Fecooo írta:az olaszok azt hitték, amikor kinevezték Leonardot és Ferrarát, h megvan az ő Pepük...még Leonardo csak-csak hozza az eredményeket, addig Ciro alatt a Juve játéka egy NAGYON NAGY NULLA lett!
Emlékszem én is Leonardo kinevezésére...akkor azt mondta a saját szavaival, hogy ő lesz az "olasz csapat Guardiolája". Eredményességben, játékban, stb. Volt azért ott arc na...
A
Juve is megpróbálta meghúzni, hogy egy legendájukat Ciro Ferrarát ültetik a kispadra, hátha sikerül neki is egy fiatalos lendülettel felruháznia a csapatot és legalább BL elődöntőig vinni a Juvét. De ezzel a szegényes játékkal barátom nem fogsz sok sót megenni még egy Juventusnál se. Sajnálom egyébként, hogy a Juve esett ki tegnap este, sokkal többet vártam volna tőlük, mint az, hogy találnak egy gólt és beállnak védekezni, tartani az eredményt még 1-1-nél is. Pedig ez a
Bayern védelem Demichelissel, meg Van Buytennel meg ezzel az új jobbhátvéddel elég vérszegény. Egy komolyabb TÁMADÓ csapat ellen megint becumiznának vagy 3-4 gólt.
Nem leszek szomorú ha őket kapjuk a következő körben.
Fecooo írta:az Atletico-ról kifejtettem a véleményem, azzal most nem foglalkozok...
Maccabi Haifa: 0pont, 0 rúgott-8 kapott gól, ezzel sikerült alulmúlniuk a Lokit, aminek tudok örülni...
Chelsea: egyértelműen a legnagyobb ellenfeleink (saját magunk mellett...)
MU: egyáltalán nem olyan meggyőzőek, mint voltak, viszont az eredményességük megmaradt, fogalmam sincs, mire lehetnek képesek idén a BL-ben...
Wolfsburg: Magath nélkül szétesett a csapat, erősnek erősek továbbra is, viszont nagyon hullámzó lett idén a teljesítményük.sajnálom, h kiestek, mert ők legalább támadófocit játszanak.
Bordeaux: igen meggyőző fölénnyel nyerték a csoportjukat, 8 közé sztem bejutnak, mert a csoportmásodikaknál (1-2 kivételtől eltekintve) sztem jobbak.
Atletico tényleg egy nagyon nagy 0, egy olyan csapat, amelyben Agüero-Forlán-Simao-Reyes-Maxi Rodríguez futkározik, 6 meccs alatt csak 3 gólt képes rúgni? Nincs is miről tovább beszélni...egy APOEL többet rúgott, sőt mondok jobbat, a Debrecen több gólt rúgott a BL-ben!
A
Chelsea-t látom egyébként én is a legkeményebb ellenfélnek, velük legfeljebb megint csak az elődöntőben találkoznék, de mindenképpen a döntő előtt.
Eddig ugye akiket tuti, hogy kaphatunk a nyolcaddöntőben:
- Bayern
- CSKA Moszkva
- AC Milan
- Porto
Az oroszokat ki is húznám, nem szeretném, hogy a fél BL-t ruszkiföldön töltsük. A Bayern, Milan, Porto hármasból mindegyiket vernénk.
Aztán, akik még ma továbbjuthatnak, vagy már továbbjutottak, csak a csoportelsőségről döntenek:
- Lyon / Fiorentina
- Unirea / Stuttgart
- Olympiacos / Standard
Itt ugye tegyük fel, hogy a Lyon legyőzi a Lokit, a Fiorentina pedig kikap az Anfield-en. Ekkor a Lyon jut tovább, sőt ha több góllal nyer a Lyon a Fio pedig X-el akkor akkor is a franciák lesznek elsők. Szóval itt szerintem könyveljük el, hogy a Fio lesz a második.
A második duó pont egymás ellen játszik (nem is mertem megtenni tippmixen) a Stuttgard fogadja az Unireát. A németeknek nyerni kell ha tovább akarnak jutni, ha már csak X az eredmény akkor a ROMÁNOK mennek tovább a legjobb 16 közé! Ezt ki gondolta volna a sorsolásnál, hogy
a kis román csapatnak az utolsó kör előtt
1 pont kell a továbbjutáshoz! A Stuttgart és a Rangers meg mehet a levesbe... Erre nem tudok mit tippelni, kíváncsi leszek erre a meccsre.
Az
Olympiacos-Standard duó közül pedig mindegy melyik jut tovább. A görögök otthon fogadják az Arsenalt, akiknek elég már csak 1 pont a továbbjutáshoz, a Standard így játszhat akármit otthon az AZ-val, de nekik is nyerni kell ha tovább akarnak jutni.
Ahogy így elnézem tényleg ezt a BL sorozatot és a lehetséges továbbjutókat, idén könnyebb dolgunk lenne BL-t nyerni, mint tavaly. Szerintem továbbra is a
Chelsea-MU duó a legveszélyesebb és a legesélyesebb csapat arra, hogy megfosszon minket az újabb BL-től. A többi csapatot felülmúlnánk, valamelyiket nem is kevéssel. Még nálam talán a
Bordeaux egy nagy talány, jó focit is játszanak és Laurent Blanc nagy taktikus. Na ha lehetne mondani "még egy Guardiolát" Európában, akkor az ő.

Nagyon bírom a palit és azt amit már eddig is véghez vitt a francia csapatnál.
A madridos kijelentéseddel is egyetértek egyébként Fecooo.

Megnézném, hogy a madridistán hány hsz-hez lehetne odaírni, hogy szánalom...szánalom...szánalom. Ezért nem kell átjönni.
Egyébként így, hogy csoportelső lett a
Madrid és elnézve ezeket a 2. helyen továbbjutókat, idén asszem a 6. év után ismét tovább fog jutni a Madrid a legjobb 16-ból!

De hogy utána mi lesz a Madriddal ha kikapnak egy angol csapatot? Hmm...
Ronaldonak tényleg nagyon megy egyébként a BL-ben, idén már 4 meccsnél és 6 gólnál tart (3 szabadrúgás gól)!

Ez szép. Grat hozzá!
Na ez jó hosszú lett, lehet ráértem volna holnap leírni, amikor már tutik lesznek a továbbjutók.

Na mindegy...
Peace.