Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már nyáron kellett volna szélső támadót venni, Henry nem megoldás, talán még idénre az, tovább nem igen. de télen is kell már valaki.csaby23 írta:Úgy gondolom szélsőt támadót nem kell igazolni...Henry 1-2 évig még tud klasszis szinten játszani,utána pedig Pedro lehetne a megoldás...Vélemények??
Henry nyaron elmegycsaby23 írta:Úgy gondolom szélsőt támadót nem kell igazolni...Henry 1-2 évig még tud klasszis szinten játszani,utána pedig Pedro lehetne a megoldás...Vélemények??
Ribery-vel szemben már nagyon bizonytalan vagyok. Pato-t sosem fogja elengedni a Milan és ő is jól érzi ottan magát. Suarez-ben én nem látok semmi potenciát a Barcában. Az egyedüli lehetőég az Aguero akiről Maradona mondta hogy hagyja el azt a süllyedő hajót.Rivaldo11 írta:Ribery, esetleg Agüero vagy Pato azok, akik még szóba jöhetnének képességük alapján, de róluk egyelőre nem olvashattunk semmit. Suarez meg nem hiszem hogy erősítés lehetne, akkor már inkább a "kéznél lévő" Pedro kapjon lehetőséget.
Sztem egy nagyon jó ötlet a francia.Tényleges Zidane-os a játéka.Színes és drusztol elég keményen, csak amíg, Xavi ilyen bomba formában van, felesleges ekkora tehetséget igazolni a padra, sztem ráérnek ezek 2-3 év múlva.Zlatan Boy írta:Az Elmundon fent van a barca átigazolási politikája között, a középálya megerősitése.A legfőbb jelölt Cesc Fabrégas, aki iránt már a tavaly is érdeklődött a Barca, de Arsene Wenger az Arsenal edzője elútasitotta ezt az érdeklődést az ágyúsok csapatkapitánya iránt.A másik jelölt a sokk közül pedigYoann Gourcuff,akit a Bordeux játékosa ként a 2008-2009-es Francia bajnokság legjobb játékossává választottak meg.És mellesleg Zinedine Zidane utódjának is tartják.Gourcuff iránt egyébként a Real Madrid is érdeklődött.De Gourcuff már kijelentette hogy neki az az álma hogy a barcába játszhasson,mivel szerinte a katalán csapat a világlegjobb klubbja jelen pillanatban.
Érdekes és nagyon igaz gondolatmenet,Tim!Tim írta:Érdekes dolgok ezek..Annak idején mikor Robinho a Madridban játszott,az egyöntetű vélemény az volt vele kapcsolatban hogy egy önző kis cselgép,aki annyira vézna hogy lepattan a védőkről.Aztán mikor eligazolt a Citybe egyszer csak meghatározó játékos lett belőle.És persze a Madrid pedig nagyon hülye volt hogy elengedte(bár olyan vélemények is voltak amik szerint megmutatkozott az igazi pénzéhes természete,és vége a karrierjének)
És lám eltelik pár év,és legfontosabb igazolásként feltűnik.Tényleg ennyit fejlődött volna a Citynél?
Ennyi pénzt viszont biztos hogy nem ér. Fabregas sem lesz Barca játékos belátható időn belül,ha annyira jönni akart volna már itt lenne.Talán majd levezetni visszajön.
Én még mindig ezt gondolom róla...Érdekes dolgok ezek..Annak idején mikor Robinho a Madridban játszott,az egyöntetű vélemény az volt vele kapcsolatban hogy egy önző kis cselgép,aki annyira vézna hogy lepattan a védőkről.
Én is ebben bízom.Chino írta:Mindent összevetve tényleg elég drágának tűnnek de Pep tudja mit csinál. (legalábbis remélem)
Már megint ott tartunk, hogy Ibra 70 milla. Baromság.House írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de egy kicsit kezd ilyesztővé válni nálam a helyzet. Kezd zavarni, hogy fél éven belül ez lenne a második elég drága igazolásunk. Ibra és Robinho ~100 milka. Aztán még jönne nyáron Cesc is. Igazából nem a pénz miatt mondom ezt, hanem azok a jó igazolásokat szerettem nagyon mint pl Yaya.
Lehet, hogy kicsit túlreagálom ezt a dolgot.
hát még madridistaként.bali 15 írta:Chino írta:Viszont Suarez méginkább zsákbamacska mint Robinho és sztem nem azon a 10 millás különbségen van a hangsúly. Robinho a legkevésbé kockázatos megoldás. Nem azt mondom, természetesen jobb lenne csak kölcsönbe először, mert mindenkinél megvan az esély rá, hogy nem tud beilleszkedni, de pl. Suareznél ez hatványozottabban igaz. Lehet hogy Hollandiában nagy ász a srác, de a spanyol bajnokság teljesen más, a Barca játéka pedig teljesen egyedi. Robinho játéka sokkal közelebb áll ehhez. Nem értem miért szajkózza mindenki, hogy így önző, úgy önző. Ha valaki figyelmesen végigkísérte a mérkőzéseit, az tudja hogy ez így nem teljesen igaz. Nagyon nagy labdákat tud osztani és ezt meg is teszi. Nem azt mondom, hogy egy Xavi de tud szabadulni a labdától. Akkor mondjuk Messire is hogy egy önző játékos, vagy Ibra szintúgy. Nekem se Robinho a kedvenc játékosom, de a csapat érdekeit szem előtt tartva be lehet látni, hogy ő a legjobb megoldás.
A tapasztalat is Robinho mellett szól. Igenis meg kell barátkozni a gondolattal hogy a Barca neves játékosokat igazol. Engem nem zavar.
Pep úgyis hamar formába lendít bárkit. Szerintem Ronaldinho-t is gatyába rázta volna annyira hogy legalább a hasznára legyen az alakulatnak.
Robinho-ról én még nemigen hallottam hogy másnaposan ment volna edzésre mint Adriano. Vagy volt ilyen?
Iniesta mint önző játékos? Te mit néztél az elmúlt 3-4évben?Meg Iniesta. De ez így bőven elég is a keretbe. Legalábbis szerintem. Én ezt csak így érzem, de ezért örülnék, hogyha kölcsönbe jönne inkább Robinho, és akkor meglátnánk a dolgot.
Meg Iniesta. De ez így bőven elég is a keretbe. Legalábbis szerintem. Én ezt csak így érzem, de ezért örülnék, hogyha kölcsönbe jönne inkább Robinho, és akkor meglátnánk a dolgot.Chino írta: Akkor mondjuk Messire is hogy egy önző játékos, vagy Ibra szintúgy.
Engem sem zavar. Én nagyon örültem, amikor Ibra jött. Csak van különbség Ibra és Robinho között. Ibra a hátán vitte a Juve-t és az Inter-t, és -azt hiszem- túlzás nélkül állíthatom, hogy leginkább Ibra érdeme, hogy ezek a csapatok tudtak bajnokságokat nyerni.bali 15 írta:Igenis meg kell barátkozni a gondolattal hogy a Barca neves játékosokat igazol. Engem nem zavar.
A tapasztalat is Robinho mellett szól. Igenis meg kell barátkozni a gondolattal hogy a Barca neves játékosokat igazol. Engem nem zavar.Chino írta:Viszont Suarez méginkább zsákbamacska mint Robinho és sztem nem azon a 10 millás különbségen van a hangsúly. Robinho a legkevésbé kockázatos megoldás. Nem azt mondom, természetesen jobb lenne csak kölcsönbe először, mert mindenkinél megvan az esély rá, hogy nem tud beilleszkedni, de pl. Suareznél ez hatványozottabban igaz. Lehet hogy Hollandiában nagy ász a srác, de a spanyol bajnokság teljesen más, a Barca játéka pedig teljesen egyedi. Robinho játéka sokkal közelebb áll ehhez. Nem értem miért szajkózza mindenki, hogy így önző, úgy önző. Ha valaki figyelmesen végigkísérte a mérkőzéseit, az tudja hogy ez így nem teljesen igaz. Nagyon nagy labdákat tud osztani és ezt meg is teszi. Nem azt mondom, hogy egy Xavi de tud szabadulni a labdától. Akkor mondjuk Messire is hogy egy önző játékos, vagy Ibra szintúgy. Nekem se Robinho a kedvenc játékosom, de a csapat érdekeit szem előtt tartva be lehet látni, hogy ő a legjobb megoldás.