menczel írta:Egyrészt az a gondom hogy olyan neveket hoztok fel akik szóba se jönnek a klubvezetésnél. Másrészt meg hogy akik fel vannak még ötlet szinten sorolva és minimális realitásuk van egyikük se olyan komplett, kiprobált, csapatjátékos jól lövö és fejelö gyors robbanékony és halálos mint eto'o. pl
-benzema: csak igéret még sehol nem bizonyitott (se bl , se vb) és drága.
-drogba:öreg, balhésabb még samunál is.
-adebayor: már kezd olyan sagát lenyomni mint CR, drága, nem annyira csapatjátékos, nem lö ugy messziröl, nem olyan gyors
-huntelaar: szintén nem bizonyitott még sehol, vagy bejön vagy nem
-trezeguet: lassu, öreg, ehhez képest drága, visszalépés lenne
-villa: a madridhoz közelebb van mint hozzánk, de legközelebb meg valenciához
-agüero: mindenben jo csak drágább lenne mint eto és pont az az egyik uj taktikai fegyver amit hangoztatnak, ami egyben alves erössége a beadások mehetnek a kukába
szoval samu eladása (hacsak nem kronikus térdbántalmak vannak a háttérben) visszalépés lesz minőségben de reméljük hogy a csapat ezt majd potolni tudja és jól fog elsülni. ettől függetlenül 80% ban lefogadnám hogy megint nem a miénk lesz a pichichi -dij (már bocs ha rosszul irtam, a spanyol aranycipö)
Agüerot én mondtam de 1: tudom h nem vetődött fel a neve 2: tom h Pep jobb felépítésű csatárt akar. DE! Akkor gondoljátok h a Barca jövőre a skót/angol bajnokságba fog benevezni, annyi beadás meg ívelés lesz ugye? A beadás szvsz a leggyakrabban használt taktikai forma a mai futballban ami az esetek 80%-ban nem vezet eredményre, akkor jó ha vagy begyakorolt pontrúgásból jön v játék közben úgy ki van játszva h a szélső már látja h kinek fogja adni vmivel tisztábban áll, csak ezt is olyan lapos passzok, kombínációk előzik meg ami mindig is a legnagyobb fegyvere lesz a Barcának, tehát Henry személyében van 1 magas csatárunk, akkor most tekintsünk el a testfelépítéstől!
Tehát ha 30 éves rutinos csatár vki akkor az a baj, ha meg fiatal akkor meg nem bizonyított, ami megint csak rossz. Benzemáról amit írtál az igaz, amit Adebayorról az pedig nagyon jó, respect. Télleg nem csapatjátékos mert 24 gól mellé 3 gólpassz párosul... és el van szállva magától... Viszont Drogba és Trezeguet Európa legjobb csatárai közt vannak feljegyezve, mert nagy dolgokat tettek le az asztalra te pedig majdhogynem 1 tőmondatban elintézted őket!

Drogba ugye jobban illene 1 ívelős csapatba mert fejjátéka kiváló (de ezt már leírtam h szvsz nem lesz nagy változás, ha meg igen keressék meg Klosét

) technikás is, emlékezzünk csak Barcának Londonban az 1-0ra elbukott Bl csoportmeccsen milyen gólt lőtt( talán ballal?

ami azért nem gyenge) és minőségi játékos. Balhés részről nem tudok semmit, csak piros lapok pl Bl döntő, meg heves vérmérséklet, de újságíró lefejelő kaliberű balhékról nem tudok, de azért Sami kaliberű játékos az sztem több mint valószínű. Trezeguet pedig egy ösztönös gólvágó, ahogy helyezkedik, ahogy ballal-jobbal lő, erős felépítésű, nem a leggyorsabb már de hatalmas rutinja van vissszalépés lennne?????

Furcsa, mondjuk része volt már hatalmas kudarcban ( vb-döntő 11es..) sikerben ( Eb döntő aranygól) de a lényeg: a Juventus valaha volt legeredményesebb légiósa. A fiatalok pedig nagy jövő előtt állnak, lehet h megköveztek, de Agüero nagyobb játékos lesz mint Eto'o, nézzétek mit letett az asztalra jah és h mennyi idősen, legenda lesz a srácból! Jah és még igazolások!!! Régebben 1 röpke hír erejéig felmerült a neve Sergio Garciának( Barca nevelés

) és Guardadonak akik mind2en éket és bal oldali támadó kp-t is tudnak játszani. Ez megrekedt ennyiben, nem lesz belőle semmi?