Ha nyer a Lazio akkor lesz teljes a hétvégém.
jah elment Figo most jött ramos volt ecer a sztár sportban eg ytök "cuki" poszter Figoról meg Raulról ahogy egymásra néznek és mosolyognak már csak a szivecske hiányzott...Ordog írta:Ez neked újdonság?? Köztudott hogy a Bernabeuban van egy 3 személyes zuhanyzófülke Bekemnek, Ramosnak és Gutinak... ez a puszi a legkevesebb tőlük.
en lattam es jot nevettem a siemens ala fel volt irva h 6-1PetI írta:A 6-1-es Zaragoza győzelemnek "állítottak emléket". A kommentátor azt mondta, h a hátukon ott volt a 6-1 bár ezt én nem láttam...Drigo írta:OFF:nem tudja vki h mit keresett az a néhány bohóc real mezben gloriával a fejükön tombitával a kézben tnap a meccsen?(Ha már volt róla szó akkor bocs)
A 6-1-es Zaragoza győzelemnek "állítottak emléket". A kommentátor azt mondta, h a hátukon ott volt a 6-1 bár ezt én nem láttam...Drigo írta:OFF:nem tudja vki h mit keresett az a néhány bohóc real mezben gloriával a fejükön tombitával a kézben tnap a meccsen?(Ha már volt róla szó akkor bocs)
A Reallal mindig mindenkit szoba hoznak...Charlie írta:Arsenal meccs előtt szóba hozzák az ágyúsok öszes játékosát a reaállal.Cole+Fabregas+Henry,már mindenkit leigazolnak.Gondolom ezek olyan meccs előtti pletykák,mint Nálunk Eto'o Chelsea-s dolog.De amekkora borjú perez,még komolyan is gondolja,bár kétlem hogy egyikük is odaigazolna.
C.
Ja, sztem semmivel sem rosszabb(sot) mint pl. Totti.(perxe nem a játéktudásra értettem, mert abban nem lehet osszehasonlítani)windu írta:azé dobtak már sokan hasonlót
nevetséges volt de azé nem kell temetni