Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reális megközelítése a dolgoknak,de így a BL-ben egy Juventus vagy egy Chelsea úgy fog kiütni titeket,ahogy akar.Annak a védelemnek ti nem nagyon fogtok gólokat rúgni,kapni viszont annál többet.Charlie írta:Egy szónak is 100 a vége,vagy rúgjuk be a helyzeteinket ,és nyerjünk sok-sok góllal,úgyis kapunk gólokat,mert már nálunk ez természetes sajna,vagy erősítsük meg euró milliók árán a hátsó alakzatot!
C.
Ez hülyeség.Gallas értéke olyan 18-20 millió euró körül mozog,a cselszki ennél olcsóbban nem fogja elengedni.Zsolti írta:mint már annyiszor elmondtam,de elmondom még egyszer is...louran+gallas=maximum10millió euró.
Sztem meg Gallas maga 10 millio. Bár én nem tudom, nem értek hozzá. Nehéz dolog a védelmet erosíteni, mert a legjobb védok a nagy csapatoknál vannak, ok meg rakaszkodnak hozzájuk. Pl. a legjobbak a cselziben, juvéban, milánban, mencseszterbe vannak, ok meg nincsenek a pénzre rászorulva. Del Horno nagyon jo lett volna, dehát mi nem tudunk annyi pénzt adni érte mint a cselzi. A. Cole-t nem tudom meg-e tudnánk szerezni, mindenesetre meg kéne probálni. Ha nem jon ossze, akkor johetne Kaladze is akár. Kozépre Gallas v. Carvallo-talán az 1iket elegedné a cselzi(én a portugált jobbnak tartom) Jobbszélre nem tom ke lenne jo megoldás, dehát Rijkaardék dolga a játékoskeresés. A legszomorubb az, h nem is hallani olyan híreket h a Barca védoket keresne...Zsolti írta:mint már annyiszor elmondtam,de elmondom még egyszer is...louran+gallas=maximum10millió euró.
hát sztem ezeknél jobbakat nehéz találnio..nem mutatnak semmi extrát tény,de nagyonnagyon megbízhatóak...pont amilyenekre nekünk szükségünk van per pillanat.Drigo írta:Jó de ha már védőket veszünk akkor legalább értelmeseket.Zsolti írta:mint már annyiszor elmondtam,de elmondom még egyszer is...louran+gallas=maximum10millió euró.
Szerinted komolyan gondoltam???Zsolti írta:hagyjad már az oleguert...itt az egész védelem a hibás a kapussal együtt....nem egy emberen múlik....barcakiraly írta:Szerintetek mennyit fizetnek ezért Olegernek
a Margit vezetői???????