Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az Alcorcónra.Benga írta:Aki a Lyon továbbjutását érzi megosztaná velem, hogy mire alapozza?
Azért ennyivel messze nem esélyesebb a madrid. Messze nem. Ha a Lyon képes előnyt kiharcolni az első meccsen, akkor a visszavágón bármi elképzelhető. Nyílván, ha a madrid játszana a Stuttgarttal, vagy az Olympiakossal, nem mondanám hogy kieshetnek. De a Lyon ellen igenis benne lehet a pakliban.Benga írta:Aki a Lyon továbbjutását érzi megosztaná velem, hogy mire alapozza?
A Madrid jobb csapat mint ez a Lyon. A Lyon kb abban reménykedhet, hogy a labda gömbölyű és bármi megtörténhet, szóval az oké, hogy az ember rábök a hét párharc hét esélyesére a nyolcadikban meg a Madrid ellenfelére, ennyi erővel akárhol lehetne bökni a másik csapatra, csak ugye az utálat, amúgy meg persze nem sírnék, ha kiesne a Madrid, de ne lepődjn meg senki, ha továbbjutnak, nem lehet azt várni, hogy amég élünk nem mennek a béelben még egy kört. Amúgy kicsit unom már, hogy rajtunk kívül a Chelsea meg a Mu dominál a bl-ben, de hát akinek izgi egyfolytába angol rangadókat nézni kedden és szerdán hajrá, mert egy Lyon tuti nem fogja megtréfálni őket, hanem egy sima meccsen kiesnek. Én nem kedvelem a Madridot, de a jó focit annál inkább.
Valóban a legreálisabb forgatókönyv, de én nem egyeznék ki vele.Kalti írta:http://sportgeza.hu/futball/2009/12/18/ ... _a_bl-ben/
Mit szóltok hozzá ? Én kiegyeznék vele.
Hat igen valoban,nem tudom mi ertelme van az effele "rivalizalasnak"....Ez a kisbetus iras ez ovodas,termeszetesen nem szeretjuk a Real-t,de ettol el lehet ismerni es nem kell ezt csinalni...Buitre írta:csababarca, példát vehetnél a többiekről, akik nincsenek olyan parasztok, hogy csak az ősi rivális nevét írják kis kezdőbetűvel. sztem nem ettől "més que un club", de végül is te tudod..
Tényleg!Fecooo írta:JM visszatér milánóba, Carlo visszatér a San Siro-ba, Benzema visszatér Lyon-ba, Beckham visszatér(het) az OT-ra, Hleb visszatér a SZENTÉLYBE, nem kicsit pikáns