Barça vs. Real
a madrid egy nagy múltú kiváló csapat
megérdemel egy normális vezetést
mi meg egy normális ellenfelet
perez remélem nem kerül többet kapcsolatba focival
megérdemel egy normális vezetést
mi meg egy normális ellenfelet
perez remélem nem kerül többet kapcsolatba focival
Zinedine Zidane
- huevos
- Jugador d'estrella
köszönöm!
igen én is ezekre az "ámokfutásokra" gondoltam (még anno mondta pérez:"nem igazolunk védőt, mert az a gyengeség jele"...)
csak sajna a mai fociban a pénz igen sokat jelent, és sok komoly értéket a háttérbe szorítanak
igen én is ezekre az "ámokfutásokra" gondoltam (még anno mondta pérez:"nem igazolunk védőt, mert az a gyengeség jele"...)
csak sajna a mai fociban a pénz igen sokat jelent, és sok komoly értéket a háttérbe szorítanak
-
- Llegenda del Barça
erőt, egészséget a fórumon!
sztem nem feltétlenül rosszak az ilyen arcok, csak ne kezdjenek ámokfutásba, mint itt a vizer, vagy ne szóljanak bele olyan dolgokba, amihez nem értenek, mint a madridnál perez.
de a fene tudja, sztem nincs még vége ott a perez bugijának. azért tisztább lett volna egy választáson buknia. így még mindig az ő általa összerakott menedzsment van az élen, lehet, h ő meg szépen csendesen hátulról keveri majd a zsugákat. nem egy egyenes ember, hány műbalhéja volt már csak ebben az idényben.
sztem nem feltétlenül rosszak az ilyen arcok, csak ne kezdjenek ámokfutásba, mint itt a vizer, vagy ne szóljanak bele olyan dolgokba, amihez nem értenek, mint a madridnál perez.
de a fene tudja, sztem nincs még vége ott a perez bugijának. azért tisztább lett volna egy választáson buknia. így még mindig az ő általa összerakott menedzsment van az élen, lehet, h ő meg szépen csendesen hátulról keveri majd a zsugákat. nem egy egyenes ember, hány műbalhéja volt már csak ebben az idényben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- huevos
- Jugador d'estrella
jó estét mindenkinek!
új tag vagyok, ez az első hozzászólásom!
én örülök Pérez lemondásának, úgy gondolom ennek a gyönyörű játéknak nincs szüksége olyan vezetőkre, mint Pérez, a Glazer tesók vagy nálunk a soproni Vizer
új tag vagyok, ez az első hozzászólásom!
én örülök Pérez lemondásának, úgy gondolom ennek a gyönyörű játéknak nincs szüksége olyan vezetőkre, mint Pérez, a Glazer tesók vagy nálunk a soproni Vizer
-
- Llegenda del Barça
így van. mivan, ha úgy mond le, mint a furulya a Fradinál?Charlie írta:Perez alelnöke kerül a trónraVárjuk ki mi lesz,aztán lehet perez marad valami beosztásban.
C.
de akárhogyan is lesz, ettől MOST nem lesznek jobbak. viszont elkezdhetik rendbetenni a dolgokat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Én örülök hogy lemondott a madrid elnöke mert szerinte ő is rájött hogy a csapat már semmire se jó. Mindig a patkányok hagyják el elösször a süllyedő hajót
Remélem hogy most legalább átrendezik a madridot és akkor legalább méltó ellenfele lenne a Barcának

Remélem hogy most legalább átrendezik a madridot és akkor legalább méltó ellenfele lenne a Barcának

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
de miért kellett lemondania??????????????
Na mind1, ettől még nem fog megváltozni a margit, hiszen ameddig az Eto'o-Roni-Messi trió fiatalnak mondhatnó addig Barca dominancia lesz a spanyol bajnokságban... Na de persze ne felejtsük ki Puyolt, Xavit, Decot és a többieket...
Na mind1, ettől még nem fog megváltozni a margit, hiszen ameddig az Eto'o-Roni-Messi trió fiatalnak mondhatnó addig Barca dominancia lesz a spanyol bajnokságban... Na de persze ne felejtsük ki Puyolt, Xavit, Decot és a többieket...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én sem... Jövőre sajnos akkor ismét számolni kell a Madriddal... Bááár, ha az első év az átalakulás éve lesz, akkor talán még nem..
Meglátjuk, reméljük ugyanilyen "szakember" kerül ismét a klub élére..

Meglátjuk, reméljük ugyanilyen "szakember" kerül ismét a klub élére..

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na ne adjunk nekik tippeket:) Legközelebb megvernek otthon majd valami kiesőjelölt csapatot és megint ők lesznek a királyok!!!! És megnyerik a bl-t meg a bajnokságot is!! Sztem maradhat minden így ahogy van, tök jó! 

-
- Llegenda del Barça
sztem nem egy, hanem inkább 8-10 olyan zsugást szeretnének, mint a deco. szídni is csak rutinból szídja a többség sztem, mert nálunk van.
de pont ezért vagyunk jók, mert ilyen embereink vanak, akik lehet, h a pályán kívűl nagyon nagy arcú emberek (némelyik legalábbis), de bent viszont maximálisan alárendelik magukat a csapat érdekeinek. ezért tartunk ott, ahol tartunk. mi egy csapat vagyunk, nem csak 11 ember.
de pont ezért vagyunk jók, mert ilyen embereink vanak, akik lehet, h a pályán kívűl nagyon nagy arcú emberek (némelyik legalábbis), de bent viszont maximálisan alárendelik magukat a csapat érdekeinek. ezért tartunk ott, ahol tartunk. mi egy csapat vagyunk, nem csak 11 ember.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Charlie
- Öreg Harcos
Az általad említett összest playert elkéne zavarni mert amíg ezek a primadonnák vannak a kezdőben,ott nem lesz eredmény,okés hogy kitömik az Alavest meg hasonlók,na de azért nagycsapatokkal is kell mérkőzni.100milliók rohangálnak a pályán,és az eredmény
0
Ezekután ők szídják Decot hogy mekkora nulla,és csak a csapat hátrányára van.Szeretnének ők 1 ilyen playert.
C.

Ezekután ők szídják Decot hogy mekkora nulla,és csak a csapat hátrányára van.Szeretnének ők 1 ilyen playert.
C.
-
- Llegenda del Barça
nekem csak az nem jön be ezzel kapcsolatban, h van egy ilyen-olyan okok miatt en bloc [auto_cenzúra] csapat, és rendszeresen csak ronaldót találják meg, a többi brutálisan gyönge zsugást pedig ünneplik (azokat, akik ikonok /voltak/ arrafelé). ennyit azért ne számítson már hogy 30 méterrel többet futnak, mert azzal sem érnek 'mit is' ? sem. beken is mekkora zsugás, h hajt minden meccsen... egy 20egynéhány millióért megvett felhasználónál ez a lényeg? annál az embernél, aki a muban meccseket fordított meg, vagy döntött el? most meg két gólnál tart? röhej! vagy baptista, aki vitte a sevillát, a madridban meg egy normális megmozdulása sem volt még?
de ugyanilyen raul is, zidane is (aki néha olyan már mint egy szerencsétlen öregember, akitől elvették a botját és éppen fel akar borulni), h csak az egykor legnagyobb zsugásaikat említsem. őket is lazán lehetne fütyülni, mert semmit sem csinálnak, pedig nekik kéne hozni a meccseket, ők az ú.n. galaktikusok. de helyettük is ronaldo kap, persze az igaz, ő azért elég látványosan szarik az egészre.
de ugyanilyen raul is, zidane is (aki néha olyan már mint egy szerencsétlen öregember, akitől elvették a botját és éppen fel akar borulni), h csak az egykor legnagyobb zsugásaikat említsem. őket is lazán lehetne fütyülni, mert semmit sem csinálnak, pedig nekik kéne hozni a meccseket, ők az ú.n. galaktikusok. de helyettük is ronaldo kap, persze az igaz, ő azért elég látványosan szarik az egészre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
ez pontosan így van.és mindig is így volt a rejálnál.LG írta:Nem kell károrvendonek lenni, amugy is ez papírforma eredmény. Viszont látom megint Ronaldot találták meg, bezzeg mikor onta a golokat mindenki isteníti, de a madridista konnyen felejt.
AZért tavaly 23 golt rugott, tavaly elott nem is tudom de 30 korul lehetett. Az év elején is ment neki, de aztán jott a sérulés
En még mindig ot tartom ott a legjobbnak.
Amugy meg Hierrot és Mekelelét mai napig ne tudják potolni...és amíg ez nem torténik meg hiába igazolnak le sztárcsatárokat beljebb nem lexnek.

Amugy meg Hierrot és Mekelelét mai napig ne tudják potolni...és amíg ez nem torténik meg hiába igazolnak le sztárcsatárokat beljebb nem lexnek.

Ő a beépített emberünkcruyff írta:Én imádom Ronaldót! Mikor nálunk játszott, egy ISTEN volt, minden idők legeredményesebb Barca játékosa, most meg belülről bomlasztja a margitot!![]()

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Nem kell károrvendonek lenni
, amugy is ez papírforma eredmény. Viszont látom megint Ronaldot találták meg, bezzeg mikor onta a golokat mindenki isteníti, de a madridista konnyen felejt. 

Forca BARCA!!!
Ezután a fantasztikus hétvége után(nyertünk, kikapott a madrid, ikszelt a valencia)szerintem tuti bajnokok leszünk!

A real játéka enyhén szólva is nevetséges volt, ilyen gyenge játékkal nem tudom mit akarnak elérni a bajnokságba, és akkor még a BL-ről nem is beszéltünk!Vicc az egész csapat!