Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ziipp
Capitá del Barça

2010.05.04. 22:23:20

Ne feledkezzünk meg az őszi Madrid ellen vágott góljáról sem... Bizony a kora őszi szakasz nem volt rossz. Utána jött egy sínylődős tél, majd egy halvány reménysugár, amit szertefoszlatott a sérülése. Most tűrhető, de Bojanék jobban elvégzik ugyanazt a munkát.

Gondoljatok bele, hogy lelkileg milyen lehet ez számára. Az Interben kiemelt ember, mindenki őt keresi a labdákkal, dagad az önbizalomtól. Erre idejön Barcelonába Henry és Messi mellé, elveszti a megszokott vezető szerepkört, nem az a fontos ember, csak egy a sok közül, görcsös a beilleszkedés, nagy a nyomás - nem lehet(ett) könnyű.

A szezon lassan a végéhez közeledik. Eladni nem kéne, de ha van jó ajánlat valahonnan, akkor mehet. (Például Berbatov helyére a MU-ban. :twisted: Azon a poszton igazán tudna csillogni.)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.04. 22:20:13

Most erre mit mondjak? Írjam azt, hogy szezon előtt részletesen leírtam, hogy miért nem lesz jó itt? Fellesleges. Inkább abba kell belegondolni, mi javíthatna a játékán. Mert az azért az egy pici kapaszkodó mindenképp, hogy jelenleg "halott" a bal oldalunk-ezáltal egysíkú kissé a játék a 16-os előtt. Egy emberét levenni képes, balról befelé húzó támadóval illeszthetnénk be Ibrát a csapatba.
Rivaldo-A Legnagyobb.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.04. 22:20:03

Charlie írta:ki kell találni mi volna jó neki és a csapatnak
C.
Szerintem 4-3-3, gyors, kombinatív futball. Már régóta, de különösképp Frankie óta. Igaz, láthatóan ez nem neki, de a csapatnak és a szurkolóknak mindenképp. Ebbe nem fér bele valahogy...

Persze, nem rossz dolog egy Crouch, akár gránátvörös-kékbe is, mondjuk a cserepadra.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
westerngom
Entrenador del Barça

2010.05.04. 22:18:33

- ha valaki akkor én nagyon elleneztem Ibrát......., de ha már itt van, talán nem kellene állandóan savazni! Látszik rajta, hogy ö sem boldog, sőt megmerném kockáztatni az arckifejezését elnézve, hogy szenved!
Egy olyan embert, akiről lepereg minden, eléggé bánthatja a dolog, ha ennyire látszik rajta!
Én nagyon dühös voltam, mikor odadobták Samut érte, DE! az elmúlt és most a cél, hogy Ibra formába lendüljön! Elmenni nem fog......, eladni nem fogjuk, annyi pénzért amennyiért jött senki nem vinné......, tehát marad!
Tessék szurkolni.... :arrow: hajrá Ibra!
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.04. 22:16:31

Capon írta:Bizony. Ha szeretjük ha nem, ha türelmesek vagyunk vele ha nem, nélküle sokkal jobb a csapat játéka. Eredményesebbek vagyunk, szebb focit játszunk. Ennél jobb érvet nem hiszem hogy lehetne mondani.
Nem is kell.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.04. 22:15:48

Rivaldo11 írta:
Lionel85 írta:Adios Zlatanos!
:lol:
Ti tényleg azt hiszitek, hogy innen a fórumról el tudjátok küldeni?
Meg lehet nyugodni, simán van itt még vagy 2 szezonja. Lő még kettőt, zár 18 góllal a ligában, és három fontos idegenbeli BL gólt is lőtt. Elsőre ez annyira rossz lenne?
Lehet hogy nem a legjobb az összkép, de azért messze messze nem olyan rossz, mint amilyennek itt néhányan láttatni akarják.
Mondja, írja ezt egy olyan valaki, aki nagy hibának tartotta anno a cserét.
Ja, és még valami. Ibra nem feltétlenül tud rúgott gól nélkül jó meccset játszani. Ezt kellene megérteni.
Sokadszorra mondom: Ha lesz bal oldalunk, jobb lesz Ibra is.
Én meg sokadszorra mondom: ez az idény akkor is arcpirító. Egyébiránt én, s még sokan mások, akik kritizálták, már beletörődtek. Igen, az a realtiás, hogy marad. Többek közt Guardiola végtelen bizalma, makacssága, anyagi okok, hírnév szempontjából. Kis részben pedig még mindig a türelem, a sóvárgás egy 60 milliós támadó újjászületése, alkalmazkodása, beilleszkedése miatt.

Elsőre nem annyira rossz? A válaszom: Bojan.

Legyen jobb, biztos az lesz, csak épp nem érdemli meg a bizalmat. Mert amikor már mindössze a Blaugrana szurkolók 15-20%-a lát benne fantáziát, bízik vakon benne, míg a többiek, más csapatok szurkolói, volt csapata szurkolói, kommentátorok (Hajdú B.-től Horváth Feriig), no meg szakértők, újságírók, edzők garmada, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.05.04. 22:19:50-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LM10
Director del Fútbol

2010.05.04. 22:14:04

Charlie írta:Megnézném egyszer más felállásba ,mert ez az egyedüli csatár szerep a mi villámgyors játékunkkal az ő felépítésével nem működik. Ő más stílusba erős, ki kell találni mi volna jó neki és a csapatnak, ha hasznát akarjuk venni. Mert, ha minden így marad akkor nem lesz jó. Ettől függetlenül a következő idénybe mutatnia kell javulást főleg játékban de góllövésbe is valamennyit. Ebben az évben a gól/gólpassz mutatója nem rossz, de sokat kell dolgoznia, ha megakar felelni mindenkinek. Képes rá.
C.
Így van. Egy Adebayor vagy egy Crouch nem tudna átalakítani a játékát, de Zlatan képes rá. Remélem nagyon, hogy az új idényben megmutatja ki is az a Zlatan Ibrahimovic.
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.04. 22:11:41

Megnézném egyszer más felállásba ,mert ez az egyedüli csatár szerep a mi villámgyors játékunkkal az ő felépítésével nem működik. Ő más stílusba erős, ki kell találni mi volna jó neki és a csapatnak, ha hasznát akarjuk venni. Mert, ha minden így marad akkor nem lesz jó. Ettől függetlenül a következő idénybe mutatnia kell javulást főleg játékban de góllövésbe is valamennyit. Ebben az évben a gól/gólpassz mutatója nem rossz, de sokat kell dolgoznia, ha megakar felelni mindenkinek. Képes rá.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
pitta19
Jugador d'estrella

2010.05.04. 22:09:52

Kövezzetek meg érte, én sosem szerettem Zlatant. Felállt a hátamon a szőr, hogy beöltözik gránátvörös-kékbe.
De mivel ideigazolt, a csapat része lett, és én nem egy játékosnak, hanem az egész csapatnak szurkolok így elfogadtam, befogadtam és vártam, várok türelmesen.
Sajnálom, mert nagyon nem megy neki. Remélem a nyári pihi jó hatással lesz rá és jövőre leesik az állunk a játékától, mert nagyon kellene egy jó Ibra a csapatba!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.04. 22:06:17

Nem akarom feltétlenül védeni Ibrát, de sztem ma nem azért volt lassú a játék az elején, mert ő volt a pályán. Döntetlen állásnál amúgy is jobban pörögtünk volna, és a Tenerife is jobban kitámadt a 2. félidőben, ráadásul fáradtabbnak is tűntek. És érdekes módon Ibra lejövetele után mindenki kétszer annyit mozgott nálunk, azt meg már csak nem az ő hibája, hogy amíg ő van a pályán a többiek csak sétálgatnak. Nem illik bele a játékrendszerbe, ráadásul nincs is formában, de ha Pep igazán ragaszkodna hozzá, akkor kitalálna egy olyan felállást ami neki is és a többieknek is jó lenne.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.04. 22:05:49

Rivaldo11 írta:
Csak ma éjszakára köszöntem el tőle. :D
Kép
Kép
Kép
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.05.04. 22:03:58

Szeretem ezt az Ibra utálatot...

Nem lehetne egyszer mondjuk csak annyit mondani h: Szép volt Zlatan?!?! :wink: :wink:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.04. 21:59:21

Meg lehet nyugodni, simán van itt még vagy 2 szezonja. Lő még kettőt, zár 18 góllal a ligában, és három fontos idegenbeli BL gólt is lőtt. Elsőre ez annyira rossz lenne?
Lehet hogy nem a legjobb az összkép, de azért messze messze nem olyan rossz, mint amilyennek itt néhányan láttatni akarják.
Mondja, írja ezt egy olyan valaki, aki nagy hibának tartotta anno a cserét.
Ja, és még valami. Ibra nem feltétlenül tud rúgott gól nélkül jó meccset játszani. Ezt kellene megérteni.
Sokadszorra mondom: Ha lesz bal oldalunk, jobb lesz Ibra is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.04. 21:58:37

Toni!

Arcpirító? azért ez a jelző bőven túlzó, negatív irányba...Bojannal összevetve se írnám ezt, örüljünk neki,h Bojan meglövi a góljait amikor lehetőséget kap,de ne legyünk jósok,és gondoljuk, hogy Zlatan minden egyes gólját, gólpasszát ő is ugyanúgy teljesítette volna.

tény,h lassabb a játékunk ha fent van, látom én is, és hogy összességében nem úgy alakult az első idénye ahogy Ő ,és legtöbben szerettük volna (nem azok,akik talán még örülnek is neki), de nem 1 fontos gólt, gólpaszt szerzett, és első idénynek EREDMÉNYESSÉG szempontjából sokminden, csak nem arcpirító. akárkihez is viszonyítva.
nem is egetverően jó,nem is nagyon tré, köztes szerintem. mindent egybevetve.

Bojan-nak nagyon örülök, remélem nem megy kölcsön,és bőven kap lehetőséget jövőre is,akár rotálva, akár máshogy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.05.04. 22:00:21-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.04. 21:58:09

Bizony. Ha szeretjük ha nem, ha türelmesek vagyunk vele ha nem, nélküle sokkal jobb a csapat játéka. Eredményesebbek vagyunk, szebb focit játszunk. Ennél jobb érvet nem hiszem hogy lehetne mondani.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.04. 21:56:34

Ibra és Pep se megy Vb-re, meg még marad pár játékos, és a szezon végén lesz 2 barátságos meccs, plusz egész nyár ott lesz hogy valamit kitaláljanak Zlatannal kapcsolatban. Ez az állapot senkinek sem jó. Reménykedem hogy jövőre összekapja magát, és amiért ide jött azt megkapja. Csak aztán utána is pörögjön, ne eresszen le.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.04. 21:55:40

Adios Zlatanos!
Kép
Kép
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.04. 21:54:30

Legyünk türelmesek, várjuk meg a következő szezont, adjunk neki még időt. Hiszek benne, hogy beérik majd a türelem de sajnos eddig csak azt látom, hogy nélküle sokkal gördülékenyebb a támadójátékunk.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.04. 21:54:00

Dani: írtad korábban, hogy mennyi mez fogyott. Nos, azt hiszem ezek 90%-a leigazolás után került culék kezei közé, s azóta nagy részük pöppet bánja.
Ja hát igen...
Ma sem tudott maradandót alkotni sajnos.

Én sem nagyon értem,az előttem szólóval karöltve,hogy most Pep mit is gondol.

Illetve rendkívűl sokat elárult az arckifejezése ahogy ült a padon...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.04. 21:50:38

Ibra99 írta:Guardiola bizik benne vagy nem? Nem tudom eldonteni, főleg igy hogy rendre lecseréli.
:lol: :lol: :lol:
Hát, igazából nem, sőt... Talán kicsit jobban, mint Keitában...

Egyébként, én együtt érezek veled, sajnos mindenki megtalálja, mármint kritikákkal, labdákkal nem, mivel észre sem veszik, így nem lehet, hogy mindenki ellene van.

Komolyra fordítva: azért ha más miatt nem is, Bojan idényét tekintve lehet igazán arcpirító számára ez az esztendő.

Dani: írtad korábban, hogy mennyi mez fogyott. Nos, azt hiszem ezek 90%-a leigazolás után került culék kezei közé, s azóta nagy részük pöppet bánja.
espa11
Jugador del Barça

2010.05.04. 21:49:19

Guardiola akarta, nem volt olcsó, így játszatni kell.
Sok meccset elvet Henrytöl, és persze Etoo is velünk maradt volna
socio66

2010.05.04. 21:49:15

Hogyne bízna?
Normális körülmények között Bojannak kellene mindig kezdenie,ehhez képest..
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.05.04. 21:45:59

Guardiola bizik benne vagy nem? Nem tudom eldonteni, főleg igy hogy rendre lecseréli. De az edző bevallása szerint igen.
„Öt esztendőre írtam alá, nagyon boldog vagyok itt, és eszem ágában sincs eligazolni Barcelonából.”-mpndta Ibrahimovics
Forza Barca
Barca 4ever
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.05.04. 21:42:09

Pedro góljánál könnyes szemmel nézte a meccset. Sajnálom őt. Ő is sajnos észrevette hogy nélküle könnyebben győz a csapat. A legjobb barátja Maxwell is cserben hagyta-bepaszolhatta volna. Ettől nagyobb fájdalom nincs egy ember számára.
„Öt esztendőre írtam alá, nagyon boldog vagyok itt, és eszem ágában sincs eligazolni Barcelonából.”-mpndta Ibrahimovics
Forza Barca
Barca 4ever
Ibracadabra
Barça B

2010.05.04. 21:24:41

Most értem, haza bekapcsolom a TV-t és olyat hallok a kommentátortól, hogy Ibrát sérülés miatt kellett lecserélni?! mi van vele?
Lezárt