A madridistán volt a hír. Nem tudom mennyire megbízható ezért kérdeztem tud-e vki vmit.Bobberto írta:Honnan van a hír hogy elengedik 25-ért Silva-t a realhoz?Chino írta:Én tartom, hogy a Barcának nem fiatal tehetségere van most szüksége. Pedro nem jó példa, lentebb ezt ki is fejtettem. Elég végignézni a Barca kezdőjén (az optimális kezdőcsapatán) és látható hogy nem szenvedünk hiányt a fiatalokban, akik idővel beérnek, de most az az időszak van, amikor nem lehet erre várni és kényelmesen építgetni be őket. Ráadásul mire elmegy Henry jó lenne egy olyan játékos a helyén aki nem úgy jött, hogy még egy meccset sem játszott a társakkal, hanem már viszonylag jól összeszokott velük. Persze ez nem ilyen egyszerű mert Robinho sem biztos hogy tökéletesen beválna, de szerintem most ő a legkevésbé zsákbamacska és minden szempontból a legideálisabb megoldás.
Nagyon bízom benne, hogy Laportáék a zsebükbe nyúlnak, mert hiába nem ezt szoktuk meg szükség van ilyen húzásokra is, szerintem már nyáron meg kellett volna lépni.
Amúgy a Valencia év végén tényleg elengedi Silvát a Reálhoz. Nem bírom elhinni. Ráadásul 25 milláért.
Remélem csak rosszul tájékozódtam vagy kacsa volt.
"A La Gaceta szerint a Real Madrid vezetősége már hetekkel ezelőtt megállapodott David Silvával egy ötéves szerződésről, s végül a klubok is egyezségre jutottak. A labdarúgó ára 25 millió euró körül lesz, az átigazolását a liga befejezését követően jelentik be."