Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igaz de néha egy tapasztaltabb játékos jól jön ne akarjatok arsenalt csinálni a barcából az nemjó az arsenal tulzásba viszi a fiatalítást ott lassan már ifi csapat van kellenek a rutinos játékosokdanianevem írta:Egyetértek, egy 30 év körüli max. 1-2 szezonig nyújt(hat) maradandót, de egy ifjú... Én reménykedem, hogy a Barca figyelőinek megtetszett az egyik magyar tehetségünk is... De ne álmodozzzunk.Subinho írta: MIND MIND FIATAL ÉS TEHETSÉGES JÁTÉKOSOK!!! MIÉRT KELLENEK NEKÜNK 30-ASOK???
Egyetértek, egy 30 év körüli max. 1-2 szezonig nyújt(hat) maradandót, de egy ifjú... Én reménykedem, hogy a Barca figyelőinek megtetszett az egyik magyar tehetségünk is... De ne álmodozzzunk.Subinho írta: MIND MIND FIATAL ÉS TEHETSÉGES JÁTÉKOSOK!!! MIÉRT KELLENEK NEKÜNK 30-ASOK???
Na hát igen...vale írta:Valahol azt olvastam hogy hűség nyilatkozatot tett a madridnak hogy jövőre odaigazol , de láttuk már hogy mennyit érhet egy focista szava.Lionel Messi Fan írta:Nem is lenne rossz Benzema. De érdekes harca lesz érte ha tényleg akarják. Jó mert fiatal tehetséges szal elbírnán nézni a játékát Barca mezben. Akár Eto'o helyett is
augusztus 31MessiFan írta:Az átigazolási idõszaknak mikor lesz vége?
Jó lenne tudni mert én semmit sem tudok![]()
Hleb ismanuel írta:Reméljük hogy Benzemanorbert55 írta:Szal jelen állás szerint Benzema vagy Berbatov.Már csak azért is mert Berba is már 27.
Reméljük hogy Benzemanorbert55 írta:Szal jelen állás szerint Benzema vagy Berbatov.
Én a magam részemről örülök is hiszen azt azért nefelejtsük el hogy Benzema a francia labdarúgás jövője és ráadásúl egy gólkirályról van szó, ja és nem utolsó sorban pedig fiatal nem pedig 30-31 éves.visca el barca írta:noh. benzema rajongók örülhetnek. ismét fellángolt a téma, immáron eto'o cserével egybekötve (marca, sport. es stb)