En a 2-3mal kieggyeznék, még ugy is, ha az utolso 1perc alatt 3kamutizi golt szereznénk!Boixos írta:hát ha a 88.percben égnénk 2vel, én lehet, h a következő hetemet vmi csendes helyen tölteném a hegyekben.LG írta:HAJRA BARCA!!! NEM KEZDHETUNK VERESEGEL!!! HAJTANI, HAJTANI, FORDITANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kovessuk az Inter példáját!!!
Azt, h ennyire, azt még a regelfogultabb(taplo-paraszt) margitos se...redlions írta:Mondtam az elemzőben, hogy nehéz lesz. Senki nem hitte???
Remélem összeszedik magukat a szünetben a fiúk!
Ettol tartottam az elejen.. ,h giulynek nem fog menni,de,h ma "eddig" senkinek sem...Szakacs írta:hihetetlen hogy mijen rosszul jaccunk,giulynek a nevet meg nem is hallotam ,ronaldihno se nagyon villogot szinte semmi
hát ha a 88.percben égnénk 2vel, én lehet, h a következő hetemet vmi csendes helyen tölteném a hegyekben.LG írta:HAJRA BARCA!!! NEM KEZDHETUNK VERESEGEL!!! HAJTANI, HAJTANI, FORDITANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kovessuk az Inter példáját!!!
Nagyon idegesít!!Boixos írta:semmi sincs veszve, még lazán nyerhetünk. bár ahhoz k nagyot kell javulnunk. azért a "fehér" feri már előre ünnepel. remélem, hiába.
Valami ilyet kene nekunk is loni 2-3-t !!!!!!!redlions írta:
Kicsit durva lehetett....