Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2009.05.15. 16:16:01

A Milan sztem nem sokat fog gondolkodni azon h eladja-e Ronit. Egyszerűen nincs miért megtartsák. A játéka gyenge és a reklámértéke is alaposan megkopott. Annak idején milliók miatta váltak Barcelona-szurkolókká, de ezek az idők elmúltak. Egyre lejjebb kerül a lejtőn.Emlékszem amikor 1,5 éven keresztül mindenki azt várta h hátha újra a régi lesz. A régi már nemtudott lenni. Elment 1 szinttel lejjebb: az olasz bajnokságba. Itt a védők már nem olyan gyorsak, a megkopott sebessége is elég lett volna. Ehhez képest itt se tud érvényesülni egy erős csapatban. A Mialn gondolkodás nélkül el fogja adni. Annyi szurkolót már nem képest a csapathoz csábítani, hogy anyagilag megérje megtartani(a nagy fizetése miatt többet buknak rajta mint nyernek). A játékával pedig egyáltalán nem szolgált rá h megtartsák.
Nincs más hátra, minthogy még egy szinttel lejjebb menjen. A Napoli se tudom mennyire venné hasznát, de talán ott még menne is valamire. Legjobb lenne ha elmenne a Citybe. Ott legalább jobb híján játszhatna, ráadásul szép kis fizetése lenne.
Kár h így lecsúszott. Minden idők legnagyobb játékosa lehetett volna, ehhez képest 27 évesen teljesen kiégett. Ráadásul láthattuk h még a csapattársaira is rossz hatással van, mert mikor elment egy csapásra látványosat javult a játékunk.
A Fifa egy szégyen
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.15. 13:40:54

hobinho9 írta:Hát azért a "nagy Ronaldinho" elég sokat tett a Barcelonának. Lehet leáldozóban van a csillaga, de attól még nagy focista.
Ezt úgy olvasd hogy én is nagy Ronaldinhos voltam(többek között mijatta lettem Barcás :D)Az nem kifejezés hogy leszáló ágban van egyáltalán nem játszik szegény de megérdemli hogy ne játszon!Gennaro Gattuso 30 akárhány évesen simán vissza jön erönléti szintben.Ronaldinho ezt 29. évesen nem tudja(vagy csak nem akarja elérni) Clarence Seedorf meg akarja szerezni élete 4. Bl. trofeáját ami Ronnie pajtásunk meg beéri 1-el........SAJNOS
:cry:
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
messideco
Presidente del Barça

2009.05.15. 12:35:09

"nagy focista"- hat nem is tudom mennyire az mostmar. Igaz hogy utoljar az Olimpian lattam focizni, de ott eleg gyene volt
Kép
"And my heart will leave you never."
hobinho9
Barça C

2009.05.15. 12:20:21

Hát azért a "nagy Ronaldinho" elég sokat tett a Barcelonának. Lehet leáldozóban van a csillaga, de attól még nagy focista.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.15. 11:58:41

Nem nagyon vág ide, de amennyiben Laporta tényleg akar egy úgymond búcsúajándékot hozni a nyáron, akkor én Torresnek örülnék legjobban :P

Persze sok valóságalapja a mondat egyik megállapításnak sincs, de jelenleg sztem Torres a tökéletes csatár, egy hibával: sérülékeny. Egyébként jelenleg nálam nincs hozzá fogható.
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.15. 11:36:28

messideco írta:Ha a BL-ben akar jatszani nem eppen a Napoli a legmegfelelobb hely. Maradjon meg 1-2 vet Milanban, majd szerintem elmegy Quatrba v Szaud-Aurabiaba v valahova
Jóbarát, egy "picit" kisebbre kellene venni ezt az aláírás képet! :wink:
Ezt olvasd el: Katt ide!

Egyébként szerintem is ez lesz, nem fog ő elmenni a Milanból. Most 29 éves, 2 évet még itt játszik, aztán tényleg elmegy egy Man.Cityhez 2-3 évre, aztán vissza Brazíliába. Ennyi lesz a nagy Ronaldinho pályafutása, de már soha nem lesz szerintem a csapatának meghatározó tagja sem, nemhogy csúcsformája közeli állapotban. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
messideco
Presidente del Barça

2009.05.15. 10:47:16

Ha a BL-ben akar jatszani nem eppen a Napoli a legmegfelelobb hely. Maradjon meg 1-2 vet Milanban, majd szerintem elmegy Quatrba v Szaud-Aurabiaba v valahova
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.15. 09:47:06

bali 15 írta:Tudom hogy van neki külön topicja, de ebbe többen szoktak amúgy is írni...
R10 valszeg nem marad Milano-ban. Lehet hogy a Napoli-ba fog menni.
Azt viszont külön ki kell emelni hogy még játszani akar a BL-ben.
És igen Diego már a Juventus játékosa.
Emlékszem, mikor még Ronie a csúcson volt, akkor is volt egy hir, h vinné a Napoli. Akkor mindenki röhögött, h mit akarnak ezek, stb...Aztán látjuk mire képes a sors, lehet mégis ott köt ki :lol: :lol: :lol:
Fevernova
Jugador del Barça

2009.05.14. 21:24:07

Örülök a Diegonak, hogy a Juventusba megy! Egy pont hozzáillő csapat ! Jók lesznek jövőre! Ronaldinho meg óriási csalódás,hogy mi lett belőle!
SEX N MONEY...
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.14. 21:03:22

messideco írta:Kivancsi vok mi lesz Tevezzel. Az utobbi meccseken eleg jo. Igaz a tobbin sem volt kulonosen rossz, de mostanaban meccseket dont el. En szretnem ha maradna Manchesterben es nem menne pl. az Interbe vagy a Realba.

Babelt a Barcaba!

Diego akkor a Juveba ment ez majdnem 100% ugye?
Én azt olvastam, h a Liverpoolba menne,sztem az jó döntés lenne, mert többet játszhatna.nem játszott rosszul idén se, de mégse kap sok lehetőséget.a poolba való transzfer nem lesz egyszerű, a két csapat közti rivalizálás miatt
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
bali 15
Director del Fútbol

2009.05.14. 20:58:32

Tudom hogy van neki külön topicja, de ebbe többen szoktak amúgy is írni...
R10 valszeg nem marad Milano-ban. Lehet hogy a Napoli-ba fog menni.
Azt viszont külön ki kell emelni hogy még játszani akar a BL-ben.
És igen Diego már a Juventus játékosa.
messideco
Presidente del Barça

2009.05.14. 18:39:35

Kivancsi vok mi lesz Tevezzel. Az utobbi meccseken eleg jo. Igaz a tobbin sem volt kulonosen rossz, de mostanaban meccseket dont el. En szretnem ha maradna Manchesterben es nem menne pl. az Interbe vagy a Realba.

Babelt a Barcaba!

Diego akkor a Juveba ment ez majdnem 100% ugye?
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.05.10. 12:35:52

noname írta:
Brian 20 írta:a másik egy csatár Adriáno, remek játékos bár most szét van esve, de egy próbát megérhetne. Magas, erős, jól fejel szóval minden ami kell egy csatártól és ő a legolcsóbb ezen a szinten.
Adriano...Na most ezt fel kell dolgozzam. ADRIANO???? :shock: :shock: :shock:
Adriano. Na igen, régen az egyik kedvenc játékosom volt, akárcsak R10, azzal a külömbséggel, hogy Adrianot kb 10x jobban nem érdekli manapság a foci. Most volt épp egy ügye, amikor a Brazil válogatotthoz ment el csapattársával Julio César-al, (plusz a többi olaszban focizo Brazillal). Mikor visza kellett menni a klubhoz, mindenki megérkezett kiv Adriano. Senki nem tudott róla semmit, se César, se Mourinho, se az ügynöke (!). Pár nap után felhivta az ügynökét hogy ott maradt Braziliában mert meg akart nézni egy meccset, de többen látták hogy egész éjjel bulizott. :roll: :) Azt nem tudom, hogy hogy merte ezt megtenni. Ehhez már nagyon le kell sz*rnia az egész focit. Kell nekünk ilyen játékos? Nemhiszem...
Andris
Adminisztrátor

2009.05.10. 12:26:56

Ez továbbra sem a Barca igazolások topic. :roll:

Nemsoká kinyitjuk majd az ehhez tartozót, ismét megizmosított szabályzattal, külön oda vonatkozóan. Türelem!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
noname
Llegenda del Barça

2009.05.10. 12:24:19

Brian 20 írta:A Valencia ha bejut a BL-be nem fogja eladni a legjobbjait. Ha el akarta volna már tavaly borsos áron meg lehetet volna oldani az üzletet. Mondjuk nem lesz könnyű dolga az Atletico és a Villalreal megfoghatja.

A Reálnál ha érkezik Ronaldo akkor nem sok pénz marad további igazolásokra...

Nekünk előre két igazolás lenne jó, bár mind a kettő elég lehetetlen jelenleg. Az egyik Ribéry rekem játékos motivált, kár lenne, ha a Reálban kötne ki, a Bayernt újra össze kell rakni, ami kb három év nem hiszem, hogy megvárná, ha idén nem jövőre valószínű, hogy hozható lenne, a másik egy csatár Adriáno, remek játékos bár most szét van esve, de egy próbát megérhetne. Magas, erős, jól fejel szóval minden ami kell egy csatártól és ő a legolcsóbb ezen a szinten.
Adriano...Na most ezt fel kell dolgozzam. ADRIANO???? :shock: :shock: :shock:
Mot te arra az Adrianora gondolsz aki már 3 éve deőpressziós, bárokba jár és lexarja magasról a focit?! :shock: Akkor inkább beteszik a takarítószeményzetet csatárnak mint h Adrinao itt rontsa a morált. [-X
A Fifa egy szégyen
Brian 20

2009.05.10. 12:10:24

A Valencia ha bejut a BL-be nem fogja eladni a legjobbjait. Ha el akarta volna már tavaly borsos áron meg lehetet volna oldani az üzletet. Mondjuk nem lesz könnyű dolga az Atletico és a Villalreal megfoghatja.

A Reálnál ha érkezik Ronaldo akkor nem sok pénz marad további igazolásokra...

Nekünk előre két igazolás lenne jó, bár mind a kettő elég lehetetlen jelenleg. Az egyik Ribéry rekem játékos motivált, kár lenne, ha a Reálban kötne ki, a Bayernt újra össze kell rakni, ami kb három év nem hiszem, hogy megvárná, ha idén nem jövőre valószínű, hogy hozható lenne, a másik egy csatár Adriáno, remek játékos bár most szét van esve, de egy próbát megérhetne. Magas, erős, jól fejel szóval minden ami kell egy csatártól és ő a legolcsóbb ezen a szinten.
LM10
Director del Fútbol

2009.05.10. 12:02:18

Igaz, hogy Eto'o már inkább hasznosan és gólerősen játszik mint jól. De neki ez a feladata hogy gólokat lőjön. Hozzánk meg egy középcsatár sem fog jönni, mert Samuval hosszabbítani fognak.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.05.10. 12:00:40

Henry-t kell az egykori Larsson máig üresen tátongó helyében rakni lassan. Én mindenképpen hoznám Riberyt, de Silvának is örülnék. Sokkal nagyobb lenne a taktikai repertoár. Henry nem erőcsatár, de tud fejelni és labdát is megtartani. Az erőcsatárok közül csak Ibrahimovic az aki idevaló tudása alapján, a hideg kirázni ilyen Adebayor féléktől, nem mutatnának sztem semmit. Ibra viszont csak Eto'o kárára jöhetne, nem férnének meg együtt már, Eto'o meg hosszútávon nem jó szélen.
Szinte semmi valóságalapja nincs Ibrának, egyetlen egy esetben lenne rá valami esély: ha Eto'o mégis elmegy, akkor egy esetleges csere is elképzelhető lenne, de elviekben Eto'o mindenáron maradni akar, szóval ez még pletyka szintnek se nevezhető.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.10. 11:39:59

Viszont Trez. is nagyon sérülékeny. Sztem amig Henry itt van, addig nem kell új csatár.
noname
Llegenda del Barça

2009.05.10. 11:37:12

LG írta:
Edmilson is jobb volt utána mint valaha, csak sajnos aztán megint rásérült
Etoonak nemegy súlyos sérülése volt, most pedig élete eddigig legjobb szezonját hozza
A sérülése után vkpként hatalmas teljesítményt nyújtott egy ideig, csak után megint megsérült és az már sok volt.Amúgy igaz, nemsokat láttam a Lyonban játszani, de a BL-győztes csapatban nagyon jó volt. A 2, sérülése tette végérvényesen tönkre. Amúgy Danko, olvastam egy olyat h létrejöhet egy esetleges Abidal-Trezeguet csere.Tudom hogy pletyka, de én őszintén szólva nem bánnám. Ő azért már cseppet se az alacsony kategóriába tartozik. :wink:
A Fifa egy szégyen
House
Entrenador del Barça

2009.05.10. 11:29:23

MichaaBee írta:
albicelesteX írta:Noname!Teljesen korrekt!Ha így lesz elégedett leszek!Szerintem rengeteg kérdőjel van még a keretben!Ki tudja mit terveznek a vezetők!

Szerk.:Olvastam valahol, hogy az Atletico anyagi zűrben van!És ebből kifolyólag eladó Maxi,Kun,Forlán!Ez mennyire igaz?Ki mit tud erről?
Én semmit, de Agüero kivételével egyiket sem akarom a Camp Nou környékén látni... De szvsz rá sincs szükség.
Nem tudok egyikről se semmit, de mit akarunk mi Forlántól? Egész jó szezont hoz és kész. Láthattuk, az MU-ban mit tudott mutatni, semmit. Ez lenne, ha jövőre leigazolnánk. Agüerót viszont szívesen látnám. Fiatal, gyors, jól cselez, egész jól lő.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2009.05.10. 11:29:14

Ha támadót veszünk, akk ne 160-170 centiset pls...Nekünk, egy Ibrahimovic féle csatár kell szvsz aki magas,jól fejel, jól lő és gyors is, mitöbb idém megszerezhető!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.10. 11:26:19

Sztem meg nem korrekt:
Edmilson is jobb volt utána mint valaha, csak sajnos aztán megint rásérült
Etoonak nemegy súlyos sérülése volt, most pedig élete eddigig legjobb szezonját hozza
Edmilson a sérülése után jobb volt mint valaha? :shock: Sztem te akkor nem láttad a Lyonban ill. a VB-n játszani, mert azt a formát utánna már meg sem közelitette.
Etoo meg gólokban igaz, h a legjobb szezonját hozza, de a játéka már nem a régi, ezt el kell ismerni. A gyorsasága is megkopott.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.10. 11:19:53

albicelesteX írta:Noname!Teljesen korrekt!Ha így lesz elégedett leszek!Szerintem rengeteg kérdőjel van még a keretben!Ki tudja mit terveznek a vezetők!

Szerk.:Olvastam valahol, hogy az Atletico anyagi zűrben van!És ebből kifolyólag eladó Maxi,Kun,Forlán!Ez mennyire igaz?Ki mit tud erről?
Én semmit, de Agüero kivételével egyiket sem akarom a Camp Nou környékén látni... De szvsz rá sincs szükség.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt