Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tamás, már meg sem lepődökvarga tamás írta: Én mindig élvezettel mentem szombaton suliba, volt annak valami érdekes feelingje, bukéja. Ha jól tudom, de javítsanak ki az erdélyi barátaink, Romániában ma is van szombaton tanítás.
Zháim nekem is voltak,hétfőn kettő és kifújtSlither írta:Ti meg bekaphatjátok!ozsimiki írta:
Még egy lapáttal erre:
Hétfőn volt sulim
Kedden nem
Szerdán 1etlen óra,az is déltől
Tegnap
Ma
Holnap
Hétfőn
Kedden no suli...![]()
![]()
Egész héten suli, és ZH-k. Ma fizikából volt , holnap is lesz egy kis ZH-m. Jövő pénteken Üzleti Jogból, szombaton Szoft.Tech-ből nagyZH. Közben folyamatosan kisZH-k, leckék...
Én mindig élvezettel mentem szombaton suliba, volt annak valami érdekes feelingje, bukéja. Ha jól tudom, de javítsanak ki az erdélyi barátaink, Romániában ma is van szombaton tanítás.Zozzy 5 írta:Ahha, viccesek vagytok srácok...Mondjuk nekem is mindjárt jobb kedvem lesz, ha belegondolok...Hmm, a szombat reggeli iskolakezdés...
Ti meg bekaphatjátok!ozsimiki írta:Még egy lapáttal erre:barca99 írta:Akkor hogy dühöngjetek...
tegnap nem volt órám, ma sincs, holnap meg dékáni szünet.![]()
Csak ez a gciszaridő...
Hétfőn volt sulim
Kedden nem
Szerdán 1etlen óra,az is déltől
Tegnap
Ma
Holnap
Hétfőn
Kedden no suli...![]()
Hellóbelló Bátyó!Krojf írta:Komáim!
Azért dícsérjük már meg elprat kominánk hozzáértését a kérdése
feltevésének irányában, hiszen az L. G. T. nevű műintézmény
egyik sikerdarabját idézte a mi kincsünk, illetve az én húgom!
Egyébként is! Kéretik az Ő kedves irányába lovagiasnak lenni,
különben zsírt bányászok a fülemben!
Izgeti a kéjbordot Krojf komátok.
Még egy lapáttal erre:barca99 írta:Akkor hogy dühöngjetek...
tegnap nem volt órám, ma sincs, holnap meg dékáni szünet.![]()
Csak ez a gciszaridő...
Nah, akkor most már ezt is tudjuk, hogy ez így természetes. Akkor én ezzel magyarázom néhány tanár szeszélyes, kiszámíthatatlan viselkedését.Zsolti írta:Ugyaaan...ez nem így van....Kralo írta:Egész éjjel csak néztem ki a fejemből és láttam, hogy kikből lesznek egyszer majd tanárok, kicsit csalódtam. Csúnyán készek voltak. Azt hittem ők kicsit másképp készülnek pályájukra, vagy nem is tudom.a leendő tanárok tiszta/egészséges/(negatív)példamutató életet élnek...én vagyok a legjobb példa,hogy hogyan is kell viselkednie egy igazi leendő tanárbának....
A sulimban általában többet szoktak jöni a héten másnaposan,mint normálisan..tanító/óvó szakon....
Ugyaaan...ez nem így van....Kralo írta:Egész éjjel csak néztem ki a fejemből és láttam, hogy kikből lesznek egyszer majd tanárok, kicsit csalódtam. Csúnyán készek voltak. Azt hittem ők kicsit másképp készülnek pályájukra, vagy nem is tudom.
Ismerős érzés.Szandi írta:MIÉRT VAN AZ, HOGY ÉN OTTHONÜLŐS PUNNYADÓS EMBEREKKEL VAGYOK KÖRÜLVÉVE?!![]()
![]()
ÉS SENKI NINCS, AKI ELJÖJJÖN VELEM VALAMERRE?????
Eyyo,Kluivertinho írta:Nem tudtad, hogy nem tudok értelmezni 1 kérdést csak gúnyolódni?barca99 írta:Valaki mondja miért értelmezed rosszul a dolgokat?
Bocsi.![]()
Sztem a jövőhét, az a jövőhét lesz. Tehát a 9. forduló.![]()
Még 1szer bocsi elprat.
Nem tudtad, hogy nem tudok értelmezni 1 kérdést csak gúnyolódni?barca99 írta:Valaki mondja miért értelmezed rosszul a dolgokat?
Bocsi.![]()
Sztem a jövőhét, az a jövőhét lesz. Tehát a 9. forduló.
Valaki mondja meg, miért nem nézel jobbra a következő meccsek felirat alá?elprat írta: u.i.:
Valaki mondja meg, milyen az élet,
Valaki mondja meg, mér' ilyen,
Valaki mondja meg, mér' szép az élet,
Valaki mondja meg, miért nem,
Valaki mondja meg, jövő héten, melyik nap, hánytól játszunk
Szerintem ha kicsit korábban dobod fel a kérdést itt a fórumon,biztos találtál volna jelentkezőt..Persze még nem késő..Biztos vannak itt Kosheen fanokSzandi írta:Hát pont erről van szó! Senki nem akar jönni, vagy nem engedik el, vagy nem tom, merthogy másnap suli. Nade mivan akkor!? Szal nagyon úgy néz ki, hogy lehet, hogy egyedül kell mennem. A büdös francba már a sok tini nagymamát!
Hát én elmennék, csak:Szandi írta:Hát pont erről van szó! Senki nem akar jönni, vagy nem engedik el, vagy nem tom, merthogy másnap suli. Nade mivan akkor!? Szal nagyon úgy néz ki, hogy lehet, hogy egyedül kell mennem. A büdös francba már a sok tini nagymamát!