Én is összefoglalnám az észrevételeimet a meccsel kapcsolatban.
Összességében szerintem nem rossz az egy pont, mert a tizenegyes nélkül nem álltunk volna fel a padlóról. Márpedig ez nem volt egyértelmű tizi. Ha mondjuk a Real kap hasonló szituban büntetőt, tuti h a fél fórum legszívesebben meglincselné a bírót
Valdést mindenképp meg kell dicsérni, megmentette a csapatot a vereségtől, a gólokról nem tehetett.
A védelem: Dani Alves gyenge volt, Hlebbel neki nem megy a játék, Piqué és Cáceres néha katasztrófa, nem túl magabiztosak. Abidal a szokásos, nem sokat tett hozzá, bár ha Messi ügyesen fejel, akkor a franciának lenne egy assistja.
Középpálya: Hlebről inkább nem mondok semmit, mindenki ismeri a véleményem róla...Xavinak nem nagyon ment ma, de neki elnézzük.
Busquets gyenge, olykor felháborító volt, hogy 1 méteren 2-t vertek rá, Keita helyett inkább őt hoztam volna le hamarabb. Keita sem volt az igazi, de azért mégis többet volt játékban.
csatárok: Iniesta remek volt, amíg vissza nem kellett mennie középre.
Eto'o. Megköszönhetjük neki az egy pontot, de szögezzük le. Nem rúgja jól a büntetőket mostanában. A Madrid ellen is elcseszte, most is csak mákja volt, hogy visszapattant elé. Borzasztó lövés volt. A második gólja szépségdíjas találat. összességében pedig jól teljesített. A két gól megsüvegelendő teljesítmény
Henrynak nem mentek a beadások, Messi meg jóformán semmit sem csinált, de tőle sem várhatunk mindig varázslatot.
Bojannak volt egy veszélyes beadása, kb ennyi. Nem volt sok ideje bármit is csinálni.
A Betis meg jól bekkelt és szép kontrákat vezetett. Ám afelől semmi kétségünk ne legyen, hogy Madridban harmatgyengék lesznek, és simán kikapnak még ettől a Realtól is.
Ne legyen igazam!