Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mr. Master
Director del Fútbol

2009.12.09. 16:43:39

messi70 írta:
istyke6 írta:
Leomessi14 írta: Ami szamomra nagyon fontos ebben a csoportban az az Unirea Urziceni-Stuttgart meccs.Nagyon szurkolok,hogy tovabbjussanak a romanok,hiszen igy van esely hogy eloben lassam a Barcat

H csoport Sima Arsenal gyozelem es Standard tovabbjutas.(Mar csak Boloni miatt is,aki szulovarosom nagy focistaja es edzoje)

Akkor ketten megyunk az Urizceni- BArca meccsre :D
en is drukkolok a romanoknak, legalabb egy dontetlen jo lenne :D

Te is vasarhelyi vagy ???:D
Sziasztok en is veletek vagyok bar igy lenne en vasarhelyen vegeztem hajra barca hajra urziceni!!!!!!!!!!!!!!!
Énis vásárhelyi vagyok és azonnal megyek sorbaállni a jegyekért, ha a Barcát kapják :)
ugyhogy hajrá urziceni!
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
messi70
Jugador del Barça

2009.12.09. 16:25:19

istyke6 írta:
Leomessi14 írta: Ami szamomra nagyon fontos ebben a csoportban az az Unirea Urziceni-Stuttgart meccs.Nagyon szurkolok,hogy tovabbjussanak a romanok,hiszen igy van esely hogy eloben lassam a Barcat

H csoport Sima Arsenal gyozelem es Standard tovabbjutas.(Mar csak Boloni miatt is,aki szulovarosom nagy focistaja es edzoje)

Sziasztok en is veletek vagyok bar igy lenne en vasarhelyen vegeztem hajra barca hajra urziceni!!!!!!!!!!!!!!!
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.12.09. 16:14:43

Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.12.09. 15:44:21

E csoport: Szerintem,a Pool uti a Fio-t,a Lyon meg a DVSC-t,igy a Lyon csoportelso.

F csoport:Sima Barca siker,es az Inter uti a Rubint,Eto'o 93. perben szerzett goljaval( :D )

G csoport: Sevilla veri a Rangerst es tovabbjut 1. helyen.Ami szamomra nagyon fontos ebben a csoportban az az Unirea Urziceni-Stuttgart meccs.Nagyon szurkolok,hogy tovabbjussanak a romanok,hiszen igy van esely hogy eloben lassam a Barcat [-o<
Megadatott,hogy lassam a Real Madridot,az Arsenalt es a Chelseat,de a kedvenc csapatomat,meg nem lattam soha eloben... :oops:

Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.09. 15:14:45

én továbbmegyek, azon is meglepődnék,ha az Arsenal,M.U.Chelsea,BARCA,Real 5ösből nem jutna be mindegyik kivétel nélkül a legjobb 8ba, nézve a csoportmásodikakat,és azok játékát, kb elképzelhetetlen :lol:

Milan makker csapat,meg fogják kapni a Bordeax-t :roll: vagy esetleg a Lyon-t,de még a Sevillának is örülnének szerintem, többiek ellen sanszuk nem sok lesz szerintem.

Madrid:

azért most bőven van sanszuk bejutni a legjobb 8ba,Ronaldoval nem rossz a csapat,és tavaszra még talán javul a játékuk is vmennyit, szóval nálam esélyesebbek a Bayern,Fio,Inter 3asnál is, ha egyiküket kapják. többiek meg "tré" kategória.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.09. 14:02:06

Barcaforever írta:Elnézve az elmúlt évek véletlen sorsolásait,pl idén Madrid-Milan vagy Barca-Inter páosításokat, asszem ne lepődjön meg senki, ha fortuna a Milannal hoz minket össze. :wink:

Aki hisz a véletlenekben, annak csalódnia kell. 8)
Ja, de ha ne adj Isten nem leszünk csoportelsők, akkor jön a klasszikus Chelsea-Barca.
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2009.12.09. 13:47:59

LG írta:Én sem lennék a real továbbjutásában annyira biztos. Pl. egy Bayern, egy Lyon, vagy egy Inter ellen nincs esélyük. De a Porto is elkapná őket szvsz. A többieket ütnék.
Vegyük figyelembe hogy tavasszal lesznek a meccsek, addig sok minden változhat...
meg hogy "nincs esélyük" pff... hányszor jutott már tovább olyan csapat aminek "nem volt esélye"
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.12.09. 13:47:50

Elnézve az elmúlt évek véletlen sorsolásait,pl idén Madrid-Milan vagy Barca-Inter páosításokat, asszem ne lepődjön meg senki, ha fortuna a Milannal hoz minket össze. :wink:

Aki hisz a véletlenekben, annak csalódnia kell. 8)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.09. 13:34:27

Én sem lennék a real továbbjutásában annyira biztos. Pl. egy Bayern, egy Lyon, vagy egy Inter ellen nincs esélyük. De a Porto is elkapná őket szvsz. A többieket ütnék.
noname
Llegenda del Barça

2009.12.09. 13:30:30

Újabb nagy csapás az olasz csapatoknak...
Én sokkal többet vártam a Juvétól, nem szeretem egyáltalánm a Bayernt, sőt, de a tegnapi meccsen azon vettem észre magam h szurkolok h továbbjussanak. Az első félidőben érezni lehetett h csak idő kérdése az újabb Bayern gól, egyszerűen a pályán se volt a JUve. Az pedig elég sokat elmond az olasz bajnokságról, h a RIbery nélkül felálló Bayern is lemosta az olaszok egyik legjobbját...4 olasz csapat,a Juve kiesett, az Inter élet-halál harcot kell vívjon a továbbjutásért. Egyedül a Fio hozta azt, amit elvártak tőlük.A 4ből csak 2 csapat hozta nagyjából az elvártat.
Bár máshol is voltak meglepetések:
4 angolból kiesett a Pool, bár a másik 3 hozta a formáját.
a 4 spanyolból pedig végülis mindenki hozta a papírformát. Valszeg a Real, a Sevilla és a Barca is csoportelső lesz, az Atletico pedig szokás szerint csalódás.
A Fifa egy szégyen
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.09. 11:14:47

Titinho írta:Egyébként így, hogy csoportelső lett a Madrid és elnézve ezeket a 2. helyen továbbjutókat, idén asszem a 6. év után ismét tovább fog jutni a Madrid a legjobb 16-ból! :wink:
Ha a Münchent, a Portot, vagy a Lyon/Fiorentinát kapják, azért még nem bizti az a továbbjutás :D
(Persze Ronaldo akkor is kaphat pár szabadrúgást, amit valami kapus megint benyel...tegnap is későn reagálta le a kapus a szituációt: azért nem egy 100km/h-s bombáról volt szó + volt vagy 25-30 méter a távolság.)

Nem kis meglepetés lenne az Unirea továbbjutása.

Ha meg Barca-szemszögből nézem, akkor legszívesebben az Olympiacos/Standard továbbjutót szeretném kapni. De ehhez hozni kell ma a meccset!
Titinho
Director del Fútbol

2009.12.09. 09:52:45

Fecooo írta:az olaszok azt hitték, amikor kinevezték Leonardot és Ferrarát, h megvan az ő Pepük...még Leonardo csak-csak hozza az eredményeket, addig Ciro alatt a Juve játéka egy NAGYON NAGY NULLA lett!
Emlékszem én is Leonardo kinevezésére...akkor azt mondta a saját szavaival, hogy ő lesz az "olasz csapat Guardiolája". Eredményességben, játékban, stb. Volt azért ott arc na...

A Juve is megpróbálta meghúzni, hogy egy legendájukat Ciro Ferrarát ültetik a kispadra, hátha sikerül neki is egy fiatalos lendülettel felruháznia a csapatot és legalább BL elődöntőig vinni a Juvét. De ezzel a szegényes játékkal barátom nem fogsz sok sót megenni még egy Juventusnál se. Sajnálom egyébként, hogy a Juve esett ki tegnap este, sokkal többet vártam volna tőlük, mint az, hogy találnak egy gólt és beállnak védekezni, tartani az eredményt még 1-1-nél is. Pedig ez a Bayern védelem Demichelissel, meg Van Buytennel meg ezzel az új jobbhátvéddel elég vérszegény. Egy komolyabb TÁMADÓ csapat ellen megint becumiznának vagy 3-4 gólt.

Nem leszek szomorú ha őket kapjuk a következő körben. :wink:
Fecooo írta:az Atletico-ról kifejtettem a véleményem, azzal most nem foglalkozok...
Maccabi Haifa: 0pont, 0 rúgott-8 kapott gól, ezzel sikerült alulmúlniuk a Lokit, aminek tudok örülni...
Chelsea: egyértelműen a legnagyobb ellenfeleink (saját magunk mellett...)
MU: egyáltalán nem olyan meggyőzőek, mint voltak, viszont az eredményességük megmaradt, fogalmam sincs, mire lehetnek képesek idén a BL-ben...
Wolfsburg: Magath nélkül szétesett a csapat, erősnek erősek továbbra is, viszont nagyon hullámzó lett idén a teljesítményük.sajnálom, h kiestek, mert ők legalább támadófocit játszanak.
Bordeaux: igen meggyőző fölénnyel nyerték a csoportjukat, 8 közé sztem bejutnak, mert a csoportmásodikaknál (1-2 kivételtől eltekintve) sztem jobbak.
Atletico tényleg egy nagyon nagy 0, egy olyan csapat, amelyben Agüero-Forlán-Simao-Reyes-Maxi Rodríguez futkározik, 6 meccs alatt csak 3 gólt képes rúgni? Nincs is miről tovább beszélni...egy APOEL többet rúgott, sőt mondok jobbat, a Debrecen több gólt rúgott a BL-ben! :)

A Chelsea-t látom egyébként én is a legkeményebb ellenfélnek, velük legfeljebb megint csak az elődöntőben találkoznék, de mindenképpen a döntő előtt.

Eddig ugye akiket tuti, hogy kaphatunk a nyolcaddöntőben:
- Bayern
- CSKA Moszkva
- AC Milan
- Porto

Az oroszokat ki is húznám, nem szeretném, hogy a fél BL-t ruszkiföldön töltsük. A Bayern, Milan, Porto hármasból mindegyiket vernénk.

Aztán, akik még ma továbbjuthatnak, vagy már továbbjutottak, csak a csoportelsőségről döntenek:
- Lyon / Fiorentina
- Unirea / Stuttgart
- Olympiacos / Standard

Itt ugye tegyük fel, hogy a Lyon legyőzi a Lokit, a Fiorentina pedig kikap az Anfield-en. Ekkor a Lyon jut tovább, sőt ha több góllal nyer a Lyon a Fio pedig X-el akkor akkor is a franciák lesznek elsők. Szóval itt szerintem könyveljük el, hogy a Fio lesz a második.

A második duó pont egymás ellen játszik (nem is mertem megtenni tippmixen) a Stuttgard fogadja az Unireát. A németeknek nyerni kell ha tovább akarnak jutni, ha már csak X az eredmény akkor a ROMÁNOK mennek tovább a legjobb 16 közé! Ezt ki gondolta volna a sorsolásnál, hogy a kis román csapatnak az utolsó kör előtt 1 pont kell a továbbjutáshoz! A Stuttgart és a Rangers meg mehet a levesbe... Erre nem tudok mit tippelni, kíváncsi leszek erre a meccsre.

Az Olympiacos-Standard duó közül pedig mindegy melyik jut tovább. A görögök otthon fogadják az Arsenalt, akiknek elég már csak 1 pont a továbbjutáshoz, a Standard így játszhat akármit otthon az AZ-val, de nekik is nyerni kell ha tovább akarnak jutni.

Ahogy így elnézem tényleg ezt a BL sorozatot és a lehetséges továbbjutókat, idén könnyebb dolgunk lenne BL-t nyerni, mint tavaly. Szerintem továbbra is a Chelsea-MU duó a legveszélyesebb és a legesélyesebb csapat arra, hogy megfosszon minket az újabb BL-től. A többi csapatot felülmúlnánk, valamelyiket nem is kevéssel. Még nálam talán a Bordeaux egy nagy talány, jó focit is játszanak és Laurent Blanc nagy taktikus. Na ha lehetne mondani "még egy Guardiolát" Európában, akkor az ő. :wink: Nagyon bírom a palit és azt amit már eddig is véghez vitt a francia csapatnál.

A madridos kijelentéseddel is egyetértek egyébként Fecooo. :wink: Megnézném, hogy a madridistán hány hsz-hez lehetne odaírni, hogy szánalom...szánalom...szánalom. Ezért nem kell átjönni.
Egyébként így, hogy csoportelső lett a Madrid és elnézve ezeket a 2. helyen továbbjutókat, idén asszem a 6. év után ismét tovább fog jutni a Madrid a legjobb 16-ból! :wink: De hogy utána mi lesz a Madriddal ha kikapnak egy angol csapatot? Hmm... :twisted:

Ronaldonak tényleg nagyon megy egyébként a BL-ben, idén már 4 meccsnél és 6 gólnál tart (3 szabadrúgás gól)! :shock: Ez szép. Grat hozzá!

Na ez jó hosszú lett, lehet ráértem volna holnap leírni, amikor már tutik lesznek a továbbjutók. :D Na mindegy...

Peace.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.09. 09:50:38

Fecooo írta: Chelsea: egyértelműen a legnagyobb ellenfeleink (saját magunk mellett...).
Ők nagyon masszívak, egyetértek! :?
Fecooo írta: MU: egyáltalán nem olyan meggyőzőek, mint voltak, viszont az eredményességük megmaradt, fogalmam sincs, mire lehetnek képesek idén a BL-ben... .
Szerintem nagyon egységes csapat, kiegyenlített teljesítménnyel, talán egy paraszthajszállal gyengébbek a "cselszki"-nél, és ezt is inkább azzal magyarázom, hogy a BL serleg hiányzik a fent említett csapat vitrinjéből.
Fecooo írta: Wolfsburg: Magath nélkül szétesett a csapat, erősnek erősek továbbra is, viszont nagyon hullámzó lett idén a teljesítményük.sajnálom, h kiestek, mert ők legalább támadófocit játszanak..
Én inkább rutintalanságot éreztem és kicsit nagyobb szerencsével ott lehettek volna, az előző fordulóban bukták a BL.-t, talán abba a meccsbe kellett volna többet fektetni.
Fecooo írta: Bordeaux: igen meggyőző fölénnyel nyerték a csoportjukat, 8 közé sztem bejutnak, mert a csoportmásodikaknál (1-2 kivételtől eltekintve) sztem jobbak.
Ők szerintem nagyon jók, kíváncs vagyok meddig jutnak? :?:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.09. 09:18:43

ozsimiki írta: őket nem :D szal én se parázok, idén csak a Chelsea-től félnék nagyon komolyan, persze van még olyan csapat,aki megnehezítené a dolgunkat,de annyira mint ők egyik se....
Hát nagyon egyben vannak úgy néz ki, és a BL.-ben extra motivációval bírnak, nekik még nem osztottak lapot, csak "zsebkendőt" a kudarchoz. :)
Nagyon kíváncsi vagyok rájuk a szétlövéses szakaszban, a tippem vszínűleg döntőt játszanak majd, nem tudom, hogy alakul a párosítás? (előtte összekerülhetünk velük, vagy csak ott?)
ozsimiki írta: Ronaldo mérlege sosem volt rossz a Blben, azért a 2.gólja után nem gondolkozott,és megint elővette a bunkó énjét, ő már nem változik meg, pedig nagy focista,viszont a fél világ rühellni fogja ennek ellenére, neki megéri.
Bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha őt nézi ki a szakmai stáb, Xaviék csak azt mondták volna "te menj másik öltözőbe!", bár ezt inkább fekete humornak szántam! :?
Tényleg jó futballista, de nem semmi ami belőle jön, azért az látszik, hogy példakép nem nagyon lehetne (emberi). Bár fiatalon lehet, hogy vonzó a sok térdelő nyitott szájú tini?! :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.09. 09:04:50

ha szánalom, akkor ne olvasd, egyszerű megoldás nem?
nekünk meg az a szánalom, amit a madridistán r.m.c.f nevű fórumer produkál többek között("a Real Madrid úri klub, úri szurkolókkal"<=röhejes) , de nem próbáljuk "megtéríteni"...
egyébként már ott tartunk, h CR=Madrid? mert Riva nem írt semmit a Madridról...szövegértelmezés?
nektek tényleg a "szánalom"-ig terjed a szókincsetek... ne gyertek ide ilyen hsz-ekért, higgyétek el, megvagyunk nélkületek...
a madridistán azt írtok rólunk, amit akartok, itt felesleges, mert csak magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt...

ON:

az olaszok azt hitték, amikor kinevezték Leonardot és Ferrarát, h megvan az ő Pepük...míg Leonardo csak-csak hozza az eredményeket, addig Ciro alatt a Juve játéka egy NAGYON NAGY NULLA lett!
az Atletico-ról kifejtettem a véleményem, azzal most nem foglalkozok...
Maccabi Haifa: 0pont, 0 rúgott-8 kapott gól, ezzel sikerült alulmúlniuk a Lokit, aminek tudok örülni...
Chelsea: egyértelműen a legnagyobb ellenfeleink (saját magunk mellett...)
MU: egyáltalán nem olyan meggyőzőek, mint voltak, viszont az eredményességük megmaradt, fogalmam sincs, mire lehetnek képesek idén a BL-ben...
Wolfsburg: Magath nélkül szétesett a csapat, erősnek erősek továbbra is, viszont nagyon hullámzó lett idén a teljesítményük.sajnálom, h kiestek, mert ők legalább támadófocit játszanak.
Bordeaux: igen meggyőző fölénnyel nyerték a csoportjukat, 8 közé sztem bejutnak, mert a csoportmásodikaknál (1-2 kivételtől eltekintve) sztem jobbak.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.09. 09:32:46-kor.
PEEtör
Barça B

2009.12.08. 23:59:36

Kár hogy ez az ember csak a saját mérlegéért játszik.
Ma jól alszik, lőtt kettőt.
De ha esetleg nem sjön össze a gól, akkor marad a hiszti.
Akármikor olvasom a Madriddal kapcsolatos hsz-eidet nevetőgörcs kínoz.
Szánalom.
Capon
Llegenda del Barça

2009.12.08. 23:25:29

Fecooo írta:nem ismétellek titeket, de azért megmutatom a tabellát, h az Atletico hogyan lett 3. ...

1. Chelsea-------6-----4-----2-----0---11–4----+7---14
2. Porto----------6-----4-----0-----2---8–3-----+5---12
3. Atl. Madrid----6-----0-----3-----3---3–12---–9---3
4. APOEL---------6-----0-----3-----3---4–7----–3---3

sokkal rosszabb gk-gel is 3.-ok lettek...úgy lettek 3.-ok, h a ciprusi csapattal szemben jobb lett az egymás elleni eredmény( mindkét meccsük X lett, de az Atletico több gólt lőtt idegenben...ezen múlott...)
szánalom, ami matracoséknál megy...
Ez az Atletico nevetséges. Már többször írtam: még a takarító nőt is el kell onnan küldeni a halál .......!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.08. 23:11:12

Bányász írta:Csóri Marseille...ez a gyenge Milan meg továbbmegy.

Nem tudom pontosan kiket kaphatunk de a Chelsean és a M.U-n kívül mástól nincs félnivalónk.(ha tőlük van egyáltalán)
őket nem :D szal én se parázok, idén csak a Chelsea-től félnék nagyon komolyan, persze van még olyan csapat,aki megnehezítené a dolgunkat,de annyira mint ők egyik se.

Ronaldo mérlege sosem volt rossz a Blben, azért a 2.gólja után nem gondolkozott,és megint elővette a bunkó énjét, ő már nem változik meg, pedig nagy focista,viszont a fél világ rühellni fogja ennek ellenére, neki megéri.

Gekkoval meg egyetértek az olasz focival kapcsolatban, és tisztelem azokat akik ezek ellenére tudnak szívből szurkolni egy-egy olasz csapatnak,mert ehhez idegrendszer, türelem,és némi fakírság is kelletik...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.08. 23:08:39

gergo9 írta:Madrid meccsnek csak a második félidejét láttam azt is a Ronaldo gólig onnatól mondom ez eldőlt nézem a Juvet hát az is eldőlt addigra....
Am a Madrid meccsben a 2. félidő alapján inkább benne volt az X mint a Madrid győzelem. Ronaldo első gólja ritka nagy gól volt a második inkább mákos mint kidolgozott eddig tényleg szép stat de érdemes megnézni hogy a többiek mennyit rugtak eddig ugyanaz mint a Mu-ban, gyakorlatilag az ő játéka mellet mindenkit elnyom lehetetlen csapattársként érvényesülni mellette. Ezen a meccsen sem láttam olyat ami miatt a Real-tól tartani lehetne, bár ez lehet változik még a tavaszra
Eddig a nagyok ellen ( Sevilla, Barca, Milan kétszer ) 4 meccs, 1 döntetlen, 3 zakó. A kis-és középcsapatokat ütik, bár az tavaly is ment.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.12.08. 23:07:54

nem ismétellek titeket, de azért megmutatom a tabellát, h az Atletico hogyan lett 3. ...

1. Chelsea-------6-----4-----2-----0---11–4----+7---14
2. Porto----------6-----4-----0-----2---8–3-----+5---12
3. Atl. Madrid----6-----0-----3-----3---3–12---–9---3
4. APOEL---------6-----0-----3-----3---4–7----–3---3

sokkal rosszabb gk-gel is 3.-ok lettek...úgy lettek 3.-ok, h a ciprusi csapattal szemben jobb lett az egymás elleni eredmény( mindkét meccsük X lett, de az Atletico több gólt lőtt idegenben...ezen múlott...)
szánalom, ami matracoséknál megy...
A hozzászólást 7 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.12.08. 23:17:17-kor.
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.08. 22:54:59

Madrid meccsnek csak a második félidejét láttam azt is a Ronaldo gólig onnatól mondom ez eldőlt nézem a Juvet hát az is eldőlt addigra....
Am a Madrid meccsben a 2. félidő alapján inkább benne volt az X mint a Madrid győzelem. Ronaldo első gólja ritka nagy gól volt a második inkább mákos mint kidolgozott eddig tényleg szép stat de érdemes megnézni hogy a többiek mennyit rugtak eddig ugyanaz mint a Mu-ban, gyakorlatilag az ő játéka mellet mindenkit elnyom lehetetlen csapattársként érvényesülni mellette. Ezen a meccsen sem láttam olyat ami miatt a Real-tól tartani lehetne, bár ez lehet változik még a tavaszra
marci.
Jugador d'estrella

2009.12.08. 22:52:58

De nem nekem ugrani,mondom remek teljesítmény.
Nincs miért ugrani,teljesen igy van.Én is igy gondolom! :)

Őszintén?SZ.ROK rá.Amig lő kettőt meccsenként..
csakamadrid
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.08. 22:50:54

marci. írta:
Köszi a választ.
Nincs mit. :)

Cérna mérlege 3\6 8) Óriási a csávó!!!
Ma jól alszik, lőtt kettőt.
De ha esetleg nem sjön össze a gól, akkor marad a hiszti.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.08. 22:47:06

marci. írta:
Köszi a választ.
Nincs mit. :)

Cérna mérlege 3\6 8) Óriási a csávó!!!
Tényleg szép a statisztikája,de majd tavasszal is így megy neki,rendes csapatok ellen, akkor én is majd megemelem a kalapom :)

De nem nekem ugrani,mondom remek teljesítmény.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.12.08. 22:46:02

Bányász írta:Csóri Marseille...ez a gyenge Milan meg továbbmegy.
Hááát, ez az OM is olyan szervezetlen csapat képét mutatta, én nem is vártam tőlük semmit, nem véletlen nem nyertek már ideje bajnokságot :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Lezárt