Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem én hoztam fel a témát. Eredetileg Rivaldo topikjában volt szó róla. Leírtam a véleményemet. Nem hiszem, hogy moderátori szabályzatba ütközik a véleménynyilvánítás, labdarúgással kapcsolatos témában meg főleg. Amennyiben mégis, várom egy moderátor jelentkezését és távozom.noname írta:Ha nem azt akartad h dicsérgessük, akkor mi a fenének istenítetted itt?Nemértem miért hoztad fel egyáltalán ezt a témát![]()
Ez a madridistáról van.Megmondtam h a végén tényleg Husztit igazolják le.a sky sport szerint felvette a kapcsolatot HUSZTI SZABOLCS ügynökével Mijatovic!
Úgy látom neked is szövegértési problémáid vannak. Mutass nekem egy hozzászólást, amit én írtam, és elvárom, hogy dicsérjétek Zidanet. Rajta.noname írta:Még egy ennyire elfogult embert nem is láttam. Zidane fantasztikus volt, de VOLT, lesznek mások, sőt már vannak mások, akik ugyanolyan jók, mint ő volt valamikor(Kaka,Roni).Nemértem miért várod h itt dicsérgessük Zidanet![]()
Ő már lejárt téma, visszavonult, nemértem miért kell róla beszélned és főleg azt nem h miért ITT
![]()
Einstein, koma, Einstein. Mit nekem Newton?varga tamás írta:Igen, ez a véleményem. De te még mindig nem magyaráztad meg honnan [auto_cenzúra] ezt a 21. század legjobbja dolgot. Még sehol sem hallottam erről, pedig rendszeres olvasója vagyok a sportfórumoknak, sportlapoknak. Na, mindegy is, mert úgysem fogod megtenni. Te is olyan vagy, mint a többi madridista: idejöttök, kinyilatkoztattok, aztán kiosztotok minket. Newtonnak gondoljátok magatokat.zizou fan írta:Igen, ez a te véleményed.
Igen, ez a véleményem. De te még mindig nem magyaráztad meg honnan [auto_cenzúra] ezt a 21. század legjobbja dolgot. Még sehol sem hallottam erről, pedig rendszeres olvasója vagyok a sportfórumoknak, sportlapoknak. Na, mindegy is, mert úgysem fogod megtenni. Te is olyan vagy, mint a többi madridista: idejöttök, kinyilatkoztattok, aztán kiosztotok minket. Newtonnak gondoljátok magatokat.zizou fan írta:Igen, ez a te véleményed.
Szövegértési problémák? Egy szóval se mondtam, hogy dicshimnuszt várok a 21. század legjobb futballistájáról. Leírtam a véleményemet. Ennyi. Van egy olyan érzésem, mintha ti magyaráznátok bele, hogy márpedig én áriákat vártam Zizou-ról. Mint mondtam, leírtam a véleményemet.Atesz, az általad idézett cuccokban senki sem vitatta zidane képességeit, csak arra próbáltuk meg felhívni a kissé túlpörgött kolléga figyelmét, h lehet, h rossz oldalon jár, ha zizuhimnuszt akar hallani.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nyilván Stepp Blatter nyerte meg a Real Madridnak a 9 BEK/BL serleget. Nyilván barátom, nyilván.csak a fifa elnök nem nekik, hanem a madridnak szurkol, ezért került a hímzés a spanyolok mezére.
Robben sokkal jobb játékos. Több gól, több gólpassz, ráadásul angliában nem az acélos portugál ligában.Game90 írta:Quaresmával nagyon jól járna a Real, hiába kerülne 40 millióba, sztem Robbent oda-vissza veri játéktudásbanDrenthe meg 8 milliót nem ér, nem hogy 18-at...
igazad van, nem blatter volt a hunyó. az adidas kisgazdasszonyszakkörének a hímzőnői találták ki ezt a cuccot.Franco írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EZért került ???Ezt te se gondoltad komolyan boixos.
Atesz, az általad idézett cuccokban senki sem vitatta zidane képességeit, csak arra próbáltuk meg felhívni a kissé túlpörgött kolléga figyelmét, h lehet, h rossz oldalon jár, ha zizuhimnuszt akar hallani.Atesz írta:Srácok azt azért em lehet vitatni, hogy rohadt jó játékos volt Zidane, még akkor is, ha sokan többek közt én sem nagyon kedveltem, de azért a tudását elismerem.Mr. Master írta:Ha tapsvihart akarsz, akkor a madridistán verd a nyálad zidane nagyszerüségévelBoixos írta: legyél bátran elfogult, de ki vagy te itt, h megtiltsd bárkinek, h reagáljon az elfogultságodra, ha olyanja van?
Na fejezzük be ezt az értelmetlen vitát![]()
![]()
Nem tudok Veled egyet érteni. A bajnokság során volt 6 verségünk - tavaly is ennyi volt. A bajnokságot a sok - szám szerint 10 - döntetlen miatt vesztettük el. A Levante, a Betis, az Espanyol, az Osasuna a real ellen győzni kellett volna, és akkor nincs miről beszélni. A kötelező győzelmek helyett koszos döntetlen lett a vége. Nem a rangadókon ment el a bajnokság, hisz az 6 vereség - ennyi volt 20004/05-ben és 2005/06-ban is, amikor pedig bajnokok lettünk.mypeter írta:El RAmosnak igaza van. A rangadókkal vesztettük el a bajnokságot. Ezen kár szépíteni. Nem az Espanyol és a Betis elleni meccsen múlott.
Rivaldo11 írta:Már hogyne azokon múlott volna! Hisz ha nyerünk akármelyiken is, még csak odáig sem kellett volna elmenni, hogy a rangadókon mutatott játékot okoljuk...mypeter írta:El RAmosnak igaza van. A rangadókkal vesztettük el a bajnokságot. Ezen kár szépíteni. Nem az Espanyol és a Betis elleni meccsen múlott.
Már hogyne azokon múlott volna! Hisz ha nyerünk akármelyiken is, még csak odáig sem kellett volna elmenni, hogy a rangadókon mutatott játékot okoljuk...mypeter írta:El RAmosnak igaza van. A rangadókkal vesztettük el a bajnokságot. Ezen kár szépíteni. Nem az Espanyol és a Betis elleni meccsen múlott.
Teljesen egyetértek.ozsimiki írta:Röviden:
Ha mindkét csapat kiadja a keretében rejlő maxot,vagy közel maxot,akkor a BARCA nyer,ha MI (BARCA) nem tudjuk kamatoztatni a lehetőségeket,a Madrid meg teljesen,akkor viszont nagyon szoros lesz...
szóval aki nem elvakult elismeri,h erősebbnek tűnik a BARCA,de ezt a pályán is be kell mutatni!
FORZA BARCAAA![]()