Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyértelmű,hogy bal védőnek teszi be Gio helyére.noname írta:Nem hiszem h Abidal fog középül játszani.Akkor már inkább Marquezt teszik be, bár Abidal az adottságai alapján szükség esetén sztem nagyon jó teljesítményt tudna középül is nyújtani.
Náunk még nem játszott, és vélhetően nem is fog már, de Thuram alapvetően jobbhátvédf volt...Csak pár éve húzódott be középre.Los Banditos írta:
Thuram a jobboldalon?!?!Tudtommal még soha nem játszott ott, ráadásul pont most nem kellene neki ennyi idősen.
![]()
"Tudtommal még soha nem játszott ott" Erre írtam!Zozzy 5 írta:Igen, csak akkor még volt gyorsasága...![]()
Igen most már túl öreg ahhoz, hogy egész meccsen föl-alá futkározzon.Zozzy 5 írta:Igen, csak akkor még volt gyorsasága...![]()
Thuram maradjon csak középen, jön mellé mad vagy Marquez, vagy az új igazolás.
Igen, csak akkor még volt gyorsasága...Scorpio írta:Nagyon régen, időszámítás elött volt jobb oldali védő!Los Banditos írta:Thuram a jobboldalon?!?!Tudtommal még soha nem játszott ott, ráadásul pont most nem kellene neki ennyi idősen.
[/color]
Nagyon régen, időszámítás előtt volt jobb oldali védő!Los Banditos írta:Thuram a jobboldalon?!?!Tudtommal még soha nem játszott ott, ráadásul pont most nem kellene neki ennyi idősen.
[/color]
Látom Game már segített, de legközelebb:újpestikacsa26 írta:csáó!!Vki nemtudna belinkelni vidit abidal bemutatásáról?Mert ami a főoldalon van kint azt én nemtom lejáccani:És még nem láttam sajna...
Előre is köcce
Csumi!!
Hát igen, nem véletlen, hogy Abidalt a ballábas Thuramként emlegetik. Bár középen sztem Eric nem lenne annyira jó az alkata miatt, kissé vékonyka.Rivaldo11 írta:Nem az ő részéről volt kényszer, mert ő tényleg ott szeretett játszani.
Az edző részéről aki mást szerepeltetett volna középen inkább...![]()
Lehet, hogy Abidal is kimagaslóan tejesítene a tengelyben. Látok párhuzamot, bár Thuram azért nagyobb klasszis.
Nem volt az annyira kényszer, mert Lili mindig mondta, hogy sokkal szívesebben játszik középen.Rivaldo11 írta:Thuram is kényszermegoldásként, szélsővédő posztról ment be a védelem tengelyébe, és vált a világ egyik legjobb védőjévé...
nam akkora sületlenség mint mikor annó van gaal mendietát bal bekként jáccatta egy meccsenádeszsz írta:kipróbálni mindenestre ki lehet szerintemSharkinho írta:Tökön döföm magam ha így lesz a védősor:
Zambi---Puyol---Abidal---Syl
Jah, majd egy barátságos meccsen a nyáron... :roll:Mondjuk szegény Puyi még akkor sérült lesz. Na nem baj, akkor majd évvégén, amikor 10 ponttal nyertük a bajnokságotádeszsz írta:kipróbálni mindenestre ki lehet szerintemSharkinho írta:Tökön döföm magam ha így lesz a védősor:
Nyugi, ez csak végszükség esetén fordulhat elő. Eric mondta, hogy a belső a kedvence, de azt is mondta, hogy a szélen a leghasznosabb.Sharkinho írta:Tökön döföm magam ha így lesz a védősor: