NEKED lehet...nekem nem.Gomezinho írta:mekkora bénák vagytok már megbocsássatok nem tudom mi a francért szidjátok adott pár gyönyörű labdát és az a gól!egy meccsre tökéletesen elég!

a Villareal elleni meccsről beszélsz? Hát az sztem baró ollózás volt...home írta:a tavalyi góljánál néhány kommentátor nem nevezte ,,igazi" ollózásnak mert mellel tette fel magának, hát tessék...remélem ez megfelel mindenkinek
Én általánosítani tudok, azt hiszem ez közel áll a valósághoz. Ahogy megismertük a képernyőn, s egyéb fórumokon keresztül, mindenki számára azt sugározza, hogy egy közvetlen, boldog, barátságos ember. Ne feledjük, nem hiába hangoztatja gyakran, a játékán, s a megnyílvánulásain is jól látszik, hogy lételeme a szurkolók szeretete, nélküle nem tartano ott ahol van, ezért roppant hálás, s ezt nem csak a pályán próbálja meg viszonozni. Más oldalról közelítve, van élet a focin kívül is. Rengeteg sztár veszíti el a fejét a folyamatos nyomás miatt (nem csupán futballra vetítve), s ő is kap hideget - meleget, s sajnos az utóbbi hónapokban nagyon intenzíven támadták, amit könnyen meg lehet elégelni. Azt pedig főként, hogy a számára legfontosabbnak tartott családját sem hagyják sokszor békén. Ezért, ha épp egy belsőséges családi étkezés lenne, nem mondom, hogy nem örülne, s nem tenne eleget a vágyadnak, de pár pillanatnál nem foglalkozna többet az üggyel. Arra ott vannak a különböző fellépések, interview-ek, edzések, autogramm-osztások. Neki szét kell választania a munkát a családtól, hiszen lelkileg tönkretenné a rivaldafény. Ahogy látom, gyakran azzal szemben, amit mutat, mégis megbillen az egyensúly.home írta:Szerintem örülne. A rajongói oldalán (ronaldinhogaucho.com) vannak képek a ,,fanjairól" is....nagyon nagyon sok, és rengeteget láttam ahol a rajongó ronnieval van lefényképezve, ahol mosolyog ahogy szokott stb...láttam videókat, ahol amikor aláírást kérnek tőle, szó nélkül osztogat, a lehető legtöbb embernek, és amikor nem pályán van, rendesen civilként viselkedik...Barcaforever írta:Most néztem róla videókat és elmerengtem, h szerintetek milyen ember?Közvetlen?
Ha egy étteremben találkoznék vele és képet csinálnék vele meg lenne pár szavam hozzá, lerázna vagy örülne?
gondolom engedné hogy fényképezd, meg kicsit beszélj, de nyilván nem fog veled leülni és 20 percig dumcsizni az élet nagy dolgaíról, főleg ha éhes és társasága van...
egyébként ha arra van ideje, hogy bizonyos napokon leüljön aláírni több ezer címeres zászlót amit a rajongók kértek levélben, nem hinném hogy annyira ellenséges lenne máskor....(én kaptam ilyet)
Szerintem örülne. A rajongói oldalán (ronaldinhogaucho.com) vannak képek a ,,fanjairól" is....nagyon nagyon sok, és rengeteget láttam ahol a rajongó ronnieval van lefényképezve, ahol mosolyog ahogy szokott stb...láttam videókat, ahol amikor aláírást kérnek tőle, szó nélkül osztogat, a lehető legtöbb embernek, és amikor nem pályán van, rendesen civilként viselkedik...Barcaforever írta:Most néztem róla videókat és elmerengtem, h szerintetek milyen ember?Közvetlen?
Ha egy étteremben találkoznék vele és képet csinálnék vele meg lenne pár szavam hozzá, lerázna vagy örülne?
Ezen én is kiszoktam akadani..vki szerint állitolag Ronie, Messi, Etoo mind lekétnek 2-3 védőt, szegény ellenfélnek télleg nem sok minden maradsocio66 írta:Komolyan mondom nem tom hogy gondoljátok ezt a "3 védőt leköt
xy" persze!! gondolkozzál már ha igy lenne elfogynának az ellenfél
játékosai!! Hihetetlen
Én kb egy éve nem vszek előtte vettem de meguntam h folyton real poszter van bene és egy idő után kezd unalmassá válni az egész sztem.....Amúgy régen annyi Barcás Poszter vt benne....Ronaldinho&Barca írta:
Nah de srácok!Én bevallóm ebbe az évbe szoktam rá a KS-re.. de nembántam meg, olcsó és rengetek hasznos információ, poszter.
Nah meg poszter... Milan, Real, Arsenal Mu meg van dögivel...Barcás meg néha nagyritkán.. ugyhogy egy Ronaldinhonak örüljünk már!Sztem maximálissan megérdemli hogy benne leygen.
Egyébként olvassátok el a cikkjét amit nyilatkozott.. érdemes átbogarászni.
Remélem hamarossan egy Eto'o-t is beledobnak, ha a héten rúg még egy mesterhármast tuti benne lesz.
Nektek am volt benne Barcás könyvjelző? Nálunk sehol se..
offnak vége.
Nah de srácok!Victor_Valdes írta:Már van vagy 3 Ronis óriás poszterem, nekem is egy Eto'o-sra fáj a fogam.Karashu írta: F*szért nem Eto'o-t rakják bele! Ha Barca poszterről van szó, csak a "zseni" az első! Nem az aki a gólokat rúgja, és aki rohadt jól játszik!:evil:
Már van vagy 3 Ronis óriás poszterem, nekem is egy Eto'o-sra fáj a fogam.Karashu írta:F*szért nem Eto'o-t rakják bele! Ha Barca poszterről van szó, csak a "zseni" az első! Nem az aki a gólokat rúgja, és aki rohadt jól játszik!:evil:Ronaldinho&Barca írta:Egyébként mindenki vegyen egy KS-t meg emrt ő van benne, nagy poszteren.
Francért nem Eto'o-t rakják bele! Ha Barca poszterről van szó, csak a "zseni" az első! Nem az aki a gólokat rúgja, és aki rohadt jól játszik!:evil:Ronaldinho&Barca írta:Egyébként mindenki vegyen egy KS-t meg emrt ő van benne, nagy poszteren.