Zlatan Ibrahimovic
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Oké, csupán néhányan azt kifogásolják, hogy ez nem igazán látszik rajta, s nem is úgy ismerték meg a labdarúgás nevezetű sportban.LM10 írta:Persze, játékban még gyenge. Épp ezért reménykedünk benne jövőre, hogy ebben is kifog emelkedni.
Az biztos, hogy még fiatal, és van hozzá tehetsége, hogy a spanyol iramot megszokja.

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- LM10
- Director del Fútbol
1. Aki ilyen névvel regel attól nem várok semmit.Tegye mindenki a szívére a kezét és mondja azt hogy a játékban ebben a szezonban felejthetetlent alkotott.
2. Persze, játékban még gyenge. Épp ezért reménykedünk benne jövőre, hogy ebben is kifog emelkedni. Az biztos, hogy még fiatal, és van hozzá tehetsége, hogy a spanyol iramot megszokja.
-
- Barça C
LM10 írta:A SPORT lehozott egy olyan cikket, amelyben Ibra szereplését dicséri. Több gólt lőtt idén mind olaszországi 1. éveiben, és többet mint Henry az 1. évében(maradt is a csapatnál)Biztos vagyok, hogy lesz ez jobb is, és lehet, hogy az Angol vagy az Olasz jobban illene hozzá, van olyan profi, hogy a spanyol is menjen neki!
Megint a statisztika. Statisztikailag lehet hogy meghaladja azt a szintet amit korábbi csapatainál, DE...
1. Ilyen kiszolgálással nem nagy feladat egy profi labdarúgónak befejezni az akciókat. Mutasson olyat amilyet Bojan mutatott a hétvégén (na az a kihívás számára, és még olyat nem produkált). Nagyon helyesen padozott és a végén állt be, és akkor sem úgy hogy felszántotta a pályát.
2. Tegye mindenki a szívére a kezét és mondja azt hogy a játékban ebben a szezonban felejthetetlent alkotott. Aki őszinte és nem elfogult és objektíven nyilatkozik, az beláthatja, hogy néhány meccset kivéve, semmit nem tett hozzá a csapatjátékhoz, sőt lassítja, eladja a labdákat. Mindenki a Classico-t emlegeti vele kapcsolatban meg az Arsenal elleni Londoni meccset, de ennyi...Nincs több olyan meccs ami referenciaértékű lenne itteni tevékenysége alatt.
Összegezve, amit már nagyon sokan említettek előttem, és én is írtam egyszer-kétszer, hogy a statja nem rossz, de amit kombinatív játékban hozzátesz a csapat játékához, az nb3-as szint kb. és a csapat sokkal több gólt rúgna egy mozgékonyabb, és sokat mozgó játékossal, egyszóval nem Ibrával. Láthattuk ezt a hétvégén. 4-et rámoltunk be egy nem rossz csapatnak. Kik voltak a csatárok? egy biztos, Ibra nem volt köztük.
- LM10
- Director del Fútbol
A SPORT lehozott egy olyan cikket, amelyben Ibra szereplését dicséri. Több gólt lőtt idén mind olaszországi 1. éveiben, és többet mint Henry az 1. évében(maradt is a csapatnál)Biztos vagyok, hogy lesz ez jobb is, és lehet, hogy az Angol vagy az Olasz jobban illene hozzá, van olyan profi, hogy a spanyol is menjen neki!
Igazából róla annyit, hogy nekem az bántja a csőrömet mint sok embernek.. Nem megy a játék neki és semmit nem dolgozik:( Legalább tenné magát oda ilyenkor.. Ez számomra érhetetlen.
Az meg nagy hülyeség, hogy eladjuk.. 1 év után.. Ilyen hülyeség:D Fölösleges kábítani sok embernek magát ezzel
Az meg nagy hülyeség, hogy eladjuk.. 1 év után.. Ilyen hülyeség:D Fölösleges kábítani sok embernek magát ezzel
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nálam is csak ez az egy mentsége van, hogy azt a mezt viseli, amit imádokbarca1615 írta:Kedden szerintem kezdeni fog! Vamos Ibra! Soha nem szerettelek! De barca tag vagy:) Ezért bízok benned

Kedden szerintem kezdeni fog! Vamos Ibra! Soha nem szerettelek! De barca tag vagy:) Ezért bízok benned
Nem játszott idén jól, legalábbis ezidáig, viszont hiba lenne ilyen hamar lemondani róla, s elengedni. Reméljük, hogy jövőre jobb lesz, jobban megismeri csapattársait. Első év egy tanuló év volt számára (mondjuk szerintem ezen a szinten, ilyen képességű labdarúgónál nem beszélhetünk ilyesmiről). Sok szerencsét jövőre, ha továbbra is marad Barcelonában.
Ezzel egyetértek.barca99 írta:Nem is azzal van baj, hogy nem elég eredményes, mert első szezonban szerintem nem teljesít rosszul, tényleg fontos gólokat szerzett.
A baj inkább azzal van szerintem, hogy a Barcában elképzelhetetlen egy olyan középcsatár, akin a támadásaink jó 80%-a egyszerűen elhal. Lesen van, szabálytalanul veszi át a labdát... tehát mihelyst hozzá kerülne a labda, már megtörik a lendület, és nincs nálunk a labda. Arról ugye nem is beszélve, hogy nagyon gyakran sodródik ki, és azt a néhány alkalmat sem tudja kihasználni, amikor jó labdát kap, és nem fújják le.
Ha lesz egy nyara Pep-nek, hogy finomhangolja a svédet, ill. a taktikát, jövőre jobban fog neki menni. Viszont ha jövőre is ilyen lesz, nem hiszem, hogy akárki marasztalná.![]()
Az Inter elleni teljesítményéért én inkább a taktikát tenném felelőssé, az Inter Drogbát ugyanígy szedte ki a játékból, pedig ő formában van, és évek óta játszik a csapatban.
rengetegszer lassúl le nála a támadás, vagy ha át is tudja venni,rosszul, illetve ha kényszerítőből vissza akarja adni,akkor feleslegesen felpörgeti.
De ahogy mondtad, Pepnek itt van 3hónap,hogy "finomhangolja svédet".
Nem is azzal van baj, hogy nem elég eredményes, mert első szezonban szerintem nem teljesít rosszul, tényleg fontos gólokat szerzett.
A baj inkább azzal van szerintem, hogy a Barcában elképzelhetetlen egy olyan középcsatár, akin a támadásaink jó 80%-a egyszerűen elhal. Lesen van, szabálytalanul veszi át a labdát... tehát mihelyst hozzá kerülne a labda, már megtörik a lendület, és nincs nálunk a labda. Arról ugye nem is beszélve, hogy nagyon gyakran sodródik ki, és azt a néhány alkalmat sem tudja kihasználni, amikor jó labdát kap, és nem fújják le.
Ha lesz egy nyara Pep-nek, hogy finomhangolja a svédet, ill. a taktikát, jövőre jobban fog neki menni. Viszont ha jövőre is ilyen lesz, nem hiszem, hogy akárki marasztalná.
Az Inter elleni teljesítményéért én inkább a taktikát tenném felelőssé, az Inter Drogbát ugyanígy szedte ki a játékból, pedig ő formában van, és évek óta játszik a csapatban.
Ha lesz egy nyara Pep-nek, hogy finomhangolja a svédet, ill. a taktikát, jövőre jobban fog neki menni. Viszont ha jövőre is ilyen lesz, nem hiszem, hogy akárki marasztalná.

Sőt!Rivaldo11 írta:Nem is értem, hogyan gondolja komolyan bárki is, hogy esetleg távozik. Meg különben is. Nem tudott segítségünkre lenni a BL-ben. Ez tény. De a ligában igenis hasznosan játszott, nagyon fontos gólokat szerzett-és még szerezhet is...Tény, sokat kell még javulnia, fog is. Egy, az emberét levenni képes, bal oldalról befelé induló támadó nagy segítség lesz Neki is.
Bl-ben sem mondanám haszontalannak!
Kazany ellen is egyenlített hazai pályán
Stuttgart ellen is idegenben
Arsenalnak vert 2-t
Oké,Inter ellen mintha ott sem lett volna,de ez van.
1évet még biztosan kap!
-
- Jugador d'estrella
Most viccen kívül, jövőre Puyol és Milito végignyomja a szezont középhátvédként , Csigával rotálva és Piqué lesz az új erőcsatárunk!!! Sztem nincs tőle messzebb ez a poszt ,mint Maxwell-től a szélső... Piqué fiatal még lehet jobb erőcsatárt faragnánk belőre mire 29 lesz ,mint Zlatan valaha lesz is ebben a játékrendszerben.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem is értem, hogyan gondolja komolyan bárki is, hogy esetleg távozik. Meg különben is. Nem tudott segítségünkre lenni a BL-ben. Ez tény. De a ligában igenis hasznosan játszott, nagyon fontos gólokat szerzett-és még szerezhet is...Tény, sokat kell még javulnia, fog is. Egy, az emberét levenni képes, bal oldalról befelé induló támadó nagy segítség lesz Neki is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ja,én nem a villa melletti kampány miatt mondtam azt,amitFtcSikiHun írta: Hát akár pályán van Ibra, akár nincs, akkor sem sok a beadás, szögletnél vagy kis szöglet, vagy előrejön Puyol,Piqué,Touré,Busquets vagy ha ott van Milito.
Bal oldalról se egy Abidal, se egy Maxwell beadásra nem emlékszem, csak egy Maxwell begurításra az Inter ellen de az ugyebár laposan jött. Daniel Alves meg lassan szerintem meg se próbál beadni. Ibra nincsen formában, ebben a Barcában szerintem már nem is lesz. Se fejjel, se lábbal kaput sem talál szinte. És azért ha megvennénk Villát, őt se sorolnánk az óriások közé 175 centivel.
Wikipédia szerint: Messi 169 cm, Bojan 170 cm, Jeffren 180 cm, Pedro 169.
Na nagy különbség nincsen köztük és Villa között.
TV-ben kicsinek tűnnek mi?

csak a nevek alapján feltűnt,hogy nem "hosszú a névsor"

egyébként én magasságtól függetlenül mondom azt,hogy kár bármelyikükre rábízni a középcsatár posztot.bojan és jeffren még "kicsi",pedro szélső inkább,messinek meg a legnagyobb fegyverét venné el a csatár poszt.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nem fog elmenni, ebben biztos vagyok.
Én se vagyok elégedett vele, de azért nem is volt ez olyan szörnyű első szezon. Itt lesz neki mégegy nyár, hogy teljesen összeszokjon a csapattal. Focizni nem felejtett el, mégis sokszor úgy tűnt. Szerintem jövőre nagy javuláson fog átesni.
Én se vagyok elégedett vele, de azért nem is volt ez olyan szörnyű első szezon. Itt lesz neki mégegy nyár, hogy teljesen összeszokjon a csapattal. Focizni nem felejtett el, mégis sokszor úgy tűnt. Szerintem jövőre nagy javuláson fog átesni.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Hát akár pályán van Ibra, akár nincs, akkor sem sok a beadás, szögletnél vagy kis szöglet, vagy előrejön Puyol,Piqué,Touré,Busquets vagy ha ott van Milito.daffy írta:mennyi is az átlag magasságuk? 140cm? meg mind vagy 40kiló...ha egy csatárral nyomjátok,akkor kell oda egy fizikálisan erős,magas ember,de az általad felsoroltaknál mindenképp erősebb,magasabbFtcSikiHun írta:Bojan,Pedro,Jeffren,Messi... ezek mind tudnak középcsatárt játszani,addig
Bal oldalról se egy Abidal, se egy Maxwell beadásra nem emlékszem, csak egy Maxwell begurításra az Inter ellen de az ugyebár laposan jött. Daniel Alves meg lassan szerintem meg se próbál beadni. Ibra nincsen formában, ebben a Barcában szerintem már nem is lesz. Se fejjel, se lábbal kaput sem talál szinte. És azért ha megvennénk Villát, őt se sorolnánk az óriások közé 175 centivel.
Wikipédia szerint: Messi 169 cm, Bojan 170 cm, Jeffren 180 cm, Pedro 169.
Na nagy különbség nincsen köztük és Villa között.
TV-ben kicsinek tűnnek mi?

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Llegenda del Barça
sztem kummanagy öngól lenne elzavarni a gyereket egy felemásabbra sikerült ELSŐ itteni szezon után.
arról nem beszélve, h a vezetésnek sem lenne túl nagy jópont, mert ezzel azt bizonyítanák, h semennyire sem gondolták át a barca utóbbi 20 évének legnagyobb volumenű transzferjét.
mindenkinek az lenne a legjobb, ha még maradna a bosnyák.
arról nem beszélve, h a vezetésnek sem lenne túl nagy jópont, mert ezzel azt bizonyítanák, h semennyire sem gondolták át a barca utóbbi 20 évének legnagyobb volumenű transzferjét.
mindenkinek az lenne a legjobb, ha még maradna a bosnyák.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nagyot fogtunk vele tény.... Messze nem vagyunk elöl annyira magabiztosak, határozottak, és eredményesebbek mint anno Samuval. Nem izgat mennyi gólt rúgott idén, volt meccs amit eldöntött, de messze több volt amin meg csak ott volt mint néző a pályán. Rengeteget lassult és határozatlanabb, hiányzik a magabiztos dinamikája. Pep döntése a sorsa, klasszis csatár nincs a piacon. Villát meg nem hoznám én már, aztán kitudja. Fabresgast és szélre kéne egy ember, mivel Henry most már ki lehet jelenteni, száműzve van a játéktól.
Én így gondolom, jelenlegi előadását tekintve. Aztán lehet jövőre jobb lenne sokkal, de ezt majd Pep eldönti.
Béke;)
Én így gondolom, jelenlegi előadását tekintve. Aztán lehet jövőre jobb lenne sokkal, de ezt majd Pep eldönti.
Béke;)
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
mennyi is az átlag magasságuk? 140cm? meg mind vagy 40kiló...ha egy csatárral nyomjátok,akkor kell oda egy fizikálisan erős,magas ember,de az általad felsoroltaknál mindenképp erősebb,magasabbFtcSikiHun írta:Bojan,Pedro,Jeffren,Messi... ezek mind tudnak középcsatárt játszani,addig
- Dave87
- Capitá del Barça
Szerintem ha megfelelő ajánlat érkezne, megválna tőle a klub. Mondjuk nem kicsit buktáznánk rajta.
Henry-val ellentétben ő mégcsak nem is játszott sokat az első szezonjában (szerintem Pedro többször kezdett, mint Ibra) és teljesen más típusú játékhoz szokott, mint amit a csapat játszik. Alkalmazkodnia kell, és úgy látszik, neki erre több időre van szüksége.
Mindent elmond az is, hogy tegnap a padon kezdett és 5 kerek percet játszott a bajoki hajrá egyik, ha nem a legfontosabb meccsén.
Nem találja a helyét a pályán, ezt tisztán látni.
Henry-val ellentétben ő mégcsak nem is játszott sokat az első szezonjában (szerintem Pedro többször kezdett, mint Ibra) és teljesen más típusú játékhoz szokott, mint amit a csapat játszik. Alkalmazkodnia kell, és úgy látszik, neki erre több időre van szüksége.
Mindent elmond az is, hogy tegnap a padon kezdett és 5 kerek percet játszott a bajoki hajrá egyik, ha nem a legfontosabb meccsén.
Nem találja a helyét a pályán, ezt tisztán látni.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
- Capon
- Llegenda del Barça
Én nem mondom, hogy el kéne küldeni, de egy nagyobb összegű ajánlat esetén nem hiszem, hogy meg kéne tartani (45-50milla). Minden esetre bízom Pep-ben. Ha úgy érzi lesz ez még jobb is akkor erőltetni fogja a svédet, ha pedig már ő is másban gondolkozik akkor kár erőltetni a dolgot. Én személy szerint nem vagyok meggyőzve, hogy Ibra a legjobb megoldás.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Ibrát én se szeretném nagyon már látni a csapatban, de maradni fog.
1 év után, nem fogunk továbbadni 60 milliót. Ha jövőre bizonyít, akkor azt mondom, hogy Oké. Villa meg csak akkor kell, ha ebben az évben eladjuk Zlatant. Semmiféleképpen nem kell ennyi középcsatár. Bojan,Pedro,Jeffren,Messi... ezek mind tudnak középcsatárt játszani, nem kell ide még Villa is. Ha elmegy Ibra, akkor jó, kell egy világklasszis középcsatár, mert Bojan még 19 évesen annyira nem megbízható pl.: egy BL meccsen, bár jobban bízok benne mint Pedroban.
Ibrával várnék téli átigazolási időszakig, és ha nem megy ott adnám el, addig meg Villa nem kell
1 év után, nem fogunk továbbadni 60 milliót. Ha jövőre bizonyít, akkor azt mondom, hogy Oké. Villa meg csak akkor kell, ha ebben az évben eladjuk Zlatant. Semmiféleképpen nem kell ennyi középcsatár. Bojan,Pedro,Jeffren,Messi... ezek mind tudnak középcsatárt játszani, nem kell ide még Villa is. Ha elmegy Ibra, akkor jó, kell egy világklasszis középcsatár, mert Bojan még 19 évesen annyira nem megbízható pl.: egy BL meccsen, bár jobban bízok benne mint Pedroban.
Ibrával várnék téli átigazolási időszakig, és ha nem megy ott adnám el, addig meg Villa nem kell

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Talán a Manchester City vinné Ibrát,ha jól tudom. Lehet el kéne engedni annyi pénzért ,amennyi Villa ára lenne. És akkor maradna Krikic is. Szerintem ez lenne a tuti.Villa gyorsabb kombinatívabb és a fejjátéka is remek. Vele kapnánk egy új Etoot.
Zlatantol nagyon vártam a fejesgólokat a szezonban,szögleteknél nem is volt veszélyes,sajnos. Én eladnám ,de hát ez csak az én véleményem. Krikicet pedig kölcsönadni, na hát az lenne az igazi hülyeség.
Zlatantol nagyon vártam a fejesgólokat a szezonban,szögleteknél nem is volt veszélyes,sajnos. Én eladnám ,de hát ez csak az én véleményem. Krikicet pedig kölcsönadni, na hát az lenne az igazi hülyeség.
Ibra biztos hogy marad, egy raklap pénzért vettük, szerintem csak abban az esetben távozhat, ha valaki 50-60 millát ajánl érte....
Az meg hogy jövőre jobb lesz csak remélhetjük...többet kellene mozognia és futnia, agilitása gyenge....teljesítményével kapcsolatban nem egyszerűen arról van szó hogy akar, küzd, csak minden kifelé pattan, hanem pont az ellenkezőjéről...
Keveset mozog és fut, ha elveszíti a labdát csak sétálgat, mindig leshatáron ácsorog, keveset mozog vissza mélységbe...ezek olyan dolgok, amelyek elsősorban nem azon múlnak, hogy valaki milyen formában van, hanem azon, hogy mennyire profi a hozzáállása...ezek nem olyan tulajdonságok, amiket csak úgy meg lehet változtatni....ez belülről jön, mentalitás kérdése...
Pont ezen hiányosságok miatt tegnap is jól látszott, hogy mennyivel gördülékenyebb a játékunk nélküle, mert több a mozgás és a megjátszható variációk száma....nem tudom, hogy ezek a tulajdonságai megváltoztathatóak-e...tartok tőle nem...az olasz foci kedvez az ilyen mentalitásnak, hiszen ott maga a játék is eléggé lassú és statikus, ott nem tűnik ez ki, a spanyol viszont sokkal kombinatívabb lüktetőbb, és szemmel látható, hogy ebben Ibra mennyire szenved....
Lehet Ibrának is idő kell, de tartok tőle, hogy csak fellángolásai lesznek, konstans jó játékra nem igazán lehet tőle számítani....az hogy gólokat lő az egy Barca 9-estől a minimum...játékban is le kell tennie elég sokat...
Ja és továbbra is tartom, hogy nem 10 embernek kell megváltoznia 1 ember kedvéért, hanem annak az 1-nek kell alakalmazkodni a csapat játékához....ami viszont igaz, hogy a csapatnak is Ibra erényeit kell keresni a pályán, de neki is változnia kellene mentalitásában...
Nem tudja valaki mit énekeltek neki tegnap a szurkolók? Amikor beállt a meccs végéig valamit énekeltek: "Ibrahimovic...." nem értettem.....
Az meg hogy jövőre jobb lesz csak remélhetjük...többet kellene mozognia és futnia, agilitása gyenge....teljesítményével kapcsolatban nem egyszerűen arról van szó hogy akar, küzd, csak minden kifelé pattan, hanem pont az ellenkezőjéről...
Keveset mozog és fut, ha elveszíti a labdát csak sétálgat, mindig leshatáron ácsorog, keveset mozog vissza mélységbe...ezek olyan dolgok, amelyek elsősorban nem azon múlnak, hogy valaki milyen formában van, hanem azon, hogy mennyire profi a hozzáállása...ezek nem olyan tulajdonságok, amiket csak úgy meg lehet változtatni....ez belülről jön, mentalitás kérdése...
Pont ezen hiányosságok miatt tegnap is jól látszott, hogy mennyivel gördülékenyebb a játékunk nélküle, mert több a mozgás és a megjátszható variációk száma....nem tudom, hogy ezek a tulajdonságai megváltoztathatóak-e...tartok tőle nem...az olasz foci kedvez az ilyen mentalitásnak, hiszen ott maga a játék is eléggé lassú és statikus, ott nem tűnik ez ki, a spanyol viszont sokkal kombinatívabb lüktetőbb, és szemmel látható, hogy ebben Ibra mennyire szenved....
Lehet Ibrának is idő kell, de tartok tőle, hogy csak fellángolásai lesznek, konstans jó játékra nem igazán lehet tőle számítani....az hogy gólokat lő az egy Barca 9-estől a minimum...játékban is le kell tennie elég sokat...
Ja és továbbra is tartom, hogy nem 10 embernek kell megváltoznia 1 ember kedvéért, hanem annak az 1-nek kell alakalmazkodni a csapat játékához....ami viszont igaz, hogy a csapatnak is Ibra erényeit kell keresni a pályán, de neki is változnia kellene mentalitásában...
Nem tudja valaki mit énekeltek neki tegnap a szurkolók? Amikor beállt a meccs végéig valamit énekeltek: "Ibrahimovic...." nem értettem.....

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)