Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, csak 1x200. (amúgy, tanulj meg magyarul írni, ha jól gondolom azt kérdezted, hogy annyiszor 200-at buksz-e, amennyi meccset kivettél...) (bár ez a kérdés... ha egyszer 200 forintot teszel fel... hogy bukhatnál 6-szor annyit?messi1996 írta:és ha teszek 6 meccsre és egyik se jó akkor pedig 200ft-szer 6 ugrott?
rómára nem érdemes tenni ... ott csak egy fecske csinál nyarat Totti személyében, de most sérült... sajnálom h elúszottsenzu írta:Roma 1-3 AHA!
elmehetnek a p*csába...
még jó, hogy lebeszéltem magam arról, hogy kivegyem V-be a meccset
most már nagyon nem juthatnak tovább, nem fognak hajtani, úgyhogy a D-s szelvényemnek is lőttek kb.
kösz Roma!
sok módja van h megtudd az eredményt: livescore.com , eredmenyek.com , egy idő után felrakják a tippmix.hu -ra is, teletext m1 kb 878 vagy 887 nemtudom, illetve a szelvényre rá van írva h érvényesség. ez azt jelenti,hogy pl: 2010.02.25-2010.02.27. szóval az általad megfogadott meccseket 25,26 és 27én játszák,28án beviszed a szelvényt a lottózóba,odaadod a nőnek/fószernak és ő benyomja a gépbe,ami kiírja h nyertél-e.messi1996 írta: Köszönöm!és akkor leadom a szelvényt és utána azt honan tom meg h nyertem -e?veszíteni lehet?
daffy írta:tessék,itt a hivatalosmessi1996 írta:Hello!valaki eltudná mondani,hogy az tippmixes fogadás az, hogy megy?
am: bemész a lottózóba minimum 200ft-tal.köszönsz,elveszel egy szerencsemix újságot,egy tollat és min.1 tippmix szelvényt. Kinyitod az újságot,lesz benne egy csomó esemény. egy eseményt vízszintesen kell nézni/értelmezni. Le van írva a sorban először egy 3 jegyű szám,az esemény maga(ki játszik kivel),amelyik csapat előrébb van írva,az játszik otthon,utána vannak az odds-ok. ezek azok,amivel az általad feltett pénzt beszorozzák,végül az időpont amikor az eseményt lejátszák és jobb esetben az is oda van írva,hogy milyen liga. minta:
1 122 Arsenal - Chelsea 2,20 3,10 1,99 szo. 16:00 Premier Liga
ezt ^^ a számot kell beírni a tippmix szelvényen található 3 rublika első SORába,tehát az első rublika első sorában egy 1est ikszelsz be,a második rublika első sorában egy 2est,a harmadik rublika első sorában egy 2est. ugyanabban a sorban van még 3 négyzet,itt azt kell beikszelni,hogy szerinted melyik csapat nyer...ha az Arsenal akkor a H alatti négyzetbe kell az iksz(mivel az arsenal játszik otthon),ha döntetlen,akkor a középsőbe az iksz,ha vendég akkor a leguccsóba.
így fogadsz egy eseményre. max 14 esemény fogadható,kivéve,ha túl nagy a várható nyeremény,kb 300.000,de ez nem tuti. ha bejelölted mondjuk az arsenalt,akkor a hozzá tartozó oddsszal(2,20) be lesz SZOROZVA az általad feltett pénz. így fogadunk egy meccsre. Ha még többre szeretnél(valószínű,hogy kell is,mert ritka az,hogy lehessen csak egyre,általában 3-ra kell,ritkább esetben 5re,attól függ milyen meccsekre fogadsz. itt kérheted a lottózóbeliek segítségét),akkor egy sorral lejjebb mész,de a szisztéma ugyan ez. Végül be kell jelölnöd viszonylag alul egy sorba,hogy hány meccsre fogadtál,megszámolod és a megfelelő szám alá teszel egy ikszet. jobbra lent a feltett pénz összegét kell bejelölni értelem szerűen.ennyi egy sima tippmix,ha bonyolítani szeretnéd: a kombinációs mix: vannak ilyenek a szelvény legalján h: 4/3 5/4 5/3 stb... vegyük példának a 4/3at... így van írva: 4x 4/3 asszem. nos az a 4x az azt jelenti,hogy az általad beikszelt összeg négyszeresét kell befizetned(itt bejelölheted már a százas tétet is,sima fogadásnál nem),viszont akkor is nyersz valamennyit,ha a 4 meccsből csak 3 jön be,ez gyakran kevesebb,mint a feltett összeg,de mégis valami. ha 400ad van,érdemes ilyet tenni... 4/3-ban 4eseményre kell fogadni példa:
raksz 4 angol bajnokit,a szorzói 2,00 2,00 2,00 2,00 és felteszel 100at,ami ugye ez esetben 400at jelent. ha mind bejön,akkor nyersz 2*2*2*2*400=6400ft,ha csak 3 jön be,akkor: 2*2*2*100=800 ft
ha nem 4/3at játszol,a játék lényegében ugyan ez,az elv nem változik,de a feltett pénz már többszörösére változhat,a pontos érték oda van írva pl: 4x 4/3. Remélem segítettem!
Ájj, de kár ezért...De benéztem...levproff írta: Unirea Urziceni - Liverpool (First substitution) Liverpool
Itt véletlenül a Pool meccset elnéztem..Last-ra akartam mennii![]()
Nem kivánom senkinek sem a sérülés, de most nem bánnám, ha valaki egy ici-picit meghúzódna a Pool-tól..
tessék,itt a hivatalosmessi1996 írta:Hello!valaki eltudná mondani,hogy az tippmixes fogadás az, hogy megy?
Hello!messi1996 írta:Hello!valaki eltudná mondani,hogy az tippmixes fogadás az, hogy megy?
Akkor nincs ertelme fogadni..mert csak bukhatsz vele..mag hat ugy a jo,ha te rakod ossze a szelot es jobb erzes ugy nyerni esetleg!Nikyke17 írta:tudom csak nem nagyon tudom ki kicsoda... én a Milánt meg a barcát ismerem szinte csak.. ezért kérek segítséget!Bobberto írta:itt tudsz válogatni: tippmix.huNikyke17 írta:Sziasztok!
Segítenétek hogy ma mire fogadjak ? Köszi puszi
tudom csak nem nagyon tudom ki kicsoda... én a Milánt meg a barcát ismerem szinte csak.. ezért kérek segítséget!Bobberto írta:itt tudsz válogatni: tippmix.huNikyke17 írta:Sziasztok!
Köszönöm szépen!daffy írta:leírták alantNikyke17 írta:Sziasztok!
Segítenétek hogy ma mire fogadjak ? Köszi puszi:
Sakhtar jut tovább
Baghdatis-Berrer H
Marseille-Köbenhavn H
Valencia-Brugges H
Köszi, szintén meg basszus meg tettem még rá 1-2őt de az is jött csak a City nem...Fernando írta:Jól gondolod, mivel te is a rendes játékidőre fogadták. Nekem is az ment el. Pedig szépen jöttek az eredmények. Sevilla, Milan, Aston Villa.Bobberto írta:A Man. City meccs hosszabbítása megy. Jól gondolom hogy ha még így is nyerne a City akkor a Vendégekre érvényes szelóm már úszott?
leírták alantNikyke17 írta:Sziasztok!
Én mindegyiket megtettemDotn93 írta:St. Pauli - Bielefeld 1.95 / 3.15 / 3.15 V 13:15 febr.28
Bundesliga 2. labdarúgás FOGADÁS
218 1 Karlsruhe - Kaiserslautern 2.70 / 3.10 / 2.20 V 13:15 febr.28
Bundesliga 2. labdarúgás FOGADÁS
219 3 Ahlen - Union Berlin
FTCSkihun!
erre a 3 meccsre megékérdezhetem, hogy mit tippelsz?
fociba,kézibe és kosárba szinte minden bajnokságban otthon érzem magamDotn93 írta:Én nekem is későn jött az infó:( Viszont ha ennyire tudod, akkor máskor is megkérdezlek. Más bajnokságokban is ennyire otthon vagy?FtcSikiHun írta:FtcSikiHun írta:
A Rostock-Union Berlin döntetlen lesz...
Na ilyenkor bezzeg nem tippmixelek1000 forinttal fel lehetett volna nyomatni