportkörben megtréfálta a Porto az Arsenalt,és csoportelső lett, meglátjuk mennyi sérült lesz akkoriban az ágyúsoknál, attól sok fog függeni.

AC Milan - Manchester United

pikán kis párharc, remélem M.U. továbbjutással,ami reálisabb is. viszont nem lesz sétagalopp,és bőven benne van,h tévedek.
Ha mi kaptuk volna a milánt,egyértelmű lenne szerintem,de vhogy a milánnak fekszik a M.U. focija,elég jó mutatói vannak ellene sajnos.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.12.18. 13:57:10

BL nyolcaddöntők:

FC Barcelona - Stuttgart
Chelsea - Inter
Milan - Manchester
Porto - Arsenal
CSZKA - Sevilla
Lyon - Real Madrid
Bayern - Fiorentina
Olympiakosz - Bordeaux

Európa Liga 32 között:

1. Rubin Kazany (orosz)–Hapoel Tel-Aviv (izraeli)
2. Athletic Bilbao (spanyol)–Anderlecht (belga)
3. FC Köbenhavn (dán)–Marseille (francia)
4. Panathinaikosz (görög)–Roma (olasz)
5. Atlético Madrid (spanyol)–Galatasaray (török)
6. Ajax (holland)–Juventus (olasz)
7. FC Bruges (belga)–Valencia (spanyol)
8. Fulham (angol)–Sahtar Doneck (ukrán)
9. Liverpool (angol)–Unirea Urziceni (román)
10. Hamburg (német)–PSV (holland)
11. Villarreal (spanyol)–Wolfsburg (német)
12. Standard Liege (belga)–Salzburg (osztrák)
13. Twente (holland)–Werder Bremen (német)
14. Lille (francia)–Fenerbahce (török)
15. Everton (angol)–Sporting (portugál)
16. Hertha BSC (német)–Benfica (portugál)

Nyolcaddöntők:

PSV - Anderlecht
Rubin Kazany - Wolfsburg
Galatasaray - Sporting
Benfica - Marseille
AS Roma - Salzburg
Fenerbahce - Liverpool
Juventus - Shaktar Donetsk
Valencia - Werder Bremen
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
noname
Llegenda del Barça

2009.12.18. 13:34:24

VFB Stuttgart - FC Barcelona
Örülök a párosításnak. Az egyik legkönnyebb ellenfél. Lemossuk őket!

Olympiakosz Pireusz - Girondins Bordeaux
Sima Bordeaux továbbjutás

Internazionale - Chelsea

Ez nemkis meccs lesz. Ki-ki meccs. A Cselzi az esélyes, de meglátjuk mire mennek az Inter ellen. Ha az olaszoknak sikerül gólt szerezniük bármelyik meccsen hamarabb, akkor nagyon nehéz lesz a ruszkiknak.

FC Bayern München - ACF Fiorentina
Itt bárki továbbjuthat. 2 hullámzó teljestményt nyújtó csapat.Kiszámíthatatlan.

CSZKA Moszkva - Sevilla FC
A Sevilla könnyedén nyer.

Olympique Lyon - Real Madrid
Szoros lesz. Nagyban függ attól h a Lyon milyen napot fog ki. Ha jó napot fognak ki, akkor bajban van a Real, de azért kb 65-35 arányban a Realt tartom esélyesebbnek.

FC Porto - Arsenal FC
Sztem a Porto fog továbbmenni. Az Arsenal nagyon hullámzó, a Porto nagyon kiegyensúlyozott. Az ilyen párosításokból általában utóbbi jut tovább.

AC Milan - Manchester United
Abszolút ki-ki meccs. Itt egyáltalán nem tok esélyest mondani. A Milan jó formában van, az MU nincs olyan erős mint tavay.
A Fifa egy szégyen
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.18. 12:45:57

Fecooo írta:JM visszatér milánóba, Carlo visszatér a San Siro-ba, Benzema visszatér Lyon-ba, Beckham visszatér(het) az OT-ra, Hleb visszatér a SZENTÉLYBE, nem kicsit pikáns :D
Tényleg! :shock: Ez mekkora! :)

BARCELONA- Stuttgart
Sima továbbjutás. Egy Lehmann-al a kapuba nem ügy. :)

Inter-Chelsea
Na ez lesz szerintem a legnagyobb meccs a párosítások közül! Phúú el se tudom képzelni ennek a párharcnak a végkimenetelét. Passz. Óriási két meccs lesz szerintem.

Olimpiakosz-Bordeaux
Görögországban egy X, hazai pályán simán nyer a Bordeaux.

Bayern-Fiorentina
Ez is egy érdekes párharc, de ha addigra még jobban összekapja magát a Bayern akkor ők jutnak tovább.

Sevilla-CSZKA Moszkva
Passz. Nem tudok mit tippelni rá. Spanyolban a Sevilla nyer, oroszban a CSZKA az tuti. De hogy milyen arányban? :wink:

Lyon-Real Madrid
Nagyon gyenge most a Lyon, szerintem sima kettős vereséggel kiesnek a Madrid ellen. 6 év után továbbjuthat a Madrid! Kis motiváció! :D

Arsenal-Porto
Ha addigra felépülnek az Arsenal sérültjei akkor a londoniak továbbjutását várom, de nem lesznek egyszerű meccsek az tuti.

Manchester United-Milan
Ez is pikáns találkozó lesz. Szerintem túl gyors a MU játéka a Milannak, idegenben egy X, otthon pedig egy győzelemmel továbbmegy a MU.

Jó kis meccsek lesznek, nekünk pedig a hazai még egy gálameccs is lehet. :wink: Várom már a februárt...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Lezárt