Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem éppen bírói segítség...Los Banditos írta:Amúgy most összeszámoltam hogy mennyire segítenek nekünk a bírók.
Alavés-Barca:Semmi
Barca-Mallorca Kiállítanak 2 Mallorcait
Atlético-Barcelona-Kiállítanak egy Atlético játékost
Barcelona-Valencia.Semmi
Betis-Barca:Kiállítanak 1 Sevillai játékost kapunk egy tizenegyest
Barcelona-Zaragoza.Kapunk egy tizenegyest,kiállítanak egy Zaragoza játékost
Deportivo-Barcelona.Kapunk egy tizenegyest
A BL-ben:
Werder-Barca:kapunk egy tizit
Barcelona-Udinese-Kiállítanak egy Udi játékost,kapunk egy tizenegyest
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Félelmetes hogy ekkora bírói segízséggel is ilyen gyengén teljesítünk.
Én Edmilson helyére Márquez-t tennémretek írta:Szerintem valahogy így kellene:
Belletti......Puyol.....Edmilson.....Gio
................van Bommel.................
.........Xavi................Deco............
...Messi.......................Ronnie.......
.................Eto'o.................
Egész jól sikerült megcáfolnod magad...Xavinho írta:Hiába a szép játék elöl,az a védekezés rovására megy, főleg úgy ,h Belletti és Gio( Sylvinho ) is többet van elöl,mint hátul,Oleguernek + a Barca B-ben a helye.
...
Ha elküldenénk télen Henke-t és kölcsönadnánk Ezquerro-t ,akkor érkezhetne HENRY( Torres) és Gallas...
VITO! ezzel csak 1 baj van , mégpedig hogy Reikaard nem olvassa rendszeresen az eurobarca.hu-t!Vito írta:ezt találtam a helyi Déli Apróban...Keresünk 3 jó kiállású, ambíciózus, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező hátvédet nagy célok eléréséhez!
Amit kínálunk: magas kereseti lehetőség, garantált szakmai
előrelépés!
Jelige: kalandorok kíméljenek!!!
Cím: 08028 Barcelona, Av.Arístides Maillol, s/n![]()
![]()
ezt találtam a helyi Déli Apróban...Keresünk 3 jó kiállású, ambíciózus, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező hátvédet nagy célok eléréséhez!
Amit kínálunk: magas kereseti lehetőség, garantált szakmai
előrelépés!
Jelige: kalandorok kíméljenek!!!
Cím: Camp Nou, 08028 Barcelona, Av.Arístides Maillol, s/n
csakhogy ebbe a szerencsétlen(hátvéd!)bandába kezd ő is belefásulni! -minden ostoba (hátvéd!)csapattársa baklövését helyre akarja hozni, aztán csak az van belőle, hogy szétszakad a csávó a pályán...Ordog írta:4????
Azért Puyolt nem kéne fikázni!!! Vele nincs semmi gond...
hát én idén még tőlle sme láttam semmi extrát.....de azis igaz,hogy még ígyis messze ő a legjobb védőnk....csak egy fecske nem csinál nyarat a védelemben...[auto_cenzúra] között ősem tud más lenni.Ordog írta:4????
Azért Puyolt nem kéne fikázni!!! Vele nincs semmi gond...
csak ott van védelem..itt meg csak 4kutyaütő van.Bodi írta:Ha csak a BL-re koncentrálnak,annak az lesz a vége,hogy se azt,se a bajnokságot nem nyerjük meg!Rapika írta:Én azt vettem észre,hogy a Barca valahogy nem nagyon siratta meg ezt a pontvesztést![]()
![]()
Azaz érzésem ,hogy tényleg a Blre koncentrálunk![]()
Valdes a 2. gólban volt benne,a másik kettőtől nem tehetett!
Nem lehet arra alapozni,hogy megnyerjük a BL-t,ahhoz jobb védelem,és persze szerencse is kell!Ha nem tödődünk a bajnoksággal,annak az lesz a vége,hogy nem nyerünk semmit!Amúgy nem hinném,hogy erről van szó,nézzétek meg a Chelsea-t és a Juventust!A BL-ben és a bajnokságban is tarolnak!Ha ők képesek rá,akkor mi is!!!
Ha csak a BL-re koncentrálnak,annak az lesz a vége,hogy se azt,se a bajnokságot nem nyerjük meg!Rapika írta:Én azt vettem észre,hogy a Barca valahogy nem nagyon siratta meg ezt a pontvesztést![]()
![]()
Azaz érzésem ,hogy tényleg a Blre koncentrálunk![]()
Valdes a 2. gólban volt benne,a másik kettőtől nem tehetett!
Szerintem nem Deco az akit lekéne ültetni a kispadra.Tegnap Deco nem játszott olyan rosszul.Ordog írta:Én VB-t Deco helyére tenném be... Sztem Deco sem a régi már