Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már egy hsz-t szerkesztettem, szal észrevettem, köszi. Kit tudok helyettesnek venni? Mert senki sem olyan tehetséges sem a Sahtarból sem a Kijebvől, hogy megvegyem. Vagy érdemes scoutot beszereznem, mert a mostaniak Ukrajnáról semmit nem tudnak.chonggy írta:Dotn93 írta:Am szerintetek is jó 5let Villat eladni, mert sok pénz folyik be belőle?
hát figy,először is a SZERKESZT gombra hívnám fel figyelmedet,hasznos dolog,ha nem akarsz hamarosan bannolva lenni..válságos időkben járunk,5 törölt hsz-egy hetes bann,ezt gondolom te is észrevetted már...
ON:ha jól megy neki,szvsz ne add el...mert nem biztos,megfelelő helyettest találsz neki...ha pedig nem megy neki a góllövés,akk szvsz add el,de csak ha eleget adnak érte,és előtte tapogass egy jó helyettest...
Mert Zigic nem megfelelő,szvsz..
Ha 24 év alatti a játékos, akkor kell nevelési költségtérítést fizetned, viszont fogalmam, sincs h hogyan tudhatod meg h az mennyi lesz (tehát próbálkozz öregebbekkelDotn93 írta:És még 1 kérdés: az approach to sing-nál mikor kell fizetnem pénzt? mert azt írja, hogy vmi kártérítésfélét kell fizetni, és az 3-szor annyi mint amennyi alapból kell. Viszont ha mégsem kell, akkor meg ingyen szerzem meg a játékost.
Dotn93 írta:Am szerintetek is jó 5let Villat eladni, mert sok pénz folyik be belőle?
Nagyon köszi, így működik!!!fcbarca0827 írta:Ne értelmezd! Csináld!Dotn93 írta:Bocs, pedig direkt kerestem, akkor elkerülte a figyelmemPerrero írta: Látom, te se szeretsz visszaolvasni.. tedd be daemon toolsba az iso filet és jó leszDaemonba iso filet? azzal telepítettem...de ezt így nem értem
Úgy kell! Megnyitod a Daemont és elindítod az ISO-t!
Ne értelmezd! Csináld!Dotn93 írta:Bocs, pedig direkt kerestem, akkor elkerülte a figyelmemPerrero írta: Látom, te se szeretsz visszaolvasni.. tedd be daemon toolsba az iso filet és jó leszDaemonba iso filet? azzal telepítettem...de ezt így nem értem
Bocs, pedig direkt kerestem, akkor elkerülte a figyelmemPerrero írta:Látom, te se szeretsz visszaolvasni.. tedd be daemon toolsba az iso filet és jó leszDotn93 írta:Nem tom mi történt tegnap óta a játékkal, de amikor elindítom a játékot azt írja, hogy unable to find football manager 2010 disc. Crack nélkül elindult a játék, tehát nem krekkeltem, az hol van?
A crossingnál ne default legyen, hanem valami short vagy ilyesmi, mert ez asszem azt jelenti, hogy változó a passzolási stílus... szerintem ez a baj, de nem biztos, nem játszok ilyenekkel...LM10 írta:http://img204.imageshack.us/img204/7819/taktikah.jpg
Ezt nemértem. Hiába van beállítva a rövid passzos játék, állandóan ívelgetős, hosszúpasszokat ad a csapatom, pedig már a játékos beállításoknál is minden kp-met rövid passzara álítottam. Ez mitől lehet?
az idei verzióban nincs semmilyen másolásvédelem, szóval a legjobb amit mondani tudok, h töltsd le és döntsd el magadBarcaádám írta:érdemes beszerezni az fm2010-et??milyen újítások vannak és azok milyenek??
légyszi írjatok előre is köszönöm
Hát ezt így most nem tudom megmondani, mert nem játszottam vele sokat, meg nincs itt msot a játék, de látatlanban eggyel a Balanced fölött a legördülő menübenLM10 írta:És melyik az ami nem észnélkül támad, de támadó felfogású?