Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez nem jött be, itt vagyok én mint interdrukker(is). remélem tényleg jó meccset látunk, a két támadótrió lehetne a Kaká-Pato-Ronaldinho Mancini-Ibra-Quaresma. akkor tuti szép focit látnánk, valaki biztos alkotna nagyokatCapon írta:He he talán most nincs itt Inter szurkolóhajrá MILAN hajrá
![]()
Remélem színvonalas meccset fogunk látni. Kíváncsi vagyok Roni mire lesz képes egy rangadón, ha játszik egyáltalán, de gondolom igen.
wtf? te nem vicceled el.palesz77 írta: de, játszott, csak az edzővel összeveszett, és elcserélték Decoértnekem személy szerint ő a kedvenc játékosom, sajnálom, hogy most nem itt játszik, nem lene balszélsőgondunk( bár iniesta engem lenyűgöz balszélsőként)
de, játszott, csak az edzővel összeveszett, és elcserélték DecoértMessiFan írta:Figónak el van repedve a középső lábujja
Navégre!Legalább egy ideig nem tartja fel a csapatot és nem is fogja mert Quaresma beáll majd helyette!
![]()
Off: A portugál véletlenül nem 2003-2004-ben játszott a Barcában?(Quaresma)
Olaszoknál is minden csapat mögött olyan dolgok vannak, hogy látatlanba 20 évet adnék minden vezetőnek. Kíváncsi vagyok mi lesz a végkifejlet. Nem örülnék ha pontlevonás vagy esetleg komolyabb büntetést kapna az Inter. Mikor a Juvét kizárták a Milan meg pontlevonást kapott elég sokan el voltak tévedve, hogy az Internél bezzeg minden szabályos és törvényes. Ugyan olyan szemétségek vannak az összes klubnál.kovinho írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=201177
Érdekes...
-A Milannak nem volt könnyű dolga..Ronaldinho játszott?miihii írta:4. foruló,érdekesebb eredmények:
Reggina-Milan 1:2
Genoa-Roma 3:1![]()
Juve-Catania 1:1![]()
Inter-Lecce 1:0
Lazio-Fior 3:0
igen, már én is akartam írni...valami valóban nincs rendben, ezt a mai mérkőzés is mutatja, de a BL-ben elszenvedett hazai 1-2 a Clujtól, az jobban mutatja ezt a kisebb válságot.gekkodan írta:A Roma háza táján valami nagy gubanc van idén, Spaletti helyzete nem túl rózsás.
Tegnap zoomoltam az összefoglalót,és így néztem Zambi gólját:Fernando írta:Zambrotta apró gólt vágott. Kakáé sem volt apróbb.
Ez az, ez évek óta probléma, h előnynél nagyon leállunk. Le kell erről szokni. Ha lövünk 2 gólt, akkor nem le állni, hanem még1x ennyit lőniVarga Tamás írta:Torino - Inter 1-3!
Maicon mekkora gólt ragasztott, te Atya ég! Zseniális a fiú! Csak így tovább! 3-0 után a fiúk egy kicsit leeresztettek, a szépítő gól után még lőhetett volna gólt a Torino. Ez figyelmeztető jel kell, legyen José számára.
FORZA INTER!
És ebből hány ember jött stabilan a kezdőbe?fir3bird írta:hát azért nyáron volt mozgolódás...zambrotta,senderos,ronaldinho,seva,flamini,boriello ne mond már hogy összevan szokva a csapat...