Pont az az edzö igéri a szép játékot, akinek a 8. helyen végzö kiscsapata kapta a legkevesebb golt az egész bajnokságban
Nah ez között ha találsz valami összefüggést, akkor gratulálok neked....
Attol h egy kis csapatba az edzőnek nincsenek meg a játékosai arra, h támado focit jáccasson, akkor szted mit csináljon? Sztem jol jáccott a Getafe, és ha Schustert ez alapján meg tudod ítélni, akkor
Hát gratula a értelmi szinvonalhoz, már meg se haragudj kérlek.
Én neked! Ez értelmi szinvonal, h egy edző ül a kispadon 3 meccset, és te már máris bírálod őt, és a real vezetőségét
Észre kéne vegyed h egyáltalalán nem ez Schusterék igazoláspolitikájának a lényege.Már unalmas, h mindent megígérnek, aztán semmi.Volt egy Reyesetek, egy technikás, jó kp, kell helyette Robben, aki csak hírből tudja h mi az a csel. Van egy Gutitok, aki mostanában nagy formában van, jó psszokat ad, de nem, kel helyette a favágó Ballack.Te nem látsz itt egy kis ellentmondást Question Exclamation Rolling Eyes Ha annyira azt akarná Schuster h szép legyen a játékotok, akkor már rég nálatok játszana Diego és Quaresma, meg Reyest se engedte volna el.Egyáltalán nem érdekli az ilyesmi Cipészt, csak az érdekli h minél nagyobb sztárt vegyen minél drágábban.
Igazad van teljes mértékben! De Reyest hidd el kérte Schuster, de a vezetőség sajnált rá 12 milliot..... Inkább megveszik közel 40ért Robbent, aki sztem be is fog vállni, ha nem lesz sérült annyit.
Reyest meg kellett volna tartani, de már kár ezen siránkozni.
Diego és Quaresma: Diego tényleg jo lett volna, de őt nem engedi el a Werder(mért engedné el, hiszen ő a legjobb játékosuk).
Qu: Jo játékos, de eléggé önző. És sztem ezért nem szerződtettük. Az biztos h elég sok jo játékost lehetett volna venni, de higgyétek el ezzel a kerettel is lehet szépen és eredményesen jáccani, csak mondjuk nem 3 hét alatt. Ballack meg ha jönne(remélem nem), azzal Gutirol vennének le elég nagy tehert, mert ő se fog tudni annyi meccsen jáccani, és kell egy jo csere. De az biztos h lehetne hozni fiatal, tehetésges, és Ballacknál jobb irányitot(Van der Vaart, Nasri, Diego). Sztem ez csak kacsa h megakarnánk venni őt, mert nem illene bele a játékunkba.