Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha jött volna Henry most jobb helyzetben lennénk. De nem jött. Egyébként meg Rijkaard úgyse nyomatta volna kétcsatáros rendszerben padoztatni egy Henry-t meg nem lehet. Pedig most nagyon nagy szükség lenne rá. (jó lenne erre az 5 hónapra kölcsön...sub_bass írta:Samuel nem pótolható.....
ezzel ki tudnék egyezni, de rejkard nem az az edző aki ezt meghúzza.ozsimiki írta:Jelen állás szerint Tökéletesen egyetértek ezzel a felállássalbarca99 írta:Sztem Eto'o távollétében megpróbálhatnánk ezt a felállást is. Veszteni nem veszthetünk vele.
..........................Valdés.........................
Zambrotta....Puyol.....Thuram....Sylvinho
...............Xavi......Marquez.....Deco........
.........................Ronaldinho.................
.............Messi.....................Saviola...............
![]()
![]()
Így lenne szuper! Zambi+Thuram is bele fog jönni és kell nekik a meccs,így meg lehet oldani,hisz Marquez a vkp poszton nyújtana 1kis biztonságot,és idővel hátul sem lesznek gondok!
Iniesta szerintem egyenlőre maradjon csere,úgy veszem észre hogy a padról beszállva több hasznára van a csapatnak!
Elől meg így kell felállni! Kell adni Saviolának egész meccseket! KI KELL PRÓBÁLNI :!
Nem is kell. Saviolának adjunk végre esélyt. Kezdjen egy meccsen és nézzük meg, hogy mit tud. Ha meg lő 1-2 gólt, akkor Rijkaard csak nem olyan hülye, hogy ismét padoztassa.barca99 írta:Guddy-t igazából nem tudom berakni.
Jelen állás szerint Tökéletesen egyetértek ezzel a felállássalbarca99 írta:Sztem Eto'o távollétében megpróbálhatnánk ezt a felállást is. Veszteni nem veszthetünk vele.
..........................Valdés.........................
Zambrotta....Puyol.....Thuram....Sylvinho
...............Xavi......Marquez.....Deco........
.........................Ronaldinho.................
.............Messi.....................Saviola...............
ozsimiki írta: Puyol,és még rengeteg klasszis védő is elszállt,elszállt volna!
nézd meg a videot újra, egyértelműen Puyol hibája volt a gól. a lövés hibátlan volt, viszont egy csatár nem fordulhat meg a kaputól 20 méterre.Egy ilyen cselle nem lehet mit kezdeni, olyan jó ütemben csinálta, pont azt ami a helyzetben nagyon jó volt, hogy azzal nem lehet mit csinálni
Húúú, wazzeg! Igazad van, baromságot mondtam, bocs mindenkitől! De abból az ominózus Deco labdavesztésből helyzet lett, ami gól is lehetett volna. Mindegy, a lényeg az, hogy ha Deco nem érzi megtiszteltesének, hogy a Barcában játszhat, nincs helye a csapatban, akárhogy játszon is, és ez mindenkire igaz, hívják akárhogy. Ezzel nem mondom, hogy ő nem érzi annak, de amit abban a szituban csinált, nem viselem el, és ha én lennék az edző, abban a pillanatban lecserélném és a következő edzésen a belét kifuttatnám!FCB_gábor írta:Nem igazán tudom honnan/kitől jött ez a kontrás dolog, de köze nincs a történtekhez. Gio oldalán bedobás volt a térfelünkön onnan 3 cselszi játékos háromszögezéssel vitte a a kapunk felé a labdát, majd beívelték a labdát a 16-ra középre ahonnan egy védő kifejelte jobbra, mielőtt kiment volna Lampard(asszem) begyüjtötte és visszapasszolta Cole-nak, aki Drogbához passzolt és gól. 4 védőnk volt a 16-nál + Deco 1-2 méterrel előrébb.jelwaz írta: Mert onnantól, hogy Deco elvesztette (és nem ment vissza, úgyhogy valaki rúgja seggbe) sztem kb. 20 mp. telhetett el és az, hogy felállt volt a védelem, nehezen mondanám, mert igen csak kapkodták a fejüket....
Deco-nak akkora a felelősége a gólban, mint Ronaldinhonak, messinek vagy épp Xavi-nak. Nemtom miért akarjátok mindenáron a nyakába varrni.
05:21-től meg lehet nézni az egész akciót
Remélem ezzel le is zárhatjuk a témát. Bocs, de már kicsit kezdett idegesíteni, hogy mindenhol azt olvastam: Deco elvesztette a labdát és vissza sem ment...stb. stb.
peace
Nem igazán tudom honnan/kitől jött ez a kontrás dolog, de köze nincs a történtekhez. Gio oldalán bedobás volt a térfelünkön onnan 3 cselszi játékos háromszögezéssel vitte a a kapunk felé a labdát, majd beívelték a labdát a 16-ra középre ahonnan egy védő kifejelte jobbra, mielőtt kiment volna Lampard(asszem) begyüjtötte és visszapasszolta Cole-nak, aki Drogbához passzolt és gól. 4 védőnk volt a 16-nál + Deco 1-2 méterrel előrébb.jelwaz írta: Mert onnantól, hogy Deco elvesztette (és nem ment vissza, úgyhogy valaki rúgja seggbe) sztem kb. 20 mp. telhetett el és az, hogy felállt volt a védelem, nehezen mondanám, mert igen csak kapkodták a fejüket....
A kommentátor beszólására én is felfigyeltem,azért 1 jó formában lévő Ronnie is tud ilyet...sőt....LG írta:Ja, az MTV-s kommetátor szerint 5 Ronaldinho is megirigyelte volnaDrigo írta:Simán nem volt kontra gól egy csodás klasszis teljesítmény volt(ezt be kell látnunk, még ha fáj is) Drogba nagyon jól oldotta meg.Perxe ez oriási tulzás, de télleg gyönyörü volt. Senki sem tehetett rola, Puyol sem, valamit azért tud ez a Drogba gyerek.
Ja, az MTV-s kommetátor szerint 5 Ronaldinho is megirigyelte volnaDrigo írta:Simán nem volt kontra gól egy csodás klasszis teljesítmény volt(ezt be kell látnunk, még ha fáj is) Drogba nagyon jól oldotta meg.
Nem is kontrából kaptuk a gólt...jelwaz írta:Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Chelsea-Barcán, melyik elvetemült volt az a mi csapatunk részéről, aki elvesztette a labdát a félpályán és abból lekontrázva gólt lőtt a Chelsea? Mert ahogy a közvetítésen láttam, baszott visszafutni, hogy jóvátegye, az ilyet meg páros lábbal kéne seggberugni...
délután nézd a sport2-t chelsea tv lesz, és ismétlik a meccset.jelwaz írta:Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Chelsea-Barcán, melyik elvetemült volt az a mi csapatunk részéről, aki elvesztette a labdát a félpályán és abból lekontrázva gólt lőtt a Chelsea? Mert ahogy a közvetítésen láttam, baszott visszafutni, hogy jóvátegye, az ilyet meg páros lábbal kéne seggberugni...
A mi vezetőségünk nem olyan,h azért igazoljon játékosokat,h más ne tudja megszereznii,és különben meg nem is lenne rá szükségünkGame90 írta:Szép lenne ha tényleg eltudnánk hozni a Real elöl. De kiadni érte 15-20 millát azért, hogy a cserepadon üljön? Akkor inkább hagyjuk a fenébe.