noname írta:Akkor most kulturáltabban:
Mind2 gólt az Arsenal ellen potyagólnak találom, mi több, utóbbit nagyobbnak.
Az első gólnál rosszul zárta a szöget, ami nem egyedi eset(ha jól emlékszem ugyanezt tette Maiconnal is tavaly). Rosszul helyezkedett, hibázott, az ő gólja volt, de ezt még megbocsájtottam volna, azonban csak rontotta a helyzetét.
A második gólnál rossz irányba indult, ezért nem kaphatta el a labdát, de kérdem én: Miért indult el jobbra már azelőtt, hogy látta merre megy a labda. Ha tizi lett volna, megértem, hogy előre elvetődik valaki, de ez egy gyors akciógól volt, tehát nem volt lehetősége Arshavinnak erősen ellőnie, így ilyen esetben a kapus nem kell elvetődjön. Ha megvárja, hogy lássa merre megy majd a labda, biztos vok benne h kivédte volna. Ostobán védett, nincs rá más szó!
Az első potya, ok, bár a másik szemszögből, zseniális, mert ezek a labdák 98%ban középre vannak gurítva, tehát célszerűbb már kimozdulni, előre, de mivel képbe vagyok bizonyos dolgokkal tudom erre az a válasz, h a kapus nem kaphat gólt a rövidbe.Hát nah megtörtént...
Maicon tavaly 4 méterről lőtte a gólt a hosszúba, ahol Valdes már semmilyen szöget nem tudott zárni, sokkal nagyobb szégyen lett volna az a brazilnak, ha onnan kihagyja.....
Arshavin góljánál egy kontra volt, Valdes jobbról mozgott a kapu közepébe, és abban a pillanatban, csupán 2 ember állt előtte olyan szögbe, h a labdát kb 3 méterről vehette volna észre, mert Abidal takarta a kapu bal oldalát, Piqué meg fullra az ötösnél Valdes előtt, Valdes épp hogy visszaért középre, kicsit kinézett jobb oldalt Abidal mellett, a zsuga már a kapuban volt.
Nem Valdes nyakába kéne varrni a meccset, hanem az elszórakozott helyzetekébe ismét, mert sztem ugyanúgy, mint tavaly, ha 0-3 az első félidő az Arsenal nem szólhatott volna egy szót sem.