Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is így vagyok vele. Csak picit gáz nak érzem, h azért örülök legfőképp, mert szimpatikus... nem másért... de azért örülök.Taibi írta:Én örülni fogok, ha tényleg marad Rijkaard!
Szimpatikus nagyon.
Részemről:Boixos írta:de mit láttok rijkaardban, amivel meg tudná fordítan a dolgok jelenlegi menetét? mire alapozzátok nála a jövő évi változásokat? mivel érhetné el azt a most maguk alatt levő sztárjainknál (messi kivételével), h jobban tegyék oda magukat, ha ezt a kérdést már az idén sem tudta megoldani? mélyen a szemükbe néz, és felszólítja őket a tibicsoki evésre?
ezt nem kötözködésből és sz.ardobálási ingerenciából kérdezem, hanem mert tényleg kiváncsi lennék rá.
Igen idei éve rosszúl sikerült,aláírom,nem vagy vak,láttam én is...de ennek a döntésnek az okossága akkor sem most dőlt el,hanem akkor amikor jövő ilyentájt ránézünk az eredménylistánkra,ha pozítív dolgokat látunk,akkor mégse volt rossz döntés,ha negatívat,akkor több lehetőséget úgyse kap....varga tamás írta:miki: az idei teljesítménye alapján rossz döntést hozott. Nem kell még egy ilyen év - nekem nem.
Jelentem nekem sem....most jöhetnének sokak azzal hogy mindenkinek lehet egy rossz idénye...mint volt mjuk R10-nek...de Frankie is az erőnlét hiányában látja az idei rossz szereplését?varga tamás írta:miki: az idei teljesítménye alapján rossz döntést hozott. Nem kell még egy ilyen év - nekem nem.
Bízom ebben a variációban is.Ha mégis elküldik, akkor van olyan szakember, akit szívesen látnék a kispadon, de ha marad, az sem gátol minket, ha összeáll a csapat.Vito írta:csak egy kérdés:
azt elképzelhetetlennek tartjátok, hogy itt és most csak a szokásos 'trófea-betegségről' van szó és egyáltalán nem hisztek abban, hogy (ha már marad FR, akkor) újra összeállhat a csapat?
Akkor mondok egy nagy okosságotvarga tamás írta:ozsimiki: R10-et most is megvédem, ez csak egy esetleges példa volt. Ronnie idei teljesítményével én maximálisan meg vagyok elégedve, neki köszönhetjük, hogy így végeztünk. Ha ő nincs, még dobogó sincs. Egy picit tényleg félreérthető voltam ezzel kapcsolatban, ezt javítom. A többit viszont tartom.
És nem kívánok senkit sem emlékeztetni, de én már télen megmondtam, hogy mi lesz az idény végén ha így folytatjuk. Legnagyobb sajnálatomra igazam lett. Ennek tükrében szomorú vagyok a változatlanság miatt.
Mit túloztam el? Ha, kifejtenéd!lionelmessi19 írta:Tamás asszem kicsit eltúloztad most...
Franket eddig is tudtuk, hogy marad...antiimperialista írta:Gratulálok, laporta, sikerült végleg pesszimistává tenned a közeljövőt illetően! Köszönöm!