Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
galamb
Jugador del Barça

2010.05.02. 12:29:43

Szerintem Ibra az idény nagy részében jól, de legalább elfogadhatóan teljesített. Hogy nem tudott még teljesen beépülni a csapatba az szerintem sem csak az ő hibája. Ez nagyon időigényes dolog, a türelmetlenség nem vezet sehova. Pep nagyon jól tudta, hogy kit és miért vásárolt. Azt is tudja, hogy minden jó irányba halad, ezért bízik benne. Ibrának egész más a játékstílusa, mint a Barcanak, és bármennyire is akar, időre van szüksége. Szerintem rá a jövőben még szükség lesz és hasznos tagja lehet a csapatnak. Sajnos akkor, amikor nagyot kellett volna alakítania (Inter), ez nem jött össze. Szvsz pont az ilyen meccseken lenne nagy szükség rá. De lássuk be nemcsak neki nem ment az Inter ellen, a Barca szerintem túlzott mértékben ragaszkodott a tradíciókhoz a játékstílust illetően, jobban kellett volna a felíveléseket alkalmazni. De ezt Pep jobban tudja, mint én. Csak ami elméletben világos, gyakorlatban nem mindig jön össze. Lesz ez még jobb is. Türelem, bizakodás.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2010.05.02. 12:11:41

Se Ibra, se Bojan nem megy. Villa Henry helyett jön, ha az előbbi kettő közül elmegy valaki, akkor még egy támadót kell venni, arra pedig már nem akarnak majd költeni szvsz. Sztem is jobb lesz Ibra jövőre, és az hogy idén sokszor szenvedett az legalább annyira Pep hibája mint az övé. Én régebben nem bírtam, de egy nagyon kellemes csalódás a viselkedése. A nyár legnagyobb feladata Pep számára hogy átszabja úgy a rendszert hogy abban Messiás és Ibra is jól tud érvényesülni. Az egyetlen veszély Ibrára ha valami Perec hozzáállású elnököt válsztanak, aki türelmetlen és csak akkor áll a cerka ha egy szezonban kicseréli a fél csapatot és elkölt 150-200 millát.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.02. 11:22:42

MichaaBee írta:
Lionel85 írta:adios
Azért ne vicceljünk már. :) Még egy év bizonyítási lehetőséget simán kellene kapnia...
Henry is megkapta pedig ő nem rúgott ennyi gólt mint ő.Hátha ugyanaz lesz vele is mint Henry-val.Első szezonban szenvedés másodikban varázslás:D
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.05.02. 11:19:44

Lionel85 írta:adios
Azért ne vicceljünk már. :) Még egy év bizonyítási lehetőséget simán kellene kapnia...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.02. 11:10:47

Kép
Kép
Kép
Kép
LOLer
Barça B

2010.05.02. 11:06:31

Barcaman14 írta:
LM10 írta:Farkas Norbi:" A Barca piacra dobja Ibrát, ha van rá komoly vevő, mehet."

Persze szokott hülyeségeket mondani, de így Ibra rossz teljesítménye után jött a Villás cikk+Bojan ma a kezdő...érdekes :?
Ezek után már nekem is gyanúsnak tűnik az egész. :roll: Bojan kezdett tegnap! (ami nem baj amúgy :)) Közölték a napokban, hogy a nyáron több mint valószínű hogy érkezik Villa! Sok arra utaló jel van, hogy Ibra távozhat.... De várjunk még ezzel!

Ha mégis bekövetkezne: Igazából Ibrat egy kicsit sajnálnám, mert mindössze 1 év után elmegy. De szerintem ő is és mi is jobban járnánk. Nem hiszem, hogy ő jól érzi magát ebben a szituációban és a csapatnak sem kedvez az ő játékstílusa. Azt hiszem, hogy kérőkben nem lenne hiány, úgyhogy rossz helyre biztosan nem kerülne.
Ha a svéd elmenne, akkor nyilván Villa érkezésével, úgy gondolom hogy Pedrora alapemberként számítana jövőre Pep és Messi kimehetne a szélre ismét: Pedro-Villa-Messi!

Kíváncsian várom mi lesz a sorsa! :roll:
Most öszintén válaszolj lécciiii!
Szerentid ha meg veszük rekord összegért,Pep kérésére akkor 1 évig marad itt??? :roll: Bármennyire nem szerted(amiben igazad is lehetne)NEM FOG ELLMENI!Ő is nyilatkozta ,hogy ki szertené tölteni szerződését.Villa lehetséges érkézesével szerintem szerkezeti változtatás lesz.És ha így akkor mondthatunk róla bármit is.Mert egyértelmű ,hogy most csak arra van ,hogy elől ha kap egy labdát belője.(ezért nem láthatjuk"Ibrakadabrat").Neki szerintem több terület kéne.(nem úgy ,hogy többet mozog hanem pl.:kicsit meszebb a kaputól).Ez az én véleményem. 8)
House
Entrenador del Barça

2010.05.02. 11:01:50

ALEXDP írta:...nem tudott hozzászokni, talán nem is fog...
Nem szokott hozzá. Alkalmazkodni viszont hihetetlenül próbál. Azt nem veszitek észre, hogy a Barca játékát próbálja játszani azzal, hogy a 16-oson belül még elpasszolja, holott az Interben ilyet az életben nem lehetett látni tőle. Az első éve volt itt, nálunk. Én bízom benne, szurkolok neki, holott engem is tud dühíteni, ha flegmázik.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.05.02. 10:50:21

menjenIbra írta:
ALEXDP írta:Az egyetlen ok hogy rajongok a játékáért,az a zsigeri zsenialitása!!!

Kevés igazi futball művészek egyike....

És ha varázsolni kezd....!!!:-)
Igen. Zseniálisan el tud tűnni cirka 70 percre a 90-ből, és valóban művészet kell ahhoz hogy ilyen játékkal egy Barcában a csapat közelébe kerüljön. Tegnapi játékában volt 2 perc amikor pörgött, de utána beállt a pozíciójába(utsó védő mögé 1 méterrel), és várta a totális labdákat.

Fél éve minden Zlatan-fan azt szajkózza, hogy mi lesz ha varázsolni kezd.mivan ha nem is tud ilyet ezen a szinten.?
Az emberi butaság netovábbja,amikor ezekért a szitukért Ibrára haraxik a sok okos!(ahogy amúgy a neved is!!!)

Egyrészt nem kérdés hogy zseni,másrészt meg valóban nem ehhez a rendszerhez szokott,talán nem is fog,de bántani nem kell!

Taktikailag nem ő hozza a döntéseket,és szerintem igenis van benne fantázia itt is!
+Nyert nekünk 1 Classico-t!
Nem nyerünk 6 kupát,Ibra takarodj a [auto_cenzúra]......
Mi ez????

A hozzád hasonlók most itt ömlengenének,ha mondjuk Ibra góljával továbbmegyünk inter ellen,mostmeg....
Pfffffff
Helyette mindenképpen vegyük meg a 30 éves Villa-t 50 millióért,sőt Bojan mellé adjuk még Messi meg Ini játékjogát is!!!!

Ráadásul,ha eladná a vezetőség,akkor büszkélkedhetnénk azzal a 6 kupán felül,hogy 2 év alatt sikerül eladnunk a világ jelenleg 2 legjobb befejező csatárát...!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ALEXDP 2010.05.02. 10:54:00-kor.
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.05.02. 10:49:19

menjenIbra írta:
ALEXDP írta:Az egyetlen ok hogy rajongok a játékáért,az a zsigeri zsenialitása!!!

Igen. Zseniálisan el tud tűnni cirka 70 percre a 90-ből, és valóban művészet kell ahhoz hogy ilyen játékkal egy Barcában a csapat közelébe kerüljön. Tegnapi játékában volt 2 perc amikor pörgött, de utána beállt a pozíciójába(utsó védő mögé 1 méterrel), és várta a totális labdákat.

Fél éve minden Zlatan-fan azt szajkózza, hogy mi lesz ha varázsolni kezd.mivan ha nem is tud ilyet ezen a szinten.?
Az emberi butaság netovábbja,amikor ezekért a szitukért Ibrára haraxik a sok okos!(ahogy amúgy a neved is!!!)

Egyrészt nem kérdés hogy zseni,másrészt meg valóban nem ehhez a rendszerhez szokott,talán nem is fog,de bántani nem kell!

Taktikailag nem ő hozza a döntéseket,és szerintem igenis van benne fantázia itt is!
+Nyert nekünk 1 Classico-t!
Nem nyerünk 6 kupát,Ibra takarodj a [auto_cenzúra]......
Mi ez????

A hozzád hasonlók most itt ömlengenének,ha mondjuk Ibra góljával továbbmegyünk inter ellen,mostmeg....
Pfffffff
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.02. 10:34:35

LM10 írta:Farkas Norbi:" A Barca piacra dobja Ibrát, ha van rá komoly vevő, mehet."

Persze szokott hülyeségeket mondani, de így Ibra rossz teljesítménye után jött a Villás cikk+Bojan ma a kezdő...érdekes :?
Ezek után már nekem is gyanúsnak tűnik az egész. :roll: Bojan kezdett tegnap! (ami nem baj amúgy :)) Közölték a napokban, hogy a nyáron több mint valószínű hogy érkezik Villa! Sok arra utaló jel van, hogy Ibra távozhat.... De várjunk még ezzel!

Ha mégis bekövetkezne: Igazából Ibrat egy kicsit sajnálnám, mert mindössze 1 év után elmegy. De szerintem ő is és mi is jobban járnánk. Nem hiszem, hogy ő jól érzi magát ebben a szituációban és a csapatnak sem kedvez az ő játékstílusa. Azt hiszem, hogy kérőkben nem lenne hiány, úgyhogy rossz helyre biztosan nem kerülne.
Ha a svéd elmenne, akkor nyilván Villa érkezésével, úgy gondolom hogy Pedrora alapemberként számítana jövőre Pep és Messi kimehetne a szélre ismét: Pedro-Villa-Messi!

Kíváncsian várom mi lesz a sorsa! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sasi1
Entrenador del Barça

2010.05.02. 10:03:14

Kedves Pisti! A Barca-Inter eredményt látva, szerinted jó döntés volt az Eto’o -Ibrahimovic csere?

Hajdú B. István:
Az Internnek jó döntés volt, a Barcának nem. Ibrahimovic gólerőssége hasonló mint Eto’oé, ám utóbbi taktikailag szerintem sokrétűbb és fegyelmezettebb.
http://bl.tv2.hu/2010/04/30/jogos-volt- ... iallitasa/
menjenIbra
Barça C

2010.05.02. 08:20:30

ALEXDP
Capitá del Barça

2010.05.02. 00:35:52

ab1daL írta:
ALEXDP írta:Nemrég írtam hogy szerintem nem tölti ki a szerződését,de azt azért hozzá tenném,hogy jelenleg Ő és Eto a top 2! nehéz neki itt, tanulja a játékot,de azért születettt zseni!!!

Bárcsak beindulna!!!!!!!!!!!!
Hagyni kell még neki egy szezont a bizonyításra. Csak egyszer induljon be a henger, emberek csodákat fogunk majd látni tőle is. Arsenal elleni meccsen az ő 2 gólja fontos volt, kíváncsi lettem volna ha nem sérül le hogy milyen formában folytatja. VAMOS BARCA!
Az egyetlen ok hogy rajongok a játékáért,az a zsigeri zsenialitása!!!

barca1615
Jugador d'estrella

2010.05.02. 00:10:28

Attól, hogy még zsenik vannak az ember mögött nem azt jelenti, hogy valaki rúg 100gólt a barcába..

Jól kell mozogni és csinálni kell a dolgokat.. Új bajnokság, új csapattársak..

Új játék. 1 év mindenképp.. Eléggé durva lenne 1 év után elküldeni
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.02. 00:04:07

ALEXDP írta:Nemrég írtam hogy szerintem nem tölti ki a szerződését,de azt azért hozzá tenném,hogy jelenleg Ő és Eto a top 2! nehéz neki itt, tanulja a játékot,de azért születettt zseni!!!

Hagyni kell még neki egy szezont a bizonyításra. Csak egyszer induljon be a henger, emberek csodákat fogunk majd látni tőle is. Arsenal elleni meccsen az ő 2 gólja fontos volt, kíváncsi lettem volna ha nem sérül le hogy milyen formában folytatja. VAMOS BARCA!
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.05.01. 23:59:49

Nemrég írtam hogy szerintem nem tölti ki a szerződését,de azt azért hozzá tenném,hogy jelenleg Ő és Eto a top 2! nehéz neki itt, tanulja a játékot,de azért születettt zseni!!!

Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.01. 23:55:56

Andris írta:
Sanama írta:Miket mondogat Farkas Norbi?

Kiderült,hogy Ibrahimovic nem tud Messivel együtt játszani????
MIVAN?
Hát ha figyeltél, megmagyarázta utána, méghozzá a statisztikával, ami most végül meg is dőlt.
Igen, ezt még előtte írtam.
Végülis komoly érv, szegény pechére rögtön meg is cáfolták...

Azt viszont továbbra sem értem, azt honnan veszi, hogy Ibrahimovicot piacra dobja a Barca és mehet.
Andris
Adminisztrátor

2010.05.01. 23:54:34

Sanama írta:Miket mondogat Farkas Norbi?

MIVAN?
Hát ha figyeltél, megmagyarázta utána, méghozzá a statisztikával, ami most végül meg is dőlt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.01. 23:40:02

Miket mondogat Farkas Norbi?

MIVAN?
LM10
Director del Fútbol

2010.05.01. 23:22:24

Én nagyon szeretem őt. Imádom az ilyesfajta stílusú csatárokat. DE sajnos lehet, hogy könnyebb lenne neki a Premier League :? :cry: Nyáron eldől minden, de ha megy akkor is minimum 40.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.05.01. 23:17:54

Ha elmegy, akkor csak maga miatt megy el, mert Pep még hisz benne. Legalábbis remélem :) :?
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.01. 23:17:43

Sanama írta: Kétlem,hogy a Valencianak Ibra fizujára lenne pénze.

Igen, igaz.
Kezdem úgy érezni, hogy valami nagy meglepetés lesz.
Lehet Ibra megy a piacra, valami nagy csapat úgy is elveszi, és szerintem abból a pénzből egy "meglepetés csatárt" veszünk majd. A Valencia amúgy sem nagyon adná szerintem Villat.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.01. 23:15:54

FtcSikiHun írta:

Villa-Ibra csere?
Kétlem,hogy a Valencianak Ibra fizujára lenne pénze.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.01. 23:09:51

Villa-Ibra csere?
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
LM10
Director del Fútbol

2010.05.01. 23:05:56

Farkas Norbi:" A Barca piacra dobja Ibrát, ha van rá komoly vevő, mehet."

Lezárt