Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudtam hogy valaki a "magból" be fog szólni de ez akkor is így van és ízé....inkább ilyenekkel bíbelődnék mint amivel te vagy los vagy akármelyik sulis,csak !akkor! ezt még nem tudtamDrigo írta:Hát pontosan jól beszél az "öreg néni"elprat írta:Ha tudnád milyen jó dolgotok van nektek...iskolásoknak.
De honnét is tudnád...már bocsi...majd idővwl megérted.Nekem holnap mű kémia ZH - tuti bukó...pénteken gépalap pót ZH éljen...
Hát pontosan jól beszél az "öreg néni"elprat írta:Ha tudnád milyen jó dolgotok van nektek...iskolásoknak.
De honnét is tudnád...már bocsi...majd idővwl megérted.
Ezen még mindig visítok.Los Banditos írta:Ez pedig: http://www.youtube.com/watch?v=i4_LCNvrv1s Baumgartner pontot szerez by Palik![]()
Örülök, hogy örülsz. De egy kis bocsikérést azért olvastam volna a pü-ben. Mint ahogy én megtettem.ozsimiki írta:Tamás!varga tamás írta:Miki!
Rendben van. Tévedtem, IGAZAD VAN - őszintén.
FORCA BARCA!
Korrekt!
Kösz!
FORCA!
Tamás!varga tamás írta:Miki!
Rendben van. Tévedtem, IGAZAD VAN - őszintén.
FORCA BARCA!
Részemről a vita le van zárva, el van felejtve. Ellentét nincs közöttünk, hisz egyvalami - lehet, több dolog is - összeköt minket: a Barcelona szeretete. Vita volt, van és még lesz is, hisz Lenin... Én haragtartó nem vagyok, soha nem is voltam.Szandi írta:Nagyon lemaradtam erről a vitáról. Még ha visszaolvasok se nagyon értem, h miért is van az ellentét? Miki- Tamás?
Te akkor kivételes eset vagyÉn mindig élvezettel mentem szombaton suliba, volt annak valami érdekes feelingje, bukéja.
No comment...varga tamás írta:Miki!
Sajnálattal látom, hogy inkább elmentél a honlapról, minthogy 5 percet várj. Ez csak egyet bizonyít
Nyugi Tamás, ez laza poén volt. Ne vegyél fel mindentvarga tamás írta:ma=manapság, idén, jelenleg. Ha nem értetted volna. (egyébként mindent elviselek, még ha sportot is űztök belőle)Perrero írta:ma tuti nincs
ma=manapság, idén, jelenleg. Ha nem értetted volna. (egyébként mindent elviselek, még ha sportot is űztök belőle)Perrero írta:ma tuti nincs