2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A skysportson pedig azt írják, hogy túl jó állapotban érzi magát ahhoz, hogy visszavonuljon és várja a szerződés-ajánlatot a klubtól. Felőlem maradhatna, ha minden 4-5. meccsen beállna az utolsó 30 percre. Vagy ha olyan helyzetbe jutunk mint most hétvégén, amikor az egész padon szinte Barca B játékos ült és a szerencsétlen Oleguert hozta be Frank. Nála Thuram bármikor jobb. Még 70 évesen is.Lesy írta:Én úgy tudom, hogy Thuram már tett egy olyan nyilatkozatot, hogy nem vállal még egy szezont a Barcában. Nem tudom..lehet, h csak kacsa...
Hát én remélem, hogy ez csak egy nagy kamu. Azért a két játékos nem egy szint.norbert55 írta:Már a SPORT-on is megjelent ez a Trezeguet-es dolog.Nekem nem tetszik ez a lehetőség.
Azért Henke se volt már tini és mégis jó volt, hogy volt.Devid16 írta:Hát azért őszintén megmondva esélyünk se volt a továbbjutásra...Persze lemosva nem lettünk...Ja az egyensúly az okés..Csak aztem tök fölösleges egy 30akárhány éves játékost tartani pados szintre...Szerintem arra valók az ifjú játékosok!Nem azt mondom ne legyen 26feletti játékos de azért sztem 30felett nehéz nagyot alkotni!De sikerült már többeknek is...Ha én lennék ott tuti vennék egy afrikait akit ha felküldök a pályára akkor az felszántja és utolsó leheletéig kűzd...Szerintem...Csak a Barca! írta: Ne érts félre nem azt mondom, hogy Milan szindrómába essünk, de ne várjunk csodát egy olyan csapattól, ahol csak nagypapik vannak, de meg kell találni a kellő egyensúlyt.
A lemosásról meg annyit, hogy MU se mosta le a remek formában lévő csapatunkat.
Egész évben néztem, és tetszett.Csak a Barca! írta:Elolvastam tüzetesebben amit írtál.Olafinho írta:
Ha tüzetesebben olvasnál, akkor nem értenénk egymást félre.
Olyan védelemre gondoltam, ahol ha cserélünk, akkor se Papi megy be (és nem is Oleguer), mert szerintem egy gyors focit játszó csapatba (mint reményeim szerint a jövő évi Barca) ő már nagyon lassú, nem fér be. Hiába a rutin egy gyorsabb játékos már komoly gondokat okozhat neki.![]()
![]()
Már értem, hogy gondoltad.
Azért kell a rutin is (nem csak a védelemben), nem lehet csak a fiatalkora hagyatkozni, az nem vezet sehova. Nézd csak meg az Arsenalt.
Hát azért őszintén megmondva esélyünk se volt a továbbjutásra...Persze lemosva nem lettünk...Ja az egyensúly az okés..Csak aztem tök fölösleges egy 30akárhány éves játékost tartani pados szintre...Szerintem arra valók az ifjú játékosok!Nem azt mondom ne legyen 26feletti játékos de azért sztem 30felett nehéz nagyot alkotni!De sikerült már többeknek is...Ha én lennék ott tuti vennék egy afrikait akit ha felküldök a pályára akkor az felszántja és utolsó leheletéig kűzd...Szerintem...Csak a Barca! írta: Ne érts félre nem azt mondom, hogy Milan szindrómába essünk, de ne várjunk csodát egy olyan csapattól, ahol csak nagypapik vannak, de meg kell találni a kellő egyensúlyt.
A lemosásról meg annyit, hogy MU se mosta le a remek formában lévő csapatunkat.
Levantéban nem sok jó játékos van szerintem. Inkább a Zaragoza. Na onnan lehetne szemezgetni.tenkl írta:Nem nagyon ismerem a Levante-t, de szerintem onnan olcsón lehetne kispadra tökéletes játékosokat szerezni. Bármilyen ajánlatot elfogadnának. Ugyanez van a Valenciánál is, onnan is olcsón szerezhetnénk jó játékosokat.
Ne érts félre nem azt mondom, hogy Milan szindrómába essünk, de ne várjunk csodát egy olyan csapattól, ahol csak nagypapik vannak, de meg kell találni a kellő egyensúlyt.Devid16 írta:Ja sztem se kellenek fiatalok!Sztem maradjon így minden ahogy van!Mer télleg az Arsenal egy fing csapat ami nem mosná le a mostani csapatunk...Istenem...Azért én nem szeretném ,hogy ilyen Maldini szinten nyomjuk!Ok elismerni meg minden!De ez nem az a szint!Sztem....Csak a Barca! írta:
Azért kell a rutin is (nem csak a védelemben), nem lehet csak a fiatalkora hagyatkozni, az nem vezet sehova. Nézd csak meg az Arsenalt.
Ja sztem se kellenek fiatalok!Sztem maradjon így minden ahogy van!Mer télleg az Arsenal egy fing csapat ami nem mosná le a mostani csapatunk...Istenem...Azért én nem szeretném ,hogy ilyen Maldini szinten nyomjuk!Ok elismerni meg minden!De ez nem az a szint!Sztem....Csak a Barca! írta:
Elolvastam tüzetesebben amit írtál.Olafinho írta:
Ha tüzetesebben olvasnál, akkor nem értenénk egymást félre.
Olyan védelemre gondoltam, ahol ha cserélünk, akkor se Papi megy be (és nem is Oleguer), mert szerintem egy gyors focit játszó csapatba (mint reményeim szerint a jövő évi Barca) ő már nagyon lassú, nem fér be. Hiába a rutin egy gyorsabb játékos már komoly gondokat okozhat neki.
Ha tüzetesebben olvasnál, akkor nem értenénk egymást félre.Csak a Barca! írta:Olafinho írta:Szerintem meg olyan védelmet kell összehozni cseréstől-mindenestől, amibe Thuri Papa nem fér be. Igaz,h tapasztalt, de legalább annyira lassú is, úgyhogy fegyelmezni maradhat, de a játéka már rég nem Barca szint.
Ha tüzetesebben visszaolvasol, akkor mi se a kezdőbe raknánk. Cserének viszont még jó lenne, feltéve, ha vállalja.
norbert55 írta:Főleg ha Frankie lesz a Chelsea edzője.Nem tudni hány Barca játékost visz át.Ha ez bekövetkezik akk Eto'o ha megy akk tuti Chelsea.Guardiola 2 középsővédőt akar Márquez és Thuram helyett 2 fiatalt.Mivel Rijkaard nagy Márquez párti lehet h vinné őt is magával.
Olafinho írta:Szerintem meg olyan védelmet kell összehozni cseréstől-mindenestől, amibe Thuri Papa nem fér be. Igaz,h tapasztalt, de legalább annyira lassú is, úgyhogy fegyelmezni maradhat, de a játéka már rég nem Barca szint.