Felhúztam magam? A tények közlése részemről nem számít ingerültségnek. Istent pedig hagyjuk ki a játszmából, amíg . se tudsz róla, és én se sokkal többet....battya írta:Mr. Master: Ha ezen az egy dolgon így felhúztad magad, akkor mi lesz veled az életben?
"Csak Isten van abban a helyzetben, hogy bárkit lenézhessen. "
Mezner, nem okoskodni akartam hidd el.. bár mit magyarázkodok.. Azt hiszel amit akarsz..
Barca vs. Real
- Mr. Master
- Director del Fútbol
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- noname
- Llegenda del Barça
Senki se néz le, mert realos vagy! Ez a topik erre való, de az előbb azt mondtad h nem értenek a csapatéptéshez, de azért mégis csapatot építenek, ez pedig téényleg okoskodás.Az sztem teljesen egyértelmű h ezen a téren melyik csapat vezetősége végez jó munkát és melyik nem.Ezen nem érdemes vitatkozni,nem hiába a madridistán levő szavazáson most ez az eredmény:battya írta:Mr. Master: Ha ezen az egy dolgon így felhúztad magad, akkor mi lesz veled az életben?
Mezner, nem okoskodni akartam hidd el.. bár mit magyarázkodok.. Azt hiszel amit akarsz..
És ez a madridistán van, ahol még némi elfogultság is beleszól a szavazásba...Milyennek látod JELENLEG a vezetőséget?
5 - Jobb nem is lehetne! 1% [ 4 ]
4 - Jó 12% [ 29 ]
3 - Közepes 31% [ 77 ]
2 - Elégséges 23% [ 56 ]
1 - Fuera! 31% [ 75 ]

A Fifa egy szégyen
Elhiszem zárjuk lebattya írta:Mr. Master: Ha ezen az egy dolgon így felhúztad magad, akkor mi lesz veled az életben?

Mr. Master: Ha ezen az egy dolgon így felhúztad magad, akkor mi lesz veled az életben?
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
Jó én ezt lezártam nincs semmi bajom batyával az eddig megjelent kedves madridi barátaink közül tény hogy ő a legemberibb de sz.tem az elöző hsz-e okoskodás voltmypeter írta:Hasonlót mondott, nem ugyanazt. És persze teljesen más szemszögből, ami érthető. És értelmesen.
Mezner2 írta:De ha megnézed ugyanazt mondta a csapatépítésről mint mi de a mi hsz.-ünket kijavítva mi ez ha nem okoskodás?mypeter írta:Nem, értek veletek egyet. Szerintem Battya nagyon kulturáltan adta elő a véleményét!
Hasonlót mondott, nem ugyanazt. És persze teljesen más szemszögből, ami érthető. És értelmesen.
Mezner2 írta:De ha megnézed ugyanazt mondta a csapatépítésről mint mi de a mi hsz.-ünket kijavítva mi ez ha nem okoskodás?mypeter írta:Nem, értek veletek egyet. Szerintem Battya nagyon kulturáltan adta elő a véleményét!
- noname
- Llegenda del Barça
A Cselzi nem sokat ért azzal a nagy költekezéssel.BL-t csak nem tudnak nyerni.A Tottenhamnál pedig garantálom h idén meglátszik majd az eredmény.Game90 írta:1. Chelsea 533,5 millió
2. Real Madrid 319
3. MU 262
4. Tottenham 235,7ez a nagy költekezés nem látszódott meg...
5. Liverpool 234,3
6. Barca 227,5
7. Inter 189,1Capon, ezt nem találtad el
![]()
8. AM 179
9. Lyon 161
10. Bayern 159,7
11. Juve 151,5
12. Newcastle 141,5
13. Arsenal 134,5

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
azért nem kell ráugrani, mert madridista.
szerintem is korrekt a hsz-e és a hozzáállása is.
hasonlítsátokcsak össze Franco tábornokkal, RMCF - et nem is említem... -zongorázni lehet a különbséget kettejük közt.
az ilyen hozzáállású ellennel érdemes és illik is normálisan vitázni (persze, csak, ha nincs egyetértés)
szerintem is korrekt a hsz-e és a hozzáállása is.
hasonlítsátokcsak össze Franco tábornokkal, RMCF - et nem is említem... -zongorázni lehet a különbséget kettejük közt.
az ilyen hozzáállású ellennel érdemes és illik is normálisan vitázni (persze, csak, ha nincs egyetértés)
De ha megnézed ugyanazt mondta a csapatépítésről mint mi de a mi hsz.-ünket kijavítva mi ez ha nem okoskodás?mypeter írta:Nem, értek veletek egyet. Szerintem Battya nagyon kulturáltan adta elő a véleményét!

Nem, értek veletek egyet. Szerintem Battya nagyon kulturáltan adta elő a véleményét!
Volt már itt más milyen is?Mr. Master írta:Csapatépítés akarna lenni hozzánemértő emberekkel, tehát magyarul majdnem csapatépítés, ami NEM csapatépítés. Mi is ezt mondjuk![]()
![]()
De azért hajráUgyanolyan okoskodó vagy, mint a többi 14 éves madridista, aki idejár...
bravó battya! így is lehet vitatkozni!
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Csapatépítés akarna lenni hozzánemértő emberekkel, tehát magyarul majdnem csapatépítés, ami NEM csapatépítés. Mi is ezt mondjuk
De azért hajrá
Ugyanolyan okoskodó vagy, mint a többi 14 éves madridista, aki idejár... 

De azért hajrá

Azt jó látni, hogy a Chelseavel nem vagyunk egy lapon, mi csak a következőn vagyunk
Game, én azért kiváncsi lennék a West Hamre is, ők is tapossák szerintem a 140-150 millát..
Noname, a két védő megvásárlásával nincs semmi gond, valószínüleg Canna jővőre elmegy, s legalább a másik védő (amelyik nem stabil kezdő) valamelyest tisztában lesz a madridi légkörrel, nem kell beilleszkedni, stb stb..
Csatár is kellett, RvN-en kívül nincs egy épkézláb támadónk /használható/
/Robben talán-talán meglesz, írányító meg.. majd meglátjuk/
Üdv

Game, én azért kiváncsi lennék a West Hamre is, ők is tapossák szerintem a 140-150 millát..
Az ominozu Guti féle "mondást" Saviolatol hallottam, a múltheti ns-ban, szóval Guti ezt kb két hete mondhatta.. S azóta sok víz lefolyt a Dunán.csak nem értettem mit akarsz ezzel h a Real csapatot épít(lehet h ezt Guti mondta, de ezek szerint te is egyet értesz ezzel).
Noname, a két védő megvásárlásával nincs semmi gond, valószínüleg Canna jővőre elmegy, s legalább a másik védő (amelyik nem stabil kezdő) valamelyest tisztában lesz a madridi légkörrel, nem kell beilleszkedni, stb stb..
Csatár is kellett, RvN-en kívül nincs egy épkézláb támadónk /használható/
1 hónap van még az szeptemberig, meg lesz az. Kérdés ugye, hogy mennyiért..Ahova viszont kellett volna mindenképp valaki:irányító, szélsők, pont oda nem vesztek senkit.

Nincs igazad. Ez csapatépítés akarna lenni, hozzánem értő emberekkel..Ez nem csapatépítés.Ez bénázás.
Üdv
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
kérjünk kölcsön madridbólCapon írta:francba pedig igyekeztem
pff 533milla nem semmi. Nekünk meg 200 millios adoságunk van.

-
- aka Game90
A nagycsapatokat + 1-2 nagy költekezőt megnéztem, így fest a sorrend:Capon írta:Jó lenne ha valahogy össze lehetne hasonlitani a top klubok utóbbi 5éves pénzköltését igazolásokra. A Real és ugye a cselzi kimagasodnának a többi közül torony magasan. Utánuk következne az Inter.
1. Chelsea 533,5 millió
2. Real Madrid 319
3. MU 262
4. Tottenham 235,7

5. Liverpool 234,3
6. Barca 227,5
7. Inter 189,1

8. AM 179
9. Lyon 161
10. Bayern 159,7
11. Juve 151,5
12. Newcastle 141,5
13. Arsenal 134,5
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Én nem tudom de Guti olyan mint nálunk a "lelkész"!
Sőt rosszabb ez a legszánalmasabb az összes közül és a legprimtívebb is ezt az embert úgy szájba tudnám vágni Én komolyan ilyen buta és aljas semmirekellő focistát nem tudok mondani még 1et!
Amikor ök vásároltak így miért nem gondolta ezt???
Csak feleslegesen baszom fel az agyam ezen a [auto_cenzúra]!
Sőt rosszabb ez a legszánalmasabb az összes közül és a legprimtívebb is ezt az embert úgy szájba tudnám vágni Én komolyan ilyen buta és aljas semmirekellő focistát nem tudok mondani még 1et!
Amikor ök vásároltak így miért nem gondolta ezt???
Csak feleslegesen baszom fel az agyam ezen a [auto_cenzúra]!
Köszönöm kilibarca!!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
A lelked a dallam a tested a ritmus az elme a rím ez ZENEBUDDHIZMUS!!!By.:AKPH!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Jó lenne ha valahogy össze lehetne hasonlitani a top klubok utóbbi 5éves pénzköltését igazolásokra. A Real és ugye a cselzi kimagasodnának a többi közül torony magasan. Utánuk következne az Inter.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Valamivel be kell tömni a madridi drukkerek száját, és ez náluk az igazolás, nálunk a szép foci, ilyen egyszerü. Egész évben csak ugy röpködnek a nevek, hogy télen kit veszünk, hogyha rosszul emgy a csaatnak, nyárra majd kit igazolunk, és mindnekiért áron felül fizetünk, mert egyrészt barmok vagyunk, másrészt pedig igy sokkal jobban elfogadják a szurkolok, hogy a vezetöség jol végzi a munkáját, és jo játékost hozott. Mert elvégre ha egy játékos drága, akkor biztosan jol is játszik. Ugyebár.... Lásd mennyiért vettétek Pepét és Nistelrooyt és hogy melyik mennyit ér a klubnak...noname írta:Én nem néztelek hülyének, csak nem értettem mit akarsz ezzel h a Real csapatot épít(lehet h ezt Guti mondta, de ezek szerint te is egyet értesz ezzel).Eddig vettetek 2 védőt, amiből 1 is elég lett volnabattya írta:Tudom, hogy én csak egy vendég vagyok, de attól még nem kéne hüyének nézni a másikat azért mert Realos.
Mondtam, hogy Robben és Kaka nem az? Nem.
Abidal nálam nagy játékos, ergo világsztár, Milito detto, de Tourérol ezt nem állítottam, hiába akarod úgy feltüntetni.Pepe sztem felesleges volt, ha nem megy el Canna, ezenkívül Saviolát, aki nem fog sokat játszani.Ahova viszont kellett volna mindenképp valaki:irányító, szélsők, pont oda nem vesztek senkit.Ez nem csapatépítés.Ez bénázás.
- noname
- Llegenda del Barça
Én nem néztelek hülyének, csak nem értettem mit akarsz ezzel h a Real csapatot épít(lehet h ezt Guti mondta, de ezek szerint te is egyet értesz ezzel).Eddig vettetek 2 védőt, amiből 1 is elég lett volnabattya írta:Tudom, hogy én csak egy vendég vagyok, de attól még nem kéne hüyének nézni a másikat azért mert Realos.
Abidal nálam nagy játékos, ergo világsztár, Milito detto, de Tourérol ezt nem állítottam, hiába akarod úgy feltüntetni.

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
Ezen a sztár dolgon én nem akadnék fent, az biztos, hogy mind az ilyen szintű klubok olyan játékosokat igazolnak, akik benne vannak a világ élvonalában. De ennek így kell lennie. Viszont az, hogy a Real csapatot építene...Állandóan dobálóznak a nevekkel meg az árakkal, veszik az aktuális "yxz utódokat" stb. Ez minden, csak nem csapatépítés.
Tudom, hogy én csak egy vendég vagyok, de attól még nem kéne hüyének nézni a másikat azért mert Realos.Érdekesek a nézőpontjaid.Szóval ezek szerint Milito és Toure világsztár, de Robben nem az és Kaka se.
Abidal nálam nagy játékos, ergo világsztár, Milito detto, de Tourérol ezt nem állítottam, hiába akarod úgy feltüntetni.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
- noname
- Llegenda del Barça
Érdekesek a nézőpontjaid.Szóval ezek szerint Milito és Toure világsztár, de Robben nem az és Kaka se.battya írta:Nézőpont kérdése. Kinek ez, kinek az.Szted ők világsztárok?

A Fifa egy szégyen