Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mondjuk eto'o-val és a madriddal nem példálóznék, ott a fiatalokat leszarják. nem feltétlenül azért küldték el, mert nem volt jó. konkrétan 0 lehetőséget kapott.Sanama írta:Ez így van.
Legjobb példa: Samuel Eto'o
Real elküldte Mallorca-ban kinőtte magát.
Eladni semmiképpen nem kéne,de sokkal szivesebben látnám,mondjuk egy
Malaga/Racing/Deportivo/Valladolid
csapatok kezdőjében,persze kölcsön csak
szerintem is csak "úgy tűnt", bár a több lehetőség nyilván nagyon fontos. ezért kéne kölcsönadni, egyelőre nem tud felnőni a többiekhez, viszont a padon nem is fog beérni.Sanama írta:Nem azt akartam mondani,hogy tavalyi teljesítménye aranylabdát érdemelt volna. Hanem,hogy képes ő ennél jobban is játszani,ha nem 4-5perceket kap.chi omega írta:javarészt egyetértek, de a tavalyi évvel való példálózást felejtsük már el. tavaly sem volt jobb, egyszerűen csak sokkal többet játszott. a média meg felkapta, mert a barca gyengélkedett, és olyan jól hangzott, hogy egy 17 éves gyerek "viszi a hátán" a csapatot. ugyanmár..
Mert tavaly,- Lehet,hogy a csapat botaldozása miatt- de úgy tűnt,mintha magabiztosabban játszott volna,és emiatt jobban is 1 fokkal.
Nem azt akartam mondani,hogy tavalyi teljesítménye aranylabdát érdemelt volna. Hanem,hogy képes ő ennél jobban is játszani,ha nem 4-5perceket kap.chi omega írta:javarészt egyetértek, de a tavalyi évvel való példálózást felejtsük már el. tavaly sem volt jobb, egyszerűen csak sokkal többet játszott. a média meg felkapta, mert a barca gyengélkedett, és olyan jól hangzott, hogy egy 17 éves gyerek "viszi a hátán" a csapatot. ugyanmár..
javarészt egyetértek, de a tavalyi évvel való példálózást felejtsük már el. tavaly sem volt jobb, egyszerűen csak többet játszott (a sérülések miatt elsősorban). a média meg felkapta, mert a barca gyengélkedett, és olyan jól hangzott, hogy egy 17 éves gyerek "viszi a hátán" a csapatot. ugyanmár..Sanama írta:Szerintem,az,hogy ki milyen gólt lőtt már az Henry témában ki volt vesézve.
2gól az 2gól. Ott kell lenni,be kell guritani.
Az biztos,hogy nagyon kellett neki ez a 2 gól,és szerintem semmi baj nincs vele. 18éves,és egy 18éves srác sem tudná kiszorítani Messit,Henryt vagy Eto'o-t a kezdőből jelenleg.
Egy Inzaghi-t és egy Shevat-t még talán ő is ki tudna szoritaniFőleg,hogy a Milanban 2csatárral tolták ma is...
Na mind1. Eto'o hol volt 18 évesen? Ha jol tudom a Real nem latott benne semmit,eladták és most meg a világ legjobb csatárjainak egyike.
Nem mindenki olyan zseni,mint Messi. Ronaldinho sem 18évesen robbant be,illetve lett kiváló játékos.
Én azt mondom,hogy semmi baj nincs vele. Egyszerűen nem játszik,és az hiányzik neki,illetve az évek.
Le merem fogadni,hogy 3éven belül, mikor 21-22éves lesz,sokkal határozottabb ,erőszakosabb lesz.(kop-kop-kop)
Egy olyan játékost mondjatok Messin kívűl,aki 18évesen ki tudta volna szoritani az akkori legjobb csatárokat a kezdőből,illetve jobban teljesített volna.
Én bízok Bojanban,a tavalyi év nem hazugság,vagy trükk volt.
Türelem kell részéről és rózsa fog teremni.
ui: Lm19, igen azt már meggondolnám,hogy kölcsönadom-e,de eladni semmiképp.
Ja akkor értem. Nem láttam,hogy elküldte. Akkor én bocs,az utolsó sorokértmindorokke_barca írta:Még Bojan gólja előtt elküldte melegíteni, nem tehette meg vele, hogy ezek után nem rakja, hisz tudjuk milyen érzékeny a lelke Eto'onakMondjuk most sem értem,miért hozta le. Ha kisebb sérülés oké. De lő 2 gólt,mikor játszon felszabadultan ha nem most,erre lejön Eto'o meg fel
Még Bojan gólja előtt elküldte melegíteni, nem tehette meg vele, hogy ezek után nem rakja be, hisz tudjuk milyen érzékeny a lelke Eto'onakMondjuk most sem értem,miért hozta le. Ha kisebb sérülés oké. De lő 2 gólt,mikor játszon felszabadultan ha nem most,erre lejön Eto'o meg fel
Engem a hideg rázott,ahogy ordítottak a gólja utánmindorokke_barca írta:Épp írni akartam, hogy rendesen felizgatta kicsi Bojant az első gólja mert azóta nagyon pezseg a pályán, erre bekeveri a 2ikat is. Én azt mondom nem kell őt elküldeni sehova
De mire fel játszon többet??? Itt van a bizonyítási lehetőség a társak adotak és semmi. 45 perc alatt egy értékelhető megmozdulása sem volt. Az meg h mi volt tavaly az senkit sem érdekel(láthattad Henry esetében sem sokakat érdekelt h mit csinált a múltban!). Le kéne hozni, de Pep nm szokott cserélni a szünetbe szal marad még kb 10-15 percetfaithnomore írta:ezt azért én nem jelenteném így ki ilyen határozottan....tavaly szerintem nagyon jó volt, és talán ha a nagy "rotációs" rendszerben többször lehetne a pályán látni nem tűnne el ennyire a mezőnybenlionelmessi19 írta:Egyszerűen semmit sem ér....
ezt azért én nem jelenteném így ki ilyen határozottan....tavaly szerintem nagyon jó volt, és talán ha a nagy "rotációs" rendszerben többször lehetne a pályán látni nem tűnne el ennyire a mezőnybenlionelmessi19 írta:Egyszerűen semmit sem ér....
Persze..barcapapa írta:Most krikic azért nem kap lehetőséget mert megígérte henry hogy bizonyítani fog és azért játszatják henry-t krikic helyet
Még fog meglepetést okozni krikic higgyétek el