És nemcsak spanyol szinten hanem az egész világfutball szintjén isBodi írta:Én azt nem értem,hogy miért hoztak le pár napja olyan híreket,hogy már vége az egész ügynek,Drenthe a Real játékosa,ekkor meg ekkor mutatják be.
Az Eurobarca-n még sose olvastam ilyen melléfogásokat,amikor minden szennylap azt írta,hogy Chivu már a miénk,itt akkor is csak az volt,hogy közeledtek az álláspontok.
Tavaly már a Real játékosa volt Zambrotta,idén Chivu és Drenthe,ezeket már mind kész tényként kezelték,aztán mi lett belőle...
Ez az átigazolási szezon eddig egyértelműen a miénk!
'Újabb pofon az imperialistáknak.' Az elég idősek tudják mit takar, a fiatalabbak is lehet olvastak róla.Vito írta:VÉGE a Drenthe-szágának! A Real Madrid vezetősége képtelen volt közös nevezőre jutni a Feyenoord előljáróival, így a holland játékos további egy évet jelenlegi csapatában tölt. Ami pedig a Madridot illeti, komolyan el kell gondolkozni a bal oldal megerősítésén, amennyiben Robbenért sem fizetik ki a kért összeget. (marca)
Haha, had nézzék csak, úgysem tudják már ők sem hogy kit is igazolnak le..Capon írta:most miért ilyeszgetnéd öket? Sokan megkérdeznék, hogy ki ez?
És még disznófejet sem kapna! hahahanoname írta:La Pulga írta:![]()
![]()
![]()
Ez nagyon nagy.
Nem én csináltam,találtam de:http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=5963Primitive írta:La Pulga, nagy vagy, nagyon jó képet csináltál, márcsak valahogy azt kéne rávarázyolni, hogy segunda division xD
Mindkettejük ára nevetségesen magas.Alves-nek nem fog feküdni a Chelsea játéka.Game90 írta:
A Chelsea vezetői a hétvégén találkoznak a Sevilla előljáróival. Valószínűleg annyi lesz Robben ára, amennyit az andalúzok fognak kérni Alvesért. Közben Calderón erősen vonakodik a 36 millió eurós összeg kifizetésén.
Lassan Robben 40 milla, Drenthe pedig 20 milla leszEnrique írta:Robben ára már lassan a csillagos eget verdesi, Drenthét meg egyszerűen nem akarják eladni. ...![]()
Anyám borogass, ez lesz az avataromLa Pulga írta:![]()
....rá kellett jönnöd hogy mindenben igazunk vanbattya írta:Hidd el, én nem. Szembeütközne az elveimmelTi is ugyan így jönnétek huhogni, ezt Te is tudod szerintem.
Utánaolvasva, igazad van, utólag is sajnálom, no de azt tudni kell, hogy a téma előnézetéből ez a kettő volt az ami röktön szemet szúrt minden visszaolvasás nélkül. De kár volt szólnod, miattad mélyebben vissza kellett olvasnom, és..batya vagy véletlenül vagy nemtom mér elsiklott az a rész felett hogy a másodosztály úgy került szóba hogy adjuk a Realnak Oleguert és tuti másodosztály
Hidd el, én nem. Szembeütközne az elveimmelTi is ugyan így jönnétek huhogni, ezt Te is tudod szerintem.
Utánaolvasva, igazad van, utólag is sajnálom, no de azt tudni kell, hogy a téma előnézetéből ez a kettő volt az ami rögtön szemet szúrt minden visszaolvasás nélkül. De kár volt szólnod, miattad mélyebben vissza kellett olvasnom, és..batya vagy véletlenül vagy nemtom mér elsiklott az a rész felett hogy a másodosztály úgy került szóba hogy adjuk a Realnak Oleguert és tuti másodosztály
Ígyvan, én írtam, és abszolút az Olegueres témához fűződött és csak az offolás miatt kötöttem össze a dolgokat. Természetesen nem sértésnek szántamMezner2 írta: Igaza van Zozzynak de batya vagy véletlenül vagy nemtom mér elsiklott az a rész felett hogy a másodosztály úgy került szóba hogy adjuk a Realnak Oleguert és tuti másodosztály magyarul poén volt
Zozzy 5 írta:Egy egészséges kis kárörvendés még szerintem beleférbattya írta:-Mikor kezdődött a felkészülés?
-Kik játszottak a csapatban?
-Játszottak-e a copán levő játékosok?
Ez csak három, de még számtalan kérdést fel lehetne tenni, a vereség okán. Mindenesetre igazatok van. Kikapni szabad. No de így? Így nyílván nem. Én sem örülök neki, (bizonyára ti igen), de emlékezzetek vissza mi volt tavaly a Carranza cupán! Kikaptunk a Betis ellen, utána kikaptunk a Villareal ellen.. Gondolom azután is jött a szöveg, hogy:Remélem a Real játékát idén jellemezni fogje ez a játékstílus a szerencsétlenségstb stb..Ígyvan, hogy témában maradjunk adjuk el a Realnak Tuti másodosztály
Mindegy. Ti tudjátok. Nagy arc. Nagy pofára esés.
ÜdvTi is ugyan így jönnétek huhogni, ezt Te is tudod szerintem. Az olyanokkal hogy Real másodosztály és hasonló szintű megjegyzések nem kell foglalkozni. De amelett nem fogunk elmenni szó nélkül, hogy a 30 milliós védőtök azt se tudta, hogy hol van...