Nézőpont kérdése. Kinek ez, kinek az.Szted ők világsztárok?
Barca vs. Real
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
-
- Capitá del Barça
"és nem cselekedte meg azt, amit megkövetelt a haza"Perrero írta:na ja, vagy mi lenne a sirfelirataMezner2 írta:És ezt a Chelsea is tudjanoname írta:Akkor bocs. Nekik 17 milla lett volna.Érdekel egy másik csapatnak mennyi.Akkor így már Robbenért sztem bármit meg fognak adni.
![]()
![]()
![]()
itt nyugszik az elnök aki nem tudta leigazolni kakat és robbent
![]()

És ezt a Chelsea is tudjanoname írta:Akkor bocs. Nekik 17 milla lett volna.Érdekel egy másik csapatnak mennyi.Akkor így már Robbenért sztem bármit meg fognak adni.

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Egy oldallal ezelőtt Vito már belinkeltenoname írta:16:47 - VÉGE a Drenthe-szágának! A Real Madrid vezetősége képtelen volt közös nevezőre jutni a Feyenoord előljáróival, így a holland játékos további egy évet jelenlegi csapatában tölt. Ami pedig a Madridot illeti, komolyan el kell gondolkozni a bal oldal megerősítésén, amennyiben Robbenért sem fizetik ki a kért összeget. (marca)
monjuk esse túl meglepőnoname írta:16:47 - VÉGE a Drenthe-szágának! A Real Madrid vezetősége képtelen volt közös nevezőre jutni a Feyenoord előljáróival, így a holland játékos további egy évet jelenlegi csapatában tölt. Ami pedig a Madridot illeti, komolyan el kell gondolkozni a bal oldal megerősítésén, amennyiben Robbenért sem fizetik ki a kért összeget. (marca)
- noname
- Llegenda del Barça
16:47 - VÉGE a Drenthe-szágának! A Real Madrid vezetősége képtelen volt közös nevezőre jutni a Feyenoord előljáróival, így a holland játékos további egy évet jelenlegi csapatában tölt. Ami pedig a Madridot illeti, komolyan el kell gondolkozni a bal oldal megerősítésén, amennyiben Robbenért sem fizetik ki a kért összeget. (marca)
A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Szted ők világsztárokbattya írta:Nyugalom, én csak Gutit idéztem![]()
Hiányposztra nem lehet világsztárt igazolni?a többi az mind hiányposztra érkezett
Se Militot se Abidalt nem sorolnám a tucatjátékosok közé..

A Fifa egy szégyen
érdekesen néz ki
Nyugalom, én csak Gutit idéztem

Hiányposztra nem lehet világsztárt igazolni?a többi az mind hiányposztra érkezett
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Guti: bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. Nem is tudom, kinek az üzletpolitikája a sztárok garmadájának eligazolása.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
OMG Guti, sok embert tisztelek, elismerek a Realból, de ez a Guti gyerek, aláírom hogy nagy favágó, de... namindegy.battya írta:Engedjétek meg, hogy Gutit idézzem:Ez az átigazolási szezon eddig egyértelműen a miénk!
"A Barcelona világsztárokat igazol, míg a Real Madrid csapatot épít"
Egyébként pedig vicces, hogy mennyire nincs igaza, hiszen ahogy többen elmondták, egyetlen sztárt igazoltunk az Henry, a többi az mind hiányposztra érkezett. btw ez a mondás eddig pont fordítva volt igaz, bizonyítsátok be, hogy már nem az!
- noname
- Llegenda del Barça
Engedd meg h magamat idézzem:Guti hülyebattya írta:Engedjétek meg, hogy Gutit idézzem:Ez az átigazolási szezon eddig egyértelműen a miénk!

A Fifa egy szégyen
Engedjétek meg, hogy Gutit idézzem:Ez az átigazolási szezon eddig egyértelműen a miénk!
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Neee, őt ne bántsuk

(Töltöm lefele) Madridistán nem válaszolnak nekem