Barca vs. Real
-
- Jugador del Barça
Így? Akkor még azt is megjegyezném, hogy tavaly az előszezonban kínkeserves 1-0-ákat értünk el Plymouthok ellen. Aztán mi lett? Most 1-2 a PSV ellen...ilyen alapon, ha az előszezont vesszük alapul (ami hülyeség) akkor most még a BL is becsúszhat?.Sztem csak magadnak akarod bemagyarázni h menni fog majd a játék.Eddig látványosan rosszabbak vagytok mint tavaly, mi meg látványosan jobbak.

-
- Hírhozó-cikkíró
Az nem kérdés, hogy ambíciózusabb volt a Madrid, hogyvégigszántották a pályát az utolsó percekben is, amikor mi rendre pontokat buktunk. Ezért mondtam azt is mindig, hogy megérdemelték a bajnokságot. Szerencséjük volt, igen, de azoknak lesz szerencséjük, akik tesznek érte. Ők tettek, mi a legkevésbé sem, és erre még Franky is rátett egy lapáttal. Mindezek ellenére akkor is úgy érzem, hogy nekünk nagyobb esélyünk van a végső sikerre. A keretünknél jobbat talán elképzelni sem tudnánk (persze hogy tudnánk, de a realitás talaján maradva helytálló ez a megállapítás), a B csapatunk is simán harcolna az uefa kupás helyekért minimum. Rijkaard pedig tudja, hogy össze kell szednie magát, különben repül. Ha ezzel a kerettel is megbukik, azt már biztos nem bocsátják meg neki...mypeter írta:Érdekes a vita. Annyit tennék hozzá, hogy a keretünk tavaly sem volt sokkal gyengébb. Amikor Eto'o és Messi visszatért még vezettük a bajnokságot. A Madrid ellen otthon a legjobb csapattal állhattunk föl, míg a Madridból hiánízott vagy 5-6 meghatározó ember, mégis 3-3 lett. És a Madrid mostani kerete nem gyengébb, mint a 3-3-as meccs kezdőcsapata.
Tehát nem az erős, még erősebb kereten van a lényeg. Hozzáállás, ambíció, és csapattáérés!!! Erre van szükség, és ebben a MAdrid többet nyújtott, mint mi a sokkal erősebb keretünkkel. Be kellett tömni pár lyukat, ezért Abidal Touré és Milito nagyon jó igazolásnak tűnik. Be kellett tömni a szurkolók száját, ezért Henryt le kellett igazolni. De a tegnapi második félidőn látszott, hogy még egy kínai csapat is 8-10 góllal befejezhető helyzetet tud teremteni ellenünk, ha további ambíció nélkül játszunk, illetve, hogy Touré és Abidal nélkül (oké Puyol, Milito és Marquez sem volt ott.) a védelem katasztrofális.
Szóval én nem tartom a Barcát esélyesebbnek, és Schustert nagyon jó edzőnek tartom.
Ezért kell rengeteget dolgozni és valahogy igazi sikeréhes csapatot csinálni. Ha ez sikerül, akkor tényleg a csillagos ég a határ. De addig még simán lehetnek Betis, Getafe vagy Espanyol elleni kudarcok. És úgy bajnokságot vagy BL-t, mint a tavalyi példa mutatta nem lehet nyerni, még akkor sem, ha ellenfeleink végigszenvedik az évet, sokkal gyengébb kerettel.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ha jól tudom, az egyiket tiziből, nem? Máris fele akkora érdem. Másrészt, bármennyire is kedvel(t?)em Saviolát, nem hiszem, hogy ő lesz a "megváltótok". Egyébként, szerinted mekkora esélye van annak, hogy rendszeresen kezdő legyen?
- noname
- Llegenda del Barça
Ezt most nagyon nem értem.Sztem csak magadnak akarod bemagyarázni h menni fog majd a játék.Eddig látványosan rosszabbak vagytok mint tavaly, mi meg látványosan jobbak. Az pedig sztem s igaz h gyengültetek.Robben nálam rosszabb mint Reyes, mint Becham, Canna,Nisty tovább öregedett és már nincs Capello,a mi már meglátszik a védelmetekben...É nem lennék ilyen optimista a helyedben, mert ha nem szedik Calderonék össze magukat, akkor esélyetek se lesz a bajnokságra.zizou fan írta:De. Pontosan ilyen TELJESÍTMÉNYRE számítottam, és lesz még jobb is. Az eremények meg majd augusztus 11-től kezdve, kisebb megszakításokkal fognak érdekelni.
A Fifa egy szégyen
Érdekes a vita. Annyit tennék hozzá, hogy a keretünk tavaly sem volt sokkal gyengébb. Amikor Eto'o és Messi visszatért még vezettük a bajnokságot. A Madrid ellen otthon a legjobb csapattal állhattunk föl, míg a Madridból hiánízott vagy 5-6 meghatározó ember, mégis 3-3 lett. És a Madrid mostani kerete nem gyengébb, mint a 3-3-as meccs kezdőcsapata.
Tehát nem az erős, még erősebb kereten van a lényeg. Hozzáállás, ambíció, és csapattáérés!!! Erre van szükség, és ebben a MAdrid többet nyújtott, mint mi a sokkal erősebb keretünkkel. Be kellett tömni pár lyukat, ezért Abidal Touré és Milito nagyon jó igazolásnak tűnik. Be kellett tömni a szurkolók száját, ezért Henryt le kellett igazolni. De a tegnapi második félidőn látszott, hogy még egy kínai csapat is 8-10 góllal befejezhető helyzetet tud teremteni ellenünk, ha további ambíció nélkül játszunk, illetve, hogy Touré és Abidal nélkül (oké Puyol, Milito és Marquez sem volt ott.) a védelem katasztrofális.
Szóval én nem tartom a Barcát esélyesebbnek, és Schustert nagyon jó edzőnek tartom.
Ezért kell rengeteget dolgozni és valahogy igazi sikeréhes csapatot csinálni. Ha ez sikerül, akkor tényleg a csillagos ég a határ. De addig még simán lehetnek Betis, Getafe vagy Espanyol elleni kudarcok. És úgy bajnokságot vagy BL-t, mint a tavalyi példa mutatta nem lehet nyerni, még akkor sem, ha ellenfeleink végigszenvedik az évet, sokkal gyengébb kerettel.
-
- Jugador del Barça
És még annyit hadd tegyek hozzá, hogy a csatársorba is érkezett valami Saviola vagy ki, aki az utóbbi két meccsen két gólt lőtt. Ráadásul Robben érkezése is igen-igen valószínűnek tűnik, aki szintén nagy erősítés lehet.
-
- Jugador del Barça
De. Pontosan ilyen TELJESÍTMÉNYRE számítottam, és lesz még jobb is. Az eremények meg majd augusztus 11-től kezdve, kisebb megszakításokkal fognak érdekelni.Ami pedig a barátságos meccseket illeti, gondolom ti sem ilyen teljesítményre számítottatok.
-
- Hírhozó-cikkíró
Szerintem ti gyengültetek idáig és nem erősödtetek... Reyes és főleg Beckham nagyon fog hiányozni. Igaz, a védelem erősödött, de nem arra a posztra kellett volna egy zsét kivágni az ablakon.
Mi ehhez képest a lehető legjobban erősítettünk, igaz, mindez járhat buktatókkal is.
Ami pedig a barátságos meccseket illeti, gondolom ti sem ilyen teljesítményre számítottatok. Nem láttam a meccseket, csak az eredményt tudom, de én a helyetekben elgondondolkodnék, még akkor is, ha mindez tét nélküli, felkészülési találkozó is volt. Vagy pont azért... Egy tétmeccsen az ellenfél is jobban összeszedi magát.
Mi ehhez képest a lehető legjobban erősítettünk, igaz, mindez járhat buktatókkal is.
Ami pedig a barátságos meccseket illeti, gondolom ti sem ilyen teljesítményre számítottatok. Nem láttam a meccseket, csak az eredményt tudom, de én a helyetekben elgondondolkodnék, még akkor is, ha mindez tét nélküli, felkészülési találkozó is volt. Vagy pont azért... Egy tétmeccsen az ellenfél is jobban összeszedi magát.
-
- Jugador del Barça
Ezt örömmel hallom.Ötödszörre is, tisztában van mindenki, hogy a Madrid a címvédő.
És ezt mire alapoznák? A nyári igazolásokra, amikDE, szerinted, ha nem vesszük számba a Barca és a Real drukkereket, akkor egy közvélemény-kutatás milyen eredményt hozna ki a spanyol bajnokság legnagyobb esélyesére? Mert szerintem toronymagasan a Barcára szavaznának többen
1. még nem zárultak le
2. majd idény közben derülnek ki, hogy beváltak-e. MINDKÉT oldalon.
Azon kevesek közé tartozol, akik nem hiszik, hogy 4 igazolás miatt a Barca lett a világ legjobbja, egy csalódással záródó idény után. Ezt is örömmel hallom.Más kérdés, hogy én nem iszok előre a medve bőrére
Én? Én meg, az érdekesség pedig pusztán az, hogy a kedves barca-szurkolók nem engedik, meg, hogy a madridisták - akik nyilván jobban tisztában vannak a csapat körüli történésekkel, a játékképpel stb. - arra fogjanak egy téttelen meccsen elszenvedett vereséget, amire akarnak...de azért remélem megengeded, hogy saját csapatunk esélyeit (a közfelfogással egybehangzóan) illetően optimisták legyünk, nem?
-
- Hírhozó-cikkíró
Ötödszörre is, tisztában van mindenki, hogy a Madrid a címvédő.
DE, szerinted, ha nem vesszük számba a Barca és a Real drukkereket, akkor egy közvélemény-kutatás milyen eredményt hozna ki a spanyol bajnokság legnagyobb esélyesére? Mert szerintem toronymagasan a Barcára szavaznának többen. Nem sajnálom, és nem is írom le a Madridot, de ezzel a kerettel - még ha lehetnek is problémák - Európát is le kellene gázolni, nem csak Hispániát. Más kérdés, hogy én nem iszok előre a medve bőrére, de azért remélem megengeded, hogy saját csapatunk esélyeit (a közfelfogással egybehangzóan) illetően optimisták legyünk, nem?
DE, szerinted, ha nem vesszük számba a Barca és a Real drukkereket, akkor egy közvélemény-kutatás milyen eredményt hozna ki a spanyol bajnokság legnagyobb esélyesére? Mert szerintem toronymagasan a Barcára szavaznának többen. Nem sajnálom, és nem is írom le a Madridot, de ezzel a kerettel - még ha lehetnek is problémák - Európát is le kellene gázolni, nem csak Hispániát. Más kérdés, hogy én nem iszok előre a medve bőrére, de azért remélem megengeded, hogy saját csapatunk esélyeit (a közfelfogással egybehangzóan) illetően optimisták legyünk, nem?
-
- Jugador del Barça
Jaj, igen, mint mindig. Mint most júniusban.Zozzy 5 írta:Alakulamolekula...
Eddig ugyan azt csinálják, mint mindíg...Nagy a reménykedés, aztán jön a sírás.

Az ember nem reménykedhet, és egy MADRIDISTA nem foghatja arra a SAJÁT csapata vereségét, amire akarja, mert az eurobarcás tím nem adja meg rá a zengedélyt. Hol van ehhez köze egy barcásnak? HOL? Talán a kedves barcásoknak kellene transzban lenniük, hogy nyerjenek már idén egy trófeát, ha ezúttal nem sikerült. Nekünk ez volt három évig, közben a barca két bajnokságot (2005, 2006) és egy BL-t (2006) is nyert, de azért ne szálljon már el ennyire a ló veletek, főleg ne egy számotokra CSALÓDÁSSAL záródó év után. Felhívnám a figyelmet, hogy a CÍMVÉDŐ továbbra is a REAL MADRID, aki pedig megpróbálja visszavenni az első helyet, az a Barcelona. NEM mi vagyunk rosszabb helyzetben, mégis úgy viselkedik itt némelyik egyén, mintha legalábbis triplázott volna a kedves katalán egyesület. NEM! Vegyünk már vissza egy kicsit az arcból, mert mi, a REAL MADRID vagyunk jobb helyzetben.
Ennyit szerettem volna, ez már régóta kikívánkozott belőlem. Ne féljetek, nem várom el, hogy bárki érdemben, a mondanivaló lényegére, normálisan reagáljon.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ne haragudj noname, de te mi a francról beszélsz? Robben nem tud cselezni, Ballack meg egy favágó...noname írta:Észre kéne vegyed h egyáltalalán nem ez Schusterék igazoláspolitikájának a lényege.Már unalmas, h mindent megígérnek, aztán semmi.Volt egy Reyesetek, egy technikás, jó kp, kell helyette Robben, aki csak hírből tudja h mi az a csel. Van egy Gutitok, aki mostanában nagy formában van, jó psszokat ad, de nem, kel helyette a favágó Ballack.Te nem látsz itt egy kis ellentmondást![]()
![]()
Ha annyira azt akarná Schuster h szép legyen a játékotok, akkor már rég nálatok játszana Diego és Quaresma, meg Reyest se engedte volna el.Egyáltalán nem érdekli az ilyesmi Cipészt, csak az érdekli h minél nagyobb sztárt vegyen minél drágábban. De csak így tovább

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Nekem mindig jó érzés ha kikap a Real, de azért ennyire fölösleges ezeken hokizni. Nem rossz a keretük, benne van hogy tényleg szép játékot fognak nyújtani, és eredményesek is lesznek(ehez kellünk mi, hogy ne legyen így).
De ott tényleg új csapat, új edző van, nem lehet egyből 120%ot nyújtani, meg fölösleges is(hiába brillíroztunk a felkészülési meccseken tavaly, mégis 3st kaptunk a Sevillától...).
De ott tényleg új csapat, új edző van, nem lehet egyből 120%ot nyújtani, meg fölösleges is(hiába brillíroztunk a felkészülési meccseken tavaly, mégis 3st kaptunk a Sevillától...).
-
- Llegenda del Barça
Alakulamolekula...
Eddig ugyan azt csinálják, mint mindíg...Nagy a reménykedés, aztán jön a sírás. Nem tudom, hogy milyen volt a meccs képe, de a tény az, hogy eddig 3 komolyabb ellenfélell szemben 2szer vesztettek. Persze még el lehet mondnai párszor, hogy ez csak egy barátságos meccs, és nem is lesz jelentősége, ha majd a tétmeccseket hozzák, de eddig ez nem úgy néz ki...
Eddig ugyan azt csinálják, mint mindíg...Nagy a reménykedés, aztán jön a sírás. Nem tudom, hogy milyen volt a meccs képe, de a tény az, hogy eddig 3 komolyabb ellenfélell szemben 2szer vesztettek. Persze még el lehet mondnai párszor, hogy ez csak egy barátságos meccs, és nem is lesz jelentősége, ha majd a tétmeccseket hozzák, de eddig ez nem úgy néz ki...
"Qu: Jo játékos, de eléggé önző. És sztem ezért nem szerződtettük. "
Robben viszont arrol hires h mekkora "csapatjátékos"
Robben viszont arrol hires h mekkora "csapatjátékos"
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Oké, bocsi, ne haragudj, hogyha szerinted a madrid most nagyon is jol áll a mutatott teljesitménnyel, a vezetöséggel és az edzövel, akkor egy szavam sincs. Igaz, mi vagyunk kakiban az igazolásainkkal meg a [auto_cenzúra] játékkal, goltalansággal és eredménytelenséggel...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- noname
- Llegenda del Barça
Na ilyet se hallottam még madridistától.Real Madrid C.F. írta:Igazad van teljes mértékben!

A Fifa egy szégyen
-
- Barça B
Nah ez között ha találsz valami összefüggést, akkor gratulálok neked....Pont az az edzö igéri a szép játékot, akinek a 8. helyen végzö kiscsapata kapta a legkevesebb golt az egész bajnokságban
Attol h egy kis csapatba az edzőnek nincsenek meg a játékosai arra, h támado focit jáccasson, akkor szted mit csináljon? Sztem jol jáccott a Getafe, és ha Schustert ez alapján meg tudod ítélni, akkor

Én neked! Ez értelmi szinvonal, h egy edző ül a kispadon 3 meccset, és te már máris bírálod őt, és a real vezetőségétHát gratula a értelmi szinvonalhoz, már meg se haragudj kérlek.

Igazad van teljes mértékben! De Reyest hidd el kérte Schuster, de a vezetőség sajnált rá 12 milliot..... Inkább megveszik közel 40ért Robbent, aki sztem be is fog vállni, ha nem lesz sérült annyit.Észre kéne vegyed h egyáltalalán nem ez Schusterék igazoláspolitikájának a lényege.Már unalmas, h mindent megígérnek, aztán semmi.Volt egy Reyesetek, egy technikás, jó kp, kell helyette Robben, aki csak hírből tudja h mi az a csel. Van egy Gutitok, aki mostanában nagy formában van, jó psszokat ad, de nem, kel helyette a favágó Ballack.Te nem látsz itt egy kis ellentmondást Question Exclamation Rolling Eyes Ha annyira azt akarná Schuster h szép legyen a játékotok, akkor már rég nálatok játszana Diego és Quaresma, meg Reyest se engedte volna el.Egyáltalán nem érdekli az ilyesmi Cipészt, csak az érdekli h minél nagyobb sztárt vegyen minél drágábban.
Reyest meg kellett volna tartani, de már kár ezen siránkozni.
Diego és Quaresma: Diego tényleg jo lett volna, de őt nem engedi el a Werder(mért engedné el, hiszen ő a legjobb játékosuk).
Qu: Jo játékos, de eléggé önző. És sztem ezért nem szerződtettük. Az biztos h elég sok jo játékost lehetett volna venni, de higgyétek el ezzel a kerettel is lehet szépen és eredményesen jáccani, csak mondjuk nem 3 hét alatt. Ballack meg ha jönne(remélem nem), azzal Gutirol vennének le elég nagy tehert, mert ő se fog tudni annyi meccsen jáccani, és kell egy jo csere. De az biztos h lehetne hozni fiatal, tehetésges, és Ballacknál jobb irányitot(Van der Vaart, Nasri, Diego). Sztem ez csak kacsa h megakarnánk venni őt, mert nem illene bele a játékunkba.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Pont az az edzö igéri a szép játékot, akinek a 8. helyen végzö kiscsapata kapta a legkevesebb golt az egész bajnokságban
Mellesleg meg ahogy elnézem RMFC a mondanivalod lényegét, 'mit is' ? sem ér a három nullás gyözelmünk, de ti vagytok az istenek, hogy kikaptok a PSV B-töl. Hát gratula a értelmi szinvonalhoz, már meg se haragudj kérlek.

Mellesleg meg ahogy elnézem RMFC a mondanivalod lényegét, 'mit is' ? sem ér a három nullás gyözelmünk, de ti vagytok az istenek, hogy kikaptok a PSV B-töl. Hát gratula a értelmi szinvonalhoz, már meg se haragudj kérlek.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
- noname
- Llegenda del Barça
Észre kéne vegyed h egyáltalalán nem ez Schusterék igazoláspolitikájának a lényege.Már unalmas, h mindent megígérnek, aztán semmi.Volt egy Reyesetek, egy technikás, jó kp, kell helyette Robben, aki csak hírből tudja h mi az a csel. Van egy Gutitok, aki mostanában nagy formában van, jó psszokat ad, de nem, kel helyette a favágó Ballack.Te nem látsz itt egy kis ellentmondástReal Madrid C.F. írta:Vagy csak te szeretnéd azt h ne legyen nem?

A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Vagy h megint sok csere játszott...Los Banditos írta:Sokan a pálya minőségére fogták.Game90 írta:Kiváncsi leszek a mai kifogásokraÉn erre tippelek: egy PSV-től kilehet kapni...
Cicinho mellé még egy kis lóvét is kéne adniuk a Romának.![]()

A Fifa egy szégyen
-
- Barça B
Vagy csak te szeretnéd azt h ne legyen nem?Így sose lesz a madridnál szép játék.

Akiknek bizonyitaniuk kellet, azok bizonyitottak(Marcelo, Balboa), és akik a Copárol tértek vissza, azok még nagyon fáradtak!
És persze a pályán volt két olyan játékos is ma, akik semmit sem csináltak(De la Red és Raúl...).
Sztem ezekből a meccsekből semmi következtetést nem lehet levonni, mert ha komolyan vettük volna a meccset, az biztos h Diarra, Guti, Robinho kezdőként jáccott volna. Így pedig kaptunk két kapushibás golt, és ezzel el is ment a meccs.
És kihagytunk vagy 5 tiszta helyzetet, és Guti meg rugott egy kapufát.
AMugy nekem ez a meccs sokkal jobban tetszett, mint mikor Capelloval beálltunk védekezni, és onnan kontrára jáccva találtunk néha egy golt...
Ennél idén sokkal jobbak leszünk, ne higgyétek azt h a madridnál ennyire ne értenének a focihoz....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Real Madrid C.F. 2007.08.05. 22:49:06-kor.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sokan a pálya minőségére fogták.Game90 írta:Kiváncsi leszek a mai kifogásokraÉn erre tippelek: egy PSV-től kilehet kapni...
Cicinho mellé még egy kis lóvét is kéne adniuk a Romának.

in to exile