2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha nem játszott akkor azt sem lehet mondani hogy jó....Enrique írta:Maxiról meg hadd ne mondja már senki, hogy [auto_cenzúra], mikor a két kezem meg tudom számolni hány percet játszott összesen Barça-mezben..
nem tudom mit lehet kifogásolni a tegnapi játékában...hiba nélkül játszott...Enrique írta:Naa, Badi, nehogymáár felhúzd magad ezen...![]()
Tudod, ízlések és pofonok... Én nem szeretem Bellettit, flegmázik, rohangál jobbra-balra, azt sem tudja néha hol van...Persze ez csak szubjektív vélemény..
DE, tegnap a szokásosnál jobb volt, de szerintem még ez sem elég..
ez sem véletlen....Maxiról meg hadd ne mondja már senki, hogy [auto_cenzúra], mikor a két kezem meg tudom számolni hány percet játszott összesen Barça-mezben..
Belletti volt az egyik legjobb!Enrique írta:Los Banditos írta:Belletti:A meccs egyik legjobbja, kíválóan játszott!![]()
![]()
![]()
Erre inkább nem mondok semmit... Nem volt olyan rossz, mint szokott lenni, de még így is gyenge..
kissrác volt. bement ronaldinhóhoz megbeszélni a taktikát, utána kivonult az oldalvonal mellé, letette szépen a sálját és lefeküdt a földre. nagyon jólnevelten viselkedett, mielőtt agyonverték volnaKissrác vagy kislány berohant Ronaldinhohoz egy Barca sállal,szép jelenet volt,csak pont Barca kontránál.