Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.27. 14:45:38

Én nekem konkréttan semmi bajom nincsen Alvéssel de az már idegesitt hogy akárhányszor belép az ember a honlapra akkor mindig azzal találja szembe magátt hogy idézem:(Alvés naplója és élményei!!!)Most komolyan gyerekek szerintettek is most ez a legfontosabb amikor nálunk is csapattépités történik és az átigazolási szezon végéhez közeledünk lassan???Na mindegy ez az én véleményem a dologról,és most nem bántani szerettem volna bárkitt is de engem valahogy ez fusztrál hogy ebben a helyzettbe amiben van a csapatt az hogy Ronaldihóék után mostmár percek kérdése hogy Samú is távozik ehelyett ezzel foglalkoznak most hogy önélettrajzokat kell hogy olvason mindennap az ember.Nem azt mondom hogy most Alvés a tapasztalataitt vagy érzésseit ne ossza megmásokkal vagy valami!de ez már azért túlzáss jobb lenne hogyha azzal foglalkoznának a szerkesztők és sokkan mások is hogy éppen mit irnak az átigazolássokról mert ha mostmár minden nap az Alvés naplója lesz a téma akkor én is irok egy önélettrajzot mostmár. :idea:
menczel
Entrenador del Barça

2008.07.27. 14:34:19

Agüerot én mondtam de 1: tudom h nem vetődött fel a neve 2: tom h Pep jobb felépítésű csatárt akar. DE! .....

Jól beszélsz, még egyet is értek amit irtál de hozzáteszem hogy drogbán konkrétan egy bl-cím ment el, hisz a buta terry helyett gyanus h ő lött volna. trezeguet persze sokat letett az asztalra de a kérdés hogy mennyi van benne, hány év? 1-2 maximum. és ha azt vesszük mitöl lenne jobb/másabb mint Henry? szvsz tök ugyanaz a két srác

Ugyanakkor szó volt kcsiit lejebb arról hogy valaki legyenszives irja be a kezdő csapatot illetve hogy ki hova ment be, mert ugyan olvasni én is tudok de ettöl függetlenül a fiatalok helyével nem vagyok tisztában hogy ki hol játszott. tehát egy rajzzal kiegészitett hozzászolás igazán hasznos lenne sőt ha látta az adott ember az egész mecscset akár értékelhetné a jáékosok teljesítményét. Én a 2. félidöt láttam és ott a Jeffren gyerek jól mozgott, a Busquets az a barca-neveléshez méltoan okos volt, az Abraham jobb bekként sztem még a nagycsapatba is beférne párszor, míg a bal bekk sztem elég gyengén nyomta. Piqué sok megmozdulása nem lévén csak egyszer hibázott de az fontos volt, nem tetszett. Cáceres meg az alapján ahogy kinéz meg ami videokat láttam rola hát beleszerettem, számomra olyan mint touré. Odamegy és uralkodik megöli az ellenfelet, nem pepecsel elveszi a játékát szóval dominál. ennek ellenére a passzolásban van hoivá fejlődnie
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.27. 14:20:21

barcapowa írta:Eto'o egy potolhatatlan jatekos a barcanak mar ott jatszik reg es most hogy nagytakaritas lett a barcanal meg ugy is van a kozeppalyan 2-3 akar 4jatekos is aki szorja neki a labdakat,nebeszeljunk a csatarsorrol... sokat szamit hogy mennyire van egy jatekos beilleszkedve a csapatba s osszeszokva a tarsakkal.Eto'o a mi emberunk,illik a csapatba es pontosan a barca jatekara szuletett.Pepnek nem kene igy viselkednie Eto'o val vele nem szemetkedett s amugy is Eto'o ilyen termeszetu.Bele se merek gondolni hogy milessz ha elmegy :| szereny velemenyem szerint:David Villa,Adebayor vagy Benzemba illik meg a csapatba nagyjabol,legutobbit megszerezni semmi esely ugy hiszem.
nekem szimpi ahogy viselkedik vele, mivel felvállalja mit akar ,és nem a háta mögött mondja,hogy nem illik bele a terveibe ETo'o ,hogy mér azzt meg mi egyszerű emberek nem tudhatjuk !
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.07.27. 14:11:26

Eto'o egy potolhatatlan jatekos a barcanak mar ott jatszik reg es most hogy nagytakaritas lett a barcanal meg ugy is van a kozeppalyan 2-3 akar 4jatekos is aki szorja neki a labdakat,nebeszeljunk a csatarsorrol... sokat szamit hogy mennyire van egy jatekos beilleszkedve a csapatba s osszeszokva a tarsakkal.Eto'o a mi emberunk,illik a csapatba es pontosan a barca jatekara szuletett.Pepnek nem kene igy viselkednie Eto'o val vele nem szemetkedett s amugy is Eto'o ilyen termeszetu.Bele se merek gondolni hogy milessz ha elmegy :| szereny velemenyem szerint:David Villa,Adebayor vagy Benzemba illik meg a csapatba nagyjabol,legutobbit megszerezni semmi esely ugy hiszem.
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
ronaldinho369
Barça C

2008.07.27. 14:05:15

Tevezt elfelejthetjük mert bár kölcsönben van a MUnál de megakarják venni vmi 32 milka FONTÉRT
kilibarca
Capitá del Barça

2008.07.27. 13:57:28

norbert55 írta:Én örülnék Benzemának csak gyorsan már. :D
Norbi te kinek nem örülnél :lol: Látom most Benzema jöjjön =D> (hasonlítasz a madridistára ott is így változtatják hogy ki jöjjön)

Ez megint egy vicc ez a Eto'o +10m = Benzema . Fordíva még esetleg ők fizetnek de úgy sem hinném hogy megérné nekünk. Abidalért mi mennyit szenvedtünk Lyonnal nekik adnám a legdrágábbért Eto'o-t!
Állítólag ha Mu nem tudja Berbatovot meg szerezi Eto'o-t is megpróbálja.

Jelöltek közül nekem Drogba és Ade a favorit.De annak örülnék a legjobban ha Eto1o maradna és érkezne egy 5-10m cserecsatár ,mert szerintem kell még 1.
ronaldinho369
Barça C

2008.07.27. 13:56:40

Én annak örülnék ha lenne egy csere Adriano és Eto val +még kapunk mondjuk 5 vagy vminyi milkát!!!
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.27. 13:45:10

Én örülnék Benzemának csak gyorsan már. :D
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.27. 13:15:56

Egyet értek!

Mindenki sír hogy tartsuk meg Eto'ot!!! Felesleges!!!Most már úgy is távozni fog!!! Viszont ha távozik, inkább egy fiatal Benzemát látnék szívesen, min egy idős Drogbát. 10 milkát megér.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
bty
Jugador del Barça

2008.07.27. 13:10:11

csabimo írta:
Varatrix írta:Hogyan támadt fel ez a Benzema történet? Le vagyok maradva.
Ugy hogy alyon bejelentkezett etooért...és ennek hatására többek már benzemát szeretnék a csapatban látni...
igen mivel a lyon átigazolásért feleős embere barcelonába utazott tárgyalni és ott txiki felajánlotta az eto'o benzema cserét amire a lyon azt mondta hogy fizessenek rá 10 millát és mehet és őszintén megmondom hiába játszik jol eto'o hiába érti meg magát messivel ha egy irányithatatlan sértődékeny játékos csak ezért akarják eladni mert kezelhetetlen és szerintem nekünk megérné benzema még igy is mivel eto'o 10 milliot keres évetne ami nem kevés és tudnánk sporolni egy picit
depth
Capitá del Barça

2008.07.27. 12:47:32

Laza írta: ugy gondoltam h cserébe...keita tényleg jo lenne de sem ő sem iniesta nem kimondott balközép,mert akkor Sylvinho is lehetne nem...mert ha igen akkor csatár sem kell!hiszenvan még Gudi Henry Messi Eto'o(?)Pedrito Krikics
nem? :roll:
A balközép alatt ezt érted?

---------------X---------------
X--------X---------X--------X
---------------X---------------
---------X---------EZT?------
X----------------------------X
---------------X--------------

Mert, ha ezt érted ( mi másra gondolnál :roll: ), akkor Keitanak és Iniestanak ez a poszt tökéletes, és akkor még Hleb is itt van. Szóval, ide nem kell már senkit se igazolni, felesleges.
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.27. 12:18:47

Varatrix írta:Hogyan támadt fel ez a Benzema történet? Le vagyok maradva.
Ugy hogy alyon bejelentkezett etooért...és ennek hatására többek már benzemát szeretnék a csapatban látni...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.07.27. 12:18:02

miért nem illik bele ebbe a játékba Eto'o? mert ilyen mocskos jól játszott?
remélem kiállnak érte a többiek, nagyon jó volt a meccsen. nagyon jól megértik Messivel egymást.most hoznának valakit aki nem beszéli a nyelvet,és nem ismerik egymást annyira? hmm...remélem barcelonában a helyi szurkolók majd kiállnak érte!!!!!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.27. 12:12:00

Hogyan támadt fel ez a Benzema történet? Le vagyok maradva.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
bty
Jugador del Barça

2008.07.27. 12:07:57

szerintem ha a lyon megadja eto'-nak azt a fizetést amit kér vagy valamivel kevesebbet de adna neki akkor elfogjuk cserélni benemat eto'ra és még azt is eltudom képzelni sajnos hogy ráfizetünk 10 milkát mert ugye a lyon ennyit kér
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.27. 11:55:48

Benzema sztem jönne hozzánk.Csak az a kérdés h Eto'o menne-e a Lyonba.Bát a Chelsea letett róla,a Tothenam-be nem menne az Inter-ben pedig sok a csatár.Szal valszeg h a Lyon ajánlatán elgondolkodik.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.27. 11:37:28

menczel írta:Egyrészt az a gondom hogy olyan neveket hoztok fel akik szóba se jönnek a klubvezetésnél. Másrészt meg hogy akik fel vannak még ötlet szinten sorolva és minimális realitásuk van egyikük se olyan komplett, kiprobált, csapatjátékos jól lövö és fejelö gyors robbanékony és halálos mint eto'o. pl

-benzema: csak igéret még sehol nem bizonyitott (se bl , se vb) és drága.
-drogba:öreg, balhésabb még samunál is.
-adebayor: már kezd olyan sagát lenyomni mint CR, drága, nem annyira csapatjátékos, nem lö ugy messziröl, nem olyan gyors
-huntelaar: szintén nem bizonyitott még sehol, vagy bejön vagy nem
-trezeguet: lassu, öreg, ehhez képest drága, visszalépés lenne
-villa: a madridhoz közelebb van mint hozzánk, de legközelebb meg valenciához
-agüero: mindenben jo csak drágább lenne mint eto és pont az az egyik uj taktikai fegyver amit hangoztatnak, ami egyben alves erössége a beadások mehetnek a kukába

szoval samu eladása (hacsak nem kronikus térdbántalmak vannak a háttérben) visszalépés lesz minőségben de reméljük hogy a csapat ezt majd potolni tudja és jól fog elsülni. ettől függetlenül 80% ban lefogadnám hogy megint nem a miénk lesz a pichichi -dij (már bocs ha rosszul irtam, a spanyol aranycipö)
Agüerot én mondtam de 1: tudom h nem vetődött fel a neve 2: tom h Pep jobb felépítésű csatárt akar. DE! Akkor gondoljátok h a Barca jövőre a skót/angol bajnokságba fog benevezni, annyi beadás meg ívelés lesz ugye? A beadás szvsz a leggyakrabban használt taktikai forma a mai futballban ami az esetek 80%-ban nem vezet eredményre, akkor jó ha vagy begyakorolt pontrúgásból jön v játék közben úgy ki van játszva h a szélső már látja h kinek fogja adni vmivel tisztábban áll, csak ezt is olyan lapos passzok, kombínációk előzik meg ami mindig is a legnagyobb fegyvere lesz a Barcának, tehát Henry személyében van 1 magas csatárunk, akkor most tekintsünk el a testfelépítéstől!

Tehát ha 30 éves rutinos csatár vki akkor az a baj, ha meg fiatal akkor meg nem bizonyított, ami megint csak rossz. Benzemáról amit írtál az igaz, amit Adebayorról az pedig nagyon jó, respect. Télleg nem csapatjátékos mert 24 gól mellé 3 gólpassz párosul... és el van szállva magától... Viszont Drogba és Trezeguet Európa legjobb csatárai közt vannak feljegyezve, mert nagy dolgokat tettek le az asztalra te pedig majdhogynem 1 tőmondatban elintézted őket! :) Drogba ugye jobban illene 1 ívelős csapatba mert fejjátéka kiváló (de ezt már leírtam h szvsz nem lesz nagy változás, ha meg igen keressék meg Klosét :D ) technikás is, emlékezzünk csak Barcának Londonban az 1-0ra elbukott Bl csoportmeccsen milyen gólt lőtt( talán ballal? :shock: ami azért nem gyenge) és minőségi játékos. Balhés részről nem tudok semmit, csak piros lapok pl Bl döntő, meg heves vérmérséklet, de újságíró lefejelő kaliberű balhékról nem tudok, de azért Sami kaliberű játékos az sztem több mint valószínű. Trezeguet pedig egy ösztönös gólvágó, ahogy helyezkedik, ahogy ballal-jobbal lő, erős felépítésű, nem a leggyorsabb már de hatalmas rutinja van vissszalépés lennne????? :shock: Furcsa, mondjuk része volt már hatalmas kudarcban ( vb-döntő 11es..) sikerben ( Eb döntő aranygól) de a lényeg: a Juventus valaha volt legeredményesebb légiósa. A fiatalok pedig nagy jövő előtt állnak, lehet h megköveztek, de Agüero nagyobb játékos lesz mint Eto'o, nézzétek mit letett az asztalra jah és h mennyi idősen, legenda lesz a srácból! Jah és még igazolások!!! Régebben 1 röpke hír erejéig felmerült a neve Sergio Garciának( Barca nevelés :D ) és Guardadonak akik mind2en éket és bal oldali támadó kp-t is tudnak játszani. Ez megrekedt ennyiben, nem lesz belőle semmi?
Laza
Capitá del Barça

2008.07.27. 11:34:56

csabimo írta:
ronaldinho369 írta:Korábbi információk szerint a Real vezetése azért kínált viszonylag alacsony összeget, mert a játékos 2010-ig szóló szerződésében szereplő záradék alapján jövő nyáron már 1,5 millió euróért távozhatna, vagyis a németeknek is érdekükben áll eladni.
ez is volt irva
Nem akarok kötekedni férre ne értsd!
De nem a realrol kéne beszéljünk és hogy mi lesz c.ronival vagy estleg vdv-vel...Abban teljesen igazad van hogy vdvt áron alul meg lehetne venni mert jövöre lejár a szerzödése és akkor ingyen igazolhato lesz!!!
Viszont ez igaz Lamparda is :D....
lampardot ne... inkább vdv
csabimo
Capitá del Barça

2008.07.27. 11:32:51

ronaldinho369 írta:Korábbi információk szerint a Real vezetése azért kínált viszonylag alacsony összeget, mert a játékos 2010-ig szóló szerződésében szereplő záradék alapján jövő nyáron már 1,5 millió euróért távozhatna, vagyis a németeknek is érdekükben áll eladni.
ez is volt irva
Nem akarok kötekedni férre ne értsd!
De nem a realrol kéne beszéljünk és hogy mi lesz c.ronival vagy estleg vdv-vel...Abban teljesen igazad van hogy vdvt áron alul meg lehetne venni mert jövöre lejár a szerzödése és akkor ingyen igazolhato lesz!!!
Viszont ez igaz Lamparda is :D....
Laza
Capitá del Barça

2008.07.27. 10:56:01

depth írta:
Laza írta:ne ezen veszekedjetek már,inkább azt kéne meg vitatni (sztm)ha már itt vagyunk ,hogy ki lesz a bal közép...iniesta kevés lesz sztm,ezert örünék 1 VDVnek vagy Silva-nak
Szvsz nem kevés Iniesta. De, ha neked kevés, akkor ott van még Keita és Hleb is.
ugy gondoltam h cserébe...keita tényleg jo lenne de sem ő sem iniesta nem kimondott balközép,mert akkor Sylvinho is lehetne nem...mert ha igen akkor csatár sem kell!hiszenvan még Gudi Henry Messi Eto'o(?)Pedrito Krikics
nem? :roll:
depth
Capitá del Barça

2008.07.27. 10:52:25

Laza írta:ne ezen veszekedjetek már,inkább azt kéne meg vitatni (sztm)ha már itt vagyunk ,hogy ki lesz a bal közép...iniesta kevés lesz sztm,ezert örünék 1 VDVnek vagy Silva-nak
Szvsz nem kevés Iniesta. De, ha neked kevés, akkor ott van még Keita és Hleb is.
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.27. 10:49:26

nem veszekedtünk
:D
ahogy én látom a dolgokat kevés az esélye hogy jönne bármelyik is, mivel szerintem már csak 1 új középcsatár fog érkezni, vagy marad Eto'o... :?
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

Laza
Capitá del Barça

2008.07.27. 10:46:17

ne ezen veszekedjetek már,inkább azt kéne meg vitatni (sztm)ha már itt vagyunk ,hogy ki lesz a bal közép...iniesta kevés lesz sztm,ezert örünék 1 VDVnek vagy Silva-nak
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.07.27. 10:42:50

depth írta:
ronaldinho369 írta:És ki fogja rúgni a szabadrúgásokat?Ami kapura veszélyes...
Alves, Xavi, Henry. Mondjuk.
esetleg még Messi is jobb oldalról nem?:D
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

depth
Capitá del Barça

2008.07.27. 10:39:47

ronaldinho369 írta:És ki fogja rúgni a szabadrúgásokat?Ami kapura veszélyes...
Alves, Xavi, Henry. Mondjuk.
Laza írta:Vdv sztm minél hamarabb lekéne igazolni nem?vagy legalább megprobálni leigazolni...
Mégis minek? Balszélsőt keresünk nem irányítót. A középpályán már így is nagy a tolongás, hol férne el, ki helyett? Azért lenne csak jó, mert olcsó, de amúgy buta igazolás lenne.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.07.27. 10:44:24-kor.
Lezárt