Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.10. 09:53:31

hát akkor elég fura csókra sikerült az...én mindig azon röhögök ahogy fintorog közben! Ha gesztus akkor elég vicces :lol:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Titinho
Director del Fútbol

2009.02.09. 13:28:33

Kardi írta:Ha valaki közölné velem mit jelent az Henry gólöröm (csukló szagolása, fintorgó fejjel) azt megköszönném :D
Ezt már nem egyszer kérdezték tőle az újságírók is, de pontos választ még nem nagyon adott rá. Egyszer egy interjúban viszont elárulta, hogy ezt a "gesztust" csak is a közeli barátai értik és ezért nem árulja el. Amúgy a csuklóján található tetoválásnak van köze hozzá.

Ez kb. olyan mint amikor Ronaldo gólöröme az volt, hogy az alkarját nyomta a homlokához és úgy futott. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.02.09. 13:20:47

Az egy csók a csuklójára.
Amugy nem tudom, szvsz köze van a lányához :P
Kép
Kardi
Capitá del Barça

2009.02.09. 13:06:56

én személy szerint úgy érzem, hogy nemigazán találja a helyét Henry a Barcában sajnos :? .....De ennek ellenére is egy világklasszissal van dolgunk és csak úgy szorja a gólokat! Ha valaki közölné velem mit jelent az Henry gólöröm (csukló szagolása, fintorgó fejjel) azt megköszönném :D
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.02.09. 12:28:23

David Silva eddig 2 golt szezett a szezonban , es 3 golpasszt adott.
Henry : 12 gol es 5golpassz.

ez kumma jo teljesimeny.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.08. 21:11:11

Átlagos teljesítmény, meg egy szép gólpassz. A sárgája jogtalan-el fogják törölni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.08. 20:21:37

Először én is imádkoztam, de ha visszanézed a lassítást.. illetve nem lassítást, csak visszajátszást.. Henry nem érte volna utol jo ütemben..

De azért érzed, én kritizálok valamelyest, de nem arról beszélek hogy haszntalan, vagy arról h nem jó, csupán arról hogy a játékban összességében nem az igazi.
A gólpassz szuper, a multkori gól detto, de mindkettőről írtam is. :)

szerk: ejj-ejj, most egy-két dolgot elszórakozik középen is..

Hát így végül olyan se jó, se rossz mára. Az előző kettőhöz képest jobb. A gólpassz szép, leírom harmadszor is, hogy mindenki jól aludjon. :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Mikaos
Director del Fútbol

2009.02.08. 20:03:44

Szokásos elegáns játék. 1 gólpassz, 1 szép emelés, 2 jó meglátás a bepasszolásoknál.
lionelmessi19 írta:...Iniesta a főzseni, ennyire okosan várni amíg Henry felér.. (picit lassu :P )
se előtte se utánna eddig, második félidő végénél járunk. Laposkás eléggé ...
Ha nem nézek oda, hogy ki írja ezt a hozzászólást, valahogy akkor is kitaláltam volna :D (Én inkább azon voltam "kiakadva", hogy Iniesta adja már végre oda a labdát, mert rég kellett volna adnia)
Ha ilyen "laposkásan" játszik Henry, hogy minden meccsen vagy egy gólpasszt ad, vagy lő egy gólt...tőlem mindig játszhat így :D :lol:
Inkább legyen mindig 1 v. 3 pontot érő megoldása, mint 600 cselezés, amiből semmi sem lesz. Ezért jó ez a mostani Barca, mert céltudatos játékosok vannak végre! Amúgy ez a legjobb kezdőnk (Cáceres helyett mondjuk Márquez).
Andris
Adminisztrátor

2009.02.08. 19:29:22

Na eez egy szép megoldás a balról. :)
Mondjuk tegyük hozzá hogy Iniesta a főzseni, ennyire okosan várni amíg Henry felér.. (picit lassu :P )

se előtte se utánna eddig, második félidő végénél járunk. Laposkás eléggé, de most nem tűnik fel h lelassulnak ott a támadások. Bár kevesebb is fut ott lényegesen a szokásosnál is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.07. 11:32:23

Igy van, miér kéne megbontani a jól működő csapatot? Tanuljuk már egy kicsit a történelemből, annak még jó vége soha nem lett. Balszélre két klasszis játékosunk van, idén Henry is ontja a gólokat, gólpasszokat ad, ennél nem kell több.
Drukker
Jugador d'estrella

2009.02.07. 11:27:55

Ha pedig vagy Eto'o vagy Henry padon ül főleg ha Samu akkor felboríthatják a csapategységet a hisztijükkel. Jó ez így nem kell Kun, Benzema és Frank se (utóbbit pedig naon bírom;))
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.07. 11:26:02

Tessék szabályzatot olvasni! NE REAGÁLJATOK olyan hszre ami egyértelmű,h miért lett leírva, piszkálódás céljából. úgyis delete lesz, ahogy meg is történt,de azok a hszek is erre a sorsra jutnak, akik ezt elemzik :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.02.07. 10:58:53

Hm. Meccsenként átlagban garantáltan eredményes a Titi-Samu páros valamelyike. Nem hinném hogy ütnék egymást. De mellesleg ha a padunkon ott csücsülne egy olyan ász, aki többet tudna hozzátenni a játékhoz, megérteném a kritikákat. De ne nevettessük ki magunkat azzal, hogy Hleb vagy Bojan jó lenne a balon...2010 nyarán reálisan jöhet a helyére valaki (Ribery, Silva, Agüero, stb.) ám addig marad-remélem tartva ezt a formáját!
Szerk.: Ne reagáljunk a hülyegyerek mondanivalójára, nemrég jelentette be a madridistán hogy jön piszkálódni. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.02.07. 11:12:26-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.06. 21:08:51

Giuly-vel is megvolt ez a taktika, mégsem volt "angol-íze" a dolognak. Mellesleg jövőre a 32 éves Henry-t én inkább a padon képzelném el, cserecsatárnak.

Szóval ha nálunk van az előny, és gálázni kell, akkor tényleg jó ez a hármas Henryval (vagyis úgy lenne helyes, hogy Henry-Eto'o párossal), de aztán majd meglátjuk mire megyünk a BL-ben egy sündisznóval.
Drukker
Jugador d'estrella

2009.02.06. 21:08:21

Alberto10 írta:henry sztem egyre jobban mozog bal oldalon!! sztem ini maradjon csak középen mert az az igazi posztja
Majdnem teljesen egyetértek: nem egyre jobban hanem remekül. Tényleg igaz amit mondtok hogy amikor Eto'oval helyet cserélnel Sau eltűnik a pályáról de Henry középen is jó és lövi ott IS a gólokat meg Titi szélről is lövöldözi. Sztem akik szidják Titit azok csak szimplán nem szeretik és csak a rosszat látják meg vele kapcsolatban... Ini meg középpályás és nem balszélső...
OFF:)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.02.06. 20:52:39

egy gyors szélső, aki a védelem mögé tud kerülni és középre adni, azzal szerintem valamennyire megoldható a betömörülés feltörése.
Persze, talán működhetne, de a barca játékára nem ez a jellemző ;s nem is szeretném hogy a jövőben ez legyen, hogy felfutunk oldalt és beadjuk, különben is, jelenleg nincs ilyen szélsőnk, és Henryn kivül csatárunk se aki igazán hasznosítani tudná ezeket az oldalról jött beadásokat. és akkor megint ott tartunk, hogy Samut hova rakjuk? Számomra ez nem kifizetődő kompromisszum. :) nekem elég az a tudat, hogy látom a pályán egyszerre Henryt Samut és Messit, és meg van nyugodva a lelkem hogy rúgnak 2-3 gólt :)
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.06. 20:41:29

mindorokke_barca írta:Szóval ezt valóban problémának érzem, csak szerintem ennek semmi köze Henryhoz, nem érzem azt, hogy bárki játszana helyette szélen akár a keretből, akár ha hoznánk valakit, hogy azzal megoldanánk ezt a problémát.
Ezzel nem teljesen értenék egyet, egy gyors szélső, aki a védelem mögé tud kerülni és középre adni, azzal szerintem valamennyire megoldható a betömörülés feltörése. Mondjuk amikor ekkora lövőerejű játékosok vannak a csapatban, és is elgondolkozom, hogy miért Abidal szokott szökőévente visszalőni egy kifejelet labdát...
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.02.06. 20:32:01

Na igen, a betömörülő védelem.. Szerintem viszont, ez egy általános probléma, hogy olyankor, kicsit döcög a szekér, az első gólig, vagy amíg el nem fárad az ellenfél, de ez az amit közel sem írok Henry számlájára. Sokkal inkább azért szenvedünk ezekben az esetekben mert nem lövünk távolról ez viszont engem dűhít rettenetesen. ](*,) az akció gólokat számítva. nem hiszem, hogy lőttünk ebben a szezonban 5nél több gólt a 16-oson kivülröl...Egy-egy csapat védekezését még a kézilabdások is megirigyelhetnék, ahogyan körbeállják a 16-ost. sok támadásunk ezért akad meg, ezért nem tudjuk befejezni, mert még ilyenkor is át akarjuk hámozni magunkat a védőkön. Szóval ezt valóban problémának érzem, csak szerintem ennek semmi köze Henryhoz, nem érzem azt, hogy bárki játszana helyette szélen akár a keretből, akár ha hoznánk valakit, hogy azzal megoldanánk ezt a problémát.
Nem hiszem hogy minden meccsen olyan helyzetünk van, hogy minden tapasztalatnak és olyan embernek ott kell lennie a pályán, akiben mindig ott lehet a gól.
Hát nem tudom,jelenleg 3 ilyen játékosunk van és szerintem, ha valakiben bármikor bennevan a gól annak ott a helye a pályán.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.06. 20:14:50

No igen, én is így vagyok ezzel valahogy, ilyen alapokon meg is tudom érteni Pep döntését. De sok meccsen azért ütik egymást Samuval, és igazából mindig csak egyikük tud igazán elemében lenni, amelyikük középen van. Nem hiszem hogy minden meccsen olyan helyzetünk van, hogy minden tapasztalatnak és olyan embernek ott kell lennie a pályán, akiben mindig ott lehet a gól. Egy BL döntő ilyen, ahogy leírtam már párszor, ott mindenképp játszatnám Henryt és Samut is, és még van egynéhány ilyen helyzet, de mondjuk a bajnokságban sokszor nem. Főleg amikor betömörülő védelmek elllen kell játszani. Olyankor a csatárainknak semmi mozgásterük, és lehetőségük is alig akad, mert x védő közt állnak, és a csapat csak körbepasszolgatja az ellen védelmét a meccs nagyrészén. Szerintem ilyen alkalmakkor nagy szükség van mindkét szélre, és sokkal hatékonyabban bonthatnánk ezeket a falakat. Látszik is egyébként tisztán, hogy mennyi nehézséget tud okozni ez idén nekünk. Bár eddig mindig megoldotta a csapat, illetve inkább Messi.
- József Attila
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.02.06. 20:04:41

Mondom, nem vitatom Henry bal szélen mutatott produkcióját, de akkor mondom másképp. Pep szerintem nem feltétlenul azért erölteti a balszélt neki, mert húdemilyen jó ott, hanem egyszerűen nincs máshova, hogy hova rakja... Adott a helyzet, hogy Eto'o és ő is a pályán kell legyen... Muszáj ott legyen ő is mert nagyon termeli idén a gólokat/gólpasszokat, túl nagy luxus lenne akár őt, akár Eto'ot padoztatni.. mind2-en bármikor betalálhatnak... Ezért van, hogy igazából nem kötött a poziciójuk és váltogatják egymást... (amúgy Eto'o használhatatlanul játszik szélen). Ezért is írtam kb 2 hsz-el korábban, hogy Henry-t nem is mint szélsőt kéne értékelni, mert csak azért van ott mert máshol nem lehet. ami biztos, hogy a pályán kell lennie. Nekem ez a véleményem, és sztem nem áll messze Pep felfogásától sem, legalábbis, a logika ezt diktálja, mert biztos ő is látja, hogy szélen nem sokmindent csinál. De nem is ez a lényeg, hanem hogy bármikor bennevan egy zseniális gólpassz/gól és emiatt játszania kell. :P
Andris
Adminisztrátor

2009.02.06. 19:41:02

Őhm, nem egészen erre gondolok, nem befejezett támadásokat áhítok feltétlenül.

Azt látom minden mérkőzésen, ahogy Henry megkapja a labdát a szélen, és rajta van 1 v 2 védő. Ha közelebb van az alapvonalhoz és a tizenhatoshoz, megpróbál cselezgetni, de már baromi lassú, az esetek 95%ában a szöglet a max, amit ki tud hozni a dologból. A másik eset, amikor távolabb van még, gyakorlatilag mást sem csinál, mint hogy elkezd felfele futni, szinte csel nélkül, ennek kivétel nélkül szerelés a vége, vagy pedig visszafordul, visszapasszol, középre hátra passzol. Ehhez képest ha megnézed, Iniesta teljesen másképp operál a szélen, és rengeteg helyzetet alakít ki, semmiféle gondot nem okoz neki a két védő, sokszor még a három sem. Bármilyen helyzetből szinte, az esetek nagy többségében tud előrefele, kapu fele mozogni, értékes és nagyon sokszor szép támadást kialakítva.
Szvsz pont fordított az arány kettejüknél.
Amiért Henry ma ott tart, hogy meggyőzött engem a csapatban való stabil helyéről, és amiért itt nagy az ellentáborom, az az, amikor bal szélről középre húzódott, és ott rúgott sok szép gólt.

És nem mellesleg tegnap Hleb is jobban játszott balon, mint Henry. Ő is kicselezte a védőit többször, nagyon jó kis passzokat tudott adni előre. Mindenképp próbálgatnám pár alkalommal őt is ott, hátha bejönne, és maradhatna is sok meccsre ott. És akkor sokak kívánsága is teljesülne Iniesta középpályásként maradását illetően, no meg Henry is az esetek többségében a rendes posztján játszana.
- József Attila
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.02.06. 19:32:53

Azért akadok ki néha, mert kifejezetten zavar egyes meccseken, hogy milyen ipari mennyiségű helyzet áll meg azon, Henry kapja ott a szélen a labdát.
Andris, ez abszolút így van, sokszor megakad rajta a támadás, ezt soha nem vitattam, de semmivel sem többször mint bárki máson... ne mondd azt nekem, hogy minden támadást be tudunk fejezni, kivéve amikor Henry vezeti a labdát. Ez minden támadó játékosra ugyanúgy érvényes. Ezt mondta nekem régen mindig az edzőm, hogy ha nem is lesz gól, de probáljak/próbáljunk minden akciót befejezni. De komost komolyan, 10 akciónkból hány végződik lövéssel? Nagyon kevés: 1-2. Megakadnak a támadásaink vagy Henryn vagy máson, hányszor nem jönnek be xavi-iniesta,hleb,gudi körömpasszai, kiugratásai, hányszor akad el messi a védőkben... Az ha nem jön össze egy kiugratás egy finom passz a 16-os előtt, ugyanolyan támadás megakasztás mint amit Henry csinál a szélen... csak máshogy nyilvánul meg... Henry az Arsenalban is nagyon sokszor szélről indult meg... Legközelebbi meccsen direkt ezzel fogok foglalkozni, hogy megszámolom hány támadás akad meg Henry-n és hány a többieken 1-1 elrontott passz miatt. Amikor felszalad Alves es rosszul adja be, mert kifejelik a védők az is ugyanolyan támadás megakasztás mint amikor henry belebonyolódik a cselezésbe, legalábbis az én szemszögemből mindenképpen. Tényleg értetlenül állok hozzá ehhez a "mert rajta akadnak meg a támadásaink"dologhoz, mert ebben a szezonban abszolút méltó tagja a keretnek és a kezdő 11-nek, sok gólpasszal és góllal járul hozzá a csapat sikereihez.
Alberto10
Capitá del Barça

2009.02.06. 18:49:17

henry sztem egyre jobban mozog bal oldalon!! sztem ini maradjon csak középen mert az az igazi posztja és ott a legjobb főleg ha xavival játszanak együtt mert akkor tökéletesen kiegészítik egymást!! ők ketten a világ 2 legjobb középpályása!!( a 3. Touré :lol: )!!
MR. TROMORT

2009.02.06. 18:44:59

csabimo írta:
MR. TROMORT írta: Henry csapdába került, mert ő igazi vérbeli közép csatár, de Eto'o-t jobbnak tartja Pep, és ezért kikerült a bal oldalra.
Inieste télleg remek játékos, remek középpályás, a kapu elött nem álja meg a helyét, mert nem lő golokat, ellentétben Herny-val

Boccs az off-ért mindenkinek
Henry már az elözö szezonban a bal oldalon játszott, és frank rakta oda, pepp pedig eladta volna etoot még a kezdetek kezdetén...
Henry leigazolása teljesen felesleges volt, mert nem illik bele a 4-3-3ba, igy h etoo itt van...
Iniesta is jobb a balszélen mint Henry mert könnyebben veri meg az embereit 1az1ben, és ezáltal több gólhelyzetet teremt magának és másoknak...
azt te sem gondolhatod komolyan, h iniesta jobb a baloldalon mint henry, henry mellett ott van 12 gól, iniesta melett mi? tom nem játszott eleget mostanában, de akkor is, neki tökéletes a középpálya, hátulról remekül tudja segíteni a társait
ke.andy
Jugador del Barça

2009.02.06. 18:33:35

Ez a topic már tényleg kezd a vicc kategoriába esni. Henry 15 gólt szerzett idén a csapatban. Nem rég az volt a gond, hogy nem rúgja be a helyzeteket. Most talán 1/1-es átlagot hozta... Bojan-nak nem sikerült, ahogyan Iniestának sem jött össze.
Tegnap este Titi és Rafa hozta a minimálisan elfogadható gólelőnyt. Inkább örüljünk, hogy ennyi góllövönk van.

Ini a középpályán tökéletes. Akik ennyire szídják vajon valóban Barca drukkerek? Vagy ez csak valami magyar betegség???

Európa legjobb támadó hármasunk nekünk van! Inkább tegyük össze a kezünket.

peace
Lezárt