battya írta:Hihetetlen, hogy az elnökötök mennyire tart a Perez-féle Madrditól.
Nyilván nem maga hívogatja a sajtót, hogy elmondja a Madriddal kapcsolatos gondolatait, hanem inkább fordítva... Egyébként meg azt mondja amit gondol, és amit gondol sok Barca szurkoló is. Én speciel szintén nem értem, hogyan lehet 250-300 milliót elkölteni labdarúgókra, hogy mindez megtérüljön.
Vagy ha ez ilyen egyszerű akkor egész egyszerűen nem értem miért nem csinálja ugyanezt a Milan, a Juve meg a Pool. Ha gyakorlatilag a semmiből fel lehet venni egy ekkora hitelt, és azt el lehet költeni úgy, hogy az sportszakmailag is sikeres legyen és anyagilag is megtérüljön néhány év alatt, akkor miért nem jutott ez a többi csapat eszébe?
Guti írta:"Félhetnek Barcelonában, mert egy remek csapatot építünk. Kiváltságos helyzetben vannak, de jövőre ismét harcba szállunk nem csak nemzeti, hanem nemzetközi szinten is. Kiváló játékosaik vannak, ezen a téren egy lépéssel előttünk járnak, de nekünk is el kell érnünk az ő szintjüket."
Egyébként megértem a madridi költekezéseket, de félni cseppet sem félek. A Barcának egész egyszerűen nincs szüksége ilyen arányú költekezésre. A legvadabb elvárásokat figyelembe véve is maximum egy kapusra, egy balhátvédre és egy balszélsőre lehetne ilyen összegeket elkölteni, de igazából ezen posztokon se létszükség. Félnivalója egyébként csak a Madridnak van, elvégre ha nem nyer semmit az az év pofáraesése lesz 250-300 milka elköltése után.
CR írta:"Imádom, amikor az emberek kinevetnek. Imádom látni az utálatot a szemeikben, hallani a sértéseiket. Ez nem izgat engem. Igaz, hogy sokan utálnak, de sokkal többen imádnak és támogatnak. Akkor érzem magam rosszul, ha rosszul játszok. Szerencsére ez ritkán esik meg."
Hihetetlen antipatikus figura. Egészen kiváló játékos, de tiltakozna minden porcikám, ha Barca-mezben látnám feszíteni. Kiváncsian várom mihez fog tudni kezdeni egy ekkora egóval, valamint az alázat teljes hiányával Pellegrini.