Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
984×108. Tuti biztos.fanbarca írta:Megpróbálkozom, de biztos 948x108 a méret? Nem úgy tűnik.Slither írta:Akinek van kedve és ideje, az megpróbálkozhat egy új fejléc készítésével. A BL-döntő idejére egy annak megfelelő témájút, de a lényeg hogy majd utána vmi Campeónes feliratút kellene csinálni a bajnoki trófea (+ az eredménytől függően a BL is) szerepeltetésével.
Itt az EuroBarca logoja, ennek szerepelnie kell a fejlécben: LINK
A fejléc mérete: 984x108 px
Megpróbálkozom, de biztos 948x108 a méret? Nem úgy tűnik.Slither írta:Akinek van kedve és ideje, az megpróbálkozhat egy új fejléc készítésével. A BL-döntő idejére egy annak megfelelő témájút, de a lényeg hogy majd utána vmi Campeónes feliratút kellene csinálni a bajnoki trófea (+ az eredménytől függően a BL is) szerepeltetésével.
Rád van bízva, a lényeg hogy jól illeszkedjen az oldalhoz. Ha játékosokat is teszel bele, akkor lehetőleg idei mezek legyenek rajtuk.MessiFan írta:Mind2-t megpróbálomSlither írta:Akinek van kedve és ideje, az megpróbálkozhat egy új fejléc készítésével. A BL-döntő idejére egy annak megfelelő témájút, de a lényeg hogy majd utána vmi Campeónes feliratút kellene csinálni a bajnoki trófea (+ az eredménytől függően a BL is) szerepeltetésével.
A BL-es jó lesz, úgy, hogy játékosok vagy edzők lesznek rajta vagy rám van bízva?:D
Mind2-t megpróbálomSlither írta:Akinek van kedve és ideje, az megpróbálkozhat egy új fejléc készítésével. A BL-döntő idejére egy annak megfelelő témájút, de a lényeg hogy majd utána vmi Campeónes feliratút kellene csinálni a bajnoki trófea (+ az eredménytől függően a BL is) szerepeltetésével.
Köszönöm!!! Már rég lemondtam rólaIlúvatar írta:Hunter91 írta:Valaki tudna nekem segíteni? Egy képet kell beadnom fősulin,ami egy szimbólum a sugár veszélyre hívja fel a figyelmet.
Az ötletem már megvan,de kellene egy kis segítség. Mivel nem értek photoshophoz,ezért megkérnék valakit hogy készítse el nekem a képet. Paintbe szerencsétlenkedtem össze.
Ezt kellene esztétikusabban elkészíteni-->Itt a remekmű
Szeretném ha a körök rásimulnának a földgolyóra. Színösszeállítás mint a képen(sárga és fekete alap)
Ha valaki lenne olyan jó és elkészíti annak nagyon megköszönném.
![]()
Hunter91 írta:Valaki tudna nekem segíteni? Egy képet kell beadnom fősulin,ami egy szimbólum a sugár veszélyre hívja fel a figyelmet.
Az ötletem már megvan,de kellene egy kis segítség. Mivel nem értek photoshophoz,ezért megkérnék valakit hogy készítse el nekem a képet. Paintbe szerencsétlenkedtem össze.
Ezt kellene esztétikusabban elkészíteni-->Itt a remekmű
Szeretném ha a körök rásimulnának a földgolyóra. Színösszeállítás mint a képen(sárga és fekete alap)
Ha valaki lenne olyan jó és elkészíti annak nagyon megköszönném.
Ezt senki sem vállalja?Messithebest írta:Üdv! A mesterektől lenne egy kérésem: Messiről és Waderől szeretnék egy siget. Nem kell túlcsicsázni, csak egy egyszerű sig legyen. Legyen benne Barca és Miami címer is. Köszönöm annak aki vállalja!
LM10 írta: Valamint egy olyan aláírásképet szeretnék, amelyen rajta van, Xavi,Iniesta, és Thiago. És ha tud az illető valami frappáns szöveget azzal kapcsolatba, hogy nem kell Fabregas, akkor az is rámehet![]()