Barca vs. Real
-
- Hírhozó-cikkíró
Pontosan!
ha választanom kellene/lehetne, hogy bl vagy bajnokság, én tuti a bajnokságra szavaznél! Egyszerűen be kell bizonyítani, hogy nemcsak papíron vagyunk jobbak mindenkinél!
ha választanom kellene/lehetne, hogy bl vagy bajnokság, én tuti a bajnokságra szavaznél! Egyszerűen be kell bizonyítani, hogy nemcsak papíron vagyunk jobbak mindenkinél!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azt csak halkan tenném hozzá, hogy nem csak az újonnan érkezők számítanak nagy erősítésnek. A két fiatal fantasztikus, szerintem nagyon nagy meglepetést okozhatnak az ellenfeleknek. Persze ehhez lehetőséghez kellene jutniuk, de biztos vagyok bene, hogy kapnak esélyt.
Ez a keret most annyira erős, hogy tényleg meg kell vele célozni mindent. Én a bajnokságot kötelezőnek tartom-és ez nem jelenti azt, hogy semmibe venném a riválisainkat.
Ez a keret most annyira erős, hogy tényleg meg kell vele célozni mindent. Én a bajnokságot kötelezőnek tartom-és ez nem jelenti azt, hogy semmibe venném a riválisainkat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Hírhozó-cikkíró
Egy normális edzővel szerintem simán lepottyant volna a bajnokság (minimum)! Rijkaard rebeghet pár imát istennek és allahnak is, hogy megvan még a zsíros állása.mypeter írta:Grecki, úgy látszik teljesen egyetértünk a lényegben. Egy különbség van, én a fásultságot nem Rijkaard számlájára írom. Inkább a csapatéra. illetve a rossz motiválási rendszerre (amit persze nem ismerek igazából). Rijkaardot én csal Oleguer játszatása miatt hibáztatom, de gyanítom, hogy ez nem Rijkaard döntése, hiszen játszott ő azon a poszton, hanem inkább valami felsőbb katalán érdek.
-
- Llegenda del Barça
a bajnoki rajtig igazából nem leszünk okosabbak, de én egyértelmű Barca sikert várok az idény végén.
hogy miért?
egyszerűen azért, mert (jelen pillanatban) jobb játékosok alkotják a Barcat és
jobb csapat a Barca.
tavaly is ugyanezt gondoltam. csakhát tavaly nagyon elszúrták az év végét, idén talán nem lesz ilyen könnyelmű a csapat. persze lehet, hogy idén is
motivációs problémák lesznek,
lehet, hogy nem tudnak beilleszkedni az újak,
lehet, hogy Rijkaard megint balfék lesz.
ez benne van a pakliban.
(jó, hogy Picsók nincs itt, mert kb 6felé szedné ezt a hsz-t és azt kérné számon, hogy miért nem tisztelem a tavalyi bajnokot. ja! -és felsorolná az összes madridi trófeát)
hogy miért?
egyszerűen azért, mert (jelen pillanatban) jobb játékosok alkotják a Barcat és
jobb csapat a Barca.
tavaly is ugyanezt gondoltam. csakhát tavaly nagyon elszúrták az év végét, idén talán nem lesz ilyen könnyelmű a csapat. persze lehet, hogy idén is
motivációs problémák lesznek,
lehet, hogy nem tudnak beilleszkedni az újak,
lehet, hogy Rijkaard megint balfék lesz.
ez benne van a pakliban.
(jó, hogy Picsók nincs itt, mert kb 6felé szedné ezt a hsz-t és azt kérné számon, hogy miért nem tisztelem a tavalyi bajnokot. ja! -és felsorolná az összes madridi trófeát)
4 igazolás + két szupertehetség. Az 6, és 1ik sem kutyaütő. Igaz, tavaly is erősebb keretünk volt, mégis bajnokok lettetek, de erre elküldtétek Capellot, aki azért pöppet nagyobb edző mint SchusterAzon kevesek közé tartozol, akik nem hiszik, hogy 4 igazolás miatt a Barca lett a világ legjobbja, egy csalódással záródó idény után. Ezt is örömmel hallom.
Sztem ha Don Fabio marad, nektek is nagyobb esélyetek lenne, sztem nagy melléfogás volt Schuster...
Monyuk a mi edzőnk is megér egy misét

-
- Hírhozó-cikkíró
Nem attól lesz valaki divatdrukker, mert a riválistól igazolt játékost megszereti...noname írta:Te is láthatod h most hirtelen sok madridistának nagy kedvence lett saviola.Nagyrészüknek csak attól lett a kedvence, mert riválistól jött és most nagy "trófea".Henry ügye azért más, mert ő nem egy nagy riválistól jött, de az már divatdrukkerség, h most olyanok istenítik savit, akik eddig utálták, mert nálunk játszott.De már kivetted az aláírást és így semmi gond.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A helyzet az, hogy az a 3:3-as meccs csak egy a sok közül. az is alakulhatott volna másképpen, elég ha Oleguer kiállítását veszem....valószínüleg hoztuk volna a meccset. De sokkal inkább bosszantó a Betis és az Espanyol meccs. Na mindegy, ez már a múlt. Nekünk ezzel a kerettel kötelező bajnokságot nyerni, és punktum. Nem lehetnek kifogások.mypeter írta:Érdekes a vita. Annyit tennék hozzá, hogy a keretünk tavaly sem volt sokkal gyengébb. Amikor Eto'o és Messi visszatért még vezettük a bajnokságot. A Madrid ellen otthon a legjobb csapattal állhattunk föl, míg a Madridból hiánízott vagy 5-6 meghatározó ember, mégis 3-3 lett. És a Madrid mostani kerete nem gyengébb, mint a 3-3-as meccs kezdőcsapata.
Tehát nem az erős, még erősebb kereten van a lényeg. Hozzáállás, ambíció, és csapattáérés!!! Erre van szükség, és ebben a MAdrid többet nyújtott, mint mi a sokkal erősebb keretünkkel. Be kellett tömni pár lyukat, ezért Abidal Touré és Milito nagyon jó igazolásnak tűnik. Be kellett tömni a szurkolók száját, ezért Henryt le kellett igazolni. De a tegnapi második félidőn látszott, hogy még egy kínai csapat is 8-10 góllal befejezhető helyzetet tud teremteni ellenünk, ha további ambíció nélkül játszunk, illetve, hogy Touré és Abidal nélkül (oké Puyol, Milito és Marquez sem volt ott.) a védelem katasztrofális.
Szóval én nem tartom a Barcát esélyesebbnek, és Schustert nagyon jó edzőnek tartom.
Ezért kell rengeteget dolgozni és valahogy igazi sikeréhes csapatot csinálni. Ha ez sikerül, akkor tényleg a csillagos ég a határ. De addig még simán lehetnek Betis, Getafe vagy Espanyol elleni kudarcok. És úgy bajnokságot vagy BL-t, mint a tavalyi példa mutatta nem lehet nyerni, még akkor sem, ha ellenfeleink végigszenvedik az évet, sokkal gyengébb kerettel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zizou fan: senki nem hiszi. Csak itt mindenki azt szeretné! Mint, ahogy te a Madridot látnád/látod a világ közepének. Valamint 5-6 válaszból ne általánosíts minden szurkolóra, ha lentebb olvasol, elég különbözőek vagyunk, másképp látjuk az esélyeket. Egy a közös bennünk: hogy a ABrcának drukkolunk. És ami szeritnem fontos nagyon: nem az a közös bennünk, hogy a Madridot utáljuk!!!!!!
zizou fan írta:Mér hiszi azt minden barcás (bizony, én képes vagyok normálisan leírni a Barcelona szurkolóinak nevét) hogy egy vesztes év után ők a világ közepe?Perrero írta:hogy mi lettkinkeservesen 1 meccsen 2 gollal többet lőttetek mi, vagyis megvertetek, mér hiszi azt minden margós h simán nyerték meg a ligát
![]()
- noname
- Llegenda del Barça
Akkor bocs.Lehet h te eddig is bírtad, de a nagy többségre igaz, amit mondtam, sajnos.zizou fan írta:1. én nem istenítemaz már divatdrukkerség, h most olyanok istenítik savit, akik eddig utálták, mert nálunk játszott
2. eddig se utáltam

A Fifa egy szégyen
-
- Hírhozó-cikkíró
Visszatérve az előző gondolatomhoz:
Sportingbet a spanyol bajnokság legnagyobb esélyese: 1. Barca (1,75), 2. Madrid (2,75)
Bwinnél a BL legnagyobb esélyese: 1. Barca (6)... 4. Madrid (9)
Bwinnél a spanyol bajnoskág legnagyobb esélyese: 1. Barca (1,8 ), 2. Madrid (2,7)
William Hill: BL :1. Barca (5)...6. Madrid (10)
És még lehetne sorolni, vagyis a szakértők egybehangzó véleménye az, hogy a Barcelona a legnagyobb esélyese a bajnokságnak, sőt még a BL-nek is...
Sportingbet a spanyol bajnokság legnagyobb esélyese: 1. Barca (1,75), 2. Madrid (2,75)
Bwinnél a BL legnagyobb esélyese: 1. Barca (6)... 4. Madrid (9)
Bwinnél a spanyol bajnoskág legnagyobb esélyese: 1. Barca (1,8 ), 2. Madrid (2,7)
William Hill: BL :1. Barca (5)...6. Madrid (10)
És még lehetne sorolni, vagyis a szakértők egybehangzó véleménye az, hogy a Barcelona a legnagyobb esélyese a bajnokságnak, sőt még a BL-nek is...
- noname
- Llegenda del Barça
Te is láthatod h most hirtelen sok madridistának nagy kedvence lett saviola.Nagyrészüknek csak attól lett a kedvence, mert riválistól jött és most nagy "trófea".Henry ügye azért más, mert ő nem egy nagy riválistól jött, de az már divatdrukkerség, h most olyanok istenítik savit, akik eddig utálták, mert nálunk játszott.De már kivetted az aláírást és így semmi gond.
A Fifa egy szégyen
Grecki, úgy látszik teljesen egyetértünk a lényegben. Egy különbség van, én a fásultságot nem Rijkaard számlájára írom. Inkább a csapatéra. illetve a rossz motiválási rendszerre (amit persze nem ismerek igazából). Rijkaardot én csal Oleguer játszatása miatt hibáztatom, de gyanítom, hogy ez nem Rijkaard döntése, hiszen játszott ő azon a poszton, hanem inkább valami felsőbb katalán érdek.
-
- Jugador del Barça
Hogyne, én is divatdrukker vagyok. Na engem te ne divatdrukkerezzél le anonymus, mert azt nagyon nem szeretem.noname írta:Úgy viselkednek a madridisták és saviola is mintha legalább 5 évig náluk játszana.A madridistán is egy csomóan tettek ki sviolás képet és hirtelen ő lett a nagy kedvenc.Ezek az igazi DIVATDRUKKEREKgrecki írta:Igen, aki mellesleg hat évig a Barca játékosa volt... És eléggé nagy vihart kavart itt a fórumozók körében is az átigazolása... És aki négy meccs alatt a kedvenced lett... Mind1, köszi, hogy kivetted!

Engem pedig ne minősíts le, mert abszolút semmi jogod hozzá.

-
- Hírhozó-cikkíró
Ezért miért lennének már divatdrukkerek???
Akkor én is divatdrukker vagyok, mert Henry-s sigem van?
Akkor én is divatdrukker vagyok, mert Henry-s sigem van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.08.06. 11:34:25-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Úgy viselkednek a madridisták és saviola is mintha legalább 5 évig náluk játszana.A madridistán is egy csomóan tettek ki sviolás képet és hirtelen ő lett a nagy kedvenc.Ezek az igazi DIVATDRUKKEREKgrecki írta:Igen, aki mellesleg hat évig a Barca játékosa volt... És eléggé nagy vihart kavart itt a fórumozók körében is az átigazolása... És aki négy meccs alatt a kedvenced lett... Mind1, köszi, hogy kivetted!

A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
ezt nem csak a Barcások hiszik...zizou fan írta:Mér hiszi azt minden barcás (bizony, én képes vagyok normálisan leírni a Barcelona szurkolóinak nevét) hogy egy vesztes év után ők a világ közepe?

A Fifa egy szégyen
-
- Hírhozó-cikkíró
Igen, aki mellesleg hat évig a Barca játékosa volt... És eléggé nagy vihart kavart itt a fórumozók körében is az átigazolása... És aki négy meccs alatt a kedvenced lett... Mind1, köszi, hogy kivetted!zizou fan írta:Mert szeretem Javiert. Olyan, mintha betenném pl. RvN-t. Csak ő még nem játszott, így nem is lőtt gólt. Mindketten a Madrid játékosai, nem?grecki írta:Zizou fan, nem kötekedésképpen, de azt az aláírást mi a fészkes fenének teszed ide be? Miért kell szítanod a tüzet ezzel (is)?De, rendben, kivettem.
Nem. Csupán látjuk a vezetőség hozzáállását a dolgokhoz. Ez bíztató.zizou fan írta:Mér hiszi azt minden barcás (bizony, én képes vagyok normálisan leírni a Barcelona szurkolóinak nevét) hogy egy vesztes év után ők a világ közepe?
Néhány észrevétel! Azért a Dundee és a Hearts ellen mutatott játékkal mi sem lehetünk elégedettek, ahogy azért a kínaiak elleni győzelmet sem kell világraszóló diadalként emlegetni.
De ami Madridban folyik az már-már vicc! Kirúgják a bajnok edzőt, ez van, ezt még el is fogadnám. De hogy mindezt úgy teszik hogy fingjuk sincs mit és kiket akarnak nyárra (edző/játékos)... Összevissza minden nagy nevet bedobnak, anélkül hogy előre gondolkodnának rajta!!!
Robben ügyes, de nagyon sokat sérült, ami a formájára is nagyon negatív hatással van az utóbbi 1-1,5 szezonban! Ha ezek után megér a Madridnak 30M (vagy hol tartunk most), csak azért hogy nagy nevet igazoljanak... Hát én is úgy vagyok vele hogy akkor inkább Reyes harmadannyiért!
Ballack: Hasznos játékos, de már öreg, és semmiképpen nem méltó arra, hogy egy Madrid szintű csapatot elirányítson, azért kell pont ő mert mindenki befuccsolt, a Real lejáratja magát ha nem igazol valakit! Én örülnék ha Ballack lenne az akivel az irányítást megbízzák! Egyszerűen Calderon szégyellne a Werderből igazolni kábé és össze-vissza vagdalkozik a nevekkel. Ezek után meg ne is csodálkozzon a Madrid ha mindenki 3x annyit kér a játékosaiért...
Én személy szerint örülnék, ha ők ketten lennének a nagy fogás. Egyébként valóban nincs még vége az átigazolási szezonnak, de mi már teljes csapattal csiszoljuk a játékunkat és nem kell majd senkit beépíteni a csapatba (a 3 Copásat leszámítva) Ez pedig óriási előny lehet.
Ja és még 1 dolog! Nálunk is lehet gond a sok klasszis mellőzése/pihentetése okán. DE szerintem 100x károsabb, ha egy felkészülést úgy csinál végig egy csapat/játékos, hogy minden héten felmerül hogy az ő helyére is hoznak valakit, és állandó bizonytalanság van a játékosban!
De ami Madridban folyik az már-már vicc! Kirúgják a bajnok edzőt, ez van, ezt még el is fogadnám. De hogy mindezt úgy teszik hogy fingjuk sincs mit és kiket akarnak nyárra (edző/játékos)... Összevissza minden nagy nevet bedobnak, anélkül hogy előre gondolkodnának rajta!!!
Robben ügyes, de nagyon sokat sérült, ami a formájára is nagyon negatív hatással van az utóbbi 1-1,5 szezonban! Ha ezek után megér a Madridnak 30M (vagy hol tartunk most), csak azért hogy nagy nevet igazoljanak... Hát én is úgy vagyok vele hogy akkor inkább Reyes harmadannyiért!
Ballack: Hasznos játékos, de már öreg, és semmiképpen nem méltó arra, hogy egy Madrid szintű csapatot elirányítson, azért kell pont ő mert mindenki befuccsolt, a Real lejáratja magát ha nem igazol valakit! Én örülnék ha Ballack lenne az akivel az irányítást megbízzák! Egyszerűen Calderon szégyellne a Werderből igazolni kábé és össze-vissza vagdalkozik a nevekkel. Ezek után meg ne is csodálkozzon a Madrid ha mindenki 3x annyit kér a játékosaiért...
Én személy szerint örülnék, ha ők ketten lennének a nagy fogás. Egyébként valóban nincs még vége az átigazolási szezonnak, de mi már teljes csapattal csiszoljuk a játékunkat és nem kell majd senkit beépíteni a csapatba (a 3 Copásat leszámítva) Ez pedig óriási előny lehet.
Ja és még 1 dolog! Nálunk is lehet gond a sok klasszis mellőzése/pihentetése okán. DE szerintem 100x károsabb, ha egy felkészülést úgy csinál végig egy csapat/játékos, hogy minden héten felmerül hogy az ő helyére is hoznak valakit, és állandó bizonytalanság van a játékosban!
-
- Jugador del Barça
Mér hiszi azt minden barcás (bizony, én képes vagyok normálisan leírni a Barcelona szurkolóinak nevét) hogy egy vesztes év után ők a világ közepe?Perrero írta:hogy mi lettkinkeservesen 1 meccsen 2 gollal többet lőttetek mi, vagyis megvertetek, mér hiszi azt minden margós h simán nyerték meg a ligát
![]()
Ha mi vagyunk a címvédők rajtunk van a nyomás, ha nem akkor is?zizou fan írta:Nem rajtunk van eredménykényszer.

Sztem meg krva nagy (sry) nyomás lesz rajtatok, mert mutatni kéne a szép játékot, amellett, hogy eredményesek is lesztek. És a madridi szurkolótábornak sem birkatürelem volt a jele az óvodában.
-
- Jugador del Barça
Mert szeretem Javiert. Olyan, mintha betenném pl. RvN-t. Csak ő még nem játszott, így nem is lőtt gólt. Mindketten a Madrid játékosai, nem?grecki írta:Zizou fan, nem kötekedésképpen, de azt az aláírást mi a fészkes fenének teszed ide be? Miért kell szítanod a tüzet ezzel (is)?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zizou fan 2007.08.06. 11:23:22-kor.