Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.03.01. 22:02:32

Gomezinho írta:mekkora bénák vagytok már megbocsássatok nem tudom mi a francért szidjátok adott pár gyönyörű labdát és az a gól!egy meccsre tökéletesen elég!
NEKED lehet...nekem nem. :wink:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.01. 22:01:18

mekkora bénák vagytok már megbocsássatok nem tudom mi a francért szidjátok adott pár gyönyörű labdát és az a gól!egy meccsre tökéletesen elég!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.01. 21:58:24

Szép gólt rúgott, de beleszürkült őis a meccsbe
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lesy
Capitá del Barça

2008.03.01. 21:57:21

Ronaldinhonak meg kell szépen köszönni amit tett a csapatért, és szezon végén eladni addig amíg fizetnek érte. Semmit nem csinált. Az, hogy sarokkal felveszi a labdát és kirúgja, hogy lehessen ápolni kár ennyi pénzt rááldozni. Ezt én is megtudom csinálni, + azt is amit a mai mecsen nyújtott. Jaa...és én nem is kérnék sokat...
cps46
Entrenador del Barça

2008.03.01. 20:56:11

Perrero írta:kis gól is gól
De hol van az a kis gól? Mert ha nincs az olló, akkor semmi sincs sajnos.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
goda06
Jugador del Barça

2008.03.01. 20:54:20

Mezőnyben még nem sokat mutatott, de remélem 2. félidőben ez megváltozik a BAL SZÉLEN. Fel nem tudom fogni, hogy miért erőlteti vele Frank a középcsatár posztot (Bár ha nem állna ott, akkor most nem ollózott volna gólt).

Meg lehet még fogni ezt a meccset
Barca, Ronaldinho
home
Jugador d'estrella

2008.03.01. 20:41:07

arról, hát én is így gondolom, csak néhány ,,nagy" elme szerint nem
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Deus
Boixos Nois

2008.03.01. 20:39:38

home írta:a tavalyi góljánál néhány kommentátor nem nevezte ,,igazi" ollózásnak mert mellel tette fel magának, hát tessék...remélem ez megfelel mindenkinek :D
a Villareal elleni meccsről beszélsz? Hát az sztem baró ollózás volt...
KépKép
home
Jugador d'estrella

2008.03.01. 20:35:49

a tavalyi góljánál néhány kommentátor nem nevezte ,,igazi" ollózásnak mert mellel tette fel magának, hát tessék...remélem ez megfelel mindenkinek :D
,,EVERYBODY LIES."

Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.01. 20:33:13

Milyen gólt ollózott!!!!!!!!!!!!! 8) :shock:
Kép
socio66

2008.03.01. 10:01:23

Remélem kezdő lesz ma Ronnie! Nem szeretném megint
a kispadon látni őt! Bár azután hogy a kupameccsen
pihent,némileg érdekes lenne ha nem játszana :? dehát
rijkaardtol már igazábol nem tom mit várjak :?
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.29. 16:06:04

home írta:
Barcaforever írta:Most néztem róla videókat és elmerengtem, h szerintetek milyen ember?Közvetlen?

Ha egy étteremben találkoznék vele és képet csinálnék vele meg lenne pár szavam hozzá, lerázna vagy örülne?
Szerintem örülne. A rajongói oldalán (ronaldinhogaucho.com) vannak képek a ,,fanjairól" is....nagyon nagyon sok, és rengeteget láttam ahol a rajongó ronnieval van lefényképezve, ahol mosolyog ahogy szokott stb...láttam videókat, ahol amikor aláírást kérnek tőle, szó nélkül osztogat, a lehető legtöbb embernek, és amikor nem pályán van, rendesen civilként viselkedik...
gondolom engedné hogy fényképezd, meg kicsit beszélj, de nyilván nem fog veled leülni és 20 percig dumcsizni az élet nagy dolgaíról, főleg ha éhes és társasága van... :D
egyébként ha arra van ideje, hogy bizonyos napokon leüljön aláírni több ezer címeres zászlót amit a rajongók kértek levélben, nem hinném hogy annyira ellenséges lenne máskor....(én kaptam ilyet :P )
Én általánosítani tudok, azt hiszem ez közel áll a valósághoz. Ahogy megismertük a képernyőn, s egyéb fórumokon keresztül, mindenki számára azt sugározza, hogy egy közvetlen, boldog, barátságos ember. Ne feledjük, nem hiába hangoztatja gyakran, a játékán, s a megnyílvánulásain is jól látszik, hogy lételeme a szurkolók szeretete, nélküle nem tartano ott ahol van, ezért roppant hálás, s ezt nem csak a pályán próbálja meg viszonozni. Más oldalról közelítve, van élet a focin kívül is. Rengeteg sztár veszíti el a fejét a folyamatos nyomás miatt (nem csupán futballra vetítve), s ő is kap hideget - meleget, s sajnos az utóbbi hónapokban nagyon intenzíven támadták, amit könnyen meg lehet elégelni. Azt pedig főként, hogy a számára legfontosabbnak tartott családját sem hagyják sokszor békén. Ezért, ha épp egy belsőséges családi étkezés lenne, nem mondom, hogy nem örülne, s nem tenne eleget a vágyadnak, de pár pillanatnál nem foglalkozna többet az üggyel. Arra ott vannak a különböző fellépések, interview-ek, edzések, autogramm-osztások. Neki szét kell választania a munkát a családtól, hiszen lelkileg tönkretenné a rivaldafény. Ahogy látom, gyakran azzal szemben, amit mutat, mégis megbillen az egyensúly.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
home
Jugador d'estrella

2008.02.29. 15:41:25

Barcaforever írta:Most néztem róla videókat és elmerengtem, h szerintetek milyen ember?Közvetlen?

Ha egy étteremben találkoznék vele és képet csinálnék vele meg lenne pár szavam hozzá, lerázna vagy örülne?
Szerintem örülne. A rajongói oldalán (ronaldinhogaucho.com) vannak képek a ,,fanjairól" is....nagyon nagyon sok, és rengeteget láttam ahol a rajongó ronnieval van lefényképezve, ahol mosolyog ahogy szokott stb...láttam videókat, ahol amikor aláírást kérnek tőle, szó nélkül osztogat, a lehető legtöbb embernek, és amikor nem pályán van, rendesen civilként viselkedik...
gondolom engedné hogy fényképezd, meg kicsit beszélj, de nyilván nem fog veled leülni és 20 percig dumcsizni az élet nagy dolgaíról, főleg ha éhes és társasága van... :D
egyébként ha arra van ideje, hogy bizonyos napokon leüljön aláírni több ezer címeres zászlót amit a rajongók kértek levélben, nem hinném hogy annyira ellenséges lenne máskor....(én kaptam ilyet :P )
,,EVERYBODY LIES."

senzu
Entrenador del Barça

2008.02.29. 12:08:07

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=603671

és a lényeg:

“This is the motivation I have everyday in training and I think that to help my team the best thing is for me to play the full 90 minutes.”

asszem Henry nyilatkozta, hogy nem érzi magát bal szélen. túl messze van a kapu, és ha Rijkaard berakta középre jobban játszott
lehet hinni kéne Ronnie-nak is?
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.02.28. 19:14:19

Most néztem róla videókat és elmerengtem, h szerintetek milyen ember?Közvetlen?

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.27. 23:15:57

socio66 írta:Komolyan mondom nem tom hogy gondoljátok ezt a "3 védőt leköt
xy" persze!! gondolkozzál már ha igy lenne elfogynának az ellenfél
játékosai!! Hihetetlen :P
Ezen én is kiszoktam akadani..vki szerint állitolag Ronie, Messi, Etoo mind lekétnek 2-3 védőt, szegény ellenfélnek télleg nem sok minden marad :oops: :lol:
danko94
Entrenador del Barça

2008.02.27. 20:43:47

Ronaldinho&Barca írta:
Nah de srácok! :) Én bevallóm ebbe az évbe szoktam rá a KS-re.. de nembántam meg, olcsó és rengetek hasznos információ, poszter. :)
Nah meg poszter... Milan, Real, Arsenal Mu meg van dögivel...Barcás meg néha nagyritkán.. ugyhogy egy Ronaldinhonak örüljünk már! :D Sztem maximálissan megérdemli hogy benne leygen. :) Egyébként olvassátok el a cikkjét amit nyilatkozott.. érdemes átbogarászni. ;) Remélem hamarossan egy Eto'o-t is beledobnak, ha a héten rúg még egy mesterhármast tuti benne lesz. :D
Nektek am volt benne Barcás könyvjelző? Nálunk sehol se.. :(

offnak vége. :)
Én kb egy éve nem vszek előtte vettem de meguntam h folyton real poszter van bene és egy idő után kezd unalmassá válni az egész sztem.....Amúgy régen annyi Barcás Poszter vt benne....

piramis!

És a barcás poszterekről folyó diszkurzust máshol folytassátok!
S.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.27. 20:42:37

Off:Először is bocs az offért :)
Másodszor már 2 éve jár KS!Van egy csomó poszterem meg mindenem...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.02.27. 20:40:51

Victor_Valdes írta:
Karashu írta: F*szért nem Eto'o-t rakják bele! Ha Barca poszterről van szó, csak a "zseni" az első! Nem az aki a gólokat rúgja, és aki rohadt jól játszik!:evil:
Már van vagy 3 Ronis óriás poszterem, nekem is egy Eto'o-sra fáj a fogam. :)
Nah de srácok! :) Én bevallóm ebbe az évbe szoktam rá a KS-re.. de nembántam meg, olcsó és rengetek hasznos információ, poszter. :)
Nah meg poszter... Milan, Real, Arsenal Mu meg van dögivel...Barcás meg néha nagyritkán.. ugyhogy egy Ronaldinhonak örüljünk már! :D Sztem maximálissan megérdemli hogy benne leygen. :) Egyébként olvassátok el a cikkjét amit nyilatkozott.. érdemes átbogarászni. ;) Remélem hamarossan egy Eto'o-t is beledobnak, ha a héten rúg még egy mesterhármast tuti benne lesz. :D
Nektek am volt benne Barcás könyvjelző? Nálunk sehol se.. :(

offnak vége. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.27. 20:27:42

Hiba volt nem nevezi, még akkor is, ha hétvégén valószinüleg kezdő lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
socio66

2008.02.27. 20:13:26

Komolyan mondom nem tom hogy gondoljátok ezt a "3 védőt leköt
xy" persze!! gondolkozzál már ha igy lenne elfogynának az ellenfél
játékosai!! Hihetetlen :P
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.27. 19:21:39

Karashu írta:
Ronaldinho&Barca írta:Egyébként mindenki vegyen egy KS-t meg emrt ő van benne, nagy poszteren. ;)
F*szért nem Eto'o-t rakják bele! Ha Barca poszterről van szó, csak a "zseni" az első! Nem az aki a gólokat rúgja, és aki rohadt jól játszik!:evil:
Már van vagy 3 Ronis óriás poszterem, nekem is egy Eto'o-sra fáj a fogam. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.27. 19:19:29

Ronaldinho&Barca írta:Egyébként mindenki vegyen egy KS-t meg emrt ő van benne, nagy poszteren. ;)
Francért nem Eto'o-t rakják bele! Ha Barca poszterről van szó, csak a "zseni" az első! Nem az aki a gólokat rúgja, és aki rohadt jól játszik!:evil:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Lezárt