Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.23. 02:39:45

Bobberto írta:
Chino írta:Én tartom, hogy a Barcának nem fiatal tehetségere van most szüksége. Pedro nem jó példa, lentebb ezt ki is fejtettem. Elég végignézni a Barca kezdőjén (az optimális kezdőcsapatán) és látható hogy nem szenvedünk hiányt a fiatalokban, akik idővel beérnek, de most az az időszak van, amikor nem lehet erre várni és kényelmesen építgetni be őket. Ráadásul mire elmegy Henry jó lenne egy olyan játékos a helyén aki nem úgy jött, hogy még egy meccset sem játszott a társakkal, hanem már viszonylag jól összeszokott velük. Persze ez nem ilyen egyszerű mert Robinho sem biztos hogy tökéletesen beválna, de szerintem most ő a legkevésbé zsákbamacska és minden szempontból a legideálisabb megoldás.
Nagyon bízom benne, hogy Laportáék a zsebükbe nyúlnak, mert hiába nem ezt szoktuk meg szükség van ilyen húzásokra is, szerintem már nyáron meg kellett volna lépni.

Amúgy a Valencia év végén tényleg elengedi Silvát a Reálhoz. Nem bírom elhinni. Ráadásul 25 milláért.
Remélem csak rosszul tájékozódtam vagy kacsa volt.
Honnan van a hír hogy elengedik 25-ért Silva-t a realhoz?
A madridistán volt a hír. Nem tudom mennyire megbízható ezért kérdeztem tud-e vki vmit.
"A La Gaceta szerint a Real Madrid vezetősége már hetekkel ezelőtt megállapodott David Silvával egy ötéves szerződésről, s végül a klubok is egyezségre jutottak. A labdarúgó ára 25 millió euró körül lesz, az átigazolását a liga befejezését követően jelentik be."
Forca Barca!!!!
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.23. 02:14:13

Akik akár kacsaként (vagy még úgy sem) szóba kerültek azok közül Quaresma a legnagyobb zsákbamacska és ezt most öngyilkosság bevállalni. Ha van egy stabil ember arra a posztra akkor lehet próbálkozni, de -bár nem akarom leírni Henryt- most azon a poszton igen sz@rul állunk. Korábban is írtam, hogy szerintem a legfontosabb, hogy mire Henry elmegy (márpedig nyáron elmegy) legyen egy olya playánk aki már beépült a csapatba, megszokta a légkört, a társakat stb. A másik pedig, hogy tényleg szeretnék már egy olyan felállást látni, hogy a támadószekcióban mindenki a saját posztján játszik. Pont az a középpálya bomlik meg Ini feltolásával ami őrületbe kergette az ellenfeleket. Egy szó mint száz, szükség van a kis brazilra. Ő képes lenne arra hogy ha a többieknek nem is megy a játék, felkarolja a csapatot és eldöntsön meccseket, amiket az ilyen Quaresma/Suarez féléktől nem hiszem hogy tapasztalhatnánk. Nem vitatom az érdemeiket és tudásukat de ide egy tapasztaltabb, rutinosabb játékosra van szükség. Lehet hogy Quar. a Portóban húzó ember volt, de ez a Barca nem a Porto és ez a spanyol liga és nem a portugál.
Forca Barca!!!!
frost86
Jugador del Barça

2009.11.22. 23:29:42

unicef41 írta:Robinho nagyon jol játszik, ugyanugy a jobb mint a bal szélen és akár középcsatárként is bevethető.Ha neadjisten nem sikerülne leigazolni akkor meg kell próbálni Ribery-t :lol: drága mulatság.
vagy egy teljesen más megoldás ....pár millláért meg lehet venni Quaresma-t az intertől ugyanis mourinho nem számol vele.csak az a baj hogy kitudja hogyan játszana itt a barca-ban a spanyol bajnokságban,lehet jobban menne neki mint az olasz :)
Quaresma már volt a Barcába és nem hinném,hogy visszahoznák mert nem muzsikál valami fényesen!
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
unicef41
Barça B

2009.11.22. 23:21:32

Robinho nagyon jol játszik, ugyanugy a jobb mint a bal szélen és akár középcsatárként is bevethető.Ha neadjisten nem sikerülne leigazolni akkor meg kell próbálni Ribery-t :lol: drága mulatság.
vagy egy teljesen más megoldás ....pár millláért meg lehet venni Quaresma-t az intertől ugyanis mourinho nem számol vele.csak az a baj hogy kitudja hogyan játszana itt a barca-ban a spanyol bajnokságban,lehet jobban menne neki mint az olasz :)
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.11.22. 23:16:08

"Nálunk". Ezt most a Real-ra érted?
Mert ha igen akkor szerintem az ő eladásának köszönhető a tavalyi teljesítményetek. Amint felszállt a legkisebb pletyi arról hogy Ronaldo a Real-ba megy rögtön le is passzoltátok az első sorban állónak. Pedig szerintem többet ér ő ennél.
Ha pedig a City-re érted akkor fura ízlésed van... :D[/quote]
Madridistaként abszolút igaza van marcinak. És ha City drukkerként írta volna
akkor is az lenne :lol:[/quote]

Robinho az utolsó Realos évében csapata egyik legjobbja volt! Szerintem akkorra kezdett beérni, és tavaly dobbantotta volna a nagyot! Az is igaz, hogy joggal vártak tőle sokkal jobb teljesítményt, mint amit nyújtott korábban! Az viszont szerintem egyértelmű, hogy egyre jobban ment neki a Madridban, csak a helyére C.Ronaldot akarták, ő meg lelépett! Ha ott folyatatja, ahol a Maridban abbahagyta, akkor nem lesz gond vele!
Tim
Mezei fórumozó

2009.11.22. 21:59:45

bali 15 írta:
marci. írta:
Az érdekes lenne.Igy ,hogy van viszonyítási alapunk,nem tennék rá nagy pénzt,h az lesz.
Nálunk sem váltotta meg a világot,pedig kapott lehetőséget.
Mert ha igen akkor szerintem az ő eladásának köszönhető a tavalyi teljesítményetek. Amint felszállt a legkisebb pletyi arról hogy Ronaldo a Real-ba megy rögtön le is passzoltátok az első sorban állónak. Pedig szerintem többet ér ő ennél.
Ha pedig a City-re érted akkor fura ízlésed van... :D
Madridistaként abszolút igaza van marcinak. És ha City drukkerként írta volna
akkor is az lenne :lol:
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.22. 21:22:12

marci. írta:Természetesen a Realra.De ha ebbek akartál belekötni,akkor legközelebb konkrétabban fogalmazok. :)
Azt hittem hogy már City fan vagy :D
marci.
Jugador d'estrella

2009.11.22. 21:15:59

Természetesen a Realra.De ha ebbek akartál belekötni,akkor legközelebb konkrétabban fogalmazok. :)
csakamadrid
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.22. 21:13:20

marci. írta:
Igen ő a megmentő
Az érdekes lenne.Igy ,hogy van viszonyítási alapunk,nem tennék rá nagy pénzt,h az lesz.
Ha pedig a City-re érted akkor fura ízlésed van... :D
marci.
Jugador d'estrella

2009.11.22. 21:04:23

Igen ő a megmentő
csakamadrid
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.22. 20:56:58

Tim írta:Nem is tudom mi lesz velünk ha nem sikerül leigazolni ezt a brazil zsenit a télen..nyáron már egyértelműen késő lesz.
Arra viszont kíváncsi lennék ha Robinho nem eladó státuszban lenne,kiben látnátok a megmentőt?
Én személy szerint nem látok megmentőt benne. Csupán szerintem ő a kirakós utolsó darabja a csapathoz. Az a balszélső csatárposzt R10 óta nincsen normálisan megoldva. Amúgy kijavítanám magam. Igen ő a megmentő. Levenne egy kis terhet Messi-ről és az ellenfél nemcsak a jobb oldalt figyelné jobban. És hogy ki lenne a másik optimális lehetőség?
Sajnos jelenleg nincs... :? Quaresma,Nani? :D :D
Tim
Mezei fórumozó

2009.11.22. 20:47:47

Nem is tudom mi lesz velünk ha nem sikerül leigazolni ezt a brazil zsenit a télen..nyáron már egyértelműen késő lesz.
Arra viszont kíváncsi lennék ha Robinho nem eladó státuszban lenne,kiben látnátok a megmentőt?
Kép
Bobberto
Capitá del Barça

2009.11.22. 20:33:26

Chino írta:Én tartom, hogy a Barcának nem fiatal tehetségere van most szüksége. Pedro nem jó példa, lentebb ezt ki is fejtettem. Elég végignézni a Barca kezdőjén (az optimális kezdőcsapatán) és látható hogy nem szenvedünk hiányt a fiatalokban, akik idővel beérnek, de most az az időszak van, amikor nem lehet erre várni és kényelmesen építgetni be őket. Ráadásul mire elmegy Henry jó lenne egy olyan játékos a helyén aki nem úgy jött, hogy még egy meccset sem játszott a társakkal, hanem már viszonylag jól összeszokott velük. Persze ez nem ilyen egyszerű mert Robinho sem biztos hogy tökéletesen beválna, de szerintem most ő a legkevésbé zsákbamacska és minden szempontból a legideálisabb megoldás.
Nagyon bízom benne, hogy Laportáék a zsebükbe nyúlnak, mert hiába nem ezt szoktuk meg szükség van ilyen húzásokra is, szerintem már nyáron meg kellett volna lépni.

Amúgy a Valencia év végén tényleg elengedi Silvát a Reálhoz. Nem bírom elhinni. Ráadásul 25 milláért.
Honnan van a hír hogy elengedik 25-ért Silva-t a realhoz?
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.22. 19:56:42

Én tartom, hogy a Barcának nem fiatal tehetségere van most szüksége. Pedro nem jó példa, lentebb ezt ki is fejtettem. Elég végignézni a Barca kezdőjén (az optimális kezdőcsapatán) és látható hogy nem szenvedünk hiányt a fiatalokban, akik idővel beérnek, de most az az időszak van, amikor nem lehet erre várni és kényelmesen építgetni be őket. Ráadásul mire elmegy Henry jó lenne egy olyan játékos a helyén aki nem úgy jött, hogy még egy meccset sem játszott a társakkal, hanem már viszonylag jól összeszokott velük. Persze ez nem ilyen egyszerű mert Robinho sem biztos hogy tökéletesen beválna, de szerintem most ő a legkevésbé zsákbamacska és minden szempontból a legideálisabb megoldás.

Forca Barca!!!!
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.22. 19:03:25

Szerintem kicsit félreértetted a szavaimat én nem minden Hollandiából érkező játékoshoz viszonyitottam hanem csak Huntelaarhoz..... :roll:
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.11.22. 18:57:39

barca28 írta:
bali 15 írta:Sajnos egyáltalán nem vagyunk olyan helyzetben hogy tehetségesnek tartott senkiket vásároljunk meg (Suarez)
Sajnos megint mélyen a zsebbe kell nyúlni. Tavaszra kell Robinho ,ez van.
Hagyjuk most az ifineveléseket. Lássuk be hogy az olyanok mint pl Pedro még csak egy Zaragoza szintű csapat ellen nyújtanak színvonalas teljesítményt.

Suarez ..ugyanmár nem kell ide...nézzük csak meg Huntelaar esetét..hollandoknál lőtte a gólokat sztán eljött a Realhoz..semmi..Milannal semmi...nem azt mondom ,hogy Suarezzel is ugyanez lesz de én nem kockáztatnék , ellenben Robinho tökéletes megoldás.. :!:
Nézzük Ronaldo esetét. A PSV-ben ontotta a gólokat, a Barcában szintén.

Az érvelés rossz. Abban viszont egyetértek, hogy Robinho jobban kéne, mint Suarez.
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.22. 18:42:45

bali 15 írta:Sajnos egyáltalán nem vagyunk olyan helyzetben hogy tehetségesnek tartott senkiket vásároljunk meg (Suarez)
Hagyjuk most az ifineveléseket. Lássuk be hogy az olyanok mint pl Pedro még csak egy Zaragoza szintű csapat ellen nyújtanak színvonalas teljesítményt.

Suarez ..ugyanmár nem kell ide...nézzük csak meg Huntelaar esetét..hollandoknál lőtte a gólokat sztán eljött a Realhoz..semmi..Milannal semmi...nem azt mondom ,hogy Suarezzel is ugyanez lesz de én nem kockáztatnék , ellenben Robinho tökéletes megoldás.. :!:
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
bali 15
Director del Fútbol

2009.11.22. 18:29:22

Sajnos egyáltalán nem vagyunk olyan helyzetben hogy tehetségesnek tartott senkiket vásároljunk meg (Suarez)
Chino
Llegenda del Barça

2009.11.22. 18:19:40

Most tökéletesen kirajzolódott mennyire kellene Robinho. Egy Ini-Messi-Pedro trióval nem lehet biztosra menni. Pedro kevés. Ezt többször bizonyította. Persze lőtt néhány fontos gólt, de mi szól még mellette. Semmi. A mezőnyjátzéka a nullához közelít. Azért szavaznék Robinhora a Suarez-félékkel szemben, mert a kis brazilból inkább kinézem azt hogy gyengébb meccsen is nagyot tud alkotni, inkább hátára tudná venni a csapatot mint mondjuk Suarez vagy valami hatalmasnak kikáltott fiatal tehetség egy gyengébb bajnokságban. Ilyen van nekünk elég. Egy tapasztalt játékosra van szükség ráadásul ő már bizonyított ebben a ligában is. Remélem Pep is hasonlóan látja és télen jönni fog.
Forca Barca!!!!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.11.22. 18:03:35

Sajnos ismét megtaláltak minket a sárülések! Többen mondtuk nyáron, hogy csatárposztokra kéne erősítés! Még úgy is kevesen vagyunk ott, hogy Pedro bizonyított már! Előtte azért ő is nagy zsákbamacska volt! Remélem gyorsan felépülnek a sérültek és behúzzuk a meccset az Inter és a Real ellen is!
Bobberto
Capitá del Barça

2009.11.22. 11:13:55

barca28 írta:A tegnapi meccs miatt is és amúgy is mondom ,hogy kell ide Robinho nagyon is :!: :!: Most nem lesz majd Messi Ibra ki fogja a gólokat rugdosni?A gyenge Henry?Nem nyáron,hanem már most télen le kell igazolni Robinhot..feltéve ha szeretnénk is valamit elérni az idén mert ezzel nem csak én vagyok igy többen is kevés a csatár és az ilyen sérüléseknél oké,hogy ottvannak a fiatalok Jeffren és a többiek..de ők nem azt a szintet képviselik ami elvárható.Mert ha azt képviselnék akkor most nem aggódnék azon ,hogy majd ki fogja a sérülések miatt a gólokat rugni.......

gyere gyere Robinho :!: :!:
Nagyrészt egyetértek. Kell ide a brazil gyerek valahogy, de igazából erősítés kell ember fiatal vagy öreg mindegy de kell! A meccsek na puff nem is zavarnának mert Istenem benne vannak amíg nem kapunk ki nem igazán zavar, bár most az előző meccsen nem voltam elragadtatva...

De azért valljuk be h1n1 sérülések 1-2 formaromlás... nem sok dolog szól most mellettünk. A fiatalokkal is megvagyok elégedve nagyrészt de azért még a hátán nem képesek vinni a csapatot ami érthető.

Szvsz a lényeg kell(enek) erősítések a télen nehogy elcsússzunk a szép fehér hóban a lejtőn :S
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.22. 09:27:14

A tegnapi meccs miatt is és amúgy is mondom ,hogy kell ide Robinho nagyon is :!: :!: Most nem lesz majd Messi Ibra ki fogja a gólokat rugdosni?A gyenge Henry?Nem nyáron,hanem már most télen le kell igazolni Robinhot..feltéve ha szeretnénk is valamit elérni az idén mert ezzel nem csak én vagyok igy többen is kevés a csatár és az ilyen sérüléseknél oké,hogy ottvannak a fiatalok Jeffren és a többiek..de ők nem azt a szintet képviselik ami elvárható.Mert ha azt képviselnék akkor most nem aggódnék azon ,hogy majd ki fogja a sérülések miatt a gólokat rugni.......

gyere gyere Robinho :!: :!:
Kép
R.I.P. Ocskay Gábor.
albicelesteX
A Vadász

2009.11.22. 09:26:46

Volt a múltkor egy cikk a főoldalon Laporta nyári igazolásairól!Ott ugye azt írták, hogy 3 szakosztályt is megörvendeztetett 3 klasszis igazolással!Ibrahimovic érkezését taglalták!Ami hatalmas húzásnak látszik!És én személy szerint nagyon örülök neki!De most látszik, hogy milyen kevés is volt!Botrány ez a cserepad!ha valaki megsérül rendszerint nem tudjuk pótolni!És ugye nyáron mikor ez felvetődött itt többen azt mondták, hogy valóban kevésnek bizonyul a keret, de közel sem biztos, hogy lesznek sérülések!November vége felé ott tartunk, hogy létfontosággú kettő meccs jön 1 BL és egy Bajnoki ami nem csak rangadó, de presztizs is!És az alap embereink szépen lassan elfogytak!Persze se a vírust se a sérüléseket nem láthatta előre senki!De azért az sem elvárható, hogy Messi,Xavi,Ini,Ibra egészszezonon keresztül a hátán vonszolja a csapatot!Rotáció fel sem merülhet,mert se Pedro se Jeffren se Bojan nincs olyan szinten, hogy az először említett játékosokat bármilyen formában is huzamosabb ideig pótolja!Szóval úgy gondolom jól igazolt laporta csak keveset!Tudom, hogy a piaci árak meg minden, de ha versenyképes akar maradni a csapat akkor mindenképpen áldozni kellett volna és minimum még két nagyon jó játékost leigazolni!Chygrynsky 25 millás pénzpocsékolását meg sem említem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2009.11.22. 09:28:46-kor.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.11.21. 09:31:19

V.V.-Pinto

Alves,Puyol,Piqué,Abidal,Márquez,Csiga,Maxwell,Milito,

Touré,Xavi,Iniesta,Keita,Busquets

Messi,Ibra,Henry,Bojan,Pedro

Még a kp-ra feljöhet néha dos Santos+Jeffren a támadósorba, de ők nem állandó tagok.

Robinho nagyon kell már a télen. Így nem lenne akkora probléma ha kiesne Ibra, ugye Titi középre, Robinho szélre ez esetben. A középpálya a nagy dilemma. Sokan Fabregassal jönnek fel állandóan, de nemfog jönni, max évek múlva. 1 csapatban nem lehet azt elérni, hogy Xavi,Ini és Cesc egyszerre legyenek a pályán. Nem fognak ide igazolni szvsz. hanem a dos Santos-Thiago páros közül egyszer az 1.ik fentfog ragadni a felnőtteknél.Ezzel kb meglenne a 22 fős keret amiből kijönne 2 csapat+még ott a Barca Athletic :wink:
barca0417
Entrenador del Barça

2009.11.20. 11:10:23

Andrisr10 írta:Mint már mondtam én csak felvetettem... ebből ne következtessen arra senki, hogy valahol valamilyen cikkben meg is jelent. Csupán írtam egy nevet, aki szerintem van olyan tehetséges, hogy megérdemeljen egy nagyobb csapatot, és ő is középpályás csupán ennyi...
de mégegyszer bocs ha ezzel vkinek a lelki békéjét felborítottam.
szerintem nem baj hogy felvetetted, de ha jól tudom Veloso inkább védekező középpályás, ezért bár tényleg nem rossz játékos, de ide nem kell.
A Sportingból Moutinho lenne ide jó Iniesta és Xavi cseréjének, de ez se merült fel úgyhogy kár ragozni.
Kép
Lezárt