Barca vs. Real
Saviola gól! 2-1
- noname
- Llegenda del Barça
Schuster sztem nagy bajba lesz ha így folytatja...Ígérte a szép játékot. eddig abból semmit se láthattunk, elküldte a technikás szélsőjét(Reyes) és vesz helyette egy olyan játékost, aki csak a sebességére hagyatkozik, ezenkívül Ballack...Tiszta Calderon.Az is ígért Kakat és Cescet meg mittomkit, Schuster is ígérte a szép játékot és eddig csak annyit ért el h sokkal gyengébb lett a Real védekezése, támadásban pedig semmivel se jobbak.

A Fifa egy szégyen
Én aztmondom, megérdemelte az Aranylandát, azota viszont télleg szánalmas teljesitményt nyujt...
Biztos az, h Madridban ninsc mivel böknie magát...kumma doppingos Juventus, fordulna föl mind

Biztos az, h Madridban ninsc mivel böknie magát...kumma doppingos Juventus, fordulna föl mind

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez igaz. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a jelenlegi Barca nem égne 2-0-ra a PSV ellen. Gyerünk Ronald, mutasd meg mit ér a Barca szív!sergi1989 írta:azért a psv nem beijing guoan....
szal nem kéne annyira verni a mellényt..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2007.08.05. 19:39:27-kor.
Amugy ha szoba került Capello....sztem ott baxták el, h elküldték, egy győztes bajnoskág után, Áltában rábaxnak ilyenre a csapatok.. 

- noname
- Llegenda del Barça
Én is ezt mondom.LG írta:Akkor vegyék meg Ballackotnoname írta:2-0Amúgy a Real Nasrit is akarta, sokáig úgy volt h jövőre megegyeztek vele, de ha jönne Ballack, akkor nem hiszem h már kéne nekik Nasri.

A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én se igazán hiszem, mert a PSV jobb, mint a Lokomotiv...noname írta:A múltkor mákjuk volt, a meccs végére meg elfáradt a Lokomotiv.Most nem hiszem h ez megtörténhet.
De azér múltkor se hitte senki, hogy 0-2ről 5-2 lesz
Akkor vegyék meg Ballackotnoname írta:2-0Amúgy a Real Nasrit is akarta, sokáig úgy volt h jövőre megegyeztek vele, de ha jönne Ballack, akkor nem hiszem h már kéne nekik Nasri.

- noname
- Llegenda del Barça
A múltkor mákjuk volt, a meccs végére meg elfáradt a Lokomotiv.Most nem hiszem h ez megtörténhet.Sharkinho írta:Múltkor is innen álltak felnoname írta:2-0![]()
Igaz, ez a PSV, de még nyerhetnek...
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
2-0
Amúgy a Real Nasrit is akarta, sokáig úgy volt h jövőre megegyeztek vele, de ha jönne Ballack, akkor nem hiszem h már kéne nekik Nasri. 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2007.08.05. 19:23:16-kor.
A Fifa egy szégyen
Ballack hatalmas játékos volt, de a VB [auto_cenzúra] volt is utánna is. Nemtudom, h fog-e még ugy játxani mint régen, és nemhiszem, h ő kéne a madridnak. Miért nem vmi fiatalt akarnak, pl. Nasri 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Csak nekem hiányzik a soksok kacsa a madridista gyorshírek rovatából

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- noname
- Llegenda del Barça
Félreértitek.A Husztis dolog azért van, mert a Hannover-Real meccs után Huszti ügynökének volt egy olyan nyilatkozata h ő Calderon jó barátja és felhívja h igazolja le Husztit.Az egész dolog ezért van...

A Fifa egy szégyen
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Huszti a jelenlegi legjobb formában lévő magyar játékos. Vele tényleg nem kéne poénkodni.

in to exile
-
- Director del Fútbol
Ez k.rvára nem vicces. Azt, hogy Sanyit fikázod, még akár meg is érthetném, ha akarnám, de Husztival mi bajod? Láttam a meccset, jól játszott, a góljánál pedig hidegvérű volt. Majd ha akárcsak annyit is elérsz, mint Torghelle, lehet fikázni...Sylvinho_ írta:Az AS szerint Huszti és Torghelle is a Real Madrid csapatához igazol!