FC Barcelona 08/09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki volt az idény legjobbja?

Messi
114
33%
Xavi
88
26%
Iniesta
95
28%
Eto'o
8
2%
Henry
12
4%
Touré
7
2%
Alvés
1
0%
Puyol
0
0 szavazat
Piqué
16
5%
Más
1
0%

Szavazatok száma: 342
barca99
Llegenda del Barça

2006.10.23. 17:53:27

sub_bass írta:Samuel nem pótolható.....
Ha jött volna Henry most jobb helyzetben lennénk. De nem jött. Egyébként meg Rijkaard úgyse nyomatta volna kétcsatáros rendszerben padoztatni egy Henry-t meg nem lehet. Pedig most nagyon nagy szükség lenne rá. (jó lenne erre az 5 hónapra kölcsön... :twisted: )
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.10.23. 17:27:14

tudom hogy ez most nem ide tartozik de minek akarja a barca Ustarit :shock: :?: Miért nem jó nekik Valdes :? :?: amugy ha Valdes nem lesz elsőszámu kapus én nem fogom nézni a futballt soha többéhttp://www.youtube.com/watch?v=Se9N3jKRYNY,htt ... zoHETjIJb0
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.10.23. 16:24:47

Hát azt kell h mondjam, Eto'o fontosabb láncszem a csapatban mint Ronaldinho, vagyis hát na: Samuel nem pótolható..... Dinho sem, csak mostani [auto_cenzúra] formája alapján! (örülnék ha sikerülne azt az Anderson gyereket megvenni a Porto-ból)
PCsabi
aka Game90

2006.10.23. 16:11:05

Ez is valamilyen szinten 4-3-3 :wink: :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
mademan
Capitá del Barça

2006.10.23. 16:05:43

ozsimiki írta:
barca99 írta:Sztem Eto'o távollétében megpróbálhatnánk ezt a felállást is. Veszteni nem veszthetünk vele.

:arrow:..........................Valdés.........................

:arrow: Zambrotta....Puyol.....Thuram....Sylvinho

:arrow: ...............Xavi......Marquez.....Deco........

:arrow: .........................Ronaldinho.................

:arrow: .............Messi.....................Saviola...............
Jelen állás szerint Tökéletesen egyetértek ezzel a felállással :!: 8)
Így lenne szuper! Zambi+Thuram is bele fog jönni és kell nekik a meccs,így meg lehet oldani,hisz Marquez a vkp poszton nyújtana 1kis biztonságot,és idővel hátul sem lesznek gondok!
Iniesta szerintem egyenlőre maradjon csere,úgy veszem észre hogy a padról beszállva több hasznára van a csapatnak!
Elől meg így kell felállni! Kell adni Saviolának egész meccseket! KI KELL PRÓBÁLNI :!
ezzel ki tudnék egyezni, de rejkard nem az az edző aki ezt meghúzza.
ő madra a jól bevált 4-3-3nál
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
PCsabi
aka Game90

2006.10.23. 16:01:17

barca99 írta:Guddy-t igazából nem tudom berakni.
Nem is kell. Saviolának adjunk végre esélyt. Kezdjen egy meccsen és nézzük meg, hogy mit tud. Ha meg lő 1-2 gólt, akkor Rijkaard csak nem olyan hülye, hogy ismét padoztassa.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.23. 13:54:40

barca99 írta:Sztem Eto'o távollétében megpróbálhatnánk ezt a felállást is. Veszteni nem veszthetünk vele.

Jelen állás szerint Tökéletesen egyetértek ezzel a felállással :!: 8)
Így lenne szuper! Zambi+Thuram is bele fog jönni és kell nekik a meccs,így meg lehet oldani,hisz Marquez a vkp poszton nyújtana 1kis biztonságot,és idővel hátul sem lesznek gondok!
Iniesta szerintem egyenlőre maradjon csere,úgy veszem észre hogy a padról beszállva több hasznára van a csapatnak!
Elől meg így kell felállni! Kell adni Saviolának egész meccseket! KI KELL PRÓBÁLNI :!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2006.10.23. 13:12:41

Sztem Eto'o távollétében megpróbálhatnánk ezt a felállást is. Veszteni nem veszthetünk vele.

Aztán Gio rotálhat Syl-lel, néha jöhet Belletti is, Iniesta néha kezdhet Deco helyett, sőt, most inkánn Deco lenne csak csere. Guddy-t igazából nem tudom berakni.
Vito
Llegenda del Barça

2006.10.22. 06:07:13

ozsimiki írta: Puyol,és még rengeteg klasszis védő is elszállt,elszállt volna!
Egy ilyen cselle nem lehet mit kezdeni, olyan jó ütemben csinálta, pont azt ami a helyzetben nagyon jó volt, hogy azzal nem lehet mit csinálni
nézd meg a videot újra, egyértelműen Puyol hibája volt a gól. a lövés hibátlan volt, viszont egy csatár nem fordulhat meg a kaputól 20 méterre.
Puyol még a lefordulás előtt szerelni akarta Drogbat, csak lekésett róla.
egyébként a fickó hatalmas formában játszik mostanában.
jelwaz
Entrenador del Barça

2006.10.21. 22:07:07

Áhhh, bizonytalan vagyok, nem tudom mikor történt, vagy a gól vagy helyzet lett belőle... Na jó ezennel le is pattantam a témáól! 8)
jelwaz
Entrenador del Barça

2006.10.21. 22:05:23

FCB_gábor írta:
jelwaz írta: Mert onnantól, hogy Deco elvesztette (és nem ment vissza, úgyhogy valaki rúgja seggbe) sztem kb. 20 mp. telhetett el és az, hogy felállt volt a védelem, nehezen mondanám, mert igen csak kapkodták a fejüket....
Nem igazán tudom honnan/kitől jött ez a kontrás dolog, de köze nincs a történtekhez. Gio oldalán bedobás volt a térfelünkön onnan 3 cselszi játékos háromszögezéssel vitte a a kapunk felé a labdát, majd beívelték a labdát a 16-ra középre ahonnan egy védő kifejelte jobbra, mielőtt kiment volna Lampard(asszem) begyüjtötte és visszapasszolta Cole-nak, aki Drogbához passzolt és gól. 4 védőnk volt a 16-nál + Deco 1-2 méterrel előrébb.
Deco-nak akkora a felelősége a gólban, mint Ronaldinhonak, messinek vagy épp Xavi-nak. Nemtom miért akarjátok mindenáron a nyakába varrni.
05:21-től meg lehet nézni az egész akciót
Remélem ezzel le is zárhatjuk a témát. Bocs, de már kicsit kezdett idegesíteni, hogy mindenhol azt olvastam: Deco elvesztette a labdát és vissza sem ment...stb. stb.

peace :D
Húúú, wazzeg! Igazad van, baromságot mondtam, bocs mindenkitől! De abból az ominózus Deco labdavesztésből helyzet lett, ami gól is lehetett volna. Mindegy, a lényeg az, hogy ha Deco nem érzi megtiszteltesének, hogy a Barcában játszhat, nincs helye a csapatban, akárhogy játszon is, és ez mindenkire igaz, hívják akárhogy. Ezzel nem mondom, hogy ő nem érzi annak, de amit abban a szituban csinált, nem viselem el, és ha én lennék az edző, abban a pillanatban lecserélném és a következő edzésen a belét kifuttatnám!
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.21. 21:41:12

jelwaz írta: Mert onnantól, hogy Deco elvesztette (és nem ment vissza, úgyhogy valaki rúgja seggbe) sztem kb. 20 mp. telhetett el és az, hogy felállt volt a védelem, nehezen mondanám, mert igen csak kapkodták a fejüket....
Nem igazán tudom honnan/kitől jött ez a kontrás dolog, de köze nincs a történtekhez. Gio oldalán bedobás volt a térfelünkön onnan 3 cselszi játékos háromszögezéssel vitte a a kapunk felé a labdát, majd beívelték a labdát a 16-ra középre ahonnan egy védő kifejelte jobbra, mielőtt kiment volna Lampard(asszem) begyüjtötte és visszapasszolta Cole-nak, aki Drogbához passzolt és gól. 4 védőnk volt a 16-nál + Deco 1-2 méterrel előrébb.
Deco-nak akkora a felelősége a gólban, mint Ronaldinhonak, messinek vagy épp Xavi-nak. Nemtom miért akarjátok mindenáron a nyakába varrni.
05:21-től meg lehet nézni az egész akciót
Remélem ezzel le is zárhatjuk a témát. Bocs, de már kicsit kezdett idegesíteni, hogy mindenhol azt olvastam: Deco elvesztette a labdát és vissza sem ment...stb. stb.

peace :D
Kép
roonie
Jugador d'estrella

2006.10.21. 20:53:52

Egy ilyen cselle nem lehet mit kezdeni, olyan jó ütemben csinálta, pont azt ami a helyzetben nagyon jó volt, hogy azzal nem lehet mit csinálni, ráadásul a lövést is pont jól eltalálta, ritka az ilyen, hát most ez volt.
barca99
Llegenda del Barça

2006.10.21. 20:39:17

Egyébként elég durva volt a szitu. Drogba nem csinált vmi nagy egetrengető cselet, de pont ott, pont abban a helyzetben az volt a legjobb megoldás. Mondjuk Marquez meg Puyol mintha csak egymással lett volna elfoglalva, úgy látszott mintha egymást fogták volna... :roll: Egyébként meg nem lehet a nyakukba varrni, mert ha nem az megy be, akkor bemegy az a másik 3 ami bemehetett volna. Remélem a Nou Campban min. 2-vel nyerünk, és akkor összesítetben mi vagyunk jobbak (mármint a Chelsea-Barca párharcban)

Az 5 Ronalaldinho meg...ugyanmár.

Itt van, ki lehet elemzni az esetet. http://www.youtube.com/watch?v=3t1h7aDA7H8
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2006.10.21. 20:58:01-kor.
jelwaz
Entrenador del Barça

2006.10.21. 20:14:58

Szia Dickricsi,
minden egyes szavaddal egyetértek. Ez így van.
Am a hozzászólás lényege nem a kontra volt, és gyönyörű gól volt, még akkor is ha kontrából esett volna. Am felvetődött bennem, hogy mi nevezhető kontrának? Csak simán a fellazult védelem elleni gól, vagy akár a Drogbás eset (gól:P), amelyben a középpályán elvesztett labdából igen rövid időn belül bekapott/szerzett gól is? Mert onnantól, hogy Deco elvesztette (és nem ment vissza, úgyhogy valaki rúgja seggbe) sztem kb. 20 mp. telhetett el és az, hogy felállt volt a védelem, nehezen mondanám, mert igen csak kapkodták a fejüket... Sajnos. Bár nem kontragólnak akartam beállítani, de sztem az sem áll távol az igazságtól, esetleg annak is nevezhető...
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2006.10.21. 19:34:43

Hy!

Vasárnap ismét tapsolni vogják a Barcát és Ronaldinhót a bernabeuban!!!!!!!!! 8) Csak úgy mint tavaly.
FoRZA BARCA

A cselszkij elleni meccs csak kisiklás volt és ezt be is fogják bizonyítani a margit ellen!!!!1
Én bízom bennük.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.21. 19:16:42

LG írta:
Drigo írta:Simán nem volt kontra gól egy csodás klasszis teljesítmény volt(ezt be kell látnunk, még ha fáj is) Drogba nagyon jól oldotta meg.
Ja, az MTV-s kommetátor szerint 5 Ronaldinho is megirigyelte volna :lol: Perxe ez oriási tulzás, de télleg gyönyörü volt. Senki sem tehetett rola, Puyol sem, valamit azért tud ez a Drogba gyerek.
A kommentátor beszólására én is felfigyeltem,azért 1 jó formában lévő Ronnie is tud ilyet...sőt.... :!: 8)
Puyol,és még rengeteg klasszis védő is elszállt,elszállt volna!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.21. 18:58:04

Drigo írta:Simán nem volt kontra gól egy csodás klasszis teljesítmény volt(ezt be kell látnunk, még ha fáj is) Drogba nagyon jól oldotta meg.
Ja, az MTV-s kommetátor szerint 5 Ronaldinho is megirigyelte volna :lol: Perxe ez oriási tulzás, de télleg gyönyörü volt. Senki sem tehetett rola, Puyol sem, valamit azért tud ez a Drogba gyerek.
Drigo
Eurobarca Staff

2006.10.21. 17:24:19

Simán nem volt kontra gól egy csodás klasszis teljesítmény volt(ezt be kell látnunk, még ha fáj is) Drogba nagyon jól oldotta meg.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.10.21. 15:40:54

jelwaz írta:Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Chelsea-Barcán, melyik elvetemült volt az a mi csapatunk részéről, aki elvesztette a labdát a félpályán és abból lekontrázva gólt lőtt a Chelsea? Mert ahogy a közvetítésen láttam, baszott visszafutni, hogy jóvátegye, az ilyet meg páros lábbal kéne seggberugni... :evil:
Nem is kontrából kaptuk a gólt... :roll:

Már rég felállt a védelem, mindenki...
dickricsi
Capitá del Barça

2006.10.21. 15:05:14

Szia Jelwaz,

Sajnos nem emlékszem rá, hogy ki vesztette el előzőleg a labdát, de a meccset sztem egyértelműen a középpályán buktuk el. Míg a másik oldalon a Makelel-Essien kettős szinte minden labdát összeszedett, megtartott és indított belőle, addig nálunk egyszerűen nem lehetett látni, hogy lenne védekező középpályánk, a Chelsea átrohant rajta és a támadóik legtöbbször már lendületből vezethették rá a labdát a védőinkre. Sztem Edmilson vmi hihetetlenül [auto_cenzúra] volt, egyértelműen Rafa kellett volna a helyére, belső védőnek pedig Thuram. Vhogy nem értem Rijkaard-ot, annyira mamlasz tud lenni a csapat felállításakor, mintha nem akarná tudomásul venni, hogy a felálláson (legalábbis játékosok szintjén) változtatni kell. A [auto_cenzúra] Oleguer-t is állandóan erőlteti, pedig a Werder ellen is róla kaptuk a gólt. Miért nem változtat, ha egyszer látható, hogy vmi gond van????
Sajnos az a meccs bebizonyította, hogy nagy szükségünk lenne egy jó védekező középpályásra, mert, ha feltolnánk Rafa-t oda, attól még kéne egy másik ember, akivel rotálható, mivel Motta és (sajnos most már) Edmilson nem megfelelő!!!!
Változtatnunk és nagyon sokat javulnunk kell, ha idén is ott akarunk lenni a csúcson. Amúgy nem értem, hogy a 34 éves és a posztján a világ egyik legjobb játékosát Thuramot mi az istennek kell padoztatni??? 2 évet padozzon nálunk, amikor még simán játszhatna és vele együtt sokkal stabilabb lenne a védelem?! Sztem Rijkaard elkövet néha kapitális bakikat és egyes emberekhez, szinte eszetlenül ragaszkodik.
Na mindegy, még mindig bosszant az a meccs! Mintha a Werder elleni, nem lett volna elég figyelmeztető, hogy ez kevés lesz?!
Sajnos Eto'o hiányát rettenetesen megsínyli a csapat!
Viszont úrrá kell lennünk ezeken a nehézségeken és tovább kell lépnünk játékban is, mert a későbbiekben (de jelenleg is) ez kevés lesz!
Forca Barca!
Chris
Capitá del Barça

2006.10.21. 14:31:20

jelwaz írta:Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Chelsea-Barcán, melyik elvetemült volt az a mi csapatunk részéről, aki elvesztette a labdát a félpályán és abból lekontrázva gólt lőtt a Chelsea? Mert ahogy a közvetítésen láttam, baszott visszafutni, hogy jóvátegye, az ilyet meg páros lábbal kéne seggberugni... :evil:
délután nézd a sport2-t chelsea tv lesz, és ismétlik a meccset. :oops:
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2006.10.21. 14:26:41

Azt meg tudná valaki mondani, hogy a Chelsea-Barcán, melyik elvetemült volt az a mi csapatunk részéről, aki elvesztette a labdát a félpályán és abból lekontrázva gólt lőtt a Chelsea? Mert ahogy a közvetítésen láttam, baszott visszafutni, hogy jóvátegye, az ilyet meg páros lábbal kéne seggberugni... :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.15. 11:59:27

Game90 írta:Szép lenne ha tényleg eltudnánk hozni a Real elöl. De kiadni érte 15-20 millát azért, hogy a cserepadon üljön? Akkor inkább hagyjuk a fenébe.
A mi vezetőségünk nem olyan,h azért igazoljon játékosokat,h más ne tudja megszereznii,és különben meg nem is lenne rá szükségünk :arrow: ilyen pl. Chelsea,és Madridnál sem nehéz ezt felfedezni...

Ha idehozzuk,akkor Laporta & Frank tudja,hogy miért :!:
Kép
Lezárt