Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.06. 11:20:28

Zizou fan, nem kötekedésképpen, de azt az aláírást mi a fészkes fenének teszed ide be? Miért kell szítanod a tüzet ezzel (is)?
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.06. 11:18:41

.Sztem csak magadnak akarod bemagyarázni h menni fog majd a játék.Eddig látványosan rosszabbak vagytok mint tavaly, mi meg látványosan jobbak.
Így? Akkor még azt is megjegyezném, hogy tavaly az előszezonban kínkeserves 1-0-ákat értünk el Plymouthok ellen. Aztán mi lett? Most 1-2 a PSV ellen...ilyen alapon, ha az előszezont vesszük alapul (ami hülyeség) akkor most még a BL is becsúszhat? :lol: (jó lenne) Ugyan már, majd az idényben kiderül, hogy ki lesz jobb, de, hogy mi nem fogunk koppanni, az biztos. Nem rajtunk van eredménykényszer.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.06. 11:14:00

mypeter írta:Érdekes a vita. Annyit tennék hozzá, hogy a keretünk tavaly sem volt sokkal gyengébb. Amikor Eto'o és Messi visszatért még vezettük a bajnokságot. A Madrid ellen otthon a legjobb csapattal állhattunk föl, míg a Madridból hiánízott vagy 5-6 meghatározó ember, mégis 3-3 lett. És a Madrid mostani kerete nem gyengébb, mint a 3-3-as meccs kezdőcsapata.
Tehát nem az erős, még erősebb kereten van a lényeg. Hozzáállás, ambíció, és csapattáérés!!! Erre van szükség, és ebben a MAdrid többet nyújtott, mint mi a sokkal erősebb keretünkkel. Be kellett tömni pár lyukat, ezért Abidal Touré és Milito nagyon jó igazolásnak tűnik. Be kellett tömni a szurkolók száját, ezért Henryt le kellett igazolni. De a tegnapi második félidőn látszott, hogy még egy kínai csapat is 8-10 góllal befejezhető helyzetet tud teremteni ellenünk, ha további ambíció nélkül játszunk, illetve, hogy Touré és Abidal nélkül (oké Puyol, Milito és Marquez sem volt ott.) a védelem katasztrofális.
Szóval én nem tartom a Barcát esélyesebbnek, és Schustert nagyon jó edzőnek tartom.
Ezért kell rengeteget dolgozni és valahogy igazi sikeréhes csapatot csinálni. Ha ez sikerül, akkor tényleg a csillagos ég a határ. De addig még simán lehetnek Betis, Getafe vagy Espanyol elleni kudarcok. És úgy bajnokságot vagy BL-t, mint a tavalyi példa mutatta nem lehet nyerni, még akkor sem, ha ellenfeleink végigszenvedik az évet, sokkal gyengébb kerettel.
Az nem kérdés, hogy ambíciózusabb volt a Madrid, hogyvégigszántották a pályát az utolsó percekben is, amikor mi rendre pontokat buktunk. Ezért mondtam azt is mindig, hogy megérdemelték a bajnokságot. Szerencséjük volt, igen, de azoknak lesz szerencséjük, akik tesznek érte. Ők tettek, mi a legkevésbé sem, és erre még Franky is rátett egy lapáttal. Mindezek ellenére akkor is úgy érzem, hogy nekünk nagyobb esélyünk van a végső sikerre. A keretünknél jobbat talán elképzelni sem tudnánk (persze hogy tudnánk, de a realitás talaján maradva helytálló ez a megállapítás), a B csapatunk is simán harcolna az uefa kupás helyekért minimum. Rijkaard pedig tudja, hogy össze kell szednie magát, különben repül. Ha ezzel a kerettel is megbukik, azt már biztos nem bocsátják meg neki...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.06. 11:06:52

Ha jól tudom, az egyiket tiziből, nem? Máris fele akkora érdem. Másrészt, bármennyire is kedvel(t?)em Saviolát, nem hiszem, hogy ő lesz a "megváltótok". Egyébként, szerinted mekkora esélye van annak, hogy rendszeresen kezdő legyen?
noname
Llegenda del Barça

2007.08.06. 11:06:17

zizou fan írta:De. Pontosan ilyen TELJESÍTMÉNYRE számítottam, és lesz még jobb is. Az eremények meg majd augusztus 11-től kezdve, kisebb megszakításokkal fognak érdekelni.
Ezt most nagyon nem értem.Sztem csak magadnak akarod bemagyarázni h menni fog majd a játék.Eddig látványosan rosszabbak vagytok mint tavaly, mi meg látványosan jobbak. Az pedig sztem s igaz h gyengültetek.Robben nálam rosszabb mint Reyes, mint Becham, Canna,Nisty tovább öregedett és már nincs Capello,a mi már meglátszik a védelmetekben...É nem lennék ilyen optimista a helyedben, mert ha nem szedik Calderonék össze magukat, akkor esélyetek se lesz a bajnokságra.
A Fifa egy szégyen
mypeter
Entrenador del Barça

2007.08.06. 11:04:23

Érdekes a vita. Annyit tennék hozzá, hogy a keretünk tavaly sem volt sokkal gyengébb. Amikor Eto'o és Messi visszatért még vezettük a bajnokságot. A Madrid ellen otthon a legjobb csapattal állhattunk föl, míg a Madridból hiánízott vagy 5-6 meghatározó ember, mégis 3-3 lett. És a Madrid mostani kerete nem gyengébb, mint a 3-3-as meccs kezdőcsapata.
Tehát nem az erős, még erősebb kereten van a lényeg. Hozzáállás, ambíció, és csapattáérés!!! Erre van szükség, és ebben a MAdrid többet nyújtott, mint mi a sokkal erősebb keretünkkel. Be kellett tömni pár lyukat, ezért Abidal Touré és Milito nagyon jó igazolásnak tűnik. Be kellett tömni a szurkolók száját, ezért Henryt le kellett igazolni. De a tegnapi második félidőn látszott, hogy még egy kínai csapat is 8-10 góllal befejezhető helyzetet tud teremteni ellenünk, ha további ambíció nélkül játszunk, illetve, hogy Touré és Abidal nélkül (oké Puyol, Milito és Marquez sem volt ott.) a védelem katasztrofális.
Szóval én nem tartom a Barcát esélyesebbnek, és Schustert nagyon jó edzőnek tartom.
Ezért kell rengeteget dolgozni és valahogy igazi sikeréhes csapatot csinálni. Ha ez sikerül, akkor tényleg a csillagos ég a határ. De addig még simán lehetnek Betis, Getafe vagy Espanyol elleni kudarcok. És úgy bajnokságot vagy BL-t, mint a tavalyi példa mutatta nem lehet nyerni, még akkor sem, ha ellenfeleink végigszenvedik az évet, sokkal gyengébb kerettel.
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.06. 11:03:01

És még annyit hadd tegyek hozzá, hogy a csatársorba is érkezett valami Saviola vagy ki, aki az utóbbi két meccsen két gólt lőtt. Ráadásul Robben érkezése is igen-igen valószínűnek tűnik, aki szintén nagy erősítés lehet.
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.06. 10:59:49

Ami pedig a barátságos meccseket illeti, gondolom ti sem ilyen teljesítményre számítottatok.
De. Pontosan ilyen TELJESÍTMÉNYRE számítottam, és lesz még jobb is. Az eremények meg majd augusztus 11-től kezdve, kisebb megszakításokkal fognak érdekelni.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.06. 10:55:52

Szerintem ti gyengültetek idáig és nem erősödtetek... Reyes és főleg Beckham nagyon fog hiányozni. Igaz, a védelem erősödött, de nem arra a posztra kellett volna egy zsét kivágni az ablakon.

Mi ehhez képest a lehető legjobban erősítettünk, igaz, mindez járhat buktatókkal is.

Ami pedig a barátságos meccseket illeti, gondolom ti sem ilyen teljesítményre számítottatok. Nem láttam a meccseket, csak az eredményt tudom, de én a helyetekben elgondondolkodnék, még akkor is, ha mindez tét nélküli, felkészülési találkozó is volt. Vagy pont azért... Egy tétmeccsen az ellenfél is jobban összeszedi magát.
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.06. 10:49:26

Ötödszörre is, tisztában van mindenki, hogy a Madrid a címvédő.
Ezt örömmel hallom.
DE, szerinted, ha nem vesszük számba a Barca és a Real drukkereket, akkor egy közvélemény-kutatás milyen eredményt hozna ki a spanyol bajnokság legnagyobb esélyesére? Mert szerintem toronymagasan a Barcára szavaznának többen
És ezt mire alapoznák? A nyári igazolásokra, amik
1. még nem zárultak le
2. majd idény közben derülnek ki, hogy beváltak-e. MINDKÉT oldalon.
Más kérdés, hogy én nem iszok előre a medve bőrére
Azon kevesek közé tartozol, akik nem hiszik, hogy 4 igazolás miatt a Barca lett a világ legjobbja, egy csalódással záródó idény után. Ezt is örömmel hallom.
de azért remélem megengeded, hogy saját csapatunk esélyeit (a közfelfogással egybehangzóan) illetően optimisták legyünk, nem?
Én? Én meg, az érdekesség pedig pusztán az, hogy a kedves barca-szurkolók nem engedik, meg, hogy a madridisták - akik nyilván jobban tisztában vannak a csapat körüli történésekkel, a játékképpel stb. - arra fogjanak egy téttelen meccsen elszenvedett vereséget, amire akarnak...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.06. 10:45:28

Ötödszörre is, tisztában van mindenki, hogy a Madrid a címvédő.
DE, szerinted, ha nem vesszük számba a Barca és a Real drukkereket, akkor egy közvélemény-kutatás milyen eredményt hozna ki a spanyol bajnokság legnagyobb esélyesére? Mert szerintem toronymagasan a Barcára szavaznának többen. Nem sajnálom, és nem is írom le a Madridot, de ezzel a kerettel - még ha lehetnek is problémák - Európát is le kellene gázolni, nem csak Hispániát. Más kérdés, hogy én nem iszok előre a medve bőrére, de azért remélem megengeded, hogy saját csapatunk esélyeit (a közfelfogással egybehangzóan) illetően optimisták legyünk, nem?
zizou fan
Jugador del Barça

2007.08.06. 10:40:49

Zozzy 5 írta:Alakulamolekula...

Eddig ugyan azt csinálják, mint mindíg...Nagy a reménykedés, aztán jön a sírás.
Jaj, igen, mint mindig. Mint most júniusban. :lol:
Az ember nem reménykedhet, és egy MADRIDISTA nem foghatja arra a SAJÁT csapata vereségét, amire akarja, mert az eurobarcás tím nem adja meg rá a zengedélyt. Hol van ehhez köze egy barcásnak? HOL? Talán a kedves barcásoknak kellene transzban lenniük, hogy nyerjenek már idén egy trófeát, ha ezúttal nem sikerült. Nekünk ez volt három évig, közben a barca két bajnokságot (2005, 2006) és egy BL-t (2006) is nyert, de azért ne szálljon már el ennyire a ló veletek, főleg ne egy számotokra CSALÓDÁSSAL záródó év után. Felhívnám a figyelmet, hogy a CÍMVÉDŐ továbbra is a REAL MADRID, aki pedig megpróbálja visszavenni az első helyet, az a Barcelona. NEM mi vagyunk rosszabb helyzetben, mégis úgy viselkedik itt némelyik egyén, mintha legalábbis triplázott volna a kedves katalán egyesület. NEM! Vegyünk már vissza egy kicsit az arcból, mert mi, a REAL MADRID vagyunk jobb helyzetben.

Ennyit szerettem volna, ez már régóta kikívánkozott belőlem. Ne féljetek, nem várom el, hogy bárki érdemben, a mondanivaló lényegére, normálisan reagáljon.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.08.06. 10:30:31

noname írta:Észre kéne vegyed h egyáltalalán nem ez Schusterék igazoláspolitikájának a lényege.Már unalmas, h mindent megígérnek, aztán semmi.Volt egy Reyesetek, egy technikás, jó kp, kell helyette Robben, aki csak hírből tudja h mi az a csel. Van egy Gutitok, aki mostanában nagy formában van, jó psszokat ad, de nem, kel helyette a favágó Ballack.Te nem látsz itt egy kis ellentmondást :?: :!: :roll: Ha annyira azt akarná Schuster h szép legyen a játékotok, akkor már rég nálatok játszana Diego és Quaresma, meg Reyest se engedte volna el.Egyáltalán nem érdekli az ilyesmi Cipészt, csak az érdekli h minél nagyobb sztárt vegyen minél drágábban. De csak így tovább :!:
Ne haragudj noname, de te mi a francról beszélsz? Robben nem tud cselezni, Ballack meg egy favágó... :roll:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.08.06. 10:11:14

Nekem mindig jó érzés ha kikap a Real, de azért ennyire fölösleges ezeken hokizni. Nem rossz a keretük, benne van hogy tényleg szép játékot fognak nyújtani, és eredményesek is lesznek(ehez kellünk mi, hogy ne legyen így).

De ott tényleg új csapat, új edző van, nem lehet egyből 120%ot nyújtani, meg fölösleges is(hiába brillíroztunk a felkészülési meccseken tavaly, mégis 3st kaptunk a Sevillától...).
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.08.06. 10:01:23

Alakulamolekula...

Eddig ugyan azt csinálják, mint mindíg...Nagy a reménykedés, aztán jön a sírás. Nem tudom, hogy milyen volt a meccs képe, de a tény az, hogy eddig 3 komolyabb ellenfélell szemben 2szer vesztettek. Persze még el lehet mondnai párszor, hogy ez csak egy barátságos meccs, és nem is lesz jelentősége, ha majd a tétmeccseket hozzák, de eddig ez nem úgy néz ki...
R||ZER
Barça C

2007.08.06. 00:18:58

"Qu: Jo játékos, de eléggé önző. És sztem ezért nem szerződtettük. "
Robben viszont arrol hires h mekkora "csapatjátékos"
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.06. 00:02:44

és te már máris bírálod őt, és a real vezetőségét
"Calderón & Mijatovic takarodjatok!! ",MijatoVICC és CLOWNderón takarodjatok a fenébe !!! ... :wink:
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.05. 23:49:41

Oké, bocsi, ne haragudj, hogyha szerinted a madrid most nagyon is jol áll a mutatott teljesitménnyel, a vezetöséggel és az edzövel, akkor egy szavam sincs. Igaz, mi vagyunk kakiban az igazolásainkkal meg a [auto_cenzúra] játékkal, goltalansággal és eredménytelenséggel...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
noname
Llegenda del Barça

2007.08.05. 23:44:53

Real Madrid C.F. írta:Igazad van teljes mértékben!
Na ilyet se hallottam még madridistától. :D Reyest sztem meg tudta volna Schuster tartani, ha nagyon akarja.Meg kellett volna mondja Calderonnak h kell és kész.
A Fifa egy szégyen
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.08.05. 23:33:48

Pont az az edzö igéri a szép játékot, akinek a 8. helyen végzö kiscsapata kapta a legkevesebb golt az egész bajnokságban
Nah ez között ha találsz valami összefüggést, akkor gratulálok neked....
Attol h egy kis csapatba az edzőnek nincsenek meg a játékosai arra, h támado focit jáccasson, akkor szted mit csináljon? Sztem jol jáccott a Getafe, és ha Schustert ez alapján meg tudod ítélni, akkor :arrow:
Hát gratula a értelmi szinvonalhoz, már meg se haragudj kérlek.
Én neked! Ez értelmi szinvonal, h egy edző ül a kispadon 3 meccset, és te már máris bírálod őt, és a real vezetőségét =D>

Észre kéne vegyed h egyáltalalán nem ez Schusterék igazoláspolitikájának a lényege.Már unalmas, h mindent megígérnek, aztán semmi.Volt egy Reyesetek, egy technikás, jó kp, kell helyette Robben, aki csak hírből tudja h mi az a csel. Van egy Gutitok, aki mostanában nagy formában van, jó psszokat ad, de nem, kel helyette a favágó Ballack.Te nem látsz itt egy kis ellentmondást Question Exclamation Rolling Eyes Ha annyira azt akarná Schuster h szép legyen a játékotok, akkor már rég nálatok játszana Diego és Quaresma, meg Reyest se engedte volna el.Egyáltalán nem érdekli az ilyesmi Cipészt, csak az érdekli h minél nagyobb sztárt vegyen minél drágábban.
Igazad van teljes mértékben! De Reyest hidd el kérte Schuster, de a vezetőség sajnált rá 12 milliot..... Inkább megveszik közel 40ért Robbent, aki sztem be is fog vállni, ha nem lesz sérült annyit.
Reyest meg kellett volna tartani, de már kár ezen siránkozni.
Diego és Quaresma: Diego tényleg jo lett volna, de őt nem engedi el a Werder(mért engedné el, hiszen ő a legjobb játékosuk).
Qu: Jo játékos, de eléggé önző. És sztem ezért nem szerződtettük. Az biztos h elég sok jo játékost lehetett volna venni, de higgyétek el ezzel a kerettel is lehet szépen és eredményesen jáccani, csak mondjuk nem 3 hét alatt. Ballack meg ha jönne(remélem nem), azzal Gutirol vennének le elég nagy tehert, mert ő se fog tudni annyi meccsen jáccani, és kell egy jo csere. De az biztos h lehetne hozni fiatal, tehetésges, és Ballacknál jobb irányitot(Van der Vaart, Nasri, Diego). Sztem ez csak kacsa h megakarnánk venni őt, mert nem illene bele a játékunkba.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.08.05. 22:57:12

Pont az az edzö igéri a szép játékot, akinek a 8. helyen végzö kiscsapata kapta a legkevesebb golt az egész bajnokságban :?: :roll:
Mellesleg meg ahogy elnézem RMFC a mondanivalod lényegét, 'mit is' ? sem ér a három nullás gyözelmünk, de ti vagytok az istenek, hogy kikaptok a PSV B-töl. Hát gratula a értelmi szinvonalhoz, már meg se haragudj kérlek.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
noname
Llegenda del Barça

2007.08.05. 22:53:22

Real Madrid C.F. írta:Vagy csak te szeretnéd azt h ne legyen nem?
Észre kéne vegyed h egyáltalalán nem ez Schusterék igazoláspolitikájának a lényege.Már unalmas, h mindent megígérnek, aztán semmi.Volt egy Reyesetek, egy technikás, jó kp, kell helyette Robben, aki csak hírből tudja h mi az a csel. Van egy Gutitok, aki mostanában nagy formában van, jó psszokat ad, de nem, kel helyette a favágó Ballack.Te nem látsz itt egy kis ellentmondást :?: :!: :roll: Ha annyira azt akarná Schuster h szép legyen a játékotok, akkor már rég nálatok játszana Diego és Quaresma, meg Reyest se engedte volna el.Egyáltalán nem érdekli az ilyesmi Cipészt, csak az érdekli h minél nagyobb sztárt vegyen minél drágábban. De csak így tovább :!:
A Fifa egy szégyen
noname
Llegenda del Barça

2007.08.05. 22:47:52

Los Banditos írta:
Game90 írta:Kiváncsi leszek a mai kifogásokra :roll: Én erre tippelek: egy PSV-től kilehet kapni...

Cicinho mellé még egy kis lóvét is kéne adniuk a Romának.
Sokan a pálya minőségére fogták. :)
Vagy h megint sok csere játszott... :)
A Fifa egy szégyen
Real Madrid C.F.
Barça B

2007.08.05. 22:47:15

Így sose lesz a madridnál szép játék.
Vagy csak te szeretnéd azt h ne legyen nem? :wink: Mert sztem mi támadtunk többet, és ha nem ez a probálgatás az elején, simán hoztuk volna a meccset. Amugy meg ti ilyen ellenfél ellen villoghattok igazán, mivel még egy normális csapattal nem találkoztatok a felkészülésben, majd kiderül a tétmeccseken h hogy fogunk jáccani. Ilyen meccseken a játékosok nem válalnak be plusz cseleket, nem szabálytalankodnak annyit, és a fejekben ottvan h ez csak egy felkészülési meccs, és igazábol mind1 h mi lesz a vége...
Akiknek bizonyitaniuk kellet, azok bizonyitottak(Marcelo, Balboa), és akik a Copárol tértek vissza, azok még nagyon fáradtak!
És persze a pályán volt két olyan játékos is ma, akik semmit sem csináltak(De la Red és Raúl...).
Sztem ezekből a meccsekből semmi következtetést nem lehet levonni, mert ha komolyan vettük volna a meccset, az biztos h Diarra, Guti, Robinho kezdőként jáccott volna. Így pedig kaptunk két kapushibás golt, és ezzel el is ment a meccs.
És kihagytunk vagy 5 tiszta helyzetet, és Guti meg rugott egy kapufát.
AMugy nekem ez a meccs sokkal jobban tetszett, mint mikor Capelloval beálltunk védekezni, és onnan kontrára jáccva találtunk néha egy golt...
Ennél idén sokkal jobbak leszünk, ne higgyétek azt h a madridnál ennyire ne értenének a focihoz....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Real Madrid C.F. 2007.08.05. 22:49:06-kor.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.08.05. 22:45:49

Game90 írta:Kiváncsi leszek a mai kifogásokra :roll: Én erre tippelek: egy PSV-től kilehet kapni...

Cicinho mellé még egy kis lóvét is kéne adniuk a Romának.
Sokan a pálya minőségére fogták. :)
in to exile
Lezárt