Bajnoki Mérkőzések 08-09
Teljes mértékben megérdemelt az Espanyol gyözelme! Ilyen sok színészkedéssel, ilyen jó bírói asszisztálás és ilyen korai kiállítás mellett az lett volna a meglepő ha nem ők nyernek. Így is lehet játszani a focit... 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Borzasztó meccs volt. És most kaptunk egy hatalmas pofont. Hullámvölgyben vagyunk. Nem dőlt össze a világ, de nagy mértékben kell változtatnunk. Guardiola meg remélem el fog beszélgetni a srácokkal.
-
- Director del Fútbol
Gratulálok! Valdes, Piqué és mindenek felett Keita remek produkciója meghozta gyümölcsét. El tudnám őket kergetni jó messzire.
Guardiola sem tudom mit képzel, behoz egy Gudjohnsent, nem tudom ki lőtt volna gólt a végén... Biztos Piqué vagy Busquets. LOL
Kezd nagyon rossz széria kezdődni....ajjaj.
Ja és még valami: az Espanyolnak kívánok egy utolsó másodpercben eldőlt kiesést, küzdjenek a végsőkig, majd zuhanjanak ki a Primerából és egy jó ideig szenvedjenek a 2. ligában. Szánalmas, gusztustalan, mocsok féreg mentalitás, alattomos és undorító játékosokkal. Szégyen
Guardiola sem tudom mit képzel, behoz egy Gudjohnsent, nem tudom ki lőtt volna gólt a végén... Biztos Piqué vagy Busquets. LOL
Kezd nagyon rossz széria kezdődni....ajjaj.
Ja és még valami: az Espanyolnak kívánok egy utolsó másodpercben eldőlt kiesést, küzdjenek a végsőkig, majd zuhanjanak ki a Primerából és egy jó ideig szenvedjenek a 2. ligában. Szánalmas, gusztustalan, mocsok féreg mentalitás, alattomos és undorító játékosokkal. Szégyen

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Kár, hogy pont otthon, meg az is kár, hogy városi rangadón, de szerintem kell ez a pofon a csapatnak. Újra vért kell itatni Guardiolának edzésen, bár lehet, hogy csak a nagy terhelés miatt nem olyan frissek a srácok fejben.
remélem a passzimistáknál ma áramszünet vagy netkimaradás lesz...
remélem a passzimistáknál ma áramszünet vagy netkimaradás lesz...

Keita,Keita.. 
Amúgy erős a kezdő,de egy Sergit szívesebben látnék ott.
FORCA BARCA!!

Amúgy erős a kezdő,de egy Sergit szívesebben látnék ott.
FORCA BARCA!!
Tökéletes kezdő! A lehető legerősebb felállásban fogunk játszani. Samu és Messi alap, Titinek Ini hiánya miatt kezdenie kell. Tourénak örülök, ideje volt a kezdőbe rakni, remélem Lyonban is játszani fog... A védelemhez nem nagyon kell semmit sem hozzáfűzni, várható volt ez a felállás.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A kezdő:
Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Keita; Henry, Messi y Eto'o
elmundo
Valdés; Alves, Piqué, Márquez, Abidal; Touré, Xavi, Keita; Henry, Messi y Eto'o
elmundo

- ozsimiki
- Adminisztrátor
érthető,h a nagyon fontos bl párharc előtt kicsit lazább lesz a kezdő, viszont a győzelem egy ilyen meccsen számomra kötelező,és szerintem a fórum nagy része úgy áll hozzá,h nyernünk kellene.
ez egy elég nagy rangadó+otthon továbbra is kell szállítani a 3 pontokat (no meg nagyrészt idegenben is),h maradjon ez a megnyugtató előny.
nem várok gálát,szerintem 2-1 re nyerünk.
ez egy elég nagy rangadó+otthon továbbra is kell szállítani a 3 pontokat (no meg nagyrészt idegenben is),h maradjon ez a megnyugtató előny.
nem várok gálát,szerintem 2-1 re nyerünk.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Megzavart ez a hír az Eurobarcán arról, hogy Pep felrendelt 2 játékost az Atleticból, és így 22 játékossal edzett, mert csak Ini és Milito hiányzik. Tudtommal a keret 24 fő. És lám, mit olvasok a Barca angol honlapján: The 22-man squad was joined in training today by Barça Atlètic’s Abraham and Botía. Vagyis a 22 fős kerethez még ketten csatlakoztak az Atleticből. A hír azonban aligha jelenthet mást, mint hogy egy nagyon tartalékos csapat fogja a derbyt játszani, és az erőket a BL-re koncentráljuk. Remélem, azért valahogy behúzzuk.
Más: én sokszor jobb szeretem a Sprtklubot. Több kommentátorukban is van spiritusz, humor. A Sport csatornák a Vitray-Knézy iskola dögunalmának a folytatói. A nagy kivétel Gundel Takács, azt bírom - de az ő intelligenciája az egész magyar televíziózásban meglepő kivétel.
Hogy nem látják, mi történik, és néha mintha más meccset néznének, az mind a 2 helyen előfordul.
Más: én sokszor jobb szeretem a Sprtklubot. Több kommentátorukban is van spiritusz, humor. A Sport csatornák a Vitray-Knézy iskola dögunalmának a folytatói. A nagy kivétel Gundel Takács, azt bírom - de az ő intelligenciája az egész magyar televíziózásban meglepő kivétel.
Hogy nem látják, mi történik, és néha mintha más meccset néznének, az mind a 2 helyen előfordul.
te félreérted... nekem pl van szinte minden csatornám itthon, én kizárólag a színvonal miatt vagyok dühös,tény, h a sport tv-s meccsekhez szoktam hozzá, de sztem ennyi véleményt megengedhetünk magunknak...
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Gyerekek!
Annyit sírtok...
A Sportklubot tartalmazza a UPC Direct, a T-Home Sat Tv, a
T-Home Tv, a Digi Tv, valamint jópár kábeltévés szolgáltatásban
lehet olyan csomagot kérni, amelyben benne van.
Másodszor pedig sajnos ez van, ezt kell szeretni!
Örüljünk annak, hogy egyáltalán láthatunk spanyol ligát!
Az persze nekem sem tetszik, hogy a Sportklub favágói közvetítik
kedvenceink meccseit, de ennél sokkal erősebb, hogy legalább
LÁTJUK!
Ha teljesen lehalkítod a tévét és netről zenélsz közben, akkor még
zenét is hallgatsz, meg a meccset is nézed.
Hozzászoktatok a jóhoz!
Én úgy nőttem fel, hogy halvány lila gőzöm nem volt a lLigáról,
Nektek meg mindennapjaitok része.
Szóval: a szabadpiacról kiválasztjátok a szolgáltatót, szerződtök,
a szülők fizetnek, aztán van Sportklub is, nomeg örüljetek még
nekik is!
K.
Annyit sírtok...
A Sportklubot tartalmazza a UPC Direct, a T-Home Sat Tv, a
T-Home Tv, a Digi Tv, valamint jópár kábeltévés szolgáltatásban
lehet olyan csomagot kérni, amelyben benne van.
Másodszor pedig sajnos ez van, ezt kell szeretni!
Örüljünk annak, hogy egyáltalán láthatunk spanyol ligát!
Az persze nekem sem tetszik, hogy a Sportklub favágói közvetítik
kedvenceink meccseit, de ennél sokkal erősebb, hogy legalább
LÁTJUK!
Ha teljesen lehalkítod a tévét és netről zenélsz közben, akkor még
zenét is hallgatsz, meg a meccset is nézed.
Hozzászoktatok a jóhoz!
Én úgy nőttem fel, hogy halvány lila gőzöm nem volt a lLigáról,
Nektek meg mindennapjaitok része.
Szóval: a szabadpiacról kiválasztjátok a szolgáltatót, szerződtök,
a szülők fizetnek, aztán van Sportklub is, nomeg örüljetek még
nekik is!
K.
1. Már megint az SK kapta meg a meccset???De méééééééééér
2. Iniesta nem játszhat a hétvégén...Ez nem hiányzott. Pedig olyan jó formába volt és megint két hét kényszerpihenő...Nem jön össze neki edigg annyira ez az idény(sokszor sérült), de ha játszik akkorr viszont naon jó
Sajnálom, főleg a Lyoon meccs miatt, de az Atletico új edzővel meg minden. nem hiányzott ez 

2. Iniesta nem játszhat a hétvégén...Ez nem hiányzott. Pedig olyan jó formába volt és megint két hét kényszerpihenő...Nem jön össze neki edigg annyira ez az idény(sokszor sérült), de ha játszik akkorr viszont naon jó

-
- Jugador del Barça
El sem lehet mondani, hogy mennyire utálom a SpotKlubbos adásokat!
Világi Péter és Kokó, AtyaÚrIsten milyen címeres szerencsétlenek! És nincs mit tenni kezükben a spanyol liga
OFF: Viszont nem bánnám, ha a köv FIFA-t Horthy úr kommentálná, ÓRIÁSI lenne.

Világi Péter és Kokó, AtyaÚrIsten milyen címeres szerencsétlenek! És nincs mit tenni kezükben a spanyol liga

OFF: Viszont nem bánnám, ha a köv FIFA-t Horthy úr kommentálná, ÓRIÁSI lenne.

hát basszus nem hiszem el, h két meccset is leadhatnak.... és a két legfontosabbat, csak mert az ő idejükben van, persze az El Classico Sport tv-s időben volt, de azt is elvették, szemetek!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szombat, Sportklub:
20,00h, élő: FC Barcelona - RCD Espanyol
Vezeti: Delgado Ferreiro
22,00h, felvételről: Real Madrid - Real Betis Balompié
Vezeti: Undiano Mallenco
20,00h, élő: FC Barcelona - RCD Espanyol
Vezeti: Delgado Ferreiro
22,00h, felvételről: Real Madrid - Real Betis Balompié
Vezeti: Undiano Mallenco

-
- Jugador del Barça
Érdekes....Szombaton egy időben játszunk a Margittal(20h),...ugyan mélyket közvetiti a Sportklub...?, valaki tudja..?
A jozan esz azt diktalja h a Barca meccset adjak majd, mivel akar hogy is egy katalan derbirol van szo:) De mind tudhatjuk a Soprt Klub-tol minden kitelik

De ugyanakkor nagyon is helye`nvalo h Pep varialja a csapatot...rengeteg az elony a bajnoksagban..es a nyakukon van a BL...nem kell meglepodni h hetvegen is egy erossen tartalekos 11 lessz a pajan...mondjuk Espanyol ellen lehet ha ebben az esetben tevedek...de biztos h a rotacio tobavvra is marad..mind ahogy az egesz ideny alatt ez volt a jellemzo. Rengeteg meccs van meg hatra..ebben benne van h a csapat 1x-2x botlik mikor ilyen ntartalekosan kell jatszatni oket...de nincs visszaeses...
Nem lehet mindíg nyerni.Sok helyzetet kihagytunk a Betis(főleg a kapusa) meg jó napot fogott ki.
Érdekes....Szombaton egy időben játszunk a Margittal(20h),...ugyan mélyket közvetiti a Sportklub...?, valaki tudja..?
Hát sztem is inkább nem összeszokott. Mert:Sanama írta:Egyáltalán nincs. Csak az utóbbi pár meccsen nem mindig a legjobb kezdő állt ki .zsoltman írta:srácok miért érzem azt hogy most gödörben van a csapat az utobbi meccseket látva?
Például hétvégén Pique-Cáceres-Keita-Hleb 4es nem mondható ütősnek ,illetve pontosabban Összeszokottnak. Ennyi a probléma csak.
-Pique eddig jó volt
-Caceres eddig nem volt rossz, meccshiánya van
-Hleb nem lendült formába
Keita sztem jó volt, de a Betis meccsen Xavi, Alves...is rossz volt.
Egyáltalán nincs. Csak az utóbbi pár meccsen nem mindig a legjobb kezdő állt ki .zsoltman írta:srácok miért érzem azt hogy most gödörben van a csapat az utobbi meccseket látva?
Például hétvégén Pique-Cáceres-Keita-Hleb 4es nem mondható ütősnek ,illetve pontosabban Összeszokottnak. Ennyi a probléma csak.
srácok miért érzem azt hogy most gödörben van a csapat az utobbi meccseket látva?
- barca0417
- Entrenador del Barça
összeségében nem akarom a csapatot kritizálni mert nem érdemli meg. Amit negatív oldalon említenék 1-1 dolgot a játékosokkal és Peppel kapcsolatban: továbra sem értem, hogy ilyen játékosok mint Xavi Henry Iniesta stb. miért nem tudnak rendesen kapura lőni. Ini meg sem próbálja, Xavi ha ritkán rászánja magát nem találja el a kaput, Henry lövését én is védeném, Keita egyszer próbálkozott össz-vissz, pedig korábban nagy lövő volt a Sevillában, Alves próbálkozik még, de ő meg általában túl messze van, és oldalt ,hogy jó esélye legyen.
Guardiolától meg úgy gondolom egy kicsit túl bátor volt a Piqué-Caceres-Busquets középső védekezőszekció alkalmazása, mert tehetségükhöz kétség sem fér, de általában azért kell melléjük egy rutinos társ aki irányítja őket, ahhoz, hogy jól teljesítsenek. Touré kellett volna azért, mivel Puyol nincs, és Rafa is pihent.
De azért nem bánkódom, gratulálok a fiúknak az 1 ponthoz is, és amúgy abban se vagyok biztos hogy ez a Betis nem tréfálja meg a Realt is......
Guardiolától meg úgy gondolom egy kicsit túl bátor volt a Piqué-Caceres-Busquets középső védekezőszekció alkalmazása, mert tehetségükhöz kétség sem fér, de általában azért kell melléjük egy rutinos társ aki irányítja őket, ahhoz, hogy jól teljesítsenek. Touré kellett volna azért, mivel Puyol nincs, és Rafa is pihent.
De azért nem bánkódom, gratulálok a fiúknak az 1 ponthoz is, és amúgy abban se vagyok biztos hogy ez a Betis nem tréfálja meg a Realt is......

- Colos
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
http://sport-video.pl/La-Liga-f193.htmlvarnagykrisztian írta:Sziasztok!Tudtok olyan oldalt ahol jó minőségben letölthetőek a Barca mérkőzései?Köszi!
Bár van kifejezetten erre a célra más topic is...