Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt úgy olvasd hogy én is nagy Ronaldinhos voltam(többek között mijatta lettem Barcáshobinho9 írta:Hát azért a "nagy Ronaldinho" elég sokat tett a Barcelonának. Lehet leáldozóban van a csillaga, de attól még nagy focista.
Jóbarát, egy "picit" kisebbre kellene venni ezt az aláírás képet!messideco írta:Ha a BL-ben akar jatszani nem eppen a Napoli a legmegfelelobb hely. Maradjon meg 1-2 vet Milanban, majd szerintem elmegy Quatrba v Szaud-Aurabiaba v valahova
Emlékszem, mikor még Ronie a csúcson volt, akkor is volt egy hir, h vinné a Napoli. Akkor mindenki röhögött, h mit akarnak ezek, stb...Aztán látjuk mire képes a sors, lehet mégis ott köt kibali 15 írta:Tudom hogy van neki külön topicja, de ebbe többen szoktak amúgy is írni...
R10 valszeg nem marad Milano-ban. Lehet hogy a Napoli-ba fog menni.
Azt viszont külön ki kell emelni hogy még játszani akar a BL-ben.
És igen Diego már a Juventus játékosa.
Én azt olvastam, h a Liverpoolba menne,sztem az jó döntés lenne, mert többet játszhatna.nem játszott rosszul idén se, de mégse kap sok lehetőséget.a poolba való transzfer nem lesz egyszerű, a két csapat közti rivalizálás miattmessideco írta:Kivancsi vok mi lesz Tevezzel. Az utobbi meccseken eleg jo. Igaz a tobbin sem volt kulonosen rossz, de mostanaban meccseket dont el. En szretnem ha maradna Manchesterben es nem menne pl. az Interbe vagy a Realba.
Babelt a Barcaba!
Diego akkor a Juveba ment ez majdnem 100% ugye?
Adriano. Na igen, régen az egyik kedvenc játékosom volt, akárcsak R10, azzal a külömbséggel, hogy Adrianot kb 10x jobban nem érdekli manapság a foci. Most volt épp egy ügye, amikor a Brazil válogatotthoz ment el csapattársával Julio César-al, (plusz a többi olaszban focizo Brazillal). Mikor visza kellett menni a klubhoz, mindenki megérkezett kiv Adriano. Senki nem tudott róla semmit, se César, se Mourinho, se az ügynöke (!). Pár nap után felhivta az ügynökét hogy ott maradt Braziliában mert meg akart nézni egy meccset, de többen látták hogy egész éjjel bulizott.noname írta:Adriano...Na most ezt fel kell dolgozzam. ADRIANO????Brian 20 írta:a másik egy csatár Adriáno, remek játékos bár most szét van esve, de egy próbát megérhetne. Magas, erős, jól fejel szóval minden ami kell egy csatártól és ő a legolcsóbb ezen a szinten.![]()
![]()
![]()
Adriano...Na most ezt fel kell dolgozzam. ADRIANO????Brian 20 írta:A Valencia ha bejut a BL-be nem fogja eladni a legjobbjait. Ha el akarta volna már tavaly borsos áron meg lehetet volna oldani az üzletet. Mondjuk nem lesz könnyű dolga az Atletico és a Villalreal megfoghatja.
A Reálnál ha érkezik Ronaldo akkor nem sok pénz marad további igazolásokra...
Nekünk előre két igazolás lenne jó, bár mind a kettő elég lehetetlen jelenleg. Az egyik Ribéry rekem játékos motivált, kár lenne, ha a Reálban kötne ki, a Bayernt újra össze kell rakni, ami kb három év nem hiszem, hogy megvárná, ha idén nem jövőre valószínű, hogy hozható lenne, a másik egy csatár Adriáno, remek játékos bár most szét van esve, de egy próbát megérhetne. Magas, erős, jól fejel szóval minden ami kell egy csatártól és ő a legolcsóbb ezen a szinten.
A sérülése után vkpként hatalmas teljesítményt nyújtott egy ideig, csak után megint megsérült és az már sok volt.Amúgy igaz, nemsokat láttam a Lyonban játszani, de a BL-győztes csapatban nagyon jó volt. A 2, sérülése tette végérvényesen tönkre. Amúgy Danko, olvastam egy olyat h létrejöhet egy esetleges Abidal-Trezeguet csere.Tudom hogy pletyka, de én őszintén szólva nem bánnám. Ő azért már cseppet se az alacsony kategóriába tartozik.LG írta:Edmilson is jobb volt utána mint valaha, csak sajnos aztán megint rásérült
Etoonak nemegy súlyos sérülése volt, most pedig élete eddigig legjobb szezonját hozza
Nem tudok egyikről se semmit, de mit akarunk mi Forlántól? Egész jó szezont hoz és kész. Láthattuk, az MU-ban mit tudott mutatni, semmit. Ez lenne, ha jövőre leigazolnánk. Agüerót viszont szívesen látnám. Fiatal, gyors, jól cselez, egész jól lő.MichaaBee írta:Én semmit, de Agüero kivételével egyiket sem akarom a Camp Nou környékén látni... De szvsz rá sincs szükség.albicelesteX írta:Noname!Teljesen korrekt!Ha így lesz elégedett leszek!Szerintem rengeteg kérdőjel van még a keretben!Ki tudja mit terveznek a vezetők!
Szerk.:Olvastam valahol, hogy az Atletico anyagi zűrben van!És ebből kifolyólag eladó Maxi,Kun,Forlán!Ez mennyire igaz?Ki mit tud erről?
Edmilson a sérülése után jobb volt mint valaha?Edmilson is jobb volt utána mint valaha, csak sajnos aztán megint rásérült
Etoonak nemegy súlyos sérülése volt, most pedig élete eddigig legjobb szezonját hozza
Én semmit, de Agüero kivételével egyiket sem akarom a Camp Nou környékén látni... De szvsz rá sincs szükség.albicelesteX írta:Noname!Teljesen korrekt!Ha így lesz elégedett leszek!Szerintem rengeteg kérdőjel van még a keretben!Ki tudja mit terveznek a vezetők!
Szerk.:Olvastam valahol, hogy az Atletico anyagi zűrben van!És ebből kifolyólag eladó Maxi,Kun,Forlán!Ez mennyire igaz?Ki mit tud erről?