Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt már nem egyszer kérdezték tőle az újságírók is, de pontos választ még nem nagyon adott rá. Egyszer egy interjúban viszont elárulta, hogy ezt a "gesztust" csak is a közeli barátai értik és ezért nem árulja el. Amúgy a csuklóján található tetoválásnak van köze hozzá.Kardi írta:Ha valaki közölné velem mit jelent az Henry gólöröm (csukló szagolása, fintorgó fejjel) azt megköszönném
Ha nem nézek oda, hogy ki írja ezt a hozzászólást, valahogy akkor is kitaláltam volnalionelmessi19 írta:...Iniesta a főzseni, ennyire okosan várni amíg Henry felér.. (picit lassu)
se előtte se utánna eddig, második félidő végénél járunk. Laposkás eléggé ...
Majdnem teljesen egyetértek: nem egyre jobban hanem remekül. Tényleg igaz amit mondtok hogy amikor Eto'oval helyet cserélnel Sau eltűnik a pályáról de Henry középen is jó és lövi ott IS a gólokat meg Titi szélről is lövöldözi. Sztem akik szidják Titit azok csak szimplán nem szeretik és csak a rosszat látják meg vele kapcsolatban... Ini meg középpályás és nem balszélső...Alberto10 írta:henry sztem egyre jobban mozog bal oldalon!! sztem ini maradjon csak középen mert az az igazi posztja
Persze, talán működhetne, de a barca játékára nem ez a jellemző ;s nem is szeretném hogy a jövőben ez legyen, hogy felfutunk oldalt és beadjuk, különben is, jelenleg nincs ilyen szélsőnk, és Henryn kivül csatárunk se aki igazán hasznosítani tudná ezeket az oldalról jött beadásokat. és akkor megint ott tartunk, hogy Samut hova rakjuk? Számomra ez nem kifizetődő kompromisszum.egy gyors szélső, aki a védelem mögé tud kerülni és középre adni, azzal szerintem valamennyire megoldható a betömörülés feltörése.
Ezzel nem teljesen értenék egyet, egy gyors szélső, aki a védelem mögé tud kerülni és középre adni, azzal szerintem valamennyire megoldható a betömörülés feltörése. Mondjuk amikor ekkora lövőerejű játékosok vannak a csapatban, és is elgondolkozom, hogy miért Abidal szokott szökőévente visszalőni egy kifejelet labdát...mindorokke_barca írta:Szóval ezt valóban problémának érzem, csak szerintem ennek semmi köze Henryhoz, nem érzem azt, hogy bárki játszana helyette szélen akár a keretből, akár ha hoznánk valakit, hogy azzal megoldanánk ezt a problémát.
Hát nem tudom,jelenleg 3 ilyen játékosunk van és szerintem, ha valakiben bármikor bennevan a gól annak ott a helye a pályán.Nem hiszem hogy minden meccsen olyan helyzetünk van, hogy minden tapasztalatnak és olyan embernek ott kell lennie a pályán, akiben mindig ott lehet a gól.
Andris, ez abszolút így van, sokszor megakad rajta a támadás, ezt soha nem vitattam, de semmivel sem többször mint bárki máson... ne mondd azt nekem, hogy minden támadást be tudunk fejezni, kivéve amikor Henry vezeti a labdát. Ez minden támadó játékosra ugyanúgy érvényes. Ezt mondta nekem régen mindig az edzőm, hogy ha nem is lesz gól, de probáljak/próbáljunk minden akciót befejezni. De komost komolyan, 10 akciónkból hány végződik lövéssel? Nagyon kevés: 1-2. Megakadnak a támadásaink vagy Henryn vagy máson, hányszor nem jönnek be xavi-iniesta,hleb,gudi körömpasszai, kiugratásai, hányszor akad el messi a védőkben... Az ha nem jön össze egy kiugratás egy finom passz a 16-os előtt, ugyanolyan támadás megakasztás mint amit Henry csinál a szélen... csak máshogy nyilvánul meg... Henry az Arsenalban is nagyon sokszor szélről indult meg... Legközelebbi meccsen direkt ezzel fogok foglalkozni, hogy megszámolom hány támadás akad meg Henry-n és hány a többieken 1-1 elrontott passz miatt. Amikor felszalad Alves es rosszul adja be, mert kifejelik a védők az is ugyanolyan támadás megakasztás mint amikor henry belebonyolódik a cselezésbe, legalábbis az én szemszögemből mindenképpen. Tényleg értetlenül állok hozzá ehhez a "mert rajta akadnak meg a támadásaink"dologhoz, mert ebben a szezonban abszolút méltó tagja a keretnek és a kezdő 11-nek, sok gólpasszal és góllal járul hozzá a csapat sikereihez.Azért akadok ki néha, mert kifejezetten zavar egyes meccseken, hogy milyen ipari mennyiségű helyzet áll meg azon, Henry kapja ott a szélen a labdát.
azt te sem gondolhatod komolyan, h iniesta jobb a baloldalon mint henry, henry mellett ott van 12 gól, iniesta melett mi? tom nem játszott eleget mostanában, de akkor is, neki tökéletes a középpálya, hátulról remekül tudja segíteni a társaitcsabimo írta:Henry már az elözö szezonban a bal oldalon játszott, és frank rakta oda, pepp pedig eladta volna etoot még a kezdetek kezdetén...MR. TROMORT írta: Henry csapdába került, mert ő igazi vérbeli közép csatár, de Eto'o-t jobbnak tartja Pep, és ezért kikerült a bal oldalra.
Inieste télleg remek játékos, remek középpályás, a kapu elött nem álja meg a helyét, mert nem lő golokat, ellentétben Herny-val
Boccs az off-ért mindenkinek
Henry leigazolása teljesen felesleges volt, mert nem illik bele a 4-3-3ba, igy h etoo itt van...
Iniesta is jobb a balszélen mint Henry mert könnyebben veri meg az embereit 1az1ben, és ezáltal több gólhelyzetet teremt magának és másoknak...