Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
House
Entrenador del Barça

2009.06.16. 11:48:01

nagyatyesz írta:Annyi névvel dobálózunk, hogy olyanok vagyunk már, mint a Madrid! Mindenkit hírbe hoznak velünk!!??? A madridnak igazolnia kell, mert a tavalyi keretbe max 5 értelmes játékos volt! Nekünk van egy kész, 3 kupát nyert csapatunk! Nekünk csak egy-két posztra kell erősíteni! Ki kell nézni kit szertnénk, és arra kell koncenrálni! De leghamarabb az Eto, Valdes ügyeket kéne lezárni, mert ők is csak megnehezítik a csapat dolgát a mohóságukkal, és félek, hogy az elnyújtott tárgyalások és igazolások ez visszaüthetnek ősszel!
Teljesen természetes ez. BL nyertesek lettünk, ráadásul tripláztunk a trófeák terében. Nem csoda, hogy a sajtó ránk szált, ráadásul egy ilyen csapatba nincs olyan játékos, aki ne szívesen szerződne.Jah + még valami, hogy van egy világklasszis Eto'onk, akit el akarnak szerződtetni, és már elég régóta húzódik ez az ügy, ezért is találgatnak az emberek, hogy akkor ez az ember jó-e ide. Mert hát ügye az nem nagy szenzáció, ha egy nevet mondanak végig a helyére 2-3 hónapon keresztül. Nem vagyunk olyan, mint a Madrid, nem is tudom hogy jutott ilyen eszedbe. A Madrid más kategória, nálunk azért jönnek szóba a nagy nevek, mert nem igazán szoktunk venni nagy pénzért játékosokat, hanem az utánpótlás nevelésben (is) ügyeskedünk, míg a Reál összeveszi az embereket. Ezzel nincs is addig probléma, míg nem emelik a nagy vásárlásokkal jelentősen a játékosok kivásárlási értékét. Márpedig ezt átlépte a RM. Ez max nekik jó, másnak nem. Szívből üzenem a Margit szurkolóknak, hogy bár van nektek is bőven pénzetek (ill Pereznek de ebbe ne menjünk bele), de a Barcának nincs tartozása. :wink:
Visca el Barca!
Jah és erre felé megvan az az előny, hogy nem csak 11 ember fog kimenni a gyepre, hanem egy (triplázó, óriás) CSAPAT. Sok sikert az El Clasicókhoz. 8) :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.06.16. 11:01:55

nagyitomi írta:
LM10 írta:Perez használja a modifiert :lol: :lol:

Valdano: "A spanyol játékosokat nehezebb megszerezni, ráadásul drágábbak is, mert nincs reklámértékük, csak sportértékük.

Undorító a Real filozófiája.... :x
ezért nem kell általánosítani,utáld valdanot,utáld perezt,de pl a játékosokkal mi bajod van...a vezetőség tényleg elég fallosz tud lenni,de én a játékosok miatt szeretem a realt és nagyívben lesajnálom a vezetőket
Szerintem azért általánosított mert errefelé szvsz az a jellemző,h az ember a klubot szereti.Nem a játékosokat...másképp nehezen is működhetne a dolog.És valószínűleg Te is így vagy ezzel...mert vagy az van,h megszereted aki a Realba igazol vagy azokat szeretd akik most a Realba vannak...viszont az utóbbi nem működik mivel akkor ha eligazolnak már nem is szurkolsz a Realnak mert elmentek azok akiket szerettél. :)

Tehát Te is a klubot szereted,abba meg jobb esetben benne van az elnök meg a vezetőség.És jobb esetben az emberek szeretik is a vezetőt mert hát azért választják meg vagy mi.

Valdanohoz meg annyit tennék hozzá,h bár nyilván van igazság abban amit mondott.De szvsz amikor egy sportról beszélünk akkor elhibázott lépés ilyen "csak" szavakkal lesajnálni a sportértéket...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.06.16. 10:54:56

LM10 írta:Perez használja a modifiert :lol: :lol:

Valdano: "A spanyol játékosokat nehezebb megszerezni, ráadásul drágábbak is, mert nincs reklámértékük, csak sportértékük.

ezért nem kell általánosítani,utáld valdanot,utáld perezt,de pl a játékosokkal mi bajod van...a vezetőség tényleg elég fallosz tud lenni,de én a játékosok miatt szeretem a realt és nagyívben lesajnálom a vezetőket
LM10
Director del Fútbol

2009.06.16. 10:46:32

Perez használja a modifiert :lol: :lol:

Asys
Entrenador del Barça

2009.06.16. 10:42:11

Szerintem Perez azt hiszi, hogy a Fifa Manager játékban van, ott ha jól tudom nincsen beépítve gazdasági válság... :roll: Egy biztos, tuti beírt valami kódot vagy csalást amiatt élhet ilyen nagylábon, amikor az arabok meg a ruszki meghúzzák a nadrágszíjukat és nem dobálják az eurómilliókat :!:

Mondjuk annyira nem zavar az öreg, de eszembe jutott House egyik mondása: "Micsoda csőlátás. Ő nem abnormális. Csak... furcsa!" (a kómás betegről, mikor migrént okozott neki)
:D
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.06.16. 10:19:24

Lampiao írta:
nagyitomi írta:
hát én nemtudom őszintén szólva,úgy gondolom h 15napi elnökségből nem lehet semmilyen következtetést levonni,én pozitív változásnak értékelem,hogy 2 védőt is szeretne és hogy nem vett két embert egy posztra lásd figo-beckham. ÁLLÍTÓLAG maicon helyett arbeloa a kiszemelt(40 millió maiconért vagy 8-9arbeloáért nem mind1) és ami a legfontosabb nem akar kaka és cr-en kívül mindenáron egy adott játékost megszerezni pl:nem kell a valenciának 43milla villáért,akkor jön más
nem úgy mint caldi bácsi aki volt szíves és ürüléket lapátolt a gödörbe amibe a real került
Hááát... Mondjuk ha megveszi Ribery-t vagy Silvát akkor Robben vagy C Ronaldo helyén fognak játszani.... Tehát nem mondanám hogy okult volna, hiszen szerette volna Riberyt és szeretné most Silvát is...

És Kákan és Ronaldon kívül még hány sztárt hoztak szóba veletek akikért valóban be is jelentkezett??? Ribery, Silva, Ibra...

Tehát nem mondanám hogy tanult a hibáiból... Jó igazolni akar két védőt... Úúúúú akkor mekkora arc...:D

Mindenesetre durva keretetek lesz... Az biztos...
aha,hét nézd,ha nem venne 2 védőt akkor is mindenki neki ugrana,ahogy most is azt teszi...egyébként nem értem h mi a baj,az igazol aki tud,olyat és annyiért amennyiért megengedheti magának
silvát nem adja el a valencia,így tárgytalan,ibra nem fog jönni,riberyért meg most lesz egy 25milla+sneijder+vdv ajánlat,amivel abszolút nem értek egyet...még 4-5 igazolás lesz,ami szerintem így néz ki a hírek alapján: 1jobb védő(arbeloa),1 balos védő,1 vkp,1ribery:D
2hét után énsem merem kijelenteni h tanult perez a hibáiból,mert ez kevés,de sztem a Te részedről is túlzás még azt mondani h nem(még 2,5 hónap és védők is jönnek)
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.06.16. 09:40:09

nagyitomi írta:
hát én nemtudom őszintén szólva,úgy gondolom h 15napi elnökségből nem lehet semmilyen következtetést levonni,én pozitív változásnak értékelem,hogy 2 védőt is szeretne és hogy nem vett két embert egy posztra lásd figo-beckham. ÁLLÍTÓLAG maicon helyett arbeloa a kiszemelt(40 millió maiconért vagy 8-9arbeloáért nem mind1) és ami a legfontosabb nem akar kaka és cr-en kívül mindenáron egy adott játékost megszerezni pl:nem kell a valenciának 43milla villáért,akkor jön más
nem úgy mint caldi bácsi aki volt szíves és ürüléket lapátolt a gödörbe amibe a real került
Hááát... Mondjuk ha megveszi Ribery-t vagy Silvát akkor Robben vagy C Ronaldo helyén fognak játszani.... Tehát nem mondanám hogy okult volna, hiszen szerette volna Riberyt és szeretné most Silvát is...

És Kákan és Ronaldon kívül még hány sztárt hoztak szóba veletek akikért valóban be is jelentkezett??? Ribery, Silva, Ibra...

Tehát nem mondanám hogy tanult a hibáiból... Jó igazolni akar két védőt... Úúúúú akkor mekkora arc...:D

Mindenesetre durva keretetek lesz... Az biztos...
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
LM10
Director del Fútbol

2009.06.16. 09:32:56

Pont, hogy az ilyen pénzes csapatnak nem számít, hogy pár millával kevesebbért adják, mint veszik....főleg, hogy Robinho nem érzi jól magát Angliában.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.06.16. 09:30:57

LM10 írta:Robinho végre! :D Az akkori Realból őt bírtam egyedül...nagy játékos, és még csak 25 éves...annyiból jobb mint Ribéry, hogy olcsóbb a klubja miatt+sokkal gólerősebb. Perezék mekkorát szívnának, ha egy korábbi Real klasszis verné őket meg a klasszikuson :lol:
Nem hiszem, hogy a Manchester City, olyan olcsón elengedné... Mégiscsak 40-ven akárhány milláért vették... Egyébként meg Robinho úgyse fog idejönni...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
LM10
Director del Fútbol

2009.06.16. 09:27:50

Robinho végre! :D Az akkori Realból őt bírtam egyedül...nagy játékos, és még csak 25 éves...annyiból jobb mint Ribéry, hogy olcsóbb a klubja miatt+sokkal gólerősebb. Perezék mekkorát szívnának, ha egy korábbi Real klasszis verné őket meg a klasszikuson :lol:
cantera
Madridista

2009.06.16. 09:17:14

Ja, egy kérdés még, vagy inkább kettő: 1. A realmardrid utánpótlása ( B csapat ) mennyire egyenlő a madrid akadémiával? ( Most volt a Puskás-Suzuki kupa, ahol ilyen akadémiák játékosai játszottak, ahol a margit 3. lett, de pl a Honvéd megelőzte... ) 2. A real B csapata melyik bajnokságban játszik? Ez kizárólag Szalai Ádám miatt érdekel... Smile
1., a Puskás-Suzuki kupán a margit valóban 3. lett, a Juvenil korosztály harmadik számú csapata vett részt rajta. Ugyanezen korosztály első-második csapatának keveréke lett az U18-as klub VB győztese a döntőben az FC Barcelonát győzve le.

2. A spanyol harmadik vonalban játszik (ugyanaz a szint, mint a Barcánál), a négy csoportból a 2-es jelzésűben. 3 pont hiányzott a rájátszáshoz.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.15. 23:08:42

kennyke04 írta:
A Real Madrid 77 millió euró hitelt vett fel a Caja Madridtól a nyári átigazolások fedezésére. A kölcsön fedezetének a 600 millió eurós televíziós bevételeket tette meg a klub. Néhány napja a Banco de Santandertől vett fel 85 millió euró értékben fonthitelt a klub Cristiano Ronaldo árának a fedezésére.
de legalább már lehet tudni, hogy a "mi megtehetjük me a leggazdagabbak vagyunk" szöveg semmit nem ér, mivel nem a kasszába van az csak úgy... (Csak ez idegesített az egészbe, h igen mekkora jók vagyunk meg mekkora a pénztárcánk [pesze ha Kaká a Citybe megy és a Milan inkább +40ME fogadja el, akkor egy szarnyomi és Ribery a király] közbe meg komoly kis hitelek ezek, úgy h a válság a bankokat érinti a legjobban) 77millióból meglett Kaká 85ből meg lett CR és akkor ott van Perez papa 60milliója ami az elnökséghez volt szükséges. Kb 230 ME banki kölcsön, 10 játékosból akiket el kell küldeni, talán összejön a 70M és akkor már ott is a 300ME. Legalább mindenki látja/tudja hogy igenis hitel, még ha csöndbe akarták tartani.
Ez sztem azt jelenti, hogy a nagy költekezésnek lassan vége, hacsak nem akarja a klubot teljes adósságba sodorni perec. Így talán kicsit jobban járunk majd mi is, mivel Ribéry ára lejjebb mehet és akkor már mi is hajlandóak vagyunk megvenni ocsóért :D
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.06.15. 21:59:41

A Real Madrid 77 millió euró hitelt vett fel a Caja Madridtól a nyári átigazolások fedezésére. A kölcsön fedezetének a 600 millió eurós televíziós bevételeket tette meg a klub. Néhány napja a Banco de Santandertől vett fel 85 millió euró értékben fonthitelt a klub Cristiano Ronaldo árának a fedezésére.
de legalább már lehet tudni, hogy a "mi megtehetjük me a leggazdagabbak vagyunk" szöveg semmit nem ér, mivel nem a kasszába van az csak úgy... (Csak ez idegesített az egészbe, h igen mekkora jók vagyunk meg mekkora a pénztárcánk [pesze ha Kaká a Citybe megy és a Milan inkább +40ME fogadja el, akkor egy szarnyomi és Ribery a király] közbe meg komoly kis hitelek ezek, úgy h a válság a bankokat érinti a legjobban) 77millióból meglett Kaká 85ből meg lett CR és akkor ott van Perez papa 60milliója ami az elnökséghez volt szükséges. Kb 230 ME banki kölcsön, 10 játékosból akiket el kell küldeni, talán összejön a 70M és akkor már ott is a 300ME. Legalább mindenki látja/tudja hogy igenis hitel, még ha csöndbe akarták tartani.
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.06.15. 13:09:54

miihii írta:
nagyitomi írta: nem kötelező velük elképzelnie,nem kötelező a realban dolgozni,amikor jött tudta h mi vár rá,pereznek nem ez az első elnöksége,pellegrini mindent vállalt amikor aláírta a papírját. Mourinhoról meg annyit h nem fért bele az elképzeléseibe?Seva és ballack még mindig ott van,akárcsak abramovics,mourinho meg el lett zavarva :roll:
Tudta mi vár rá?
Az,h Perec tanult a hibáiból és most máshogy lesz minden,nemde? :twisted:

Egyébiránt Seva már rég visszament a Milanba! :D
miihii
KHAL

2009.06.15. 12:56:32

nagyitomi írta: nem kötelező velük elképzelnie,nem kötelező a realban dolgozni,amikor jött tudta h mi vár rá,pereznek nem ez az első elnöksége,pellegrini mindent vállalt amikor aláírta a papírját. Mourinhoról meg annyit h nem fért bele az elképzeléseibe?Seva és ballack még mindig ott van,akárcsak abramovics,mourinho meg el lett zavarva :roll:
Tudta mi vár rá?
Az,h Perec tanult a hibáiból és most máshogy lesz minden,nemde? :twisted:

Egyébiránt Seva már rég visszament a Milanba! :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.06.15. 12:56:19

barca99 írta:
nagyitomi írta:nem kötelező velük elképzelnie,nem kötelező a realban dolgozni,amikor jött tudta h mi vár rá,pereznek nem ez az első elnöksége,pellegrini mindent vállalt amikor aláírta a papírját. Mourinhoról meg annyit h nem fért bele az elképzeléseibe?Seva és ballack még mindig ott van,akárcsak abramovics,mourinho meg el lett zavarva :roll:
Úgy látszik, mi sosem fogunk zöld ágra vergődni. :D Egyszerűen máshogy látjuk a dolgokat, és kész.

Egyébkét Seva már Milanóban (nem)játszik, Ballack meg azért került be Hiddinknél, mert nála elsősorban az számított, ki mekkorát tud ütközni. :) És ez nem vicc, nála tényleg döntő szerep volt a fizikum, ezért játszott mondjuk Anelka jobb szélen.
igen máshogy látjuk:) ezért vagy te barcás én meg realos,de épp ezért jó
seva nem csak kölcsönbe volt? mintha azt olvastam volna h visszatért,de lehet tévedek,végülis nemszámít,értem mit szeretnél mondani és talán még igazad is van,én csak próbálom védeni perez papát (mint madridista mi mást tehetnék),de isten tudja talán valahol egyet is értek veled,csak várom a csodát calderon :evil: után
miihii
KHAL

2009.06.15. 12:53:54

nagyitomi írta:
miihii írta: És ennek valóban így kell működnie szted?
Az nem számít,h ő kiket szeretne a keretébe,azt majd tudják az okosok.Kap egy csapat playát,ő meg találjon ki rájuk egy működő rendszert?Aztán,ha bizonyít (ami nálatok min bajnokság+BL :twisted: ),akkor előfordulhat,h mondhat egy-két embert jövőre,akikkel valóban szeretne együtt dolgozni?
Érdekes szisztéma...
Ha NEM is Kakáról,CR-ről van szó,de a többieknél azért igencsak fontos lehet,h milyen rendszerben,szellemben akarná pályára küldeni a csapatát az edző.Ahhoz,amit ő szeretne,melyik playa lenne az ideálisabb.
De nem,ez van ezt kell szeretni.MEgkötött kézzel azért kicsit nehezebb dió lehet érvényesülni,főleg,ha ekkora a nyomás az emberen,a klubon,mint most lesz.
Ha azonnali eredményorientált szereplést várok el vkitől,akkor a minimum,h engedem,h ő döntse el,h mi-merre-hány méter,nem?Többnyire azért van az edző,h eldöntse,milyen összetételű keret tudná a legtöbbet kihozni az elképzeléseiből.
De ez akkor kábé úgy néz ki most,h:
odaállítotok egy pizzaszakácsot a konyhába,h főzzön egy jó gulyást.Adnak neki mondjuk sárgarépát,oldalast,hagymát,nokedlit,kenyeret,vörösbort,ananászkonzervet.Ha ebből tud főzni egy isteni gulyást,akkor következőre megmondhatja,h mire is lenne szüksége a még finomabb gulyáshoz.Jah,de mégsem,hisz' ha ezekből megcsinálta,akkor minek neki más? :twisted:
Esetleg jövőre kap a mostani hozzávalók mellé egy kis sósPerecet,attól lesz tökkkkéletes a gulyásotok.
Jó étvágyat,reálmadrid! 8)
villarreal 2 csatárral,2középső kp-val és 2 szabadon mozgó tkp-val játszott,ebbe ki nem illik bele? kaka vagy cr? mind2 támadó kp lesz és mind2nek az a legjobb ha szabadon mozoghatnak,2 csatár higu és fanni,kkp meg lass és egy érkező.Pellegrini a 2 igazolással 100%ig elégedett lehet,mert beleillenek az általa játszatott játékba,am meg mind2 hiányposzt volt és ki jobbat találhatott volna? pirest? majd akkor sírhat ha jön még ribery mert akkor tényleg nem az lesz amit ő akar,de sztem eddig teljesen a terv szerint halad minden
Gratulálok,egész jól nem sikerült elolvasnod,amit írtam! :roll: :P (Lásd fent)
Én azokról beszélek,akikről hallani lehet a továbbiakban.Villa/Ibra/Forlán hármasból sem ártana,ha mondjuk a Mester szája íze szerint lenne a fontossági sorrend.(Ha ugyan ő nem spec egy 4.-et képzelne el mondjuk :wink: )
De ugyanezt elmondhatnám a további KP tervekről és persze a védelem megerősítésére szánt playákról.

De nem gáz,majd legközelebb biztos jobban átolvasod,mielőtt kommentálsz vmit :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.15. 12:50:52

nagyitomi írta:nem kötelező velük elképzelnie,nem kötelező a realban dolgozni,amikor jött tudta h mi vár rá,pereznek nem ez az első elnöksége,pellegrini mindent vállalt amikor aláírta a papírját. Mourinhoról meg annyit h nem fért bele az elképzeléseibe?Seva és ballack még mindig ott van,akárcsak abramovics,mourinho meg el lett zavarva :roll:
Úgy látszik, mi sosem fogunk zöld ágra vergődni. :D Egyszerűen máshogy látjuk a dolgokat, és kész.

Egyébkét Seva már Milanóban (nem)játszik, Ballack meg azért került be Hiddinknél, mert nála elsősorban az számított, ki mekkorát tud ütközni. :) És ez nem vicc, nála tényleg döntő szerep volt a fizikum, ezért játszott mondjuk Anelka jobb szélen.
hau30
Capitá del Barça

2009.06.15. 12:50:11

Fecooo írta:
madridista.hu írta: hétfő, 11:05 - A Marca riporterei Ibizán kapták lencsevégre Franck Riberyt és az ügynökét, amint a vakációjukat töltik, ráadásul alig 150 km-re onnan Perezt is megtalálták. A találgatások szerint Villa "elvesztése" után Ribery ügye ismét teret nyerhet. A játékossal teljes a megállapodás, ám a klubját nehéz meggyőzni.

hát ez kész :lol: :lol: :lol:

150 km-rel odébb van Perez, már eltalálják, h azért, mert Ribery ott nyaral :lol: :lol: :lol:
nem semmi...
Ez nem is lehetséges.Nem valami másik átigazolási ügyletet bonyolított abban az időben?Gyanús ez nekem! Szerintem sok kicsi Perec van mindenfelé,mint anno Saddam-nál! :lol: A megtévesztés miatt mondom csak.Ő most keményen dolgozik a Messi,Iniesta,Xavi pakkban!
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.06.15. 12:44:26

barca99 írta:
nagyitomi írta:hát tényleg nem látod tisztán,egyébként meg szerinted pellegrini azt mondaná h ne vegyük meg kakat vagy ne vegyük meg cé-t,ki az az edző aki ilyet mondana?? :roll: idejött,kap egy jó társaságot,azt irányítsa őket,jövőre beleszólhat az igazolásokba ha már letett valamit a real asztalára,addig meg mutassa miért vettük
Úristen, Te tényleg azt hiszed, hogy ez úgy működik, mint a Fifa? Kapsz 11 új játékost, és kezdjél velük valamit? :lol:

Ezekektől az érvektől meg másodjára dobok hátast. Kinek ne kellenének? Mondjuk éppenséggel az edzőnek. Miért kötelező neki Kakával és Cével elképzelni a jövő Real Madridját? Csak mert eddig úgy látszik Perez jó szokásához híven neveket igazol (még ha posztra is), mert akármekkora üzletember, a taktikát az edző találja ki. És most nem az lesz, hogy jön Pellegrini, megálmodik egy taktikát, és ahhoz kap eszméletlen pénzt, hogy építsen egy nagy Realt, hanem kap pár marketing fogást, és építse rájuk a taktikát. Ballack vagy Seva olyan rossz játékos lenne? Amikor egy épkézláb Drogba és Lampard volt a keretben? De mégsem fért bele Mourinho elképzelésébe, hiába voltak jó játékosok, és Abramovic kedvencei...

Az meg külön poén, hogy 160 elment, és még majdnem ennyi elmegy, aztán ha nem jó, Pellegrini igazolhat jövőre... milyen szimpatikus hozzáállás... :lol:
nem kötelező velük elképzelnie,nem kötelező a realban dolgozni,amikor jött tudta h mi vár rá,pereznek nem ez az első elnöksége,pellegrini mindent vállalt amikor aláírta a papírját. Mourinhoról meg annyit h nem fért bele az elképzeléseibe?Seva és ballack még mindig ott van,akárcsak abramovics,mourinho meg el lett zavarva :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.15. 12:39:16

nagyitomi írta:hát tényleg nem látod tisztán,egyébként meg szerinted pellegrini azt mondaná h ne vegyük meg kakat vagy ne vegyük meg cé-t,ki az az edző aki ilyet mondana?? :roll: idejött,kap egy jó társaságot,azt irányítsa őket,jövőre beleszólhat az igazolásokba ha már letett valamit a real asztalára,addig meg mutassa miért vettük
Úristen, Te tényleg azt hiszed, hogy ez úgy működik, mint a Fifa? Kapsz 11 új játékost, és kezdjél velük valamit? :lol:

Ezekektől az érvektől meg másodjára dobok hátast. Kinek ne kellenének? Mondjuk éppenséggel az edzőnek. Miért kötelező neki Kakával és Cével elképzelni a jövő Real Madridját? Csak mert eddig úgy látszik Perez jó szokásához híven neveket igazol (még ha posztra is), mert akármekkora üzletember, a taktikát az edző találja ki. És most nem az lesz, hogy jön Pellegrini, megálmodik egy taktikát, és ahhoz kap eszméletlen pénzt, hogy építsen egy nagy Realt, hanem kap pár marketing fogást, és építse rájuk a taktikát. Ballack vagy Seva olyan rossz játékos lenne? Amikor egy épkézláb Drogba és Lampard volt a keretben? De mégsem fért bele Mourinho elképzelésébe, hiába voltak jó játékosok, és Abramovic kedvencei...

Az meg külön poén, hogy 160 elment, és még majdnem ennyi elmegy, aztán ha nem jó, Pellegrini igazolhat jövőre... milyen szimpatikus hozzáállás... :lol:
nagyitomi
Jugador del Barça

2009.06.15. 12:35:59

miihii írta:
nagyitomi írta: ... idejött,kap egy jó társaságot,azt irányítsa őket,jövőre beleszólhat az igazolásokba ha már letett valamit a real asztalára,addig meg mutassa miért vettük
És ennek valóban így kell működnie szted?
Az nem számít,h ő kiket szeretne a keretébe,azt majd tudják az okosok.Kap egy csapat playát,ő meg találjon ki rájuk egy működő rendszert?Aztán,ha bizonyít (ami nálatok min bajnokság+BL :twisted: ),akkor előfordulhat,h mondhat egy-két embert jövőre,akikkel valóban szeretne együtt dolgozni?
Érdekes szisztéma...
Ha nem is Kakáról,CR-ről van szó,de a többieknél azért igencsak fontos lehet,h milyen rendszerben,szellemben akarná pályára küldeni a csapatát az edző.Ahhoz,amit ő szeretne,melyik playa lenne az ideálisabb.
De nem,ez van ezt kell szeretni.MEgkötött kézzel azért kicsit nehezebb dió lehet érvényesülni,főleg,ha ekkora a nyomás az emberen,a klubon,mint most lesz.
Ha azonnali eredményorientált szereplést várok el vkitől,akkor a minimum,h engedem,h ő döntse el,h mi-merre-hány méter,nem?Többnyire azért van az edző,h eldöntse,milyen összetételű keret tudná a legtöbbet kihozni az elképzeléseiből.
odaállítotok egy pizzaszakácsot a konyhába,h főzzön egy jó gulyást.Adnak neki mondjuk sárgarépát,oldalast,hagymát,nokedlit,kenyeret,vörösbort,ananászkonzervet.Ha ebből tud főzni egy isteni gulyást,akkor következőre megmondhatja,h mire is lenne szüksége a még finomabb gulyáshoz.Jah,de mégsem,hisz' ha ezekből megcsinálta,akkor minek neki más? :twisted:
Esetleg jövőre kap a mostani hozzávalók mellé egy kis sósPerecet,attól lesz tökkkkéletes a gulyásotok.
villarreal 2 csatárral,2középső kp-val és 2 szabadon mozgó tkp-val játszott,ebbe ki nem illik bele? kaka vagy cr? mind2 támadó kp lesz és mind2nek az a legjobb ha szabadon mozoghatnak,2 csatár higu és fanni,kkp meg lass és egy érkező.Pellegrini a 2 igazolással 100%ig elégedett lehet,mert beleillenek az általa játszatott játékba,am meg mind2 hiányposzt volt és ki jobbat találhatott volna? pirest? majd akkor sírhat ha jön még ribery mert akkor tényleg nem az lesz amit ő akar,de sztem eddig teljesen a terv szerint halad minden
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.15. 12:35:18

nagyitomi írta:idejött,kap egy jó társaságot,azt irányítsa őket,jövőre beleszólhat az igazolásokba ha már letett valamit a real asztalára,addig meg mutassa miért vettük
Ezek szerint, akkor majd ha "esetleg" ismét Barca siker lenne a La Ligában, a BL-ben pedig kiesnétek a negyeddöntőben, a Copa del Rey döntőjét pedig elbuknátok, Perez lenne a felelős? :roll:

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy akkor már Pellegrini lenne az edző... :roll:
.
miihii
KHAL

2009.06.15. 12:32:04

nagyitomi írta: ... idejött,kap egy jó társaságot,azt irányítsa őket,jövőre beleszólhat az igazolásokba ha már letett valamit a real asztalára,addig meg mutassa miért vettük
És ennek valóban így kell működnie szted?
Érdekes szisztéma...
Ha nem is Kakáról,CR-ről van szó,de a többieknél azért igencsak fontos lehet,h milyen rendszerben,szellemben akarná pályára küldeni a csapatát az edző.Ahhoz,amit ő szeretne,melyik playa lenne az ideálisabb.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.15. 12:27:45

Fecooo írta:
madridista.hu írta: hétfő, 11:05 - A Marca riporterei Ibizán kapták lencsevégre Franck Riberyt és az ügynökét, amint a vakációjukat töltik, ráadásul alig 150 km-re onnan Perezt is megtalálták. A találgatások szerint Villa "elvesztése" után Ribery ügye ismét teret nyerhet. A játékossal teljes a megállapodás, ám a klubját nehéz meggyőzni.

hát ez kész :lol: :lol: :lol:

150 km-rel odébb van Perez, már eltalálják, h azért, mert Ribery ott nyaral :lol: :lol: :lol:
nem semmi...
Ezt a humor topicba kellett volna írnod! :D Perec jó sportember, simán átgyalogol 150 km-t egy óra alatt. :D

Amúgy ez elég vicces :D :lol: :lol:

Azért remélem lesz olyan játékos, amelyik azt mondja, hogy nem megy a margitba, inkább marad a sajátjánál, minthogy egy ilyen "teli-sztár" klubhoz kerüljön ezzel nagy pofont adva Perecnek :D
Lezárt