Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Más kluboknak igen, nekünk nem.Brian 20 írta:
Szóval aki ismeri attól kérdem ér ennyit?
Mi meg javarészt ingyen. Főleg mostanában.Brian 20 írta:a Reál olcsón adja el a játékosait
csababarca írta:
Thiago jó lesz,de nem lehet egyből mélyvízbe dobni,Pep is a fokozatosság híve. Ezért is favorizálok valakit. Aki Cesc. Aki idén már nem fog jönni.
geridoss írta: Főleg annak a tudatában, hogy Iniesta igen sérülékeny![]()
De ott van Thiago, ő elég kreatívnak tűnik számomra
(+JDS, de abban nem vagyok biztos, hogy mi is az ő első számú feladata)
sztem támadó középpályásra gondolta, aki Xavi-Iniesta kettős, de mivel a Cesc üzlet kezd kilátástalan lenni, tényleg lépni kéne ezügyben... (vkp posztra egy Banegat de szeretnéklui1698 írta:Támadót hova? Minek? Ott van Messi, Ibra, Villa, Bojan, Jeffren, Pedro. Nem elég?Zibra16 írta:még valahogy augusztusban olcsóbb játékosokból bevásárlást kellenw tartani
középhátvéd,vkp,támadó kp
Főleg annak a tudatában, hogy Iniesta igen sérülékenycsababarca írta: A nagyobb öngyilkosság két darab kreatív középpályással nekimenni az idénynek.
Támadót hova? Minek? Ott van Messi, Ibra, Villa, Bojan, Jeffren, Pedro. Nem elég?Zibra16 írta:még valahogy augusztusban olcsóbb játékosokból bevásárlást kellenw tartani
középhátvéd,vkp,támadó kp
AbidalGauchomester írta:Egy kérdés így estére:
3 belső védő maradt a csapatnál. Ennyivel öngyilkosság elkezdeni egy bajnokságot.Bár a kérdés magától értetődik, azért felteszem. Ki lesz a 4. számú?
Brian 20 írta: - a mi játékosaink nem keresnek annyit mint a Reál játékosai
Mi meg javarészt ingyen. Főleg mostanában.Brian 20 írta:a Reál olcsón adja el a játékosait
Gauchomester írta:Egy kérdés így estére:
3 belső védő maradt a csapatnál. Ennyivel öngyilkosság elkezdeni egy bajnokságot.Bár a kérdés magától értetődik, azért felteszem. Ki lesz a 4. számú?
Zibra16 írta:mekkora nagy Elton ez a Guardiola direkt eladja a légiósokat, hogy csak spanyolok legyenek a csapatban
És gondolom a kívánságára érkezett Dani Alves, Keita, Csigrinszkij, Adriano mind katalánokZibra16 írta:mekkora nagy Elton ez a Guardiola direkt eladja a légiósokat, hogy csak spanyolok legyenek a csapatban
Rohadt jo vedo. Csak egy kicsit elizgulja az egeszet. A kepessegei szerintem nem vitathatok, raadasul fiatal is. Kicsit rendbe kene tenni fejbe.albicelesteX írta:Ebben a Casceresben még mit láttok őszintén?Egy közép szerű védő
Henry és Touré mellé vehetjük Eto'ót, vele kezdte Guardiola a tisztogatást. Módszeresen tünteti el azokat az embereket (Chygrynsky kivételével), akiknek rengetegen szurkoltak, sokaknak volt kedvence.Ronaldinho&Barca írta:Szinte tökéletes.. bravó zakós emberek! Csigát még megértettem, Titi pedig levezetni megy, de Rafa és Yayát pedig végleg nem tudom felfogni..
Rafa nem kapna lehetőséget, amikor védelembe van 7 emberünk.. az vicc.
Jövőre igen nagy sz@rban leszünk, mert egy szezont nem tud végigjátszani úgy a védelem, hogy ne sérüljön le valaki huzamosabb időre.. Kéne hozni valakit, de reális áron. Félek ez nem fog bekövetkezni és Csiga féle embert hozunk 20éert.
...
Én is szívesen látnám Fabregast és talán nyugodtabb is lennék és más is ha végre látná a hivatalos hírt, hogy leigazoltuk, de lássuk be, Wenger nem engedi el. Ami kicsit röhejes, klub vezetőktől semmit se hallani, csak Wenger mondja, hogy nem eladó, ha Fabregas oda állt elé és megmondta, mester el akarok húzni innen, szerintem nincs az az ember aki ott fogná erőszakkal.. valami bűzlik itt nekem, vagy Fabregas nem tett meg mindent a cél érdekébe, vagy Wenger egy nagy...
...
Fabregas meg ha idén nem jön, akkor jövőre? Mire alapozzátok ezt? És ha jövőre se? Vagy igazoljunk valakit aki oda illik abba a szerepbe, vagy senkit és toljuk a fiatalokat.
Léfe írta:Sennát el kellene felejteni. Már a VB.-re sem vitték el. Egy 34 évesért pénzt adni nem jó ötlet, és max 1 évre. Hleb nem kellene de Caseres itt maradhatna. Ha Caseres marad elég a védő, egy vkp. és egy csatár kellene, de nem kell hogy nagy ászok legyenek. Fabregast bolondok lennének eladni, ragaszkodnak hozzá mint mi Messihez - érthető.